ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آموزش

راهنمای خرید بهترین بازی‌های ایکس باکس 360 که می‌توان روی ایکس باکس وان تجربه کرد – قسمت دوم

در بخش اول راهنمای خرید بازی‌های ایکس باکس 360 که می‌توانید روی ایکس باکس وان تجربه کنید، هم به یک سری بازی کلاسیک و واجب‌التجربه اشاره کردیم و هم به تعدادی از آن‌هایی که شاید ...

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی | ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰

در بخش اول راهنمای خرید بازی‌های ایکس باکس 360 که می‌توانید روی ایکس باکس وان تجربه کنید، هم به یک سری بازی کلاسیک و واجب‌التجربه اشاره کردیم و هم به تعدادی از آن‌هایی که شاید آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفتند. از Red Dead Redemption گرفته که از این طریق عملا بهترین تجربه ممکن را می‌توانید از بازی داشته باشید، تا عنوانی همچون Kingdoms of Amalur: Reckoning که شاید یکی از مورد توجه واقع نشده‌ترین عناوین نسل قبل باشد.

در بخش دوم این راهنمای خرید هم می‌خواهیم روند قبل را ادامه دهیم. سعی می‌کنیم هم از بین شاهکارهای معروف و هم از بازی‌های بسیار خوبی که به اندازه مورد اول اسم در نکردند را معرفی کنیم. همانند قبل نیز عناوینی که تحت قالب ریمستر یا حتی عرضه دوباره، بدون نیاز به Backward Compatibility قابل بازی هستند را از این لیست فاکتور خواهیم گرفت. همچنین به دلیل این که تعداد بازی‌های نقش‌آفرینی در هر دو لیست بیش از حد زیاد نشوند و بتوانیم برای بازی‌های سبک‌های دیگر جا باز کنیم، از لیست کردن چند بازی صرف نظر کردیم. این‌ها همگی بازی‌‎های فوق‌العاده‌ای هستند و تجربه‌شان شدیدا پیشنهاد می‌شود:

  • The Elder Scrolls III: Morrowind
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • The Witcher 2: Assassin's of Kings

اگر بازی مد نظرتان را هم در لیست مشاهده نکردید، می‌توانید آن را در بخش نظرات به سایر کاربران ویجیاتو معرفی کنید. حال، برویم به سراغ شروع لیست:

Split/Second

 

  • تاریخ عرضه: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹
  • درجه سنی: بالای ۱۰ سال
  • قیمت: ۲۰ دلار

یادتان است در بخش اول در مورد ساخته نشدن بازی دیگری در سبک و سیاق Burnout غر زدم؟ خب این کم و بیش اشتباه بود، چرا که یک بازی وجود داشت که به طرز جنایت‌واری مورد بی‌توجهی قرار گرفت و نامش Split/Second بود. من شخصا این گونه بازی را توصیف می‌کنم: تا حالا شده قسمت‌های اخیر فرنچایز سینمایی Fast & Furious را تماشا کرده باشید و با خود گفته باشید: «همم، اون قدر دیوانه‌وار نیست.»؟ اگر جوابتان مثبت بود، معرفی می‌کنم؛ اسپلیت/سکند وقتی به وجود می‌آید که آن فیلم‌ها را با مقدار زیادی استروئید ترکیب کنید. اسپلیت/سکند یک بازی ریسینگ است که به طور کامل در ست پیس‌های مختلف هالیوودی در جریان دارد. اگر در Burnout با کوباندن خود به ماشین‌های رقیب آن‌ها را له و لورده می‌کردید، در اینجا آن‌ها را با منفجر کردن یک ماشین کناری منفجر می‌کنید، با منفجر کردن بخشی از کوه آن‌ها را زیر آوار دفن می‌کنید و حتی یک هواپیمای مسافربری را بر سرشان خراب می‌کنید. برخی از این انفجار بازی‌ها هم انقدر بزرگند که می‌توانند مسیر مسابقه را به کلی عوض کنند. اگر هم هنوز یک جوری قانع نشدید که اسپلیت/سکند را امتحان کنید، این بازی دارای یکی از بهترین مدل‌های هندلینگ ماشینی باشد که در هر بازی دیده‌اید. تک تک ماشین‌های در دسترستان سبک و ویژگی منحصر به فرد خود را دارند، به طرز فوق‌العاده‌ای صداگذاری شدند و رانندگی همه‌شان هم لذت‌بخش است. بازی دارای یک بخش تک‌نفره غنی نیز هست و حتی پس از آن نیز احتمالا به تکرار مراحل و ترک‌های مختلف آن خواهید پرداخت، از بس که طراحی‌شان عالی است! صنعت گیم ساخت حداقل یک دنباله برای اسپلیت/سکند به ما گیمرها بدهکار است.

