11 بازی ریسینگ که میتوانید روی کامپیوترهای قدیمی اجرا کنید
امروزه با وجود عناوینی مثل فورتزا هورایزن یا نسخههای اخیر نید فور اسپید، کمتر کسی سمت بازی ماشین سواری نسبتا گمنام یا قدیمیتر میرود. با این وجود باید به این موضوع نیز توجه کرد که ...
امروزه با وجود عناوینی مثل فورتزا هورایزن یا نسخههای اخیر نید فور اسپید، کمتر کسی سمت بازی ماشین سواری نسبتا گمنام یا قدیمیتر میرود. با این وجود باید به این موضوع نیز توجه کرد که همه دسترسی به کامپیوترهای نسبتا قدرتمند یا کنسولهای بازی ندارند تا این عناوین را تجربه کنند. یا حتی شاید خیلی هم طرفدار بازی نیستند و فقط از سر بیحوصلگی سمت دکمه پاور کیس خود رفتهاند.
در این مقاله به سراغ بازیهایی رفتیم که نه تنها نیاز به مشخصات قدرتمندی ندارند، بلکه حجم زیاد هم ندارند و برای دانلود آنها احتمالا به مشکلی برنمیخورید. خدا را چه دیدید، شاید بعضی از آنها برای شما حکم نوستالژی نیز داشته باشند و شما را به روزهای شیرین گذشته ببرند. البته شاید هم با موبایل بازی میکنید و به لیست بهترین ماشین بازی های کم حجم اندروید نیاز داشته باشید.
اما پیش از شروعکار، از شما میخواهم که مطلب مرتبط با بهترین ماشین بازی ایرانی را نیز از ویجیاتو بخوانید.
BLUR
عنوانی که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد و نمره خوب ۸ را از گیم اسپات گرفت. پس میتوان از همین نقطه فهمید که با بازی خوش ساختی طرف هستیم. بلور شکلی از ریسینگ ارکید را به نمایش میگذارد که شاید کمی برای ما آشنا باشد و اگر خوب دقت کنیم میفهمیم که این قالب و ترکیب را قبلا در بازیهایی مثل ماریو کارت یا CTR (کراش ماشینی خودمون) دیدهایم؛ اما این بار در فضایی جدیتر. پاور-آپها، فیلترهای سینمایی و باس فایتهای جذاب و چالش برانگیز دقیقا چیزی است که بلور را به یک عنوان متفاوت تبدیل میکند.
Need for Speed: Carbon
از سری بازیهای نید فور اسپید، کربن یکی بازی ماشین سواری است که کمتر کسی وجود دارد که آن را تجربه نکرده باشد. این قسمت دقیقا در ادامه عنوان قبلی یعنی Most Wanted منتشر شد و داستان کاراکتر اصلی را روایت میکند که قصد گرفتن کنترل شهر از دست گروههای مسابقه دهنده را دارد. در این قسمت برای اولین بار به مفهوم وینگ مَن یا همان یار کمکی پرداخته شد و همین باعث شد داستان بازی و درگیری با گروههای مسابقه دهنده بسیار جذابتر از گذشته شود.
Need for Speed: Most Wanted
عنوانی که اگر مشهورترین بازی ماشین سواری این سری نباشد، قطعا یکی بهترین آنها هست. موست وانتد به قدری مشهور است که شاید گاها سری نید فور اسپید را با این نسخه و ماشین نمادین این قسمت یعنی BMW M3 GTR به یاد بیاورند. داستان مناسب، باسهای به یاد ماندنی و قابلیت شخصی سازی خوب از نکات خوب این قسمت بود.
