ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بهترین مانیتورهای خمیده سامسونگ برای تجربه بازی‌های ویدیویی

مانیتور، پنجره‌ای به روح پی‌سی است. بدون نمایشگر مناسب، هرکاری که روی کامپیوترتان انجام می‌دهید، چه گیمینگ باشد و چه ادیت تصویر و چه هرچیز دیگر، احساس خوبی نخواهد داشت. حتی اگر موضوع صرفاً مطالعه ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۰

مانیتور، پنجره‌ای به روح پی‌سی است. بدون نمایشگر مناسب، هرکاری که روی کامپیوترتان انجام می‌دهید، چه گیمینگ باشد و چه ادیت تصویر و چه هرچیز دیگر، احساس خوبی نخواهد داشت. حتی اگر موضوع صرفاً مطالعه وب‌سایت محبوب‌تان باشد.

شرکت‌های تولیدکننده مانیتورهای گیمینگ به خوبی از این موضوع آگاهی دارند که مشخصات سخت‌افزاری و قابلیت‌های مختلف پی‌سی‌ها در گذر زمان چقدر دچار تغییر شده و هم‌گام با آن تغییرات، گزینه‌های بیشتر و بهتری را روانه بازار می‌کنند. یکی از این شرکت‌ها سامسونگ است؛ سامسونگی که با چندین مانیتور خمیده در ابعاد گوناگون، گزینه‌هایی جالب هم برای ابرکامپیوترهای گیمینگ و هم کامپیوترهای میان‌رده تدارک دیده است.

بیشتر بخوانید:

در این مطلب با برخی از بهترین مانیتورهای خمیده سامسونگ برای تجربه بازی‌های ویدیویی آشنا می‌شویم. با ویجیاتو همراه باشید.

مانیتور خمیده LC49HG90

اگر به دنبال یک مانیتور گیمینگ پریمیوم و همه‌چیز تمام باشید، بعید است گزینه‌ای بهتر از این در بازار بیابید. مانیتور خمیده LC49HG90 با ابعاد ۴۹ اینچی و نسبت ابعاد ۳۲:۹ یکی از غول‌آساترین و در عین حال کاربردی‌ترین مانیتورهاییست که تا به امروز برای یک گیمر/گرافیست ساخته شده است.

همانطور که از ابعاد این مانیتور پیداست، یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌هایش امکان تجربه بازی‌های ویدیویی با نسبت تصاویر گوناگون است. می‌توانید با بالا بردن میدان دید در بازی و استفاده از خمیدگی نمایشگر، محیطی وسیع و فوق عریض را در بازی‌های ویدیویی تماشا کنید یا خیلی ساده نمایشگر را به دو بخش ۱۶:۹ تقسیم کنید و علاوه بر گیمینگ، نیم‌نگاهی به سایر فعالیت‌های خود هم داشته باشید.

مانیتور CHG90 رزولوشن ۳۸۴۰x۱۰۸۰ را به نمایش در می‌آورد که به شکلی بی‌نقص به دو بخش با رزولوشن ۱۹۲۰x۱۰۸۰ تقسیم می‌شود. به عبارت دیگر با خرید این مانیتور انگار که در واقع دو مانیتور خریده‌اید. در همین حال، رنگ‌ها با دامنه داینامیک بالا به نمایش درمی‌آیند و نرخ به‌روزرسانی ۱۴۴ هرتز هم باعث می‌شود تجربه‌ای روان و دلچسب از بازی‌های ویدیویی داشته باشید؛ البته اگر سخت‌افزارتان قادر به ارائه نرخ فریمی مشابه باشد.

در قیاس با رقبا، سامسونگ از نظر کیفیت نمایشگر همچنان پیروز میدان است و با تکنولوژی QLED و نرخ به‌روزرسانی ۱۴۴ هرتز به مراتب بهتر از سایر گزینه‌های بازار که پنل IPS و نرخ به‌روزرسانی نهایت ۱۰۰ هرتز دارند ظاهر می‌شود.

اما باید در نظر داشته باشید که دسترسی به تمام این قابلیت‌ها، هم به معنای واقعی کلمه و هم در معنای استعاره‌ای آن برایتان بها خواهد داشت. از یک سو باید رقمی بالغ بر ۲۴ میلیون تومان بابت دستگاه بپردازید که قطعا برای هر کاربری به‌صرفه نیست و از سوی دیگر،‌ باید به فضایی عظیم روی میز کارتان دسترسی داشته باشید. اما اگر بتوانید این موانع را کنار بزنید، به یکی از خوش‌ساخت‌ترین مانیتورهای بازار دسترسی خواهید داشت که تا سالیان طولانی نیازهایتان را برطرف می‌کند.

