10 سلبریتی که به حذف قاچاق انسان و بردگی جنسی کمک کردند
توجه: پرداختن به پروژههای این سلبریتیها در راستای بالا بردن آگاهی درباره قاچاق جنسی، به معنی تائید تمام اقدامات آنها نیست. «امروزه میتوانید بهصورت آنلاین یک کودک را برای رابطه جنسی بخرید و در کمال ...
توجه: پرداختن به پروژههای این سلبریتیها در راستای بالا بردن آگاهی درباره قاچاق جنسی، به معنی تائید تمام اقدامات آنها نیست.
«امروزه میتوانید بهصورت آنلاین یک کودک را برای رابطه جنسی بخرید و در کمال تعجب این کار از سفارش پیتزا آسانتر است.» این سخنان بخش آغازین PSA پرستاره اخیر درباره قاچاق جنسی است که سلبریتیهایی مثل جاش چارلز، ست مایرز، تونی شالهوب و... در آن شرکت کردند.
هرروز و هر ساعت هزاران زن، مرد و کودک در سراسر دنیا فروخته و مورد سو استفاده قرار میگیرند. در ادامه برای آشنایی با سلبریتیهایی که از جایگاه اجتماعی و نهادهایشان در راستای مبارزه با قاچاق انسان و بردهداری مدرن استفاده کردند، با ویجیاتو همراه باشید.
1- ریکی مارتین
ریکی مارتین در سفری به هند، سه دختر که توسط صاحبانشان مجبور به فاحشگی بودند را نجات داد. او تحقیقات بسیاری را در این زمینه انجام داد و متوجه شد قاچاق انسان و بردهداری مدرن دومین بزه سودآور جهان است. او نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد و از جایگاه خود بهعنوان سفیر حسن نیت یونیسف برای ملاقات با فعالان این حوزه استفاده و سپس بنیاد ریکی مارتین در راستای آموزش برای ممانعت از قاچاق انسان بهویژه در کودکان و جوانان را تأسیس کرد.
ریکی مارتین ماموریت این بنیاد را ممانعت از قاچاق انسان با تاکید ویژه بر کودکان و جوانان بهعنوان آسیبپذیرترین اقشار جامعه، عنوان کرد.
2- اشتون کوچر و دمی مور
این دو سلبریتی معروف مؤسسان نهاد غیرانتفاعی Thorn: Digital Defenders of Children هستند و در مقابل پورنوگرافی و بردگی جنسی کودکان مبارزه میکنند. این نهاد در سال 2010 تاسیس شد.
کوچر و مور پیشتر بارها درباره مقابله با قاچاق انسان و ترویج آگاهی صحبت کرده بودند. اخیرا ویدیویی از کوچر خطاب به کمیته روابط خارجی سنا در شبکههای اجتماعی وایرال شده است. او در بخشی از سخنانش میگوید: «بهتازگی ویدیویی از کودکی هم سن و سال فرزند خودم دیدم که توسط یک توریست جنسی آمریکایی در کامبوج مورد تجاوز قرار گرفت. بسیار تاسف آور است که او در شرایطی رشد کرده که تصور میکرد همه این اتفاقات وحشتناک یک بازی است.»
او همچنین در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: « به نظر میرسد در کشوری که همواره مورد بحث و کشمش دو حزب است. قاچاق انسان و بردگی جنسی از موضوعاتی است که همه ما میتوانیم در مورد آنها با هم توافق داشته باشیم.»
3 و 4- کری آندروود و کریستن بل
سال گذشته کریستن بل و کری آندروود با انتشار تصاویری در شبکههای اجتماعی با هشتگ EndItMovement#به اشتون کوچر پیوستند. آنها با انتشاری تصاویری در اینستاگرام درحالیکه علامت ضربدر قرمزی را بر روی دستانشان کشیده بودند، اعتراض خود به بردهداری مدرن را نشان دادند. در 22 فوریه هر سال در روزی تحت عنوان Shine A Light On Slavery بسیاری از مردم با اقدامات سادهای مثل همین کار، سعی میکنند صدای خود را درباره این بحران به گوش جهانیان برسانند.
