ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی Ray Tracing
اخبار و مقالات

۱۱ بازی که با Ray Tracing معرکه به‌نظر می‌رسند

این اواخر وقتی صحبت از گرافیک بازی‌های نسل جدید می‌شود، اولین چیزی که از ذهن همه عبور می‌کند Ray Tracing یا همان «رهگیری پرتو» است. موضوعی که نسل جدید کنسول‌ها تازه به آن روی آورده‌اند ...

رضا یوسفی
نوشته شده توسط رضا یوسفی | ۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

این اواخر وقتی صحبت از گرافیک بازی‌های نسل جدید می‌شود، اولین چیزی که از ذهن همه عبور می‌کند Ray Tracing یا همان «رهگیری پرتو» است. موضوعی که نسل جدید کنسول‌ها تازه به آن روی آورده‌اند اما صاحبان کامپیوترهای شخصی به لطف کارت گرافیک‌های سری ۳۰۰۰ انویدیا تقریبا نسل دوم آن‌ را با بهبودهای فراوان تجربه می‌کنند.

حالا در این لیست از ۱۱ بازی‌ای گفته‌ایم که این تکنولوژی تاثیر چشمگیری بر آن‌ها داشته و حسابی حال و هوای آن‌ها را عوض کرده. با ویجیاتو همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

Minecraft

تکنولوژی Ray Tracing

شاید دیدن این عنوان در چنین لیستی کمی با تعجب همراه باشد. زیرا معمولا ماینکرفت به زیبایی بصری یا جزئیات فوق‌العاده گرافیکی شناخته نمی‌شود اما کافیست تنها یک بار این بازی را روی کارت گرافیک‌‌های سری ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ انویدیا تجربه کنید تا تصویر ذهنی شما به طور کامل از این بازی عوض شود. بازتاب‌های دقیق و واقع‌گرایانه نور در کنار ساختار ساده و پیکسلی بازی می‌تواند تجربه بصری‌ای را ایجاد کند که احتمالا تا مدتی قبل فکرش را هم نمی‌کردید!

Metro Exodus

تکنولوژی Ray Tracing

جدیدترین نسخه سری مترو یعنی Exodus از همان تریلرهای اولیه به ما نشان داد که 4A گیمز در ساخت موتور گرافیکی این بازی کاملا سنگ تمام گذاشته و وقتی بازی منتشر شد این موضوع با وضوح بیشتری به چشم دیده شد. این بازی حتی بدون تکنولوژی رهگیری پرتو هم زیبا و چشم‌نواز به نظر می‌رسد اما کافیست ری‌تریسینگ را فعال کنید تا بازی جلوه‌ای کاملا متفاوت و نفس‌گیر به خود بگیرد.

حال شما از بازتاب تصویر محیط در قطرات آب روی ماسک آرتیوم «شخصیت اصلی بازی» و گل و لای روی اسلحه‌های او بگیرید تا نور مهتاب در دل مِه و آفتاب سوزان درست وسط خرابه‌های صحرایی، همه دست به دست هم داده‌اند تا با بهره‌گیری از این تکنولوژی، شما فضایی پساآخرالزمانی را با گوشت و خون حس کنید.

Control

تکنولوژی Ray Tracing

درست مانند عنوان قبلی یعنی مترو، جدیدترین ساخته رمدی «Remedy» یعنی کنترل «Control» هم عنوانیست که حتی بدون رهگیری پرتو نیز از لحاظ بصری به شدت هیجان انگیز است. فیزیک خارق‌العاده محیط و طراحی فوق‌العاده زیبای آن مواردی هستند که در دقایق ابتدایی این بازی خود را نشان می‌دهند.

اما ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود زیرا با روشن کردن گزینه رهگیری پرتو تفاوتی را احساس می‌کنید که شاید بیش از هر عنوان دیگری باشد. فقط این را در نظر داشته باشید که با فعال کردن این گزینه، احتمالا باید قید فریم ریت بالا را در این بازی بزنید.