بیشتر بخوانید:
- ۲۲ بازی برای کامپیوترهای قدیمی و لپتاپهای معمولی
- ۷ بازی ریسینگ برتر برای کامپیوتر
- بررسی بازی Inertial Drift – چرخهایی که آرام نمیگیرند
Burnout Paradise
آخرین بازی از سری برن اوت در شهری به نام پردایس یا بهشت به وقوع میپیوندد. شهری سرشار از جنون سرعت و بیقانونی. جایی که اجازه دارید تا هرچقدر که دوست دارید پدال گاز را فشار دهید. عدم وجود نشانگر سرعت، ماشینهای لایسنس نشده (هرچند مشخص است هر خودرو نماد چه ماشینی در دنیای واقعی است)، بیلبوردهایی آماده خرد شدن و جامپ پدهایی در جای جای شهر خبر از یک سواری تا دندان مسلح به هیجان میدهند. ناگفته نماند حق انتخاب شما محدود به خودروها نیست و موتورسیکلتهای بازی نیز حرفهای زیادی برای گفتن دارند. این بازی انقدر به دل طرفداران نشست که نسخه ریمستر این بازی نیز سال ۲۰۱۸ برای نسل ۸ منتشر شد.
Driver: San Francisco
آخرین نسخه معرفی شده از فرنچایز محبوب درایور. اصلا مگر کسی هست که با خیابانهای درایور ۱، ۲ و ۳ روی پلی استیشن خاطره نداشته باشد؟ حالا با عرضه سن فرانسیسکو در سال ۲۰۱۱ و امتیازهای نسبتا خوب این بازی، طرفداران این سری بار دیگر به وجد آمدند تا یک بازی ماشین سواری داستان محور را تجربه کنند. این نسخه از این سری مانند بقیه قسمتها تقریبا پایبند به اصول بوده و یک داستان را در یکی از ایالتهای امریکا دنبال میکند. از نکات مثبت این نسخه میتوان به کنترل خوب ماشینها اشاره کرد به شکلی که شما سنگینی و امریکایی بودن ماشین شاخص بازی ( چلنجرRT) را عمیقا حس میکنید.
F1 2013
عنوان این مورد خود گویای ماجراست و به نظر میرسد که خیلی نیاز به توضیح نیست. گرچه کماکان این نسخه نیز نسبت به نسخههای قبلی خود تفاوتهایی دارد. سری فرمولا 1 تجربه سرعت است اما نه در اتوبان و جاده و شهر؛ بلکه در پیستهای معتبر و واقعی دنیا که همگی به خوبی شبیه سازی شده اند تا ماشینها و تنظیمات واقعی دنیای فرمول یک را اینبار در قالب صفحه نمایش به چالش بکشند. از نکات مثبت این سری میتوان به حضور رانندههای مطرح فرمولا مانند سباستین فتل و فرناندو آلونسو نام برد.
FlatOut 2
انفجار و برخورد، گاز دادن تا نهایت توان و خودروهایی کم و بیش شبیه به خودروهای«مَد مکس» از مشخصههای اصلی فلت اوت است. این بازی از آن دسته عناوینی است که تا مدت زمان زیادی میتواند سطح آدرنالین شما را بالا نگه دارد. البته این تمام ماجرا نیست. با پیشرفت شما سطح خودروها بهبود یافته و خودروهای خوش رنگ و لعاب تری را در طول بازی به چشم میبینید. بعلاوه این، بخشهای متنوعتری نیز در این بازی انتظار شما را میکشند که شاید از جالبترینهای آنها بتوان به پرتاب راننده در سبد بسکتبال غول پیکر بازی اشاره کرد!
Split/Second
شاید به جرات بتوان گفت سال 2010 یکی از هیجانانگیزترین سالهای برای ژانر ریسینگ بود. Blur, NFS: HP و در نهایت Split Second از بازیهایی بودند که در بخش آرکید این ژانر منتشر شدند و هر سه به محبوبیت خوبی دست یافتند و حرفهایی برای گفتن داشتند. اما در این میان Split second کمی متفاوت بود و در بخش هیجان انگیز بودن دست پر تری داشت و این دست پر در یک جمله خلاصه میشد؛ تخریب نقشه بازی تا حد جنون و به شکلی کاملا آخرالزمانی. از ریختن یک دیوار کوچک بگیرید تا سقوط هواپیمای غول پیکر بازی درست سر راهتان!