Mass Effect Trilogy

 

  • تاریخ عرضه: ۲۹ آبان ۱۳۸۶ (نسخه اول)، ۶ بهمن ۱۳۸۸ (نسخه دوم)، ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ (نسخه سوم)
  • درجه سنی: بالای ۱۷ سال
  • قیمت: ۲۰ دلار برای هر نسخه

شاید بهترین سه‌گانه تاریخ گیم؟ اگر تا حالا با استودیوی بایوور آشنایی نداشتید و برایتان سوال است که چرا عناوینی همچون Anthem انقدر طرفداران را غمگین کرده، به خاطر این است که این استودیو زمانی شاهکارهایی همچون Dragon Age و سه‌گانه Mass Effect را ساخته! در این سه بازی با یک داستان بسیار حماسی و فراموش‌نشدنی طرف هستید که پر شده‌اند از شخصیت‌های دوست‌داشتنی و صحنه‌های نمادین. در طول این داستان هم بارها و بارها تصمیمات کوچک و بزرگ خواهید گرفت که روی سرنوشت شما، شخصیت‌ها و اتفاقات این دنیای بی‌کران تاثیرات شگرفی خواهند گذاشت. این تاثیرات را وقتی بیشتر متوجه می‌شوید که اثرشان را در بازی بعدی و حتی بازی بعد از آن هم مشاهده کنید. در زمینه گیم‌پلی هم نسخه اول کمی بیشتر مانند نقش‌آفرینی‌های کلاسیک‌تر است و از برخی جهات کم کم عمرش را نشان داده. اما دو نسخه بعدی، یعنی Mass Effect 2 و Mass Effect 3 تا همین امروز هم از نظر مکانیکی بسیار قابل هستند و به عنوان بازی‌های اکشن سوم شخص قابل احترامی شناخته می‌شوند. حتی نسخه سوم دارای یک بخش چندنفره هم هست که به اتفاقا لطف گان‌پلی قدرتمند بازی، بخش محبوب و لذت‌بخشی هم از آب در آمد. اما واقعا، چیزی که شما باید به خاطرش این سه بازی را تجربه کنید همان داستانش است. درست است که نسخه سوم با پایان منفورش یکی از بزرگ‌ترین حواشی صنعت گیم را ایجاد کرد، اما با این حال هر سه بازی در نوع خود شاهکارهای بی‌نظیری هستند و تجربه‌شان بر همگی واجب است.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

 

  • تاریخ عرضه: ۲۹ مرداد ۱۳۹۲
  • درجه سنی: بالای ۱۷ سال
  • قیمت: ۲۰ دلار

آخرین نسخه فرنچایز مفقودالاثر Splinter Cell شاید بهترینِ این مجموعه نباشد (این افتخار همچنان نصیب Chaos Theory می‌شود)، اما در هر صورت عنوانی بسیار لذت‌بخش برای طرفداران سبک مخفی‌کاری است. Blacklist دنباله‌ایست به نسخه Conviction که تمرکز دو چندانی روی اکشن داشت و از آن طرف از المان‌های مخفی‌کاری کلاسیکش زده بود. بلک‌لیست از یک طرف به ریشه‌های خود بازمی‌گردد و بسیاری از المان‌های نسخه‌های قبلی را دوباره معرفی می‌کند، و از طرفی هم همچنان فرم اکشن خوش‌ساخت کانویکشن را حفظ می‌کند. با ترکیب این دو سو، این بازی به بازیکنان اجازه می‌دهد تا با روش دلخواه خود از هر مرحله عبور کنند. هم می‌توانید سم فیشر را با سنگین‌ترین سلاح‌ها و مقاوم‌ترین لباس‌ها به میدان نبرد بفرستید، هم با مجهز کردن او به بهترین لوازم مخصوص مخفی‌کاری بدون کوچک‌ترین سر و صدایی از میان دشمنان عبور کنید. مراحل بازی با این که بر خلاف بسیاری ازعناوین جدیدتر این سبک خطی هستند، همچنان طراحی بسیار خوبی دارند. همچنین بازی نیز دارای یک بخش تمام عیار کو-آپ نیز می‌شود که در آن می‌توانید به همراه یک نفر دیگر به اتمام مراحل مخصوص بپردازید. همچنین داستان بلک‌لیست هم کاملا به خوبی نوشته شده، اگرچه که خیلی از طرفداران سری از این بازی و داستانش به خاطر غیبت مایکل آیرونساید، صداگذار همیشگی سم فیشر، گله دارند. اما با این حال هم صداگذار جانشین او کارش را به خوبی انجام می‌دهد و احتمالا بعد از مدتی به صدا و ایفای نقش او عادت خواهید کرد.

Far Cry: Blood Dragon

 

  • تاریخ عرضه: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲
  • درجه سنی: بالای ۱۷ سال
  • قیمت: ۱۵ دلار

از جمله عجایب این نسل از گیم، ریمستر نشدن این بازی برای کنسول‌های مدرن بود. Far Cry 3 ریمستر شد و بسته الحاقی‌اش، که از دید بسیاری به عنوان بهترین نسخه کل مجموعه به شمار می‌رود خیر. امیدواریم که روزی ریمستر شدن این بازی را ببینیم، اما فعلا که خبری نیست و به همین دلیل به این بازی می‌پردازیم. Far Cry: Blood Dragon یک بسته الحاقی مجزا برای نسخه سوم بود که بلافاصله پس از عرضه به محبوب دل طرفداران تبدیل شد. بلاد درگن یک جور ادای احترام تمام به تمام فیلم‌های اکشن هالیوودی دهه ۸۰ است. تا جایی که سوا از اشارات متعدد به پاپ کالچر آن دوران، حتی شخصیت اصلی بازی هم توسط مایکل بین، بازیگر فیلم‌های Terminator و Alien صداگذاری شده است! بلاد درگن فرمول آشنای گیم پلی سری و همچنین محل اتفاقات نسخه سوم را با حال و هوایی علمی-تخیلی مخصوص آن دوران ترکیب می‌کند. به هر گوشه‌ای که نگاه کنید با باران رنگ‌های نئونی و لیزر مواجه می‌شوید و پشت پرده آن هم یک موسیقی متن Synthwave مهمان گوش‌هایتان خواهد بود. داستان و اتفاقاتی که می‌افتند همگی حالتی طنز داشته و در عین ادای احترام، کلیشه‌های سینمای دهه ۸۰ هالیوود را به سخره می‌گیرند. هنگام تجربه این عنوان این احساس بهتان دست می‌دهد که کارمندان یوبیسافت هنگام ساخت این بازی بسیار بهشان خوش گذشته است. همچنین موفقیت بلاد درگن باعث شد تا یوبی‌سافت در کنار هر نسخه اصلی و شماره دار فار کرای، یک نسخه فرعی با حال و هوایی خاص و آزمایش با مکانیک‌های بازی عرضه کند؛ یعنی Far Cry: Primal با حال و هوای عصر سنگ، و نسخه آخرالزمانی و کمی نقش‌آفرینی‌تر Far Cry: New Dawn.