Stay in the Light

تکنولوژی Ray Tracing

تا به این‌جای لیست از بازی‌هایی گفتیم که رهگیری پرتو موجب دوچندان شدن زیبایی محیط آن‌‌ها می‌شد. اما Stay in the Light احتمالا تنها عنوانیست که این تکنولوژی پایه و اساس انجام و کامل کردن آن است.

شاید بپرسید چطور؟ به طور کلی می‌توان اینطور گفت که در طول این بازی شما قرار است با استفاده از سوی نور و بازتاب تصاویر در آینه که کاملا زنده رندر می‌شوند راه خود را پیدا کنید و معماهای مختلف را حل کنید. پس عملا برای تجربه این بازی حداقل سیستم مورد نیاز یک سیستم مجهز به کارت گرافیک سری 2000 انویدیا خواهد بود. جالب است بدانید این بازی یک پروژه تک نفره است و فعلا در مرحله بتا در استیم به سر می‌برد.

Battlefield V

تکنولوژی Ray Tracing

کسانی که با بازی‌های پیشین کمپانی زیرمجموعه EA یعنی «DICE» آشنا باشند می‌دانند که معمولا بازی‌های ساخته شده توسط این کمپانی جزو برترین گرافیک‌های هر نسل هستند و خب آخرین ساخته این کمپانی از سری محبوب بتلفیلد نیز با وجود گذشت ۲ سال از عمرش هنوز جزو خارق‌العاده‌ترین گرافیک‌های این نسل است. حال تصور کنید با آپدیت‌های فراوان برای همگام شدن با تکنولوژی ری تریسینگ، میادین جنگ جهانی تا چه حد قابل لمس‌تر شده‌اند.

Wolfenstein: Youngblood

تکنولوژی Ray Tracing

شاید نسخه آخر سری محبوب ولفنشتاین کمی ناامیدی برای طرفداران به همراه داشت اما این ناامیدی از هرچیزی بود به‌جز گرافیک بازی. به طور کلی هیچکس را نمی‌توانید پیدا کنید که بتواند از گرافیک خارق‌العاده صحنه‌های شلوغ و پر از گلوله و انفجار این عنوان ناراضی باشد که به لطف Ray Tracing چشم‌نوازتر هم شده‌اند.

Quake II

تکنولوژی Ray Tracing

شاید برای شما جالب باشد که تکنولوژی Ray Tracing تنها جولان‌گاه بازی‌های به روز و جدید نیست و گاها شامل بازی‌های کلاسیک نیز می‌شود. در سال ۲۰۱۹ استودیو سازنده نسخه اصلی بازی Quake II یعنی «id Software»، انویدیا و کمپانی «Lightspeed» دست به ساخت نسخه‌ای از این بازی زدند که این بار از Ray Tracing پشتیبانی می‌کرد و خب می‌توان نتیجه را حدس زد؛ معجونی هیجان انگیز از حس نوستالژی یکی از شوترهای تاریخی دنیای گیم به علاوه تکنولوژی روز!

Deliver Us The Moon

تکنولوژی Ray Tracing

Deliver Us The Moon از آن دسته عناوینی است که شاید به اندازه ماینکرفت یا کنترل با تکنولوژی رهگیری پرتو دچار تغییر نشود اما در هر صورت شاهد تغییراتی با این گزینه خواهید بود که در نوع خود جذاب است و شاید در بازی‌های دیگر دیده نشود. فضاپیما، ایستگاه فضایی و فضای خارج از جوی را تصور کنید که با کمک این تکنولوژی به زیبایی هرچه تمام‌تر دیده می‌شوند و کره ماهی که انعکاس تصویر آن روی شیشه فضاپیما بی‌نهایت آرامش بخش است.

Ghostrunner

تکنولوژی Ray Tracing

درست است که سایبرپانک با خبر تاخیرهای گاه و بی‌گاهش هربار ما را چند سال پیرتر می‌کند اما چندی پیش استودیو لهستانی «One More Level» با انتشار اکشن سرعتی «Ghostrunner» به مقدار زیادی از عطش ما برای دیدن یک فضای سایبرپانکی خوب کاست.