Need for Speed: Underground 2
وجود عنوانی از سال 2004، خود ذهن را به این سمت میبرد که این بازی انقدر خوب است که حتی بعد از گذشت 16 سال نیز همچنان ارزش تجربه کردن را دارد. این بازی در جایی قرار دارد که خیلیها از آن به عنوان نقطه عطف سری جنون سرعت یاد میکنند. این نسخه درست وقتی منتشر شر که تب مسابقات خیابانی از هر وقتی در دنیا داغتر شده بود. این را میتوان از تم فیلمهای «سریع و خشن» در آن روزها نیز فهمید. ماشینهای ارزان قیمت ژاپنی تا دندان مسلح، دخترهای مسابقهدهنده و هوادارانی که در تاریکی شب به تشویق ماشین مورد علاقه خود مشغول بودند از ترندهای آن زمان بود. و خب چه چیزی بهتر از پکیج تمامی این فاکتورها در یک بازی؟
Race Driver: GRID
اما چه کسی گفته است که هیجان ریسینگ فقط در ژانر ارکید خلاصه میشود؟ کافیست نگاهی به عناوین شبیه ساز بزنید تا این موضوع را درک کنید. موضوع اینجاست که جنس هیجان مخفی شده در پیست مسابقه متفاوت است و کمی نیازمند دقت بیشتر. در این نسخه از فرنچایز GRID، علاوه بر گرافیک و فیزیک خیلی خوب نسبت به زمان خود، شاهد گیمپلی و روند بازی خیلی خوبی هستیم. به این شکل که در ابتدا شما تنها یک راننده آزاد هستید که برای تیمها در ازای پول رانندگی میکند و به مرور زمان با بالا رفتن اعتبار، شما موفق به تاسیس تیم خود، استخدام رانندههای بیشتر در کلاسهای مختلف و خرید ماشینهای بیشتر میشوید. فقط حواستان باشد که فیزیک بازی بشدت نیازمند دقت شماست و استراتژی تا حد مرگ گاز دادن در اینجا کاربرد ندارد.
Test Drive Unlimited 2
و در نهایت جدا از دقت و استراتژی پیستهای مسابقه یا هیجان و سرعت خیابان و جاده، شما نیازمند فضایی باشید که بدون هیچی فکر یا محدودیتی پشت فرمان ماشین مورد علاقهتان بنشینید و هر شکلی که دوست دارید رانندگی کنید. در نسخه دوم تست درایو آنلیمیتد، شما محدود نیستید که برنده شوید، شما آزادید به لذت بردن از جاده و راندن. گرافیک بازی برای لذت بردن هرچه بیشتر از فضای جادهها بهینه شده تا یک تجربه واقعی از رانندگی به شما بدهد. قابلیت شخصی سازی کاراکتر شما هم در شکل خود جذاب است و گاها ما را به یاد سری سیمز میاندازد.
نظر شما چیست؟ به نظر شما عنوانی از قلم افتاده است که بتواند در لیست بالا قرار بگیرد؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
برای اجرای بازی های قدیمی، از ۲۰۱۴ به پایین به نظرتون کیس معمولی بگیرم یا مینی کیس؟؟
سلام
فکر میکنم برای بازی هایی مثل pes یا بازی هایی تا سال ۲۰۱۷ مینی کیس کافی باشه
خيلي مقاله ي خوبي بود...كلي خاطره ي خوب رو تو ذهن زنده ميكرد???
???
از اینجور مقالات بیشتر بزارید
فقط underground و دیگر هیچ
سری TDU فوق العادن، من هنوز TDU 1 رو بازی میکنم و میتونم بگم گرافیکش محشره، و خیلی هم سیستم قوی نمیخوان، امیدوارم TDU 3 هم همینطور باشه
Red dead redemption 2 کرک شد! ??