ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هیدئو کوجیما به کارگردان فیلم Backrooms حسادت می‌کند
اخبار بازی

هیدئو کوجیما: به کارگردان ۲۱ ساله Backrooms حسادت می‌کنم!

کوجیما می‌گوید حسرت نبود A24 در زمان جوانی خود را تا ابد خواهد داشت!

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۰

هیدئو کوجیما در جریان مراسم اکران فیلم Backrooms در ژاپن از کین پارسونز، کارگردان ۲۱ ساله این فیلم، تمجید کرد و گفت به مسیری که او در چنین سن پایینی طی کرده، «حسادت» می‌کند.

پارسونز کار خود را با ساخت ویدیوهای کوتاه The Backrooms در یوتیوب آغاز کرد؛ مجموعه‌ای که یکی از ویدیوهای آن بیش از ۹۳ میلیون بازدید به دست آورد. موفقیت این پروژه در نهایت به ساخت نسخه سینمایی Backrooms توسط A24 منجر شد. این فیلم در سال ۲۰۲۶ به یکی از بزرگ‌ترین موفقیت‌های گیشه تبدیل شد و پارسونز را به جوان‌ترین کارگردانی تبدیل کرد که فیلم اولش در صدر جدول فروش افتتاحیه قرار گرفته است.

هیدئو کوجیما به تمجید از کین پارسونز کارگردان فیلم Backrooms پرداخت

کوجیما در مراسم اکران ژاپنی فیلم درباره اختلاف سنی خود با پارسونز گفت:

«او ۲۱ ساله است و من ۶۳ ساله‌ام. وقتی کسی که در دنیای دیجیتال بزرگ شده، این نگاه دیجیتالی را به فیلم آنالوگ منتقل می‌کند، نتیجه می‌تواند واقعا شگفت‌انگیز باشد.»

کوجیما که خودش نیز فعالیت حرفه‌ای در صنعت بازی‌سازی را از سنین پایین آغاز کرده، در ادامه با اشاره به مسیر متفاوت پارسونز گفت که Metal Gear را در ۲۳ سالگی ساخته، اما A24 زمانی با او تماس گرفته که حدود ۵۹ سال داشته است. او با لحنی شوخ اضافه کرد:

«صادقانه بگویم، حسادت می‌کنم. وقتی ۲۵ ساله بودم اصلا A24 وجود نداشت. کاش آن‌ها هم آن زمان با من تماس می‌گرفتند.»

کوجیما در حال حاضر نیز با A24 برای ساخت فیلم سینمایی Death Stranding همکاری می‌کند. مایکل سارنوفسکی، کارگردان Pig و A Quiet Place: Day One، وظیفه کارگردانی این پروژه را بر عهده دارد، اما هنوز تاریخ اکران آن مشخص نشده است.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی