۱۵ مجموعه انیمیشنی برتر مارول
انیمیشنها تنها برای کودکان نیستند؛ تعدادی از سری انیمیشنهای مارول به طرزی باورنکردنی شگفتانگیز هستند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم. اگر یک مسئله وجود داشته باشد که تمام طرفداران کمیک در موردش اتفاق ...
انیمیشنها تنها برای کودکان نیستند؛ تعدادی از سری انیمیشنهای مارول به طرزی باورنکردنی شگفتانگیز هستند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
اگر یک مسئله وجود داشته باشد که تمام طرفداران کمیک در موردش اتفاق نظر داشته باشند، این است که DC در زمینه خلق انیمیشن خالق برتر است. آنها در کنار ساخت مجموعه گسترده فیلمهای انیمیشنی، برخی از بهترین مجموعههای تلویزیونی انیمیشن را در تمام دوران ساختهاند اما این بدان معنی نیست که مارول هیچ انیمیشن خوبی برای طرفداران این سبک خلق نکرده است. مارول گرچه تا به کنون نتوانسته انیمیشنی به مانند سری «بتمن» را به عرصه نمایش بگذارد اما پروژههای انیمیشنی فوق العادهای خلق کرده که ارزش بررسی دارد.
قهرمانان مارول از اواخر دهه ۱۹۶۰ بخش مهمی از تلویزیون بودهاند. قهرمانانی مانند مرد عنکبوتی، انتقام جویان و مرد آهنی در چندین مجموعه ظاهر شدهاند. البته از نظر فنی مرد عنکبوتی حضور پررنگتری داشته است اما مجموعهها و قهرمانان دیگر نیز وجود دارند که در این لیست به آنها پرداخته میشود.
15. «مرد عنکبوتی و دوستان شگفتانگیزش»
شاید این اثر بهترین نباشد اما دیالوگهای آن بسیار جذاب است. این مجموعه که شنبه صبحها در سال 1981 از شبکه NBC پخش میشد؛ باعث ورود بسیاری از کودکان آن زمان به دنیای مارول شد. علاوه بر آن، این مجموعه نگاهی اجمالی به نحوه شکلگیری مردان ایکس به شکل متحرک داشت.
مرد عنکبوتی و دوستان شگفت انگیز مخلوطی از ژانر اکشن با چاشنی طنز و مفهومی بود که سالها بعد به دنیای آلتیمیت (Ultimate Universe) مارول منتقل شد. مهمترین قسمت نمایش معرفی جهش یافته«فایر استار» (Firestar) بود. قهرمانی که در دهه 90 زندگی جالبی داشته است.
14. « فینیس و فرب» (Phineas and Ferb): ماموریت مارول
قبل از اینکه «دیزنی» مارول را خریداری کند، فینیس و فرب کارتون خوبی بود اما پس از این خریداری پیشرفت چشمگیری داشت؛ زیرا امکان همکاری این دو برادر با ابرقهرمانان مارول فراهم شد که هرگز مورد توجه قرار نگرفت. البته دلیل این مسئله نیز منطقی است به دلیل آنکه فینیس و فرب برادران ابرقهرمانان ناشناخته منطقه «ترای استیت» (Tri-State) هستند.
البته به طور کلی باید بگوییم که پلات داستان نقطه ضعفهای بیشماری دارد. شخصیتهای شروری از جمله «ونوم» (Venom) و«موداک» ( M.O.D.O.K.) فکر میکنند ساخت «ماشین مکنده قدرت» (Power-Draininator Doofenshmirtz)، ماشینی که قدرت قهرمانانی مانند مرد عنکبوتی و «هالک» (Hulk) را تخلیه میکند، کار یک نابغه شرور بوده است. در همین حال، قهرمانان مارول با فینیس و فرب روبرو می شوند که به نوبه خود در تلاشند راهی برای پس گرفتن قدرت خود پیدا کنند. رویهمرفته این کمیک تکجلدی زنگ تفریح خوبی در مقایسه با تمام کمیکهای جدیای بود که مارول منتشر میکند.
