ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم گرفتن از بازی‌
اخبار و مقالات

ماجرای ارتباط پلی استیشن 4 و معاملات کوکایین چیست؟

یکی از پرونده‌های قضایی اخیر که در ایالت میزری آمریکا به ثبت رسیده و مرتبط با معاملات کوکایین است، جنبه متفاوتی از مالکیت کنسول‌های بازی ویدیویی و شبکه گسترده آنها را به تصویر کشیده است. ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۶

یکی از پرونده‌های قضایی اخیر که در ایالت میزری آمریکا به ثبت رسیده و مرتبط با معاملات کوکایین است، جنبه متفاوتی از مالکیت کنسول‌های بازی ویدیویی و شبکه گسترده آنها را به تصویر کشیده است. جرایمی که از طریق سرویس‌های چت در پلی استیشن 4، ایکس باکس وان و حتی نینتندو سوییچ صورت می‌گیرند، از نظر پلیس همچنان به عنوان یک جرم واقعی شناخته می‌شوند و می توان از آثار فعالیت‌های روی این پلتفرم‌ها، علیه کاربران استفاده کرد.

در پرونده اخیر، با ماجرای شخصی به نام «کرتیس دولا الکساندر» طرف هستیم. در نتیجه مجموعه تحقیقاتی که در تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۱۹ در سامانه ثبت جرایم سازمان FBI آمریکا به ثبت رسیده، الکساندر در معامله‌ای چند کیلوگرمی از کوکایین مشارکت داشته. بر اساس جزئیات ذکر شده، او از طریق کلاینت چت پلی استیشن 4 درخواست کوکایین کرده. الکساندر با تصور اینکه «راه ارتباطی بازی‌های ویدیویی امن‌تر از سایر بسترهای چت است»، در جریان بازی کردن معامله را پیگیری می‌کرده.

نکته جالب این پرونده جایی است که یک قاضی در ناحیه غربی ایالت میزری، با استناد به تحقیقات FBI رسما طی مکاتباتی از سونی خواسته تا اطلاعات مورد نیاز را در اختیار آنها قرار دهند و کمپانی ژاپنی هم همکاری کاملی داشته:

اطلاعات [به دست آمده] به طور خودکار توسط سونی جمع‌آوری شده و شامل داده‌های شبکه، استفاده از اپلیکیشن، گیم پلی، عنوان بازی و سیستم تصویری و صوتی، نحوه پیشروی، عملکرد، ابزار جانبی و مشخصات دقیق دستگاه استفاده شده، سرویس‌های درخواستی یا استفاده شده، محتوای دانلود شده و یا مشاهده شده، می‌شود.

بدیهی است که FBI از آن اطلاعات برای شناسایی بازی و چت مورد نظر الکساندر استفاده می‌کند، و به این ترتیب می‌تواند شواهدی مستند و مدارکی واضح از معامله مواد مخدر در اختیار داشته باشد.

این اولین باری نیست که نیروهای امنیتی و قضایی از یک توسعه‌دهنده کنسول درخواست همکاری و ارائه اطلاعات می‌کنند. در سال ۲۰۱۲ مجموعه جرایمی زنجیره‌ای که از طریق پلتفرم ایکس باکس لایو صورت می‌گرفت، شناسایی شد. در آن رویداد پای پلیس و نیروهای امنیت ملی هم به پرونده باز شد و مایکروسافت نیز در خفا اطلاعات لازم را در اختیار آنها قرار داد.

در دنیای تکنولوژیک امروز نمی‌توان انتظار داشت حتی امن‌ترین پلتفرم‌های برقراری ارتباط نیز به جمع‌آوری و کاوش داده نپردازند. شاید استفاده از چت و پارتی پلی استیشن و ایکس باکس کمتر از هر بستر دیگری شک‌برانگیز باشد، اما بدون تردید تحت نظارت کامل بوده و عملکرد و فعالیت بازیکنان توسط سازمان‌های گوناگون از جمله خود توسعه‌دهندگان مورد بررسی قرار می‌گیرد. نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا تاکنون با مسئله‌ای مثل بن شدن یا اخطاری از سوی مایکروسافت و سونی مواجه شده‌اید؟ تا حالا شده ناسزایی از سر عصبانیت در حین آنلاین بازی کردن بگویید و بعد از ساعاتی برای مدت محدودی بن شوید؟ دیدگاه‌ها و تجربیات خود را با ویجیاتو در میان بگذارید.

بیشتر بخوانید:

تماشا کنید: ویجیاتو – سال آخر پلی استیشن 4

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Hamed
    Hamed | ۱۳ آذر ۱۳۹۸

    میری تو اینستا یه پست زده نوشته برید تو استوری کامل هست
    میری تو استوری میگه کاملش تو تلگرام
    میری تلگرام نوشته شرح کامل در سایت
    یعنی خاک تو سرتون

    • reza_zarchi
      reza_zarchi | ۱۷ آذر ۱۳۹۸

      دقیقا منم با ایشون موافقم. این رویه اصلا جالب نیست. یکم از دیجیاتو که پدر شماس یاد بگیرین ?

مطالب پیشنهادی