هر آنچه باید درباره سرویس PlayStation Now بدانید
امروزه با گسترش و همه گیر شدن اینترنت در دنیا، فناوریها و سرویسهای زیادی نیز بر پایه آن شکل گرفته شدهاند که روز به روز فراگیرتر میشوند. یکی از این سرویسها خدمات گیمینگ ابری است؛ ...
امروزه با گسترش و همه گیر شدن اینترنت در دنیا، فناوریها و سرویسهای زیادی نیز بر پایه آن شکل گرفته شدهاند که روز به روز فراگیرتر میشوند. یکی از این سرویسها خدمات گیمینگ ابری است؛ سرویسی که به ما اجازه میدهد به وسیله پروسه استریم و بدون نیاز و دسترسی به سیستم مناسب گیمینگ، روی دستگاههای خود تجربه با کیفیتی از گیم داشته باشیم. سرویسی که پیش بینی میشود در آینده عاملی انقلابی در این صنعت باشد؛ و ویدئو گیم را به سرگرمی در دسترس برای همگان بدل کند. سرویس PlayStation Now که به اختصار، PS Now نیز گفته میشود، یک سرویس گیمینگ ابری (cloud gaming) است که سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه CES توسط کمپانی سونی عرضه شد. این سرویس به کاربران اجازه میداد تا در ازای پرداخت مبلغ ماهیانه مشخصی، بازیهای عرضه شده برای کنسولهای سونی را، روی پلی استیشن ۴، پلی استیشن ویتا، PS TV و برخی تلویزیونهای اندرویدی هوشمند و البته ویندوز ۱۰ تجربه کنند؛ البته این سرویس طی سالهای گذشته دست خوش تغییرات زیادی شده که در ادامه بررسی میکنیم.
سرویس PlayStation Now چطور کار میکند؟
شما میتوانید از طریق کنسول پلی استیشن خود یا مرورگر وب خود به PlayStation Now بپیوندید. پس از ثبت نام، میتوانید اشتراک خود را از طریق برنامه PS Now بر روی کنسول یا رایانه شخصی مدیریت کنید. همچنین از طریق این برنامه میتوانید به دانلود و استریم بازیهای این سرویس بپردازید.
پس از انتخاب یک عنوان برای بازی، می توانید گزینه دانلود (در صورت امکان) یا استریم آنلاین ابری را ببینید. البته توجه داشته باشید که اگر از نسخه کامپیوتر این نرم افزار استفاده میکنید به شما اجازه دانلود بازی داده نخواهد شد. سونی برای تجربه گیم پلی بدون مشکل و لگ، اتصال به اینترنت ۵ مگابیت بر ثانیه یا بالاتر را توصیه می کند؛ چیزی که در ایران شاید به راحتی در دسترس همه نباشد.
در حال حاضر حدود 800 بازی برروی PS Now وجود دارد که تقریباً نیمی از آنها را میتوانید بصورت مستقیم از کنسول خود دانلود و بازی کنید. از بازیهای AAA و عناوین مستقل گرفته تا بازیهای انحصاریهای محبوب پلی استیشن از نسلهای گذشته. با این حال بر خلاف سرویس Xbox Game Pass مایکروسافت، هر عنوان فرست پارتی جدیدی، مستقیم راهی سرویس PS Now نخواهد شد، خصوصاً در زمان عرضه!
سرویس PlayStation Now چقدر هزینه دارد؟
در حال حاضر سرویس PlayStation Now در اشتراکهای ۱ ماهه (9.99 دلار)، ۳ ماهه (24.99 دلار) و اشتراکهای سالانه (59.99 دلاری) در دسترس است؛ و سونی به مرور زمان نیز در پی کاهش این قیمتهاست. اگر به دنبال به صرفهترین گزینه هستید، سرویس سالیانه با احتساب هزینه ماهیانه 4.99 دلاری، بهترین انتخاب است.
همچنین سونی یک دوره رایگان ۷ روزه را برای امتحان کردن سرویس PS Now پیش از ثبت نام به کاربران عرضه میکند، گرچه فعال کردن این دوره رایگان نیازمند وارد کردن جزییات کردیت کارت اعتباری است که متاسفانه تهیه کردن آن هم در ایران تا حدودی دشوار است. اگر دوره رایگان را فعال کردید، اطمینان حاصل کنید که پرداختهای خودکار را در تنظیمات حساب خود خاموش کنید؛ در غیر اینصورت، پس از پایان دوره آزمایشی، ماهیانه 9.99 دلار از حساب کردیت کارت شما برای این سرویس کسر میشود.
PlayStation Now در حال حاضر در 19 کشور ایالات متحده، کانادا، انگلستان، آلمان، بلژیک، فرانسه، ایرلند، سوئیس، اتریش، هلند، لوکزامبورگ، ژاپن، اسپانیا، ایتالیا، نروژ، پرتغال، دانمارک، فنلاند و سوئد در دسترس عموم قرار گرفته است.
PlayStation Now اجازه نگه داشتن بازیها را میدهد؟
بازی های موجود در سرویس PS Now، یا از طریق یک اتصال اینترنتی از کلاود به کنسول شما استریم میشوند؛ و یا بصورت مستقیم روی حافظه کنسول شما بارگیری میشوند. عنوانهای قابل دانلود را میتوان به صورت آفلاین بازی کرد؛ البته مادامی که حداقل هر ۷ روز یک بار به اینترنت وصل شوید تا فعال بودن اشتراک شما تایید شود. البته قطعا بازیهای مولتی پلیر و کوآپ شامل این شرایط نمیشوند.
در حالی که هر ماه تعداد زیادی بازی جدید به این سرویس اضافه میشود، بسیاری از آنها نیز حذف میشوند. اگر امکان حذف عنوانی در آینده وجود داشته باشد، سرویس PS Now هنگام دانلود آن بازی به شما اطلاع میدهد. اگر اشتراک خود را لغو کنید یا به هر دلیلی غیرفعال شود، تا زمانی که مجدداً آن را فعال نکنید اجازه دسترسی به هیچ یک از عناوینی که در لایبری نرم افزار اضافه کردید، نخواهید داشت.
معمولا رایجترین بازیهایی که از این سرویس حذف میشوند عناوینی هستند که توسط خود سونی منتشر نشدهاند؛ اما انتظار نداشته باشید که عناوین انحصاری فرست پارتی هم برای همیشه در این سرویس دسترس باشند. به عنوان مثال، آخرین انحصاریهای فرست پارتی که به این سرویس اضافه شدند God of War و Uncharted 4: A Thief’s End بودند که تنها پس از گذشت سه ماه، از این سرویس حذف شدند. و از آنجایی که شما به صورت فنی مجوز مالکیت بازیهای دانلود و استریم شده را ندارید؛ اگر این عناوین از سرویس PS Now حذف شوند، نمیتوانید آنها را نگه دارید.
با این حال، با فرض اینکه در هارد دیسک خود فضای کافی داشته باشید؛ محدودیتی از سمت این سرویس در تعداد بازیهایی که میتوانید دانلود و یا به لایبری خود اضافه کنید، وجود نخواهد داشت. و هر بازی که دانلود کرده یا اخیرا استریم کردهاید، را میتوانید در لایبری پلی استیشن خود و در کنار سایر بازیهای خریداری شده مشاهده کنید.
سرویس PlayStation Now بر روی رایانه شخصی
پیش از این، سرویس PS Now در طیف گسترده ای از دستگاهها از جمله PS3 ،PS Vita، تلویزیون پلی استیشن، تلویزیونهای هوشمند Sony Bravia، تلویزیونهای سامسونگ و پخش کنندههای Blue-ray Sony موجود بود. اما از سال ۲۰۱۷ سونی به پشتیبانی از این دستگاهها پایان داد و در حال حاضر سرویس PlayStation Now تنها برروی کنسول پلی استیشن ۴ و رایانه شخصی برای کاربران در دسترس است. که جزییات سیستم مورد نیاز آن برای کاربران کامپیوتر به شرح زیر است:
- ویندوز 7، 8.1 یا 10
- حداقل Core i3 2.0 GHz یا بالاتر
- حافظه موجود حداقل 300 مگابایتی
- حداقل 2 گیگ رم
- پشتیبانی از کارت صدا و درگاه USB
PlayStation Plus یا PS Now؟
PlayStation Now یک سرویس کاملاً متفاوت از پلی استیشن پلاس است و به همین دلیل، برنامه اشتراک جداگانه خود را نیز دارد. برای استریم یا دانلود عناوین PS Now نیازی به اشتراک PS Plus فعال ندارید. علاوه بر این، بازیهای موجود در PS Now برای دسترسی به حالت مولتی پلیر و کوآپ نیازی به PS Plus ندارند.
به هرحال، اگر قصد دسترسی به حالت مولتی پلیر هر بازیی خارج از PS Now بدارید باید به فکر تهیه اشتراک PS Plus باشید. البته مزایای سرویس PS Plus فراتر از دسترسی به بخش مولتی پلیر بازیهاست، با تهیه این سرویس شما همچنین میتوانید از تخفیفهای ویژه در فروشگاه پلی استیشن و عناوین رایگان ماهیانه این سرویس استفاده کنید.
آیا PlayStation Now ارزشش را دارد؟
برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا PS Now برای شما ارزش خرید دارد یا نه، پیشنهاد میکنیم ابتدا برآوردی نسبت به سرعت و هزینه اینترنت خود کنید و سرعت پیشنهادی حداقل ۵ مگابیت بر ثانیه سونی را هم در نظر بگیرید. علاوه بر این، بد نیست نگاهی به لیست عناوین حاضر در سرویس PS Now بیاندازید و ببینید چیزی چشمتان را میگیرد یا نه. زیرا بسیاری از عناوین قدیمی و نسل گذشته پلی استیشن شاید از نظر غالب افراد ارزش هزینه کردن را نداشته باشد.
به هرحال، دسترسی نامحدود به حدود 800 بازی، آن هم در ازای 5 دلار در ماه یک معامله خارق العاده به نظر میرسد. در نهایت، ارزشمند بودن این معامله تا حد زیادی بستگی به علاقه شخص شما به انحصاریهای سونی برمیگردد. اما از نظر من برای اکثر بازیهای AAA ،ایندی و third-party، سرویس Xbox Game Pass با وجود هزینه کمتر و همچنین دسترسی و دانلود عناوین بیشتر نه فقط چندین بازی گل چین شده، انتخاب بهتر و مقرون به صرفهتری است.
بیشتر بخوانید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دوستان یه سوال اگه آدم اشتراک بگیره بازی ها رو دانلود کنه و بعد مدتی اشتراک تموم شه آیا میتونه بازی کنه یا نه ؟
نه باید دوباره اشتراکت فعال کنی وگرنه برات قفل میشن بعد تموم شدنش
خیلی ممنون
دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدید میتونید فقط برای بعضی بازی ها هم بخش آنلاین هم آفلاین ولی بعضی بازی ها بخش آنلاین رو فقط میتونی با اشتراک بازی کنی ولی آفلاین رو بدون اشتراک میتونی بازی کنی مثل GTA v online که بخش آنلاین رو فقط با اشتراک میتونی بازی کنی ولی میتونی تا وقتی دوباره اشتراک میگیری آفلاین بازی کنی این بازیو مشکلی هم پیش نمیاد قفل هم نمیشه.
شخصا گیم پس آلتیمیت رو بهتر میدونم . پکیج خوب ۱ در ۳ که هر کدوم از اینها در سرویس پلی استیشن نیاز به پرداخت جداگونه داره .
با عرض تشکر از خانم منظری بابت مقاله کامل خیلی لطف دارین?♥️
"همچنین سونی یک دوره رایگان ۷ روزه را برای امتحان کردن سرویس PS Now پیش از ثبت نام به کاربران عرضه میکند، گرچه فعال کردن این دوره رایگان نیازمند وارد کردن جزییات کردیت کارت اعتباری است که متاسفانه تهیه کردن آن هم در ایران تا حدودی دشوار است"
والا من و عموم هر چی تلاش کردیم نتونستیم این 7 روز رایگان رو بگیریم?
پلی استیشن نو ۷ روزه و پلی استیشن پلاس ۱۴ روزه ی رایگان یه حساب پی پال خالی میخواد حساب پی پال برای ساختنش یه شماره مجازی میخواد شماره ی مجازی رایگان هم که باید خودتو بکشی تا پیدا کنی?
والا بخدا
بیخیالش شدیم
یه زمانی اطلاعات کارت اعتباری نمیخواست ایرانی جماعت هم هی اکانت میساخت مفتی میگفرت سونی هم این حرکتو زد
خرج نتش چقدره؟
اینو امتحان نکردم و نمی دونم
ولی ایکس کلود که رفتم با یه کیفیت زیر ۴۸۰ هم حدود ساعتی ۵۰۰ تا ۶۰۰ مگ نت می برد
و این سیستم های بازی ابری هم از نظر مصرف نت احتمالا باید شبیه هم باشن تقریبا
من جایی خوندم که بلادبورن با ps now میشه روی پی سی تجربه کرد پس چرا اینقدر دنبال پورت شدن هستید؟؟راستی اگر روی پی سی با همین psnow میشه بازی کرد پس چطور روی عکس دیسکاش هنوز only ps خورده؟؟ممنون میشم جواب بدید
مطلب خوبی بود ولی یک سوال
میتونم با این سرویس tlou,uncharted 1,2,3,4 spider_man bloodbornو....روی پی سی تجربه کنم؟؟
این سرویس مال پلی استیشن هست?
روی پی سی هم هست زیاد مطمئن نیستم
البته خیلی دنگ و فنگ داره
مطلب خوب و بسیار کامل تر از وبسایت های فارسی دیگه در مورد PS Now بود و ممنون از نویسنده گرامی؛ ولی متاسفانه چند نکته ساده و واضح رو غلط برداشت کردید که در مطلب هم ذکر کردید و در انتها هم با اون نکات غلط، نتیجه گیری هم کردید! خواهشا اصلاح کنید:
-- اولا که تعداد عناوین فعلی این سرویس به حدود 900 عدد میرسه که از اون تعداد همین الان حدود 450 عددش بازی های PS4 هستند و قابل دانلود بر روی کنسول PS4!
-- دوما، برخلاف توضیحتون، 98% این تعداد بازی ها، همیشه بصورت مادام العمر بر روی سرویس PS Now باقی می مونن و دقیقا برخلاف سیاست گیم پس مایکروسافت، اصلا حذف نخواهند شد. در حقیقت، بازی هایی که در هر ماه به این سرویس اضافه میشن شامل 2 دسته مادام العمر و تایمینگ دار هستند. دسته تایمینگ دارِ محدود، فقط و فقط در هر ماه شامل 2 بازی خواهند بود، در حالیکه برای دسته مادام العمرها بیش از 6 7 بازی هستند... (این سیاست ارائه دسته بندی تایمینگ دار از سپتامبر 2019 شروع به کار کرد، درحالیکه تا قبل از اون، فقط و فقط دسته بندی مادام العمر وجود داشت.)