13. «چهار شگفتانگیز» (هانا- باربرا)
قبل از اینکه «هانا-باربرا» دست این چهار دوست شگفتانگیز را بگیرد، آنها در دنیای ابرقهرمانان مارول غرق میشدند. آنها در بازگردانی چهار شگفت انگیز بسیار خوب عمل کردند. یکی از دلایل این موضوع همکاریشان با مارول برای اطمینان از دقیق بودن شخصیتهاست. دلیل دیگر این است که هانا-باربرا بودجه لازم را برای اجرای عدالت نسبت به چهار شگفتانگیز داشت. انیمیشن چهار شگفتانگیر در حین پخش بیست و یک قسمتی خود در سالهای 1967 تا 1968 تمرکز زیادی روی تیم و سرقتهای اصلی آنها گذاشت. البته که این اثر از ابهت تصاویر «جک کربی» برخوردار نبود، اما از شخصیتهایی مانند «سیلور سرفر» (Silver Surfer ) ،«دکتر دووم» (Doctor Doom) و «گالاکتوس» (Galactus) در این سری انیمیشن به خوبی استفاده شد. این اثر یک مکمل خوب برای سایر محصولات ابرقهرمانی استودیو در آن سالها بود.
12. «هالک باورنکردنی»
نسخه دهه نود هالک که در «یو پی ان کیدز» (UPN Kids) ظاهر شد، گام بزرگی برای نزدیکی این شخصیت به نسخه کمیک بوکیاش برداشت. پلات آن در طول دو فصل از نظر ماهیت شبیه «مردان ایکس» و مرد عنکبوتی بود. به عبارت دیگر، هر قسمت دارای یک طرح اصلی و یک زیرمجموعه بود که در پایان فصل حل میشد.
بیشتر بازیگران نقش مکمل مانند «بتی»، «ریک جونز» و «هالک خاکستری» در این نسخه از هالک باورنکردنی حضور داشتند. «شی هالک» نیز در فصل دوم به داستانهای ماجراجویانه پسر عموی خود میپیوندد و جذابیتهای خاص او به روند روایت کمک میکند. برخی از طرحهای این انیمیشن از داستانهای مختلف کمیک بوکها گرفته شده و این موضوع از هالک باورنکردنی انیمیشنی قابل قبولی ساخته بود که میتوانند با آثار دیگر آن دوره به رقابت بپردازد.
11. «سیلور سرفر»
سیلور سرفر پس از حضور در کارتونهای دیگر مارول، در سال 1998 مجموعه انیمیشن خود را در «فاکس کیدز» (Fox Kids) بدست آورد. اثری که بخاطر تنظیمات بینظیر سبک جک کربی تولید و ارائه شد؛ مورد ستایش قرار گرفت.
سریال موج سوار در سیزده فصل تلاش میکند تا خواستگاه او در نقش «نورید راد» (Norrid Radd) و ماجراجوییهای فضاییاش را به تصویر بکشد. سیلور سرفر در طول راه با «گالاکتوس» (Galactus)، «کریها» (Kree)، «درکس نابودگر» (Drax Destroyer) و «نوای قهرمان» (hero Nova) روبرو میشود. اگرچه فقط یک فصل از این انیمیشن ساخته شده اما همچنان محبوب است.
10. مرد عنکبوتی مارول
وقتی این مجموعه را با بسیاری از بهترین و بدترین مواردی که از سری مجموعههای تلویزیونی مرد عنکبوتی پخش شده، مقایسه میکنیم، متوجه میشویم این نسخه از مرد عنکبوتی به اندازه «مرد عنکبوتی نامحدود» افتضاح نیست. این نمایش به دلیل حضور «پیتر پارکر» در«هریزن های» (Horizon High) از نظر فناوری بسیار پیشرفته است. او در آنجا با نوابغ دیگری مانند «گوئن استیسی» و «مایلز مورالس» دوست میشود و در تلاش است تا میان زندگی دانشجویی و ابرقهرمانیاش تعادل برقرار کند.
نسخههای بسیار بدی از سری مجموعههای مرد عنکبوتی وجود دارد اما این سری از آنها نیست. نکاتی مانند صداگذاری خوب و داستانی نسبتاً قابل قبول از مواردیست که این مجموعه را به یک سری از انیمیشنهای قابل قبول مرد عنکبوتی تبدیل کرده است.
9. مردان ایکس: تحولات
مارول تصمیم خوبی گرفت که همزمان با انتشار اولین فیلم مردان ایکس، یک انیمیشن از مردان ایکس دیگر را هم ساخت. داخل این نسخه نوجوانی قهرمانان کلاسیک مردان ایکس، مانند «سیکلوپس»، «ژان گری»، «شدوکت» (Shadowcat) و «روگ» (Rogue) و تلاشهای آنان برای داشتن یک زندگی عادی در یک دبیرستان محلی به تصویر کشیده میشود. در کنار این موضوع میبینید که آنها در زمانهای خارج از مدرسه خود، به «پروفسور ایکس» و «ولورین» کمک میکردند.
برخی از گفتگوها و شخصیتها ملودرام نوجوانان اواخر دهه 90 را فریاد میزنند، مانند سریال «داوسون کریک» (Creek Dawson) اما این نیز بخشی از جذابیت آن است. در همین حال، انیمیشن به طرز حیرت انگیزی برای اثری ساخته شده در سال 1999 صداپیشگی خوبی دارد و مورد قبول است. شاید شناخته شده ترین سهم این اثر در حق امتیاز مردان ایکس، معرفی جهان X-23، کلون زن ولورین، باشد.
8. انجمن انتقامجویان
بسیاری مخالف انجمن انتقامجویان بودند. بعد از اینکه انیمیشن «انتقامجویان: قدرتمندترین قهرمانان زمین» تنها پس از دو فصل لغو شد، وظایف سنگینی بر دوش انیمیشن بعدی انتقامجویان افتاد. در حالی که این اثر به هیچ وجه به اندازه نسخه قبلی جذاب نبود، توانست یک نمایش برقهرمانی برجسته را خلق کند که هم کودکان و هم بزرگسالان از آن لذت ببرند.
با جمع كردن خطوط داستانی رها شده قدرتمندترین قهرمانان زمین، انجمن انتقامجویان اغلب داستانها را یكباره بیان کرد كه در آن جنگ انتقامجویان علیه شرور را نشان میداد. در حالی که گفتگوهای انیمیشن کمی چاشنی طنز دارند، شخصیتپردازی کاراکترها به خوبی درخشیدند و این اثر به خوبی موفق به ارائه سکانسهای اکشن شده است.
7. مرد عنکبوتی اولتیمیت
مرد عنکبوتی اولتیمیت شجرنامهی قدرتمندی داشت. نه تنها Man of Action و خالقین بن تن، بلکه خالق «مرد عنکبوتی اولتیمت»، «بریایان میشل بندیس»، و خالق «بتمن: مجموعه انیمیشن» با همکاری «پائول دینی» به عنوان ناظرین تولید هم در ارتقایش نقش داشتند. در اولتیمت اسپایدرمن، تارعنکبوتانداز محبوب همگان با «نیک فیوری» همکاری داشت و با نسخههای نوجوان نوا و «آیرن فیست» (Iron Fist)، «لوک کیج» (Luke Cage ) و «ببر سفید» (White Tiger ) هم گروه تشکیل داد تا جلوی بزرگترین دشمنهای مارول بایستد.
مرد عنکبوتی اولتیمت با تمام اینها موفق شد همه چیزهایی را که نماد مرد عنکبوتی بودند، را نشان دهد. این باعث شد که او هم سروکلهزدن با جوکهای مسخره هم درگیری با مشکلات سرگروه، هم رسیدگی به مسئولیتهایی بزرگ را پشت سر بگذارد. همچنین بهترین انیمیشن را برای هواداران مارول به نمایش گذاشت که از نقاط قوت آن میتوان به برخی سکانسهای اکشن و طراحی شخصیت های برجسته اشاره کرد. با وجود آنکه این مجموعه نیز بهترین سری انیمیشنهای مرد عنکبوتی نیست اما از بهترینها محسوب میشود.
6.« نگهبانان کهکشان»
نسخه انیمیشن نگهبانان کهکشان ممکن است نزدیکترین اثر به کارتون «شکارچیان واقعی روح» و نسل جوانی که در آن حضور داشتند، باشد. نگهبانان کهکشان همانند شکارچیان واقعی روحبر پایه فیلمهای سال 2014 ساخته شده و همان شخصیتهای اصلی در آن حضور دارند. با اینکه نگهبانان اصلاً به اندازهی همتایان روی صحنهی سینمای خود کامل و پرجزئیات نبودند، باز هم توانستند چیزی که آنها را شخصیتهایی خارقالعاده میکرد به تصویر بکشند. پیتر کوئیل هنوز مهره دوست داشتنی با قلبی از طلا بود، راکت هنوز جوندهای تندخو بود و گروت نیز هنوز گروت دوستداشتنی بود.