  • صفحه: ۴۹ اینچی خمیده (انحنای 1800R)
  • رزولوشن: ۳۸۴۰x۱۰۸۰
  • نسبت تصویر: ۳۲:۹
  • پنل: VA همراه با تکنولوژی بک‌لایت کوانتوم دات
  • نرخ به‌روزرسانی: ۱۴۴ هرتز
  • زمان پاسخ‌دهی: ۱ میلی‌ثانیه
  • نسبت کنتراست: ۳۰۰۰:۱
  • حداکثر روشنایی: ۶۰۰ نیت
  • حدود قیمت: ۲۴ میلیون تومان

مانیتور خمیده C27H711

مانیتور C32H711 یک محصول مناسب دیگر برای گیمرهاست که رزولوشن 1440p را در ابعاد ۳۲ اینچ ارائه می‌کند و مجدداً به بک‌لایت LED کوانتوم دات مجهز شده و با گاموت رنگی گسترده و نرخ کنتراست بالایش تجربه‌ای درگیرکننده و دلچسب برای گیمرها رقم خواهد زد. ضمناً سامسونگ مدلی دیگر از همین خانواده را با شماره مدل C27H711 عرضه کرده که ابعاد نمایشگر را به ۲۷ اینچ کاهش می‌دهد و در عوض تراکم پیکسلی بیشتری دارد.

این مانیتور به پنل VA مجهز شده که بهترین‌های دو جهان پنل‌های IPS و TN را به صورت یک‌جا ارائه می‌کند: از یک سو شفافیت تصویر پنل‌های IPS را داریم و از سوی دیگر نرخ به‌روزرسانی پایین پنل‌های TN را. نتیجه دیگر استفاده از این پنل هم سایه‌های تیره شفاف‌تر و تمایز بیشتر رنگ‌های روشن و تیره است.

با پشتیبانی از رزولوشن 1440p، مانیتور H711 اطمینان حاصل می‎کند که جزییات و وضوحی شدیداً بالا مقابل چشمان‌تان قرار بگیرد و اسکیل کردن بازی‌‌ها کاملاً غیر ضروری می‌شود. بزرگ‌ترین ایرادی که می‌توان به این مانیتور وارد کرد عدم پشتیبانی از نرخ به‌روزرسانی ۱۰۰ هرتز یا بالاتر است. اما اگر به دنبال اجرای بازی‌ها با رزولوشن 1440p باشید،‌ به سخت‌افزاری بسیار قدرتمند برای دستیابی به نرخ فریمی مشابه نیاز خواهید داشت و می‌توان تصور کرد که اکثریت کاربران چنین سخت‌افزاری ندارند.

  • صفحه: ۲۷ و ۳۲ اینچی خمیده (انحنای 1800R)
  • رزولوشن: ۲۵۶۰x۱۴۴۰
  • نسبت تصویر: ۱۶:۹
  • پنل: VA همراه با تکنولوژی بک‌لایت کوانتوم دات
  • نرخ به‌روزرسانی: ۶۰ هرتز (قابل اسکیل تا ۷۵ هرتز)
  • زمان پاسخ‌دهی: ۴ میلی‌ثانیه
  • نسبت کنتراست: ۳۰۰۰:۱
  • حداکثر روشنایی: ۳۰۰ نیت
  • حدود قیمت: ۱۵ میلیون تومان

مانیتور خمیده C27FG70

درحالی که اکثر مانیتورهای گیمینگ ۲۷ اینچی به دنبال افزایش تراکم پیکسلی از طریق نسبت ابعاد نامتعارف‌تر هستند،‌ سامسونگ در ساخت مانیتور خمیده CFG70 نقطه نظر دیگری داشته است. با چشم‌پوشی از رزولوشن UHD و چسبیدن به همان نسبت ابعاد ۱۶:۹ سابق، کمپانی کره‌ای توانسته نه‌تنها مانیتوری با نرخ به‌روزرسانی ۱۴۴ هرتز و مجهز به لولای دوگانه (برای تغییر وضعیت دستگاه) بسازد، بلکه تکنولوژی نمادین کوانتوم دات خود را نیز در آن جای داده که رنگ‌ها را شاداب‌تر و نقاط تیره‌ تصویر را عمیق‌تر نمایش می‌دهد.

استفاده از نرخ به‌روزرسانی بالاتر به‌جای تراکم پیکسلی بیشتر به این معناست که می‌توانید منتظر زمان پاسخ‌دهی بسیار سریع‌تر -و طبیعتا تاخیر پایین‌تر- باشید. تمام این‌ها خیلی ساده بدان معناست که در بازی‌های آنلاین و رقابتی مانند اوورواچ و کانتر استرایک دست بالا را خواهید داشت و قادر به مشاهده فریم‌های بیشتری در هر ثانیه هستید. اما از طرف دیگر، اگر از عاشقان بازی‌های تک‌نفره و مستقل باشید این مانیتور آنقدرها برایتان کارآمد ظاهر نمی‌شود.