Dead Space 1/2

 

  • تاریخ عرضه: ۲۲ مهر ۱۳۸۷ (نسخه اول)، ۵ بهمن ۱۳۸۹ (نسخه دوم)
  • درجه سنی: بالای ۱۷ سال
  • قیمت: ۱۵ دلار (نسخه اول)، ۲۰ دلار (نسخه دوم)

بسیاری از گیمرها احتمالا با دیدن نام Dead Space آهی از یاس خواهند کشید. فرنچایزی که به نظر هیچ وقت نتوانست از نظر تجاری EA را راضی کند، همچون سری فیلم Alien قسمت سوم (و آخرش) ناامیدکننده بود و در نهایت هم استودیوی سازنده‌اش، یعنی Visceral Games کارش به تعطیلی رسید. از آن جایی که امکان بازگشت این فرنچایز بسیار پایین است، تنها کاری که می‌توانید کنید این است که از طریق Backward Compatibility دو نسخه اول را تجربه کنید (که خوشبختانه باز هم همانند Alien، هر دو شاهکار هستند). در زمانی که سری Resident Evil در بین ایده‌های متناقضش دست و پا می‌زد، این دد اسپیس بود که به عنوان مرحمی برای درد هواداران سبک ترسناک حضور داشت. دو نسخه اول سری همچنان در ارائه محیط‌هایی به شدت اتمسفریک و در عین حال منطقی موفقند و کلاس درسی هستند برای سایر بازی‌های این سبک. همچنین سلاح‌های خلاقانه مختلفی در آن‌ها وجود داشتند که وقتی آن‌ها را مقابل دشمنان نمادین سری، یعنی نکرومورف‌ها استفاده می‌کردید باعث ایجاد تجربه‌ای می‌شد که در بازی‌های دیگر پیدا نمی‌کردید. به لطف طراحی هنری خاص بازی و همچنین نورپردازی فوق‌العاده‌اش، این دو بازی از نظر بصری به شدت خوب عمر کرده‌اند و حتی نسخه اول که دوازده سال پیش منتشر شده هم همچنان چشم‌نواز باقی مانده است. دد اسپیس 1 و 2 هنوز هم که هنوزه به عنوان برترین عناوین سبک خود شناخته می‌شوند و حتی اگر هم دیگر نسخه‌ای از آن ساخته نشود، در یاد گیمرها باقی خواهند ماند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • سامان
    سامان | ۱۴ آبان ۱۳۹۹

    ببخشید بهترین بازی های ایکس باکس 360رو معرفی میکنید

  • X box gamer
    X box gamer | ۲۴ تیر ۱۳۹۹

    سلام من ایکس باکس وان اس دارم اگه بخوام دیسک های کنسول ۳۶۰ رو بگیرم روی کنسول من بالا میاره؟

    • Aaaa
      Aaaa | ۲۰ آذر ۱۳۹۹

      نه آن برو ایکس باکس وان بفروش بعد برو ایکس باکس سری ایکس بخر همه ی بازی های ایکس باکس رو میخوره

  • Jin Kazama
    Jin Kazama | ۲۰ بهمن ۱۳۹۸

    سلام
    وقت بخیر
    شنیدم که پس اس 5 هم میتونه بازیهای پس اس 4 روشن کنه! اقا فقط بازیهایی که سی دی هاش داریم میتونیم روی آن روشن کنیم یا بازیهای دیجیتالی که خریدیم هم میشه روی ان روشن کرد؟!!

    • رایان زجاجی
      رایان زجاجی | ۲۰ بهمن ۱۳۹۸

      سلام.
      هنوز هیچ چیزی به طور رسمی تایید نشده. اما اگر این خبر درست باشه قاعدتا باید هم بازی‌های فیزیکی و هم دیجیتالی رو پشتیبانی کنه.

مطالب پیشنهادی