این کارتون توانست همان ذکاوتی را که فیلم داشت دوباره به تصویر بکشد و لحظات جذابی را خلق کند. حتی اگر این اثر هرگز به خوبی فیلمها نباشد، متنفر بودن از انیمیشنی که در آن نگهبانان را روی یک گاری ریلی توسط «ونوم» تحت تعقیب قرار میگیرند، سخت است. آن هم در حالی که «استارلرد» در حال گوش دادن به آهنگ "Shave your groove thing"است. حتی تصورش هم میتواند خنده بر لبهایتان آورد؛ پس از دستش ندهید.
5. ولورین و مردان ایکس
ولورین و مردان ایکس که همزمان با اکران «خواستگاه مردان ایکس» (X-Men Origins) منتشر شده بود، مردان ایکس مورد علاقه همه را به عنوان رهبر نمایش در مرحله اول نشان داد. ولورین پس از حمله به «ایکس منشن» (X-Mansion)، با کمک «بیست» (Beast)، مجبور شد افراد گروه مردان ایکس را که هر کدام راه جداگانهای را برگزیده بودند، دوباره کنار هم جمع کند. این نمایش که توسط نویسندگان «ثور: رگنوراک»، «کریگ کایل» و «کریس یوست» نوشته شده است؛ شامل بهترین داستان پردازیها و شخصیت پردازیهاییست که در مجموعههای مردان ایکس دیده می شود.
ولورین و مردان ایکس یکی از آن انیمیشنهایی بود که هنگام خرید دیزنی از مارول خلق و منتشر شد. به همین دلیل این اثر با توجه به مشکلات مالی تأمین کننده آن پس از یک فصل لغو شد. اتفاقی که بسیار ناراحتکننده و شرمآور است، زیرا پایان فصل اول انیمیشن ولورین و مردان ایکس در تعلیق فرجامی (cliffhanger) به پایان رسید که برای آنتاگونیست شدن اپولوکیپس امید واهی میداد.
4. مردان ایکس
مردان ایکس هنوز هم یکی از بهترین انیمیشنهای مارول در تمام دوران فعالیتش محسوب میشود. اگرچه ممکن است نسخههای جدیدتر مردان ایکس عناصر داستانی و شخصیتهای خاص را بسیار بهتر به تصویر کشیده باشند اما این کارتون کلاسیک دهه نود هنوز هم از بهترین آثاریست که درباره این شخصیتها صحبت میکند. مردان ایکس دارای خطوط داستانی حماسی، اکشنهای باشکوه و شخصیتهای کاملاً پیشرفته ای بوده است که تعدادی از آنها ارتباط نزدیکی با شخصیتهای کمیک بوکی نیز داشتند. مردان ایکس همچنین توانستند از موضوعات پیشداوری و نحوه بدرفتاری با اقلیتها به شکل غیر مستقیم استفاده کنند و مخاطبان جوان انیمیشن را با این مسائل آشنا سازند.
این اثر همچنین موفق شد خطوط داستانی نمادین را بسیار بهتر از فیلمهای سینمایی خود با صفحه نمایش کوچک تطبیق دهد. هرچند با وجود آنکه برخی از لحظات احمقانه هستند یا ارجاعاتی در انیمیشن وجود دارد که مربوط به زمان خود است؛ اما هنوز هم میتواند با نمایش ابرقهرمانان موردعلاقهتان در کنار یکدیگر شما را به هیجان بیاندازد.
3. مرد عنکبوتی
نسخه دهه نود مرد عنکبوتی در قلب بسیاری از بچههای آن زمان جای دارد. بسیاری معتقدند این انیمیشن اولین معرفی مرد عنکبوتی و دنیای سینمایی مارول بود. برخلاف نسخههای دیگر مرد عنکبوتی، که وی را به عنوان یک دانش آموز دبیرستانی نشان می دهند؛ در این اثر پیتر پارکر دانشجوی یک دانشگاه است. البته این موضوع امکان دارد که پذیرش این وجه از شخصیت پیتر را برای کودکان و به طور کلی مخاطبانی که سن کمتری داشتند؛ سخت کند. اما شخصیتپردازی جذاب پیتر توانسته این مشکل را تا حدودی نماید. تعداد زیادی از مخاطبان دنیای سینمایی مارول هر چه سنشان بالاتر میرفت، شروع به دیدن این نسخه از مرد عنکبوتی میکردند و با مقایسه این اثر با دیگر انیمیشنها ساخته شده؛ اظهار میکردند که پیتر پارکر این مجموعه قابل قبولترین نسخه از این شخصیت است.
انیمیشن مرد عنکبوتی عالی نیست و حتی در بعضی از صحنهها سرعت زیادی این اثر مخاطبان را اذیت میکند اما به لطف نویسندگی عالی مجموعه و به تصویر کشیدن وجه جدیدی از دنیای مرد عنکبوتی، هنوز هم این انیمیشن میان طرفداران شخصیت مرد عنکبوتی از جایگاه خاصی برخوردار است.
2. «مرد عنکبوتی خارق العاده»
بسیاری از طرفداران بنا به چند دلیل خوب و قابل قبولی، شخصیت پیتر پارکر داخل انیمیشن مرد عنکبوتی خارق العاده را به عنوان اصلیترین شخصیت شناخته شده مارول برگزیدند. این مجموعه بار دیگر مرد عنکبوتی را به دبیرستان برگردانده تا با مشکلات اقتضای سنش دست و پنجه نرم کند. او مجبور است میان زندگی مدرسهای و شخصیاش، مانند بسیاری از انیمیشنها و فیلمهای دیگر تعادل برقرار کند. موضوعی که برای مخاطبان بسیار آشناست اما تیم خلاق سازنده این اثر جور دیگری آن را به تصویر کشیدهاند. در واقع توجه گروه از این موضوع برداشته شد و کمی اکشن به داستان اضافه کردند که به خوبی توانست هیجان انیمیشن را افزایش دهد.
افسوس که با خریدن دیزنی توسط مارول و تولید این مجموعه به دست «سونی» مرد عنکبوتی خارق العاده تنها بیست و شش قسمت طول کشید و در یک تعلیق فرجامی (cliffhanger) به پایان رسید و امکان دارد هیچوقت پایان مناسبی برای مرد عنکبوتی خارق العاده پخش نشود.
- انتقامجویان: قدرتمندترین قهرمانان زمین
درست زمانی که مارول صعود خود را به بالای فرهنگ عامه آغاز کرد، استدیوی انیمیشنی ماورل اولین اثر خود از انتقامجویان را منتشر کرد. قدرتمندترین قهرمانان زمین بهترین انیمیشنی بود که مارول با ترکیب عناصر کمیک بوکی و دنیای سینمایی خود توانست خلق کند. هر کسی که از ترکیب نمادها با ابرقهرمانان در کنار یکدیگر لذت میبرد؛ قطعاً این اثر را میپسندد. شخصیت سازیها به اندازه فیلمها گیراست و سبک هنری اثر در بهترین حالت خود ارائه شده است.
عناصر ذکر شده همراه با داستان پردازی عالی و صداپیشگی جذاب یک ترکیب دوست داشتنی را ساختهاند. انیمیشنی که هنوز طرفداران اختصاصی خود را دارد و به زبان سادهتر هنوز این مجموعه را میتوان از رقبای اصلی سری انجمن عدالت DC دانست.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مرد عنکبوتی ۱۹۹۴-۱۹۹۸کو؟
اون باید بهترین میبود .
هرکه مخالفه مایل به بحثم
فکر کنم همونی که توی رتبه سه هست رو میگی.ولی اون نباید اول بشه!رتبه شماره دو:مردعنکبوتی خارق العاده اون باید اول میشد
و این یعنی من مخالفم
قربانت ولی عزیز مرد عنکبوتی هر وقت سعی کرده به مارول بچسبه گندش در اومده و از اون قهرمانمردمی که حتی بود حاضر روغن ماشین عوض کنه در میره و مثل بیشتر قهرمان های مارول در نابودی کره زمین همکاری میکنه
مرد عنکبوتی ۱۹۹۴ از همه لحاظ مردعنکبوتی رو مشون میداد ولی مرد عنکبوتی خارق العاده کامل همهجوانب به تصویر نکشیده.
یه نکته مهم هست که برای بچه ها زیر دوازده سال مرد عنکبوتی خارق العاده جذاب تره چون چهره ها خیلی بزرگسالانه نیست ولی ۱۹۹۴ برای مخاطبش جوان ها هست .
دلیلم بر اینه اگر بتونی دلیلی قانع کردن من بیاری من ازت ممنون میشم چون نمی خوام بحث یک طرفه بشه
ممنون که نظرتو گفتی منم یه متن کوتاه از یه سایت معتبر در رابطه با مردعنکبوتی خارق العاده و مردعنکبوتی که تو میگی میارم
ببین مردعنکبوتی ۱۹۹۴_۱۹۹۸یکی از طولانی ترین سریال های مردعنکبوتیه.اول نکات خوبش رو میگم.سبک خیلی خوبی داست البته برای اون زمان.صداپیشه های خیلی خفنی هم داشت که کار رو جذاب کرده بود.این سریال توی زمان خودش پربیننده ترین سریال کمیک بوکی بود حتا چند تا جایزه هم گرفت.اما نکات بدش:یکی از اونا این بود که هرچی داستان جلوتر میرفت شخصیت های فرعی بیشتری اضافه میشدن و تمرکز اصلی از رو پیتر یا همون مردعنکبوتی از بین میرفت.یکی دیگه از نکات بدش تغییر بیش از حد توی اورجین شخصیتا بود مثل مری جین یا دکتر اختاپوس.یکی از نکات بدش هم اون ظاهر و هیکل پیتر پارکر بود.ببین همه میدونن مردعنکبوتی خوش تیپه یا مثلا سیکس پک داره.ولی پیتر پارکر نه!اون یه لاغر مردنیه و همین جذابش میکنه.
حالا سریال مردعنکبوتی خارق العاده:
نکات خوب:این سریال خیلی شباهت های زیادی با کمیک های دهه ۶۰ مردعنکبوتی داشت و سبک بصری خیلی ساده ای نسبت به بقیه سریالا داشت.ولی شخصیت پردازی عمیق کاراکتر های اصلی و فرعی اونو واقعا خارق العاده کرده بود!مثلا اینکه پیتر پارکر عاشق میشه یا انگیزه دشمناش برای جنگیدن با مردعنکبوتی.هرکدوم انگیزه خودشون رو داشتن.اما صحنه های خفن و مبارزاتش که عالی بود.مثلا مبارزه اول با ونوم رو توصیه میکنم با مبارزه با گرین گابلین که قسمت آخره یا مبارزه با شیش خبیث که فوق العادس.نکته بعدی صداپیشه های خفنی مثل جاش کیتون که تو نقش پیتر یا همون مردعنکبوتی بود.از شوخی هاشم که نگم برات عالین.فقط میخندی.مبارزات مردعنکبوتی هم یه نکته دیگه دربارش بگم.مثلا توی قسمت دست نامرئی،ما میبینیم مردعنکبوتی چقدر هوشمندانه راینو رو شکست میده.توی اپیزود های دیگه هم همینطور.
جایزه های زیادی رو مال خودش کرد و به عنوان یکی از بهترین سریال های تاریخ کمیک بوکی انتخاب شد!!!
اما نکات بد:خدا وکیلی من چشام نکته بدی نمیبینه اگه داره به ماهم بگینo_O
ولی خب این دلایل من بود میتونی بری توسایت اسپایدی دلایل بیشتری رو بخونی،و ممنون
یکی دیگه از نکاتی که خوب بهش اشاره کردی همین سادگی پیتر بود.ببین ما توی مردعنکبوتی خارق العاده مردعنکبوتی رو در حال مبارزه با دشمنای خودش میبینیم و ادامه این سریال ساخته نشد که ما بخوایم بفهمیم مردعنکبوتی این سریال کار برزگتری هم انجام میده یا نه.اما تو مردعنکبوتی دهه ۹۰ ما میبینیم مردعنکبوتی از سادگی خودش در میاد و میره با انتقام جویان یه داستان دیگه رو درست میکنه و از این چیزا!
در واقع پیتر مردعنکبوتی خارق العاده هم مشکلات مالی خودش رو داشت و اگه دیده باشی متوجه میشی برای همین عکس گرفتنا از آزمایشگاه اخراج شد یا اینکه اعتماد دوستاش رو از دست داد.
به یهچیزی اشاره کردی که لذت بردم درسته در مردعنکبوتی ۱۹۹۴خیلی پیتر رو عضله ای درست کردن ولی این رو که برای اونجر گفتی قبول ندارم چون فیلم پنج فصل تقریبا ۲۰قسمتی شد و اونموقع هم کامیک خیلی زیادی از مردعنکبوتی نبود .