مانیتور CFG70 به همان اندازه که برای کاربر جذاب است، برای بینندگان هم جذابیت‌های ظاهری فراوان دارد. پایه نگهدارنده دستگاه اگرچه اندکی بیش از حد بزرگ است اما این امکان را به سامسونگ داده که مانیتور را به نوعی بازو مجهز کند که قابلیت تغییر شکل داشته و وضعیت قرارگیری مانیتور را دستخوش تغییر می‌کند.

وقتی مانیتور به پایه و بازو متصل می‌شود، ارتفاع نمایشگر به راحتی قابل تغییر است و از سوی دیگر می‌توانید با گرداندن ۹۰ درجه‌ای آن به یک سو، به نمای پرتره دسترسی داشته باشید.

از طراحی که بگذریم، CFG70 به صورت پیش‌فرض همراه با چندین حالت تصویر از راه می‌رسد که برخی از آن‌ها براساس ژانرهای بازی -مانند اول‌شخص، استراتژی همزمان و نقش‌آفرینی- دسته‎بندی شده‌اند و برخی دیگر حالات رایج‌تر مانند بیشترین روشنایی، حالت سینمایی و sRGB را ارائه می‌کنند که باعث می‌شوند این مانیتور تماماً برای گیمرها نباشد و سایر کاربران را هم راضی کند.

مانیتور CFG70 ساخته شده تا قادر به ارائه بیشترین سرعت و کارایی ممکن باشد. نرخ به‌روزرسانی بالاست، مدت پاسخ‌دهی پایین است. این یعنی گیمرها حرفه‌ای به هرآنچه که برای پیروزی در عناوین رقابتی نیاز دارند دسترسی خواهند داشت. کیفیت تصویر هم در میان مانیتورهای مشابه بی‌رقیب است و بهره‌گیری از تکنولوژی کوانتوم دات و انحنای 1800R در کنار بازویی انعطاف‌پذیر، CFG70 را به گزینه‌ای تبدیل می‌کند که به این راحتی‌ها نمی‌توانید از کنارش رد شوید.

  • صفحه: ۲۷ اینچی خمیده (انحنای 1800R)
  • رزولوشن: ۱۹۲۰x۱۰۸۰
  • نسبت تصویر: ۱۶:۹
  • پنل: VA همراه با بک‌لایت کوانتوم دات
  • نرخ رفرش: ۱۴۴ هرتز
  • زمان پاسخ‌دهی: ۱ میلی‌ثانیه
  • نسبت کنتراست: ۳۰۰۰:۱
  • حداکثر روشنایی: ۳۵۰ نیت
  • حدود قیمت: ۹ میلیون تومان

مانیتور خمیده C27F591

مانیتور CF591 دقیقاً محصولی نیست که به صورت خاص برای گیمرها ساخته شده باشد و در عوض گزینه‌ای برای عموم مردم و همین‌طور گیمرها به شمار می‌آید. این رویکرد سامسونگ را می‌توان در طراحی و مشخصات مانیتور دید و گرچه با زرق و برق همیشگی این دست از محصولات در این مانیتور روبه‌رو هستیم، اما جنس زرق و برق دقیقاً چیزی نیست که گیمرها به آن عادت دارند.

مشخصات CF591 تمام چیزی است که یک گیمر معمولی باید از مانیتوری میان‌رده انتظار داشته باشد. رزولوشن ۱۹۲۰x۱۰۸۰ مانیتور روی پنلی از نوع VA به نمایش درمی‌آید و مدت پاسخ‌دهی ۴ میلی‌ثانیه‌ای اگرچه ایده‌آل‌ترین مقدار برای گیمینگ به حساب نمی‌آید، اما برای عمده بازی‌های ویدیویی مناسب خواهد بود. بگذارید جور دیگری بگوییم، اگر هیچوقت مانیتوری با زمان پاسخ‌دهی پایین‌تر نداشته باشید، این‌طور نیست که اصلاً متوجه تفاوت میان پاسخ‌دهی ۴ میلی‌ثانیه‌ای با هر مقدار کمتری شوید.

نرخ به‌روزرسانی مانیتور در حالت استاندارد معادل ۶۰ هرتز است اما قابلیت اوورکلاک تا ۷۲ هرتز را نیز دارد. از سوی دیگر، تکنولوژی همگام‌سازی تطابق‌پذیر AMD FreeSync هم راهش را به مانیتور باز کرده تا یک مزیت بزرگ نسبت به مانیتورهای معمولی وجود آید و خبری از پارگی تصویر هنگام تجربه بازی‌های ویدیویی نباشد. اما باید در نظر داشته باشید که این تکنولوژی تنها با کارت‌های گرافیک AMD سازگاری دارد و گرچه FreeSync باعث افزایش قیمت مانیتور نمی‌شود، اما کاری می‌کند که خرید CF591 برای یک کارت گرافیک انویدیا اشتباه باشد.