6- دیوید بکهام
دیوید بکام سه سال پیش صندوق یونیسف- دیوید بکهام را در دهمین سالگرد انتخاب شدن بهعنوان سفیر حسن نیت یونیسف، تاسیس کرد. هدف این صندوق کمک به کودکان در همه زمینهها ازجمله کودکان تحت تاثیر فقر، تبعیض، استثمار، خشونت و... است. این صندوق از رهبران جهان میخواهد تا در برابر آزار، فروش و بردهداری کودکان اقدامات لازم را انجام دهند.
دیوید بکهام بهتازگی نامهای با امضا 18 کودک که به کمک صندوق او از خشونت و بردهداری رها شده بودند را دریافت کرد.
7- جولیا اورموند
جولیا اورموند در سال 2007 اتحادیهای را برای ممانعت از بردهداری و پایان قاچاق انسان تاسیس کرد. این NGO از راهحلهای سیستماتیک و رساندن صدای قربانیان به جهان، برای ریشهکن کردن قاچاق جنسی استفاده میکند.
اورموند بهصورت منظم و فعال در نشستهای سازمان ملل شرکت کرده و از شرکتها و کمپانیهای بزرگ خواسته تا او را در این اقدامات یاری کنند. همچنین از قانونی میگوید که شرکتهای بزرگ را مجبور به کسب اطمینان از خواستگاه محصولاتشان میکند تا از مزایای بردگی جنسی بهرهمند نشوند.
8- اما تامپسون
در سال 2009 اما تامپسون نمایشگاه هنری سیاری را به نام The Journey برگزار کرد.در این نمایشگاه از هفت کانتینر برای روایت داستانهای واقعی بازماندگان بردگی جنسی استفاده شد و این اتفاق وحشتناک را در سراسر جهان به مردم نشان داد.
تامپسون همچنین در PSA علیه قاچاق انسان حضور و تهیهکنندگی فیلم Sold را بر عهده داشت. داستان این اثر بر اساس کتاب پاتریشیا مک کورمیک است که به زندگی دختر 13 ساله نپالی که بهعنوان برده جنسی به هندوستان قاچاق میشود، میپردازد. Sold در جشنواره فیلمهای هندی لندن حضور داشت.
9- کارلا استفنس
این بازیگر، گوینده و ستاره ریالیتی در سال 2016 رویداد Celebs Against Human Trafficking (سلبریتی ها در مقابل قاچاق انسان) را برگزار کرد. این رویداد یک گردهمایی ماهانه با حضور افراد سرشناس و تاثیر گذار برای افزایش آگاهی درباره این مشکل عظیم است.
استفن سعی میکند افراد مشهور و ستارههای بیشتری به این رویداد جذب کند تا از قدرت آنها در راستای مقابله با قاچاق انسان و بردگی جنسی استفاده کند.
10 - بلیک لایولی
بلیک لایولی بازیگر، فعال مدنی و مادر دو کودک از سال 2017 درباره استثمار کودکان و اهمیت ریشهکن کردن سو استفاده جنسی از آنها، موضعگیریهایی داشته است. او در ایونت زنان قدرتمند که توسط مجله ورایتی در نیویورک به احترام تلاشهای او و سایر زنان برجسته برگزار شده بود بار دیگر بر مواضع خود تاکید کرد.
بلیک لایولی در حال حاضر با ائتلاف نجات کودکان (The Child Rescue) همکار میکند و اخیرا صحبتهایی در مورد سوءاستفاده از کودکان تحت عنوان "پورن کودکان" داشته است.
در نهایت باید بدانیم شاید صفحات اینستاگرام و توییتر ما بهاندازه سلبریتیها دنبال کننده نداشته باشد اما همه ما میتوانیم برای افزایش آگاهی درباره قاچاق جنسی گام برداریم. واقعیت تلخ این است که صنعت پورن و قاچاق انسان ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و این صنعت به تقاضای استثمار جنسی دامن میزند. بسیاری از بردگان جنسی و کودکان مجبور به انجام پورنوگرافی های بدون رضایت هستند تا بهصورت آنلاین توزیع شود و سود خوبی را برای صاحبان این صنعت به همراه داشته باشد. پس همین حالا گام هرچند کوچکی در راستای ریشهکن شدن بردهداری مدرن بردارید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.