ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

مدیر سابق بتسدا از دلایل ترک این شرکت می‌گوید

تحولات مدیریتی پس از خرید بتسدا توسط مایکروسافت

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۰

پیت هاینز، چهره شناخته‌شده بتسدا، برای سال‌ها یکی از مهم‌ترین اعضای این شرکت به شمار می‌رفت و پس از تاد هاوارد، نفر دوم از لحاظ شناخته‌شدگی بود. او بیش از بیست سال در بتسدا فعالیت کرد و به‌عنوان مدیر، نقش پررنگی در روابط عمومی و بازاریابی این استودیو داشت. حالا و چند سال پس از جدایی، هاینز در مصاحبه‌ای با Firezide Chat Gaming درباره دلایل ترک بتسدا و تجربیات خود صحبت کرده است.

پیت هاینز در این مصاحبه عنوان کرد که ترک بتسدا تصمیمی نبود که به سادگی گرفته باشد و در واقع شرایط مدیریتی جدید باعث شد احساس کند دیگر قدرت لازم برای حمایت از همکاران و حفظ فرهنگ مثبت این شرکت را ندارد. او گفت:

در آن مقطع فقط به این فکر می‌کردم که اینجا به حضور من نیاز دارد اما قدرت لازم را ندارم تا کاری که فکر می‌کنم برای مدیریت درست اینجا باید انجام شود، انجام دهم. وقتی نتوانستم از چیزی که برایش سال‌ها تلاش کرده بودیم محافظت کنم و دیدم که چگونه آسیب می‌بیند، دیگر نمی‌توانستم بنشینم و تماشا کنم.

در سال ۲۰۲۰ میلادی، مایکروسافت بتسدا را خریداری کرد و مدیریت شرکت متحول شد. هرچند در آن مقطع هاینز این معامله را «ترکیبی ایده‌آل» توصیف کرد، اما چند سال بعد و پس از عرضه بازی Starfield، بتسدا و دیگر زیرمجموعه‌های ZeniMax‌ تحت کنترل بیشتر مایکروسافت قرار گرفتند. هاینز اشاره می‌کند که نقطه اوج دوران کاری او عرضه بازی Starfield بوده و حتی از یک سال قبل از انتشار این بازی می‌دانسته برنامه خروج دارد، اما هر بار که هاوارد عرضه Starfield را به تاخیر می‌انداخت، ناچار می‌شد مدت بیشتری در بتسدا بماند.

نکته جالب در این گفتگو، تاکید ویژه هاینز بر احترام و علاقه‌اش به تاد هاوارد بود. او با اشاره به اینکه هاوارد تنها کسی بود که از برنامه جدایی او اطلاع داشت، افزود: «او در سخت‌ترین شرایط کنار من بود و باعث شد بتوانم دوران پایانی کارم را با آرامش پشت سر بگذارم.» همچنین هاینز باور دارد پیچیدگی آثار بتسدا، با وجود مشکلات فنی گاه‌وبیگاه، شایسته احترام است چراکه کمتر استودیویی چنین ریسک‌هایی را می‌پذیرد.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی