ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم و سریال

بازیگرانی که در بازی‌های ویدیویی نقش آفرینی کردند (قسمت اول)

چه کسی تریلر اول بازی پدرخوانده را فراموش می‌کند وقتی صدای مارلون براندو شنیده شد و صورتش از پس تاریکی به تصویر کشیده شد؟ به تصویر کشیده شدن یک بازیگر محبوب در یک بازی ویدیویی ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۵

چه کسی تریلر اول بازی پدرخوانده را فراموش می‌کند وقتی صدای مارلون براندو شنیده شد و صورتش از پس تاریکی به تصویر کشیده شد؟ به تصویر کشیده شدن یک بازیگر محبوب در یک بازی ویدیویی و دیدن چهره انیمیشنی این کاراکترها، همیشه موضوع جذابی بوده است و یک جس خوب در گیمرها ایجاد می‌کند. آنها چهره‌های آشنایی می‌بینند که بعضا بازیگران محبوبشان هستند و چه کسی بهتر از آنها که در ساعات متمادی تجربه یک بازی ویدیویی، همراهی‌شان کند؟

حضور بازیگران در بازی‌های ویدیویی روز به روز پررنگ‌تر می‌شود و حالا بسیاری از عناوینی که چشم انتظار آنها هستیم، نظیر بازی سایبرپانک، از حضور هنرپیشگان و سلبریتی‌ها بهره می‌برند. این مساله در دنیای بازی‌های ویدیویی اما موضوع جدیدی نیست و از دیرباز، استودیوهای بازیسازی سعی کردند با حضور بازیگران در عناوین‌شان، تضمین فروش آنها را برای خود ایجاد کنند. صنعت سینما و گیم، دو صنعت پولساز در دنیا است که اولی نسبت به دومی، هنر عام پسندتری است و مخاطبین مخصوص به خود را ندارد؛ گره خوردن اجزای این صنعت با یکدیگر می‌تواند برای تیم‌های بازیسازی سودده باشد؛ هرچند عده‌ای معتقدند که این مساله فرار از خلق یک شخصیت اورجینال است. به هر حال همه ما می‌دانیم که کاراکترهای جاویدان در دنیای بازی‌های ویدیویی، عمدتا شخصیت‌هایی اصیل و اورجینال بودند که نه صداپیشگی و نه طراحی صورت‌شان، از بازیگران بهره نبرده است.

در این مطلب نگاهی داریم به بازیگران و کلا افراد مشهری که در بازی‌های ویدیویی حضور داشتند، چه در نقش صداپیشه برخی کاراکترهای معروف و چه استفاده تخصصی و فنی از چهره آنها. ناگفته نماند از بازی‌هایی که بر اساس فیلم‌ها ساخته شده‌اند و طبیعتا در آنها از چهره بازیگران استفاده شده حذر کرده‌ایم چرا که در آنصورت باید یک طومار خدمت شما تقدیم می‌کردیم!

شکیل انیل در Shaq-Fu

شکیل انیل تقریبا در هر وادی به جز بسکتبال قدم گذاشته، تپه‌های بدبو و قهوه‌ای رنگی از خود برجای گذاشته و جای تپه‌ای سالم در مرغزار زندگی خود نگذاشته است؛ با این حال حضورش در سینما و بازی‌های ویدیویی همیشه با حواشی جالب توجهی همراه بودهو عده‌ای از طرفداران سرسختش، او را حمایت کرده‌اند. او سالها پیش در فیلم Steel که بر اساس یک کمیک بوک از دنیای DC بود بازی کرد و گند زد (نمی‌دانم چرا دی سی دوست داشتنی ما از همان ابتدای امر در فیلمسازی مشکل داشت!) و بعدها با بازی در آثار سینمایی دیگری چون Blue Chips و Blended ثابت کرد که دو زار عرضه بازیگری ندارد. محبوبیت انیل در بین نوجوانان اما به حدی زیاد بود که سگا در یک بازی ویدیویی از او برای ایفاگری نقش اصلی استفاده کرد.

Shaq-Fu همواره به عنوان یکی از بدترین بازی‌های تاریخ شناخته می‌شود و از آنسو یک اثر کاملا کالت بین هواداران بازی است. این بازی بعدها یک دنباله با پسوند Legend Reborn نیز پیدا کرد که دست کمی از بازی قبلی نداشت. در هر دو بازی شکیل انیل در نقش خودش فرو رفته بود اما به جای دست به توپ بودن، با حرکات رزمی دمار از دشمنان خود در می‌آورد. ناگفته نماند در بازی ویدیویی دیگری با نام Delta Force: Black Hawk Down نیز شکیل انیل به عنوان یکی از کاراکترهای قفل شده در بازی حضور داشت.

بروس ویلیس در Apocalypse

بروس ویلیس ستاره افول یافته این روزهای سینمای هالیوود است وگرنه در دهه نود، او یکه بزن و بازیگر اصلی فیلم‌های اکشن بود. ویلیس با اینکه در سالهای اخیر انتخاب‌های مناسبی برای بازیگری نداشته ولی این مساله از هنرمندی او کم نمی‌کند به ویژه اینکه باید گفت بروس ویلیس از بین بزن بهادرهای هالیوودی (استیون سیگال، آرنولد و سیلوستر استالونه) بازیگر قابل‌تری بود و چندباری در برخی آثار خوش درخشیده است. همانطور که گفته شد محبوبیت ویلیس در دهه نود در دوران اوج خود قرار داشت و به همین سبب هم حضور او در یک بازی ویدیویی می‌توانست تضمین فروش را به همراه داشته باشد.

Activision تصمیم گرفت این بازیگر را به عنوان یکی از کاراکترهای بازی اکشن سوم شخص خود معرفی کند و او را ستاره بازی خود نماید. برخلاف تصور اولیه، ویلیس به عنوان نقش اصلی بازی معرفی نشد ولی حضورش در جای جای بازی حس می‌شد و صدای او همواره پیش گیمر بود. بازی نتوانست موفقیت‌های لازم را کسب کند و تقریبا فروش بدی هم داشت، همین هم شد که ویلیس دیگر هیچوقت پا به دنیای بازی‌های ویدیویی نگذاشت.

جکی چان در Jackie Chan Stuntmaster

جکی چان را همه می‌شناسید؛ او ستاره بی‌بدیل فیلم‌های رزمی است و در کنار بروس لی و جت لی، سه ضلع مثلث همیشگی و جاویدان این سینما را تشکیل می‌دهد. جکی چان در چند بازی ویدیویی حضور یافته و هر بار هم ایفاگر کاراکتر خود بوده، او حتی یک بازی آموزش هنرهای رزمی برای کنسول شکست خورده XaviXPORT ساخت (کنسولی که بعدها نینتندو توانست فرمول آن را در Wii Fit تکرار کند و البته بازهم چندان ایده موفقی نشود) و همیشه همراه گیمرها بوده است. اما بهترین و کامل‌ترین حضوری که جکی چان در یک بازی ویدیویی داشته به عنوان Jackie Chan Stuntmaster برمی‌گردد که برای کنسول PS1 عرضه شد و امروزه به عنوان یکی از آثار به یاد ماندنی و خاطره‌انگیز شناخته می‌شود.

جکی هم صدای خود را به بازی قرض داد و هم در خلق داستان و حرکات رزمی به تیم سازنده کمک فراوانی کرد. حضور کامل او در کنار تیم سازنده بازی باعث موفقیت بازی شد و با اینکه بعدها از او در عناوین دیگری استفاده شد (مانند بازی Jackie Chan Adventures که بر اساس سریالی انیمیشنی به همین نام بود) اما هیچ‌گاه تکرار این موفقیت میسر نشد.

جت لی در Rise to Honor

تا صحبت از هنرهای رزمی و بازیگران این عرصه است، بهتر است از جت‌لی نیز یاد کنیم، مردی که نسبت به جکی چان و بروسلی تازه‌واردتر در سینما است (هرچند او نیز هم‌اکنون به عنوان پیشکسوت شناخته می‌شود!) و محبوبیت خاصی بین طرفدارانش دارد. اکشن بجدی و ی‌رحم و گاه تخیلی حرکات جت‌لی، او را از اکشن طنز و اسلپ استیک جکی چان کاملا متمایز ساخته است. او در بازی Jet Li: Rise to Hono به ایفای نقش خود پرداخت، یک بازی اکشن بسیار جذاب که برای کنسول PS2 عرضه شد و گیم‌پلی درگیر کننده بسیار خوبی داشت.

جت‌لی بعدها در بازی استراتژی Age of Wushu نیز به عنوان یکی از کاراکترهای قابل بازی حضور افتخاری پیدا کرد.

مایکل جکسون در Michael Jackson's Moonwalker

خواننده معروف آمریکایی یعنی مایکل جکسون در بازی اکشن مون واکر، صدا و حرکات خود را به سازندگان قرض داد تا از دل آن یکی از بهترین بازی‌های زمانه خود عرضه شود. بازی برای کنسول سگا عرضه شد و همراه با آهنگ‌های مشهور این خواننده، وارد مراحل مختلفی می‌شدیم که فضاسازی هریک متناسب با آهنگ و موزیک ویدیوهای پرخرج و جنجالی مایکل جکسون طراحی شده بود. از مایکل جکسون بعدها در بازی شبیه سازی رقص Michael Jackson: The Experience که برای کینکت ایکس باکس ۳۶۰ عرضه شده بود استفاده شد، هرچند این بازی بعد از مرگ این اسطوره عرضه شد. ناگفته نماند رابطه مایکل جکسون با دنیای بازی‌های ویدیویی تقریبا رابطه خوبی بود و قرار بود برای شماره سوم بازی سونیک نیز آهنگسازی کند که البته این موضوع بنا به دلایلی نامعلوم، هیچ‌گاه میسر نشد.

ری لیوتا در Gta:Vice City

طرفداران بازی‌های GTA باید تام را بشناسند، قهرمان بازی‌ وایس سیتی که از آن به عنوان یکی از بهترین عناوین این فرنچایز یاد می‌شود. کسی که نقش تام را ایفا کرد هنرپیشه هالیوودی یعنی ری لیوتا بود که او را احتمالا از فیلم‌هایی چون «رفقای خوب» Goodfellas اسکورسیزی و فیلم Something Wild بشناسید یا نهایتا سریال جدید او با جنیفر لوپز را Shades of Blue دیده باشید. لیوتا که در دنیای بازیگری کم با جهان گانگستری غریبه نبوده، توانست یکی از به یاد ماندنی ترین و کله‌شق‌ترین شخصیت‌های تاریخ Gta (البته در کله‌شقی که ترور حرف اول و آخر را می‌زند، در آن بحثی نیست) را خلق کند.

تاکشی کنشیرو در Onimusha Warlords

تاکشی کنشیرو یکی از مشهورترین بازیگران سینمای ژاپن در دهه گذشته بود و از او برای طراحی چهره شخصیت اصلی بازی کپکام استفاده شد. اونیموشا که در ابتدا قرار بود یک عنوان جدید از سری رزیدنت اویل باشد، در نهایت تبدیل به یک فرنچایز جدا شد و کنشیرو به عنوان صداپیشه شخصیت اصلی حضور پیدا کرد و از چهره‌اش برای طراحی کاراکتر اصلی یعنی سامونوسکه آکچی استفاده شد. تکرار این اتفاق در بازی‌های دیگری که سامونوسکه حضور داشت نظیر قسمت سوم بازهم رخ داد.

یوساکو ماتسودا در Onimusha 2: Samurai’s Destiny

این هنرپیشه افسانه‌ای سینمای ژاپن در سال ۱۹۸۹ درگذشت اما کپکام به احترام او از چهره‌اش برای ساخت شخصیت اصلی بازی دوم فرنچایز اونیموشا بهره جست. از آنجایی که سامونوسکه آکچی، شخصیت اول بازی در این قسمت حضور نداشت، از تاکشی کنشیرو استفاده نشد، هرچند او در بازی بعدی به همراه یک بازیگر دیگر خودنمایی کرد که در ادامه به آن می‌رسیم.

ژان رنو در Onimusha 3

سری اونیموشا از جمله فرنچایزهایی است که در سه‌گانه اولیه خود به دنیای بازیگران سر زد و توانست هر بار با طراحی یک بازی قدرتمند در کنار این ویژگی، به فروش و محبوبیت خوبی برسد. در قسمت سوم بازی، کپکام در ابعادی جهانی‌تر حرکت کرد و از ژان رنو، هنرپیشه معروف فرانسوی که با بازی در فیلم‌هایی چون لئون، در سراسر دنیا به محبوبیت رسیده بود، استفاده کرد. ژان رنو هم با اینکه در سالهای اخیر محبوبیتش کاهش پیدا کرده ولی ستاره بی‌بدیل دهه‌های گذشته بود و حضورش در کنار تاکشی کنشیرو افسانه‌ای از ژاپن، هم گره خوردن دو فرهنگ متفاوت غرب و شرق بود و هم نویدبخش یک بازی بسیار جذاب. قسمت سوم اونیموشا جذاب‌ترین قسمت این سری به شمار می‌رود و داستان پیچیده و حضور این دو بازیگر در کنار اکشن نفس‌گیر و گرافیک بسیار خوب بازی، این اثر را به عنوانی شاهکار در تاریخ بازی‌های ویدیویی بدل کرد. متاسفانه کپکام بعد از ساخت بازی چهارم (که از هنرپیشه خاصی هم در آن استفاده نشد) بیخیال این سری شده است.

کریستن بل در Assassins Creed

شخصیت لوسی استیل‌من را در بازی‌های اولیه اساسینز کرید به یاد دارید؟ شخصیتی که متاسفانه یوبیسافت در یک تصمیم اشتباه زد او را کشت و داستان این سری را به طرز عجیب و غریبی در دنیای آینده ادامه داد. ایفاگر نقش لوسی کسی نبود جز کریستن بل که احتمالا این روزها او را با صدای جادویی‌اش در قالب کاراکتر آنا در انیمینش فروزن بشناسید، هرچند فیلم‌های مهمی چون Forgetting Sarah Marshall و Scream 4 و البته سریال‌های محبوبی چون Gossip Girl وVeronica Mars نیز میزبان کریستن بل بوده‌اند.

چو یون فت در Stranglehold

ادامه یک فیلم سینمایی در قالب یک بازی ویدیویی، نظرتان درباره این ایده چیست؟ این ایده توسط تیم سازنده بازی Stranglehold و با همکاری کارگردان نسخه اصلی فیلم یعنی جان وو پیاده‌سازی شد و آنها یک دنباله بر فیلم هنگ کنگی و اکشن Hard Boiled ساختند. این بازی که انحصارا برای ایکس باکس ۳۶۰ عرضه شد از یک گیم‌پلی اکشن دیوانه‌وار بهره می‌برد و یکی از بهترین بازی‌های اکشن زمانه خود محسوب می‌شد. حضور بازیگر معروف هنگ کنگی یعنی چو یون فت در قالب نقشی که چندین سال پیش ایفاگر آن بود بازی را جذاب‌تر ساخته بود. ناگفته نماند یون فت پیش‌تر در بازی ساخته شده بر اساس فیلم ببرخیز گرفته و اژدهای پنهان نیز صداپیشگی کرده بود.

گکت در Final Fantasy: Crisis Core

گکت یکی از خوانندگان مشهور ژاپنی در سالهای گذشته بود که این روزها محبوبیتش کاهش پیدا کرده اما در دهه پیش توانسته بود مارکت را قبضه کند. گکت در سری فاینال فانتزی حضور کوتاهی داشته و در هر دو عنوان مرتبط با قسمت هفتم این سری یعنی Dirge Of Cerberrus (عرضه شده برای کنسول پلی استیشن ۲) و Final Fantasy: Crisis Core (عرضه شده برای کنسول دستی PSP) صداپیشگی کرده است.

این خواننده راک ژاپنی از طرفداران سری بازی فاینال فانتزی بوده و آهنگسازی‌های گوناگونی نیز برای چند عنوان از این سری داشته است. او نقش Genesis Rhapsodos را در هر دوبازی ایفا کرد. کفته می‌شود که طراحی شخصیت Squall (قهرمان نسخه هشتم بازی که در سری کینگدام هارتز هم حضور داشت) نیز بر اساس چهره گکت صورت گرفته است.

ساموئل ال جکسون در Grand Theft Auto: San Andreas

ساموئل ال جکسون تقریبا در همه فرنچایزها بزرگ سینما یک نقش آفرینی داشته و باید بدانید که در یکی از بزرگترین و پرفروش‌ترین فرنچایزهای تاریخ بازی‌های ویدیویی نیز هنرنمایی کرده است. او در بازی سان آندریاس (از محبوبترین عناوین این سری) صداپیشگی کرده و و در نقش یک افسر پلیس شهر لوس سانتوس با نام فرانک تنپنی ظاهر شده است. اگر یادتان باشد فرانک جزو گروه C.R.A.S.H. نیز بود.

ناتان فیلیون در Halo

ناتان فیلیون هیچ‌گاه بازیگر چندان مشهوری نبوده اما او را شاید از سریال بی‌نظیر فایرفلای به یاد داشته باشید و صدای او را در نقش گرین لنترن در اکثر انیمیشن‌های دی‌سی شنیده باشید. فیلیو همچنین بازیگر اصلی سریال روکی هم است که این روزها در حال پخش است و طرفدارانی برای خود به دست آورده است. ناتان فیلیون برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ و در بازی سوم سری هیلو در نقش سروان رینولدز حضور پیدا کرد. او بعدها در قسمت‌های دیگری از این سری بازی همچون Halo ODST و قسمت پنجم در قالب کاراکترهای مختلف حضور پیدا کرد و دلیل این امیر را علاقه بی‌حد و حصرش به این سری عنوان کرده است. ناگفته نماند حضور او در بازی‌های ویدویی فقط به سری هیلو ختم نشده و در بازی‌هایی چون دستینی و Saint Row نیز ایفاگر نقش‌هایی کوتاه بوده است.

آرون استاتون در L.A Noire

آرون استاتون که در سریال Mad Men با دنیای مافیا و جرم و جنایت‌های دهه گذشته مشهور شده بود به عنوان بازیگر اصلی بازی جنایی راک استار انتخاب شد، یک انتخاب هوشمندانه که توانست به موفقیت بازی کمک شایانی کند. استفاده خوب راک استار از چهره بازیگران و موشن کپچر بی‌نظیری که در طراحی چهره‌ها و حتی چشم‌های کاراکترها در این بازی به وجود آمده بود، آن را تبدیل به یک اثر سینمایی بلند کرده بود که بازیگری هنرپیشگان در آن بسیار مهم جلوه داده شده بود.

سم ویتور در Star Wars: The Force Unleashed

سم ویوتور نیز چندان بازیگر مشهوری نیست اما از طرفداران پروپا قرص بازی‌های ویدیویی و البته سری جنگ ستارگان است. او در سیزن هشت سریال Smallwille نقش اصلی را بر عهده داشت و در عنوان سوپرگرل نیز بازی کرده است.  او در هر دو بازی سری Force Unleashed در نقش استارکیلر (دستیار دارث ویدر) بازی کرد.

حضور او در دنیای بازی‌های ویدیویی به عناوین مختلف جنگ ستارگان برمی‌گردد و چندین بار جای امپراتور پالپاتین (شخصیت منفی اصلی این سری) صداپیشگی کرده است. تنها دو عنوان سول کالیبر ۴ و بازی Days Gone در کارنامه حضور او در بازی‌های ویدویی هستند که ربطی به جهان جنگ ستارگان ندارد.

الن پیج در Beyond: Two Souls

همه ما می‌دانیم که الی در بازی Last Of Us شباهت انکارناپذیری با بازیگر هالیوودی یعنی الن پیج دارد ولی واقعیت اینست که این شباهت عمدی نبوده و الن پیج هیچ نقشی در ساخت این کاراکتر نداشته است. البته خود الن پیج نه تنها از این موضوع شباعت خوشحال نبود بلکه طی یک مصاحبه رسانه‌ای آن را یک سواستفاده از سوی ناتی داگ خواند و نسبت به این مساله ابراز تاسف کرد. او از طرفداران بازی‌های ویدیویی است و سری توم ریدر را عاشقانه دوست دارد و البته فیفاباز نیز است.

البته دراکمن (کارگردان بازی لست آو آس) نیز در پی اظهارات این بازیگر جوان اعلام کرده که چهره الی بر اساس صدا پیشه این کاراکتر یعنی خانم اشلی جانسون طراحی شده و جدا از حرف دراکمن، باید اعتراف کرد جانسون شباهت چندانی با الن پیج ندارد. در هر حال الن پیج تنها در یک بازی ایفای نقش کرده و آن هم کار استاد دیگر بازیسازی یعنی دیوید کیج بوده است. عنوان انحصاری PS3 با گرافیک بسیار زیبا و داستانی جذاب که الن پیج در آن نقش اصلی بازی را برعهده داشت.

کیج با اینکه بازی‌هایی مانند آثار سینمایی می‌سازد و بیشتر یک کارگردان سینمایی است تا بازی‌های ویدیویی اما همکاری قوی با بازیگران درجه یک نداشته است. او بعدها با بازیگران کمتر مشهوری همچون جسی ویلیامز (بازیگر سریال گریز آناتومی) در ساخت بازی همکاری کرد اما مشهورترین همکاری او با یک بازیگر معروف به همین بازی برمی‌گردد.

اما استون در Sleeping Dogs

بازی اسلیپینگ داگز که در وهله اول قرار بود یک عنوان فرعی از سری بازی‌های True Crime باشد، با گلچینی از بازیگران دسته یک و دسته دو کار خودش را شروع کرد و تقریبا بیشتر کاراکترهای بازی توسط بازیگران مختلف به تصویر کشیده شده‌اند. در بین بازیگران حاضر در جمع این بازی، اما استون از دیگران تقریبا مشهورتر و شناخته شده‌تر است. او نقش آماندا کارتوایت را در بازی ایفا کرد که البته جزو نقش‌های اصلی بازی به شمار نمی‌آید و چهره اما استون نیز چندان در طراحی این شخصیت استفاده نشد، اما اولین و آخرین تجربه این بازیگر مشهور و محبوب در بازی‌های ویدویی تا به امروز بوده است. ذکر این نکته الزامیست که اما استون تنها هنرپیشه حاضر در بازی نبود. تام ویلکنسون نیز در این بازی حضور داشت (بازیگر انگلیسی تباری که برای مینی سریال بنجامین فرانکلین برنده گلدن گلاب شد) و لوسی لیو (که او را از فیلم‌های فرتشگان چارلی می‌توانید به یاد بیاورید) نیز در نقش یک خواننده در بازی ظاهر شد. البته شخصیت اصلی بازی نیز توسط یک بازیگر تقریبا مشهور چینی به نام ویل یون لی به تصویر کشیده شده بود. دیگر شخصیت‌ها نیز توسط بازیگران کمتر شناخته شده به تصویر کشیده شده بودند.

در قسمت بعد با اسامی بازیگران دیگری آشنا می‌شویم و به بازی‌هایی که در آنها ایفاگری کردند می‌پردازیم، بازیگرانی چون کوین اسپیسی، رامی ملک، کیانوریوز، نورمن ریداس، وین دیزل و الیجا وود و چندین بازیگر دیگر.

بیشتر بخوانید:

 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (20 مورد)
  • آرش پارساپور
    آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

    به تیتراژ بازی دقت کنی هنرپیشه های معروف دیگه ای که توی مطلب هم بهشون اشاره شدی میبینی. مثل لوسی لیو

  • Alligator
    Alligator | ۴ مرداد ۱۳۹۹

    اونیماشا ۳ عالی و بینظیر بود
    مخصوصا ژان رنو تو نقش جیکوب

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

      شاهکار بود. واقعا کپکام گند زد با رها کردن این ip

  • c137
    c137 | ۴ مرداد ۱۳۹۹

    یادش بخیر چه قدر با بازی jackie chan و apocalype رو ps1 خاطره داشتم. چه قدر هم سخت بودند جفت بازی هاشون. واقعا اون موقع اصلا نمیدونستم meta چیه و اتفاقا چقدر از همه بازی ها هم لذت میبردم، البته ارزون بودن بازی ها نسل 5 و 6 و 7 تو ایران هم تو این قضیه بی تاثیر نبود :)

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

      جکی چان باز راحت تر بود ولی آپوکالیپس کابوس بود

  • sam-fisher
    sam-fisher | ۴ مرداد ۱۳۹۹

    اقا اون چه عکسیه از اما استون این همه عکس قشنگ واقعا شک کردم این همون گوئن تو مرد عنکبوتی هستش

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

      دیگه عکس قشنگ بذاریم میان ما رو قشنگ میبندن :D

  • rahimjax2007
    rahimjax2007 | ۴ مرداد ۱۳۹۹

    فقط اونیموشا 3 و جکی چان . مملو از خاطره . چه گیم های خوبی بودم . چقد لذت بردم . حیف از سازندهاشون حیف

  • SHAYAN
    SHAYAN | ۴ مرداد ۱۳۹۹

    به نظر من استفاده از بازیگر ها کار درستی نیست و خلق یک کاراکتر جذاب در بازی خیلی بهتره الان شخصیت جویل در last of usبا هیچ بازیگری قابل مقایسه نیست و فقط از خودش بر می آمد

  • Mmd
    Mmd | ۳ مرداد ۱۳۹۹

    Rise to honour و onimusha 3 محشر بود
    Jackie Chan adventure's هم با این که گرافیک خوبی نداشت ولی بازی جالبی بود
    چه خاطره ها که نداشتیم با اینا

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

      بازی جت لی یک سری المان اکشن داشت که من هنوز تو هیچ بازی ندیدم. QTE های بینظیری هم داشت. شاهکار بود

  • Mahdi
    Mahdi | ۳ مرداد ۱۳۹۹

    جان برنثال هم تو بازی جدید گوست ریکون بود که متاسفانه خیلی بازی چرتی بود :/

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

      اینا میرن قسمت بعد مهدی

  • Sackboy
    Sackboy | ۳ مرداد ۱۳۹۹

    چرا یه استودیو باید کلی پول بازیگر معروف بده، بعد از صداش استفاده کنه، ولی از تصویرش استفاده نکنه؟! وقتی هیچ کس نمی دونه که مثلا فلان کارکترو Emma Stone بازی کرده، چه فایده داره این همه پول حروم کردن؟!

    • mani-safaei
      mani-safaei | ۳ مرداد ۱۳۹۹

      اینش اره ولی خب ما که سدا اونا رو حفظ نیستیم الان مثلا فک تو ایه بازی ایرانی صدا گلزار یا شهاب حسینی یا یه خوانندن بشنویم مطمئنن میشناسیم

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

      موافقم باهات.

  • PhilSpencer
    PhilSpencer | ۳ مرداد ۱۳۹۹

    من که با "الن پیج در Beyond: Two Souls" بیشتر حال کردم D:

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۵ مرداد ۱۳۹۹

      زیبا هنرنمایی کرده اونجا الن پیج

  • sam-fisher
    sam-fisher | ۳ مرداد ۱۳۹۹

    جالب بود

  • PlagroundGames
    PlagroundGames | ۳ مرداد ۱۳۹۹

    مقاله جالبی بود
    از کنفرانس مایکرو هم چند تا مقاله برید ?

مطالب پیشنهادی