فرمان جدید ترامپ؛ آیا فورتنایت، پابجی، لیگ آو لجندز و دیگر بازیها در آمریکا ممنوع میشوند؟
دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا روز گذشته از تصمیم خود برای تحریم شرکتهای مالک WeChat و TikTok در آمریکا خبر داد. در دو فرمان اجرایی که یکی از آنها مشخصا شرکت Tencent را ...
دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا روز گذشته از تصمیم خود برای تحریم شرکتهای مالک WeChat و TikTok در آمریکا خبر داد. در دو فرمان اجرایی که یکی از آنها مشخصا شرکت Tencent را هدف قرار داده، اشاره شده که تمام مراودات بین این شرکت و کاربران آمریکایی ممنوع است. و همانطور که احتمالا میدانید، تنسنت بخش اعظمی از تجارت دنیای بازیهای ویدیویی را در اختیار دارد!
مالکیت کامل شرکت Riot Games، سازنده بازیهای League of Legends و Valorant، مالکیت ۴۰ درصد از سهام Epic Games، سازنده محبوبترین موتور بازیسازی دنیا یعنی آنریل انجین و سازنده بازی فورتنایت، مالکیت ۸۱.۴ درصد از شرکت سوپرسل سازنده بازی کلش آو کلنز و مالکیت کامل استودیو TiMi سازنده بازی Call of Duty Mobile تنها بخشی از نفوذ گسترده این غول چینی در دنیای بازیهای ویدیویی است. ویدیوی زیر را تماشا کنید تا بیشتر با تنسنت آشنا شوید و بدانید چرا آمریکا به نبرد با آن رفته:
کال آف دیوتی موبایل، پابجی و پشت صحنه بتل رویالهای چینی
در بخشی از فرمان اجرایی ترامپ پیرو تحریم WeChat آمده که مراودات مالی با هولدینگ تنسنت (که مالکیت WeChat را برعهده دارد) و تمامی زیرشاخههای آن ممنوع است؛ و آنچه بالاتر دیدید و خواندید میشود تمامی زیرشاخههای تنسنت که بخش اعظمی از دنیای گیم و سرگرمی است!
گیمرهای آمریکایی وقتی متوجه مفهوم فرمان اجرایی ترامپ شدند به وحشت افتادند!
در حالی که جامعه ایسپرت آمریکا مدت اندکی در بهت و شوک فرو رفته بود، مقامات کاخ سفید اعلام کردند که تحریم جدید آنها علیه شرکت Tencent شامل حال بازیها نخواهد شد و قانون جدید تاثیری روی شرکتهای بازیسازی نمیگذارد.
این فرمان اجرایی قرار است هرگونه تبادل اطلاعاتی میان کاربران آمریکایی و اپلیکیشن WeChat را منع کند. پس فورتنایت، کلش آو کلنز، لیگ آو لجندز، کال آو دیوتی موبایل و دیگر بازیهایی که تنسنت به نحوی مالکیتی در شرکتهای سازندهشان دارد بدون اختلالی کارشان را ادامه خواهند داد.
با این وجود، حقوقدانها و متخصصین این حوزه معتقدند شرکتهای بازیسازی هم ممکن است در جریان اختلاف آمریکا و چین آسیب ببینند چون فرمان اجرایی ترامپ بسیار وسیع نوشته شده و فقط روی اپلیکیشن WeChat یا تیکتاک متمرکز نیست. برای اطلاعات بیشتر از جزئیات این فرمان که تا کمتر از یک ماه و نیم دیگر اجرایی میشود فعلا باید منتظر ماند.
اپلیکیشنهای WeChat و TikTok همچنان در دسترس کاربران آمریکایی قرار دارند و از گوگل پلی و اپ استور نیز حذف نشدهاند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دقت کردین جزکشور های آسیایی کشور های اروپایی و آمریکایی اصلا پابجی بازی نمیکنن
ترامپ به نحوه مستراح چینی ها هم حسودی میکنه
اصولا در آمریکا که چیزی فیلتر بشه نایس و وری گود و این چیزاست اما در ایران که فیلتر بشه باید چپ و راست فحش داد ... یعنی خودتحقیری تا هفت سوراخِ بعضیا نفوذ کرده
یه رگ ترامپ ایرانیه...
شرکت بایت دنس اعلام کرده از دولت امریکا به دادگاه فدرال شکایت میکنه چون آزادی تجارت نادیده گرفته شده. سوال اینجاست که وقتی شرکت های نرم افزاری غیر چینی امکان فعالیت در این کشور رو ندارن و شرکت های دیگه هم امکان فعالیت آزاد تجاری رو در این کشور ندارن، آیا یک شرکت چینی حق داره به دادگاه امریکا علیه دولت این کشور شکایت کنه؟
کاری به درست یا غلط بودن دستور ترامپ ندارم و دستاوردهای علمی و اقتصادی چین رو هم نادیده نمیگیرم اما واقعیت اینه که چین قوانین تجارت آزاد رو زیر پا گذاشته و باید از خیلی وقت پیش با شرکت های چینی برخورد متقابل صورت میگرفت.
چرا چرت و پرتی میگید؟
پابجی چون چینی بوده و آمریکا با چین مشکل داره میخواد بن کنه
چه ربطی داره به فورتنایت و LOL ؟؟؟؟
داداش tencent چهل درصد سهام اپیک گیمز رو خریده
اصلا برا آمریکایی ها حذف بشه که بشه همون بهتر اونا هم یکم مثل ما بشن اونجا برای تجارت سیاست و ایناها برنامه حذف میشه اینجا چندتا مسئول بی عقل حوصلشون سر میره میگن فلان چیزو فیلتر کنیم بره.
اگر مایکروسافت نتونه تیک تاک رو بخره احتمالا در امریکا بن میشه
البته دقت داشته باشید در ایران فی*تر شده بود که به دلیل اینکه ایرانی ها میتونستن داخلش برن از سمت خود تیک تاک که زیر نظر چین هست بسته میشه و ایرانی ها فقط از طریق خارج کردن سیم کارت خارج کردن این مشکل حل میشد من احتمال صدرصد میدم بین اقایون محترمه چیزهای دست به دست شده که اینطور در ایران بسته شد