یکی از چیزایی از ۱۹۹۴دوست داشتم اینکه متفاوت با نسخه اصلی و ما چیز جدیدی نیدیدم .
در مورد نبرد ها نبرد مردعنکبوتی و دردویل در مقابل کاملین و کینگ پین خیلی جذاب بود.
البته بگم که از نظرم مرد عنکبوتی خارق العاده با استفاده از همون رویه ۱۹۹۴(چون سادگی مرد عنکبوتی از اون دوره خیلی به چشم اومد )اصتفاده کرد و با بر طرف کردن یک سری ضعف ها تونست نسبت چیز های که چه بین این دو نسخه و بعد نسخه خارق العاده یه سرگردن بهتر باضه .
قسمت دست های نامریی بخش رتینو جز اولین قسمت هایی بود که از این نسخه دیدمو لذت بردم
نکته بدی که داشت اینکه یکم زیادی به کغمیک وابسته بود بعضی اوقات میشد داستان ذو حدس زد طراحی یکم بچگونه بود .
مقاله ای که گفتی خودندم .
ممنون که بحث کردی خیلی هیچوقت بحث و باز نمیکنن و فقط در باره مسائل فرعی حرف میزنند
ممنون از تو(:
البته ببین به این هم بستگی داره که چطور و از چه دیدی به سریال نگاه میکنی؟
مثلا یه منتقدی یا نه دوس داری ابرقهرمان مورد علاقت رو خوب نشون بدن.این دوتا خیلی فرق میکنه.همین که گفتی مردعنکبوتی خارق العاده به کمیک وابسته بود رو منتقدا خیلی روش حساسن.البته همه چی هم به دنیای کمیک وابسته نبود و یه چیزایی تغییر میکرد اما به اندازه و نه زیادی از حد.ببین خداوکیلی قبول دارم این گرافیک ساده ای داشت ولی اصن کسی اسم گرافیک سادش رو به زبون نیاورد چون همه جذب پیچش داستانی شده بودن.یا مبارزات مردعنکبوتی و حرکاتش.زاویه دوربین و انعطاف بدن اسپایدی رو خیلی خوب نشون دادن.مثلا خیلی ساده میتونیم مبارزه اول اسپایدی با ونوم رو توی این دوتا سریال مقایسه کنیم که چقد جذابن از هر نظر.زبان اصلی نسبت به دوبله های ایرانی خیلی بهتره.اگه زیر نویس داشته باشه که عالی خیلی از شوخی هارو میتونی بفهمی که قبلا سانسور شدن.از نظر داستان به جرات بهت میگم اسپایدی خارق العاده ۱۰۰ برابر قوی تره.همین ونوم رو مثال میزنم.توی اسپایدی دهه نود تنها بدی که پیتر به ادی کرد این بود که اونو باتار بست به اون برج کلیسا یا توی عکاسی اون داستان پیش اومد.ولی تو اسپایدی خارق العاده این نفرت ادی از پیتر صدبرابر شد.چرا؟
ما دیدیم ادی و پیتر از بچگی با هم بزرگ شدن و مثل داداش میمونن.بعد پیتر شغل ادی رو ازش میگیره(البته واقعا این طور نبود،ادی این شکلی فکر میکرد) و این طوری رابطه بین اونا به بدترین شکل ممکن بهم خورد.
در کل منم ممنونم ازت:)
نه فکرنکن میخوام یکطرفه حرف بزنم
نکات منفی اش هم میدونم
۱-هموطور که میدونی انیمیشن های در ۹۰بدلیل کمبود تجهیزات بعضی اوقات یک سکانس میساختند و برای هرجا که لازم کیشد استفاده میکردننمونش لحظه حس عنکبوتی که همیشه تکراری بود و معلوم بود که یکبار زحمت ساختشو بیشتر ندادن.
۲-همونطور که گفتیم مرد عنکبوتی ۹۰یه عیب داشت اینکه تو پیتر غلو کرده همه ما میدونیم که پیتر و مرد عنکبوتی هردو شوخ طبع هستند ولی در نسخه ۹۰بخاطر فضای داستان اصلا اینطور نیست و درصد درونگراییش خیلی بالاست.
