ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مریم
بازی iOS

معرفی و دانلود بازی مریم – شب نشینی با ارواح

«نهنگ آبی» برای اولین بار نشان داد حتی چالش‌های دنیای مجازی که عموما برای سرگرمی و تفریح مخاطبین خود طراحی شده‌اند این قابلیت را دارند تا زندگی برخی از افراد را مختل کرده و آنان ...

محمدامین بهتوئی
نوشته شده توسط محمدامین بهتوئی | ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۳

«نهنگ آبی» برای اولین بار نشان داد حتی چالش‌های دنیای مجازی که عموما برای سرگرمی و تفریح مخاطبین خود طراحی شده‌اند این قابلیت را دارند تا زندگی برخی از افراد را مختل کرده و آنان را مجبور به انجام اعمالی غیرمنطقی کنند. با گذشتن از موج نهنگ آبی، این بار بازی جدیدی با نام «مریم» حسابی در فضای مجازی سر و صدا کرده و بسیاری از منابع به نوعی از آن به عنوان موج دوم بازی‌های مخربی مانند نهنگ آبی یاد می‌کنند.

برخلاف نهنگ آبی که تنها راه بازی، انجام دستوراتی بود که به صورت روزانه و طی ۵۰ روز به شما داده می‌شد، مریم دارای محتوایی داستانی و تصویری است. اطلاعات زیادی از سازنده بازی در دست نیست، اما گفته شده سلمان الحربی که به عنوان ناشر و سازنده مریم شناخته می‌شود، فردی سعودی است. گرچه ایده‌ای خصمانه از جانب عربستان صعودی برای آسیب رساندن به کاربران ایرانی در بازی مشاهده نمی‌شود، اما همین مسئله موجب شده تا جنجال زیادی پیرامون بازی به وجود آید.

تب و تاب پیرامون مریم و تاثیر منفی این بازی روی کاربرانی با سن کم زمانی قوت گرفت که رئیس پلیس فتا طی اطلاعیه‌ای مریم را یک بازی خطرناک نامید و به بسیاری از پدر مادرها درخصوص فرزندانشان هشدار جدی داد. حال سوال اصلی اینجاست، آیا مریم به اندازه نهنگ آبی مخرب است و شایعات پیرامون آن حقیقت دارند؟ در این مطلب با ویجیاتو همراه باشید تا نگاه کوتاهی به مریم و حواشی پیرامون آن بیاندازیم.

مریم
مریم روایت‌گر مردی است که در جنگل با دختری جنگ‌زده با همین نام آشنا می‌شود. به مرور و با پیشروی در بازی، مریم خاطراتی دردناک از پدر و خانواده‌اش برایتان بازگو می‌کند و درهمین مدت زمان کوتاه، شدیدا به شما وابسته می‌شود. گرچه تمام وقایع بازی در طول یک شب رخ می‌دهد، اما شما شب درازی در پیش دارید و گذشتن از وقایع و شخصیت‌هایی که در این شب دراز پیش رویتان قرار می‌گیرد بستر اصلی داستان بازی را شکل می‌دهد. با همراهی مریم پا به جنگلی تاریک و ترسناک می‌گذارید و پس از رسیدن به لوکیشن‌هایی خاص مانند قلعه یا خانه جادوگر، شخصیت‌های جدیدی مانند هیزاپونا (که جادوگری قدرتمند در جنگل است) و سقراط (که از قلعه‌ای در جنگل محافظت می‌کند) و سایرین آشنا می‌شوید. داستان بازی از طریق صفحاتی شامل متن و عکس به تصویر کشیده می‌شود و در برخی از این صفحات حق انتخاب دیالوگ دارید یا می‌توانید اسامی و جملاتی را تایپ کنید.

یکی از نکات جالب درخصوص مریم این است که تنها یک بار در ۲۴ ساعت می‌توانید بازی را تجربه کنید و به همین خاطر با اتمام بازی، فرصت مجدد تجربه آن و انتخاب دیالوگ‌هایی متفاوت به صورت آنی وجود ندارد. مریم به زبان‌های مختلفی اعم از عربی، انگلیسی و فارسی قابل بازی است اما ترجمه فارسی آن با اشکالات زیادی همراه است و بسیاری از مواقع با خودتان فکر می‌کنید که سازنده برای این کار از گوگل ترنسلیت استفاده کرده است! به همین خاطر بهترین زبان برای تجربه بازی زبان انگلیسی به حساب می‌آید.

با خواندن اطلاعات بالا شاید از خودتان بپرسید که خصوصیات مریم مانند بسیاری از بازی‌های ژانر ترسناک دیگر است. پس دلیل این حجم از اطلاع‌رسانی و هشدار درخصوص ممانعت از تجربه برای چیست؟

یکی از دلایل اصلی این است که مریم هیچ هدفی جز القای ترس و دلهره به کاربر ندارد. داستان بازی بسیار ساده و خطی است و نکته خاصی در خصوص آن وجود ندارد تا تجربه بازی برای کاربران امری جذاب تلقی شود. همچنین تمرکز قاطع بازی بر به تصویر کشیدن درد، تنهایی، ترس، اضطراب و هم‌کلامی با موجوداتی فرا انسانی مانند اشباح و اجنه از دیگر عواملی هستند که می‌توانند کاربران کم سن را به شدت تحت تاثیر خود قرار دهند.

مریم
دلیل دیگر موسیقی و صداگذاری خاص بازی است. هرچند از نظر بصری بازی نکته خاصی ندارد و تمام صفحات شامل عکس‌هایی ساده از فضای اینترنت هستند، اما موسیقی و صداگذاری آن به شدت حساب شده و دقیق از آب درآمده. درواقع سازنده مریم برای القای ترس و اضطراب به خوبی از عنصر صدا بهره گرفته. این موسیقی و صداگذاری، الهام‌گرفته از سبک دووم متال (یکی از تاثیر گذارترین و غمگین‌ترین سبک‌های موسیقی جهان) است و تمام المان‌های شناخته شده این سبک در بازی رعایت شده. استفاده از یک ملودی ساده و حزن‌انگیز پیانو در کنار اضافه کردن جلوه‌های صوتی تاثیرگذاری مانند صدای گریه یک دختر بچه، باز و بسته شدن درهای قدیمی، جیر جیر ناشی از راه رفتن روی تخته‌های چوبی و غیره در القای حس اندوه و اضطراب تاثیر ویژه‌ای دارند و به خوبی ذهن کاربر را درگیر خود می‌کنند.

در بسیاری از منابع به نقل از کاربران گفته شده که بازی برای القای بیشتر حس ترس و جن‌زدگی، از تماس‌هایی پراکنده به کاربران استفاده می‌کند که بسیاری از آنان در نیمه شب رخ می‌دهد. پس از تجربه شخصی‌ام از بازی با چنین مسائلی مواجه نشدم و درواقع من تنها کاربری نیستم که چنین ادعایی می‌کنم. بخش نظرات پلی استور گوگل مملو از نظرات کاربرانی است که شایعات پیرامون بازی را دروغ دانسته و مریم را یک بازی ترسناک ناموفق و بی‌ارزش نامیده‌اند.

مریم را می‌توان بازی‌ای دانست که برای القای حس ترس، محتوایی ارزشمند در اختیار ندارد و به همین خاطر دست به دامن استفاده از یک سبک موسیقیایی شناخته شده و شایعاتی توخالی شده است. البته توصیه ما همچنان این است که از تجربه بازی توسط کودکان جداً جلوگیری کنید چرا که قدرت تخیل گسترده و بی‌حد و مرز آنان جلوه‌ای متفاوت و مخرب از بازی را در ذهنشان تداعی می‌کند که می‌تواند آثار منفی متعددی به همراه داشته باشد.

اگر فرصت تجربه مریم را داشته‌اید، نظر خود را درخصوص بازی با ما به اشتراک بگذارید.


پیشنهاد نمیشه

مریم یک بازی ترسناک با داستانی ساده و موسیقی و صداگذاری تاثیر گذار است که می‌تواند در کودکان آثاری منفی به جای بگذارد. مریم تجربه‌ای متفاوت برای کاربر به ارمغان نمی‌آورد و درواقع ارزش وقت شما بسیار بیشتر از آن است که برای تجربه آن به هدر برود!

مریم
مریم
بازی‌های iOS, بازی‌های اندروید, بازی‌های موبایل مریم
ناشر بازی: salman alharbi
دسته بندی: رازآلود, وحشت
سیستم عامل: iOS, اندروید, موبایل
حجم: 35 مگابایت
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • ?vnsa?
    ?vnsa? | ۲۸ دی ۱۳۹۸

    به نظر من بازی خیلی قشنگی بود. ولی بروز رسانیش بالا نمیاد. شاید برای بچه ها خوب نباشه ولی 12+ ... مثل یک رمان بود من خوشم اومد.

    نت موسیقیشو گیر نمیارم کمکم کنید??

    • فورتنایت. زولا.جی تی ای. فیفا.
      فورتنایت. زولا.جی تی ای. فیفا. | ۶ آذر ۱۳۹۹

      نه نه سری پاک کن درست جن یا اجنه وجود ندارن ولی صدای عجیب جیغ یا.... میده و در نهایت کاربر بازی کننده رو آزار میده و شاید کاربر بیماری های بد بگیره

  • Kazoto
    Kazoto | ۱۸ تیر ۱۳۹۸

    سلام من نمیدونم این شایعه واقعی است یا نه ولی بازی اش در هیچ صورت بالا نمیاد

    • محمدامین بهتوئی
      محمدامین بهتوئی | ۱۹ تیر ۱۳۹۸

      بازی با ایرادات فنی مختلفی مواجهه. باید انقدر پاک بشه و از سورس‌های مختلفی نصب بشه تا درنهایت درست لانچ بشه و قابل بازی باشه. منتها قطعا ارزش این حجم از زحمت و هدر دادن وقت رو نداره

    • dimo110
      dimo110 | ۹ آبان ۱۳۹۸

      برای بازی باید فیلترشکن روشن باشه ،

  • ندا
    ندا | ۱۸ تیر ۱۳۹۸

    این جور برنامه ها برای منحرف کردن،خانواده هاوترساندن کودکان ونوجوانان ساخته شده،دشمن درصدد هست،علاوه بر برهم زدن کانون گرم خانواده ها،کودکان بی گناهشان را به این چالش خطرناک وبی سروصدا بکشن،کاری که شاید بار اول و دوم دچار ترس بشن،اما کم کم کودکان به تنهایی رو می اورندو به قولی مستقل میشن و در کوچه وخیابان دنبال افراد ناشناس میرن،مواظب فرزندانمان باشیم.....دشمن در کمین است

    • محمدامین بهتوئی
      محمدامین بهتوئی | ۱۹ تیر ۱۳۹۸

      با بخش مواظب فرزندانمون باشیم کاملا موافقم، مخصوصا تو زمینه بازی‌های ویدیویی و امیدوارم مطالب آموزشی ویجیاتو تو این زمینه بتونه به والدین کمک بزرگی بکنه.

  • Slayer
    Slayer | ۱۷ تیر ۱۳۹۸

    مسخرس خیلی چیزایی هست که واقعیه

  • Sasha
    Sasha | ۱۶ تیر ۱۳۹۸

    چرته

  • erfzz
    erfzz | ۱۱ تیر ۱۳۹۸

    برا اکثر کاربرا که اصلا اجرا نمیشه و هشدار اتصال اینترنت میده

    • محمدامین بهتوئی
      محمدامین بهتوئی | ۱۲ تیر ۱۳۹۸

      کافیه یک بار بازی رو پاک و دوباره نصب کنید

مطالب پیشنهادی