وقتی صحبت از فضای سایبرپانکی می‌کنیم، نورپردازی نئون حرف اول را می‌زند و وقتی رهگیری پرتو هم در کار باشد، کار تمام است. «Ghostrunner» عنوانی است که با ارائه اکشن به شدت سرعتی در فضایی خیس از نم باران، با قدرت تمام شما را به چالش می‌کشد تا با کاتانای خود در لحظه چند نفر را به دو نیم تقسیم کنید و تمام این مجموعه را با ری تریسینگ به زیبایی هرچه تمام‌تر به نظاره بنشینید.

Bright Memory

تکنولوژی Ray Tracing

بازهم یک پروژه یک نفره دیگر؛ البته بهتر است بگوییم یک شاهکار یک نفره دیگر. Bright Memory که تا به حال تنها یک چپتر از آن منتشر شده و سازنده آن قول داده تا به زودی نسخه کامل آن را نیز عرضه کند، یک بازی اکشن اول شخص به شدت خوش بر و رو است که شاید گیم پلی آن شباهت‌هایی به تایتان فال ۲ یا سری Dishonored داشته باشد.

به غیر از گیم‌پلی کاملا دور از انتظار و معرکه این عنوان، چیزی که در وهله اول شاید چشم شما را به خود مشغول کند گرافیک خارق‌العاده این بازی است. صاعقه، طوفان، مه، درخشش شمشیر و خروج گلوله‌ها از کالیبر اسلحه شما تنها بخشی از فیزیک دنیای اعجاب انگیز این بازی هستند که با تکنولوژی Ray Tracing، واقعا نفس‌گیر به نظر می‌رسند.

Watch Dogs: Legion

تکنولوژی Ray Tracing

جدیدترین نسخه از سری «Watch Dogs» نسبت به نسخه پیشین خود درس‌های زیادی گرفته و حرف‌های زیادی نیز برای گفتن دارد. اگر از خاصیت قابل بازی بودن تمام شخصیت‌های شهر که بگذریم، این گرافیک واقعا خوب بازی است که چشم‌ها را به خود خیره می‌کند.

 خلاصه بگویم، یوبیسافت در طراحی و پیاده کردن یک لندن تقریبا سایبرپانکی واقعا خوب عمل کرده و نورپردازی رنگارنگ شهر در شب به همراه تم اعتراضی بازی به خوبی چشم‌ را نوازش می‌دهد. درنهایت تنها کافیست تا شب بارانی بازی را به همراه رهگیری پرتو تجربه کنید تا تصورتان کاملا از لندن واقعی عوض شود.

به نظر شما دیگر کدام بازی‌ها پتانسیل خوبی برای پیاده کردن این تکنولوژی دارند؟ با ما درمیان بگذارید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • alireza
    alireza | ۵ آذر ۱۳۹۹

    اگه بخوایم ray tracing رو فعال کنیم.باید چیکار کنیم؟

    • Mahdi
      Mahdi | ۵ آذر ۱۳۹۹

      باید rtx 3090 بگیری

    • رضا یوسفی
      رضا یوسفی | ۵ آذر ۱۳۹۹

      برای فعال کردن رهگیری پرتو سخت افزاری باید حداقل سری 2000 انویدیا رو داشته باشی علیرضا

  • X101ABBAS101X
    X101ABBAS101X | ۵ آذر ۱۳۹۹

    سلام بر شما آقای یوسفی.من یک تحقیق خیلی کوچیک انجام دادم,دیدم که بازی batman arkham knight رو اگر با این آپشن ها فعال کنیم,لیاقت این رو داره که در این لیست باشه.نظر شما در این مورد چیست؟
    آیا برای دیدن کلیپ مایل هستید که لینک ویدیو یوتیوب رو براش شما بزارم تا ببینید چطور یک بازی تبدیل به فیلم شده است(??)
    دمتون گرم بابت مقاله

    • عمت
      عمت | ۵ آذر ۱۳۹۹

      بزار اقا بزار

  • HDD
    HDD | ۴ آذر ۱۳۹۹

    عالی

  • Z.md
    Z.md | ۴ آذر ۱۳۹۹

    عاااااااالي و خوندني مثل هميشه?❤️?

مطالب پیشنهادی