پروژه جدید ایلان ماسک انجام بازیهای ویدیویی با ذهن را امکانپذیر میکند
اخیرا «نیورالینک» کمپانی آمریکایی «ایلان ماسک» که در زمینه فناوری نورون یا همان فناوری عصبی فعالیت دارد، توانست با کار گذاشتن یک ایمپلنت مغزی درون یک میمون، ذهن او را درگیر انجام یک بازی ویدیویی ...
اخیرا «نیورالینک» کمپانی آمریکایی «ایلان ماسک» که در زمینه فناوری نورون یا همان فناوری عصبی فعالیت دارد، توانست با کار گذاشتن یک ایمپلنت مغزی درون یک میمون، ذهن او را درگیر انجام یک بازی ویدیویی کند.
مسلما ایلان ماسک به عنوان یکی از مشهورترین کارآفرینان جهان و مغز متفکر برخی از پروژههای علمی پیچیده شناخته میشود. از تاسیس شرکت فضایی اسپیساکس که سال گذشته دو فضانورد را به فضا ارسال کرد تا تلاش برای راهاندازی اینترنت ماهوارهای در سرتاسر کره زمین، حالا او به سمت بازیهای ویدیویی رفته و در پروژه جدید خود با کار گذاشتن یک ایمپلنت مغزی درون سر یک میمون کاری کرد تا انجام بازیهای ویدیویی با ذهن برای اولین بار میسر شود.
ثروتمندترین مرد جهان در پروژه جدید خود دست به اقدام باورنکردنی زده است که میتواند آینده بشر را دچار تغییرات زیادی کند. خود او در توییتر از این فناوری به عنوان یک پیشرفت بزرگ یاد کرد و عنوان کرده است که در آینده با استفاده از این فناوری، افرادی که فلج هستند میتوانند یک بار دیگر راه بروند. آنها حتی یک ویدیوی سه دقیقهای از این آزمایش منتشر کردهاند که در آپارات ویجیاتو میتوانید آن را مشاهده کنید:
میمون ۹ سالهای که در این ویدیو مشاهده میشود، «پیجر» نام دارد. در این گزارش ادعا شده است که شش ماه پیش از ضبط این ویدیو یک نوع تراشه مغزی درون سر این میمون کار گذاشته شده و طی این آزمایش او با استفاده از کنترلر قرار گرفته روی دیوار بازی ویدیویی را انجام میدهد و در مقابل توسط نی فلزی قرار گرفته میتواند اسموتی موز بنوشد. پس از مدتی محققان کنترلر را بدون اینکه پیجر متوجه شود جدا میکنند و در ادامه او ادامه بازی را با ذهن خود انجام میدهد، در صورتی که هنوز تصور میکند کنترلر متصل است.
هدف اصلی از تکنولوژی ارائه شده توسط نیورالینک کمک به افراد فلج بوده و به نظر میرسد این فناوری در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است. همچنین وجود بازیهایی مانند Before Your Eyes که بازیکنان با استفاده از چشم خود بازی را انجام میدهند، به این معناست که در آیندهای - هر چند دور - افراد معلول هم فرصت تجربه کردن بازیهای ویدیویی را پیدا خواهند کرد.
ایلان ماسک پیش از این به بازی Cyberpunk 2077 به دلیل آپدیتها و بروزرسانیهای زیاد آن طعنه زده بود و به نظر میرسد او هم طرفدار بازیهای ویدیویی باشد. [۶ بازی برتر تاریخ به انتخاب ایلان ماسک] با این حال دستاوردهای اخیر او مسلما تغییرات بزرگی برای آینده جهان و بشریت ایجاد خواهد کرد که روی آینده بازیهای ویدیویی هم تاثیرگذار خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
- دیزنی یک لایتسیبر واقعی از Star Wars ساخته است
- کال آو دیوتی جدید از موتور گرافیکی Modern Warfare 2019 استفاده میکند
- چطور از توییچ کسب درآمد کنیم؟
داستان کامل بازی Death Stranding
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هم واسه فلج ها خوب هم واسه گیرم چرا واسه گیمر ها چون وقتی داریم با زهن بازی میکنم میتونیم کلاه مجازی بزاریم رو سرمون و دست پاه بزنیم و کلی کار دیگه بکنیم و انگار تو دنیا واقعی هیچ کاری نکردم دیگه لازم نیستش این مسخر بازی ها بگیرم خود هدستش میگرم تراشم که تو مقزمون هست بازی که تو هدست میریزم و تمام تمام و یک چیز دیگه کسانی داخل کما هستش شاید بشه با اون ها حرف زد
دمش گرم واقعا
نمی دونم چرا هر موقع این ایلان ماسک رو میبینم یاد فیلم upgrade می افتم. لعنتی اول کاراش برام جذابه بعد که بهش بیشتر فکر می کنم ترسناکن
حرفی از بازی های رایانه ای زده نه شده، صرفاً از این بازی ها برای آزمایش استفاده شده.
بعدشم وقتی یک آدمی که فلج هست میتونه از تمام اندامش استفاده کنه چرا باید با ذهنش بازی کنه ؟!
من خیلی حال نمی کنم با بعضی از کارای ایلان ماسک. بعضیاشون واقعا اضافیه و نیازی بهشون نیست. سفر ب مریخ واقعا عالیه ولی چیزی مثل این زیاد مهم نیست. البته اگه هدفش ویدیوگیم باشه
ایشالا پروژه بعدی بره رو اون دستگاهه که مغز خودمون میره تو خاطرات پروتاگونیست کار کنه
خیلی فان میشه