-- سوما، همانطور که اشاره کردید، برای بازی های PS Now نیازی به داشتن اشتراک PS Plus نیست، در حالیکه برای تجربه اون دسته از بازی های گیم پس که مولتی پلیردار هستند و تعدادشان هم زیاده، از جمله اکثر بازی های فرست-پارتی ساخته خود مایکروسافت، باید یک اشتراک جداگانه Gold هم تهیه کنید... (راستی، مایکروسافت دیگه اشتراک سالانه GOLD نمیفروشه و شما باید 4 عدد اشتراک 3 ماهه اش رو تهیه کنید که میشود 100 دلارررررر)
-- چهارما، قیمت گیم پس بصورت ماهانه 10 دلار محاسبه میشود و اصلا اشتراک سالانه ندارد، پس شما باید 120 دلار در هر سال هزینه کنید!!! (دزدی توی روز روشن که میگن حکایت همین مایکروسافت هستاااا خصوصا با حذف GOLD سالانه) در حالیکه برای سونی 60 دلار سالانه است...
-- حالا با داشتن چنین شرایطی، آیا شما ترجیح میدید که از خدمات گیم پس آلتیمیت (دارای اشتراک GOLD) که هزینه 180 دلاری در سال دارد رو استفاده کنید تا فقط و فقط به حدود 300 اثر دسترسی داشته باشید که تقریبا همشون هم پس از چندماه از سرویس خارج میشن و شما مجبور به پرداخت هزینه خرید مجددشون خواهید بود (البته بجز بازی های فرست-پارتی مایکروسافت که اکثرا هم AAA نیستند_آخرین بازی AAA مایکروسافت Gears 5 برای 11 ماه پیش بود_ و در روز اول بر روی سرویس میان)، یا اشترک PS Now با هزینه 60 دلاری و دسترسی به بیش از 450 عدد عنوان متفاوت فقط از نوع PS4 (قابل دانلود) و نه حتی PS3 (از طریق استریمینگ)، اونم "اکثرا" بصورت مادام العمر ؟؟؟
از طرفی، مثل PS Plus، برای استفاده از این PS Now هم لازم نیست که کشور های منطقه مورد نظرتون رو پوشش بده تا شما بتونید از خدماتش بهره بگیرید (به جز خدمات استریمینگش که محدوده) و تمام ایرانی ها میتونن بر روی اکانت های آمریکایی یا اروپاییشون این سرویس رو تهیه کنند و با خیال راحت از کتابخانه عظیم بازی ها، بدون نیاز به PS Plus و هزینه پایین، لذت ببرند!
فکر کنم جواب سوالی که مطرح کردید رو الان قطعا دریافت کردید، انتخاب با شماست...
متشکرم از وقتی که گذاشتین. لازم چند نکته رو بیان کنم من طبق رفرنسی که چک کردم این سرویس حدود 800 بازی داره که نیمی از اونها قابل دانلودن، فکر نمیکنم با حرف شما زیاد اختلاف فاحشی داشته باشه.
من تصور میکنم شما نسبت به بند آخری که من نوشتم گارد گرفتین. بررسی که من انجام دادم منحصر به کاربران کنسول نبود؛ من کاربران کامپیوتر هم در نظر گرفتم و با علم به شرایط سرویس هردو، و همچنین تخفیفات و قیمت اشتراک گیمپس، کیفیت عناوینی که روش عرضه میشه و همچنین تجربه خوب خودم، به نظرم رسید این سرویس میتونه گزینه بهتری برای کاربر ایرانی باشه.اما خب اگه علاقه زیادی به انحصاریهای نسل قبل سونی دارید، اینترنت بهتری دارید و... سرویس PS Now براتون بهتره.
در نهایت دوست عزیز لازمه بگم من بدون هیچ تعصبی و با علاقه به جفت این عناوین این مطلب رو نوشتم، شما هم سعی کنید بدون تعصب نگاه کنید.
تشکر و بله، بنده با توجه به شرایط سرویس ها روی 2 کنسول این مسائل رو مطرح کردم چون همانطور هم که احتمالا میدونید، اکثرا مشترکین فعلی گیم پس هم از طرف کنسول هستند و دارندگان این سرویس روی PC کمترند.
همچین، بله، اصلا دلیلی هم که به مزیت استریمینگ PS Now اشاره نکردم (در حالیکه گیم پس معمولی قابلیت استریمینگ محتویات رو نداره و فقط قابلیت دانلود محتویات روی پلتفرم مطبوع دارنده اش_ حالا یا کنسول یا PC_ داره) این بود که شرایط استریمنگ این سرویس اصلا مناسب نیست و تقریبا 95% مشترکان این سرویس افراد دارنده کنسول های سونی هستند تا PC گیمران.
اما اگر به شرایط گیمپس بر روی PC مراجعه کنیم، خوب اونجا دیگه نیازی به اشتراک آنلاین نیست و از طرفی، اصلا PS Now هم تقریبا استفاده ازش غیرممکن میشه بواسطه استریمینگ اینترنتی...
اما در مورد گارد گرفتن، خوب بنده یکبار دیگه هم میگم تصورم در مورد کنسول ها بود و وقتی بسادگی قیمت های 120 دلار گیم پس و 60 دلار PS Now رو با هم مقایسه میکنم، اونم با شرایط وجود 98%ی بازیها بصورت مادام العمر، نمیتونم نتیجه گیری برعکسی نسبت به برتری گیم پس توی کنسول ها بدست بیارم (اگر باعث رنجش شدم نسبت به رفتارم، عذرخواهی میکنم!)
در مورد رفرس هم بله، یجورایی احتمال دادم که با رفرنس مطلب رو تهیه کردید چون به بازی آنچارتد 4 اشاره داشت، در حالیکه الان چندماهی میشه بازی Spider-Man هم به سرویس مذکور وارد شده.
داداش تو با مایکروسافت مشکل داری و عشق سونی هستی چرا گیر میدی به گیم پس تو خیال میکی پی اس پلاس و پی اس ناو یکیه بعدش با قیمت پس اس ناو حسابش میکنی و میری با گیم پس کنسول مقایسش میکنی قیمت گیم پس اولتیمیت رو حساب میکنی جای گیم پس کنسول خوب معلومه اینجوری کل شرکت مایکروسافت با سر میره تو زمین :|
۲ مورد از چیزایی که گفتی کاملا مشخص می کنه چیزی به اسم گیم پس آلتیمیت رو تا به حال اسمش رو نشنیدی
با وجود آلتیمیت برای آنلاین بازی کردن عناوین گیم پس و حتی خارج گیم پس، دیگه نیازی به خرید لایو گلد نیست.چون در واقع خودش هم لایو گلد درونش داره و هم اشتراک تمام بازی های شرکت EA ، یعنی EA play
ثانیا، گیم پس معمولی رو مطمئن نیستم، ولی گیم پس آلتیمیت همچنان هم در قالب اشتراک های ۱، ۳ ، ۶ و ۱۲ ماهه عرصه میشه که من به ۲ بار اشتراک یکسالش رو خریداری کردم، اونوقت شما میگی نهایتا تا سه ماهه داره!
یعنی یک اکانت لایو گلد ۱ ساله، به همراه تجربه بیش از ۳۷۰ بازی کوچک و بزرگ که حداقل بیش از ۱۰۰ تاشون بازی های واقعا فوق العاده ای هستن، و شامل تمامِ(تقریبا تمامِ) عناوین بازی های استدیو های تحت مالکیت ایکس باکس از جمله بتسدا و زنیمکس، به علاوه ی تمام بازی های شرکت EAاز جمله بتلفیلد ها و فیفا ها میشن، فقط با قیمت ۶۰ دلار در سال
داداش اولا قشنگ معلومه پی اس فن هستی و هیچی درباره ایکس باکس و سرویس گیم پس آلتیمیت نمیدونی ، دوما سرویس گیم پس شامل live Gold , game pass , EA pass , جدیدا هم داره +ubisoft بهش اضاف میشه و با خریدن گیم پس آلتیمیت اشتراک گلد جداگونه نمیخواد خریداری کنی ، سوما قیمت xbox game pass ultimate خیلی به صرفه تر از ps now هست ، همین الان ک من دارم این نظر رو مینویسم قیمت گیم پس آلتیمیت یک ماهه کامل 100 هزار تومن هست و قیمت ps now یک ماهه 235 هزار تومن دوست عزیز پس لطفا اطلاعات غلط به مردم نده ممنون بای.
ایکاش به این نکته هم اشاره میکردین که خریدش نیاز به گیفت مخصوص سرویس یا پول در کارت داره.
یعنی شما با شارژ اکانتت نمیتونی فعالش کنی مگر اینکه یه کردیت کارت ثبت شده داشته باشی.
اینجوری یعنی اگه بمناسبتی تخفیف بخوره عملا نمیتونی با تخفیف بخری چون داشتن کردیت کارت تو ایران سخته
سرویس خوبیه ولی نه در برابر گیم پس
خیلی تغییرات و ارتقاع نیاز داره
و اول از همه اسمش باید عوض بشه
ولی اگر میخاین ازش استفاده کنید پیشنهاد من دانلود کردن بازیاشه نه استریم چون هم حجمتون به باد میره هم اون کیفیت مورد نظرتون رو نخواهد داشت
خیلی ممنون بابت مقاله
آره موافقم
مطلب خیلی مفیدی بود و اتفاقا دو دل بودم بین plus و ps now
من که چند ماهی یک بار گیم پس یک ماهه میگیرم و بعد از دانلود تمام بازی هایی که میخوام اینترنت رو قطع میکنم و تا چند ماه باهاشون بازی میکنم.
درضمن میتونید هردفعه یه اکانت جدید بسازید و با یه گیفت کارت 2 دلاری اکانتتون رو شارژ کنید و از خود سایت مایکروسافت بخش پشتیبانی فروشش بخواید که براتون گیم پس آلتیمیت با تخفیف به قیمت 1 دلار رو براتون فعال کنن. بعضی مواقع هم با 1 دلار سه ماهه فعال میکنن که خیلی توپه. فقط به خاطر داشته باشید که اکانت جدید رو قبل از خرید اشتراک به ایکس باکس وارد نکنید. چون قبلا روی اکانت های دیگه گیم پس داشتید اکانت جدید تخفیفش میپره و قیمت اشتراک میشه 9 دلار. بعد از خرید اشتراک اکانت رو روی کنسول نصبش کنید و اکانت رو هوم کنید که بقیه اکانت ها هم بتونن از بازی های گیم پس و گولد استفاده کنن.
یه روز قبل از پایان اشتراکتون مطمئن بشید که همه بازی ها بدون اینترنت کار میکنن بعد کنسول رو خاموش کنید و از برق بکشید و دیگه به اینترنت وصل نشید. تنظیمات تاریخ و ساعت کنسول برمیگرده به حدود سال 2018 که بهتره بهش دست نزدید چون اگر تاریخ از تاریخی که گیم پس تموم میشه بزنه جلو اشتراک غیر فعال میشه.
درسته، منم فکر میکنم حالا حالا تا رسیدن به اون نقطعه ایده آلی که شرکتها ازش صحبت میکنند فاصله داریم و قبل از اون باید تحولاتی تو زیر ساخت شاهد باشیم ولی در مجموع میتونه در آینده تغییرات زیادی رو تو این صنعت به وجود بیاره.
چطور این مقاله برای 5 ساعت پیشه ولی کامنت شما برای 1 سال پیشه؟؟؟؟
مقاله رو بروز کردن آوردن بالا
فقط گیم پس
نایس