در مجموع می‌توان گفت CF591 برای گیمرهایی ساخته شده که صرفاً گیمر نیستند و انتظارات عمومی‌تری از مانیتور خود نیز دارند. از سوی دیگر، اگر می‌خواهید هزینه‌هایتان را کنترل کنید و برای دستیابی به پنلی ۳۴ اینچی محبور به صرف هزینه بیشتر نباشید، این گزینه‌ایست که باید حتما در پس ذهنتان داشته باشید.

  • صفحه: ۲۷ اینچی خمیده (انحنای 1800R)
  • رزولوشن: ۱۹۲۰x۱۰۸۰
  • نسبت تصویر: ۱۶:۹
  • پنل: VA
  • نرخ به‌روزرسانی: ۶۰ هرتز
  • زمان پاسخ‌دهی: ۴ میلی‌ثانیه
  • نسبت کنتراست: ۳۰۰۰:۱
  • حداکثر روشنایی: ۲۵۰ نیت
  • حدود قیمت: ۸ میلیون تومان

مانیتور خمیده C24F390

مانیتور C24F390 سامسونگ یک مانیتور خمیده مقرون به صرفه است که در گیمینگ، کار و فعالیت‌های روزانه عالی ظاهر می‌شود. پنل این مانیتور از نوع VA است که نسبت کنتراست ۳۰۰۰:۱ را برایتان به ارمغان آورده و باعث می‌شود سایه‌های تیره شفاف باشند و رنگ‌های مشکی عمیق‌تر از پنل‌های IPS و TN که نسبت کنتراست ۱۰۰۰:۱ را ارائه می‌کنند.

به تصویر کشیدن رزولوشن 1080p روی نمایشگری ۲۴ اینچی سبب می‌شود این مانیتور از لحاظ تراکم پیکسلی کاملا قابل قبول ظاهر شود و هنگام تجربه بازی‌های ویدیویی،‌ جزییات بسیار زیادی را در محیط پیرامون‌تان شاهد خواهید بود.

خمیدگی مانیتور با انحنای 1800R برای دستگاهی با این ابعاد کاملا تحسین‌برانگیز است اما از سوی دیگر تجربه‌ای که به دست می‌آورید آنقدرها حیرت‌زده نخواهد کردتان و علت این موضوع به ابعاد نمایشگر بازمی‌گردد. البته اینطور نیست که هنگام تماشای فیلم‌های سینمایی یا تجربه بازی‌های ویدیویی تفاوتی احساس نکنید و در مجموع خمیدگی نمایشگر مزایایی به همراه دارد که در مانیتورهای تخت یافت نمی‌شود.

  • صفحه: ۲۴ اینچی خمیده (انحنای 1800R)
  • رزولوشن: ۱۹۲۰x۱۰۸۰
  • نسبت تصویر: ۱۶:۹
  • پنل: VA
  • نرخ به‌روزرسانی: ۶۰ هرتز
  • زمان پاسخ‌دهی: ۴ میلی‌ثانیه
  • نسبت کنتراست: ۳۰۰۰:۱
  • حداکثر روشنایی: ۲۵۰

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • امیر
    امیر | ۶ مرداد ۱۳۹۹

    سلام.نظرتون در مورد مانیتور سامسونگ 24 crg50 curve چیه؟رو خودش که نوشته مانیتور گیمینگ میخواستم بدونم نظر شما در این مورد چی هست؟آیا برای گیم و کاراهای دیگه مناسب هست؟

  • محمد
    محمد | ۲۰ تیر ۱۳۹۹

    کلیمو ک فروختم یکی از اینا میخرم

  • رضا
    رضا | ۱۲ دی ۱۳۹۸

    این مدل مقاله ها دیگه فایده ای نداره
    خب الان که چی؟
    یه مانیتور ۲۴ میلیونی رو تو خواب هم نمیشه دید
    حتی همون مانیتور ۸ میلیونی، قیمتش نجومیه

    خواهش میکنم مطالب مفید بزارید و بیخودی وقت نگیرید

    • hamidkenzo
      hamidkenzo | ۱۰ آبان ۱۳۹۹

      چرت نگو لطفا !
      یه استریمری مثل من که زندگیش و درامدش از کامپیوتره تا 50 میلیون هم پول مانیتور میده

  • Reza Dark
    Reza Dark | ۱۱ دی ۱۳۹۸

    با این وضعیت اقتصادی بسیار ضعیف مگه چیزی هم میشه خرید!!

مطالب پیشنهادی