۳-بعضی جاها اشکالات داشتان حتما هست مثل اینکه خیلی سریع میشه داستان رو حدس زد اونم درست .
۴-برای طراحی هم بگم که اگر دقت کنی در زوایای مختلف قیافه کلا عوض میشه در۹۰که یکم ازار دهنده هست.
۵...فعلا اینا یادمه
ولی من لیست رو به سلیقهخودم میگفتم اول میتونه باشه ولی سومم براش کمه همون دوم شاید باشد شایدم سوم
از بحث لذت بردم شاید جاهای دیگه بتونیم باهم بحث کنیم
منم ممنونم
اگه مقاله دیگه از کمیک بود بنده در خدمتم
فکر کنم شماره ۳ لیست ، انیمیشن مرد عنکبوتی سال ۱۹۹۴ - ۱۹۹۸ است .
و انیمیشن مرد عنکبوتی خارقالعاده بهترین انیمیشن مرد عنکبوتی است .
منبع این مقاله سایت cbr.com است که یکی از بهترین سایت های کمیک بوکی در دنیا است ولی از نظر من باید مرد عنکبوتی خارقالعاده اول می بود .
به نظر من انیمیشن مرد عنکبوتی خارقالعاده بهترین انیمیشن دنیای مارول است .
اسپم
با سلام،تولد ۲۰ سالگی بازی مکس پین رو به همه ی طرفداراش تبریک میگم
https://www.digikala.com/mag/max-payne-is-still-a-masterpiece-retrospective-20-year-anniversary/
.واقعا ممنون که یادآوری کردی
شرکتای دیگه سر تولد آیپی های معروفشون یه کار خاص می کنند اونوقت راکستار..
ایکاش امتیازش دست رمدی میموند
الآن اوضاع توی راکستار بهم ریخته است و اعضا و کارمندان هم مستأصل هستند.
.دقیقا مخصوصا که دن هوسر ازشون جدا شده یچیزی مثل جدایی کوجیما از کونامی
من خودم برای بازی بعدی هوسر بیشتر هایپ هستم
آره اسم استودیو جدیدشم عجیبه:
absurd ventures in games
۲۰ سال گذشته ولی سم لیک صورتش همونطوری مونده
.این بشر نابغست میتونستن ازش تو هالیوود استفاده کنن وفیلم های نئو نوار درجه یکی بسازن
نمی دونم چرا انقدر اندرریتده
اگه تو فیلم مکس پین،سم لیک بازیگر اصلی بود عالی میشد
بابا توی فینیس فرب مارول فقط تو دوتا قسمتش بود?? اصلا نمیشه گفت فینیس و فرب مجموعه ای ازماروله??
در ضمن همه ی این ها برای بچه ها ساخته شده?
((در ضمن همه ی این ها برای بچه ها ساخته شده))
جمله ای از مادر عروس:-|
چه ربطی داره. اولش نوشته انیمیشن هایی که فقط برای بچه ها ساخته نشده. اما اگه دقت کنی همه ی این کارتونا برای بچه ها ساخته شده
مخالفم باید مرد عنکبوتی خارق العاده رتبه اولو داشت اون یه شاهکار واقعی بود که دیزنی اونو ازمون گرفت
منم موافقم
مقاله خوبی بود،ولی اصلا از شماره ۷ حرف نزنید که دیگه حالم بهم میخوره ازش.واقعا چطور دلتون اومد اونو تو این مقاله بیارین.?
اما مورد یک و دو!!!!
وای وای که دارم حرص میخورم چرا مردعنکبوتی رو گزاشتید تو رتبه دو?
به نظر من واقعا بهترین این لیست همین سریال بود.خداوکیلی مقایسه سختی با رتبه یک داره ولی نظر من اینه!خدا بگم چیکا کنه این مارول رو که باعث شد فقط دوتا فصل از این سریال ساخته بشه
یعنی فک کن،اَ،فصل سوم چی میشد...............
من با شماره 3 بزرگ شدم.مردعنکبوتی.شاهکار به تمام معنا
پنج تاشونو دیدم
من فقط شماره ۱۰ رو دیدم
متسفانه هیچکدوم رو ندیدم??
منم
سلام.
توی شماره شیش من حس کردم کریتوس را دیدم?
شماره ۲ عالیه
جزو تاپ ۵ های سریال انیمیشنیه منه