بازگشت Doomguy این‌ بار با بازی موبایلی DOOM

بازگشت Doomguy این‌ بار با بازی موبایلی DOOM

یکی از بهترین بازی‌های کلاسیک شوتر اول شخص

۱۰ مهر ۱۴۰۰ ۴.۳ ذخیره

اگر به تجربه بازی‌های سبک اکشن موبایلی و به طور خاص شوترهای اول شخص علاقه‌مند هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید DOOM همراه ویجیاتو باشید.

صنعت بازی‌‌های ویدیویی، راهی طولانی را برای رسیدن به آن‌چیزی که لیاقتش را داشت طی کرده است و موانع مختلفی را پشت سرگذاشته. بازی‌هایی که امروزه تبدیل به شاهکارهایی تمام‌عیار شده‌اند، روزی مخالفان بسیاری داشته‌اند و هیچکسی امیدی به موفقیت این بازی‌ها نداشت. اما گاهی از اوقات، می‌توان کورسوی امیدی را در دل تونل تاریکی که در آن گیر افتاده‌اید، پیدا کرد. صحبت از بازی‌هایی است که در زمان عرضه، بسیار جلوتر از بازی‌های زمان خودشان بودند و المان‌های اصلی‌شان هنوز هم با گذشت‌ سال‌ها از انتشارشان، جذاب است و طرفداران خاص خودشان را دارند.

در این بین، بازی‌های اکشن – شوتر همیشه از جایگاهی ویژه در بین طرفداران بازی‌های ویدیویی برخوردار بودند. گیم‌پلی‌های هیجان انگیز، مکانیزم‌های جذاب و شاید گرافیک‌های دوست داشتنی؛ این بازی‌ها را تبدیل به شاهکارهایی فوق‌العاده کرده‌اند که گذر زمان هیچ تاثیری روی آن‌ها ندارد. صحبت از باز‌ی‌هایی است که حتی اگر دنباله‌هایی جدید از آن‌ها ساخته شود، اکثر مردم همچنان نسخه‌های کلاسیک آن را ترجیح می‌دهند و تلاش می‌کنند که فارغ از ریخت و پاش‌های اضافی؛ تجربه‌ای سرگرم‌کننده داشته باشند. اما اگر در این میدان کمی بدشانس باشید، حتی ممکن است که بازیتان برای همیشه فراموش شود.

پیشرفت چشم‌گیر پلتفرم موبایل و دردسترس‌تر بودن این پلتفرم نسبت به دیگر کنسول‌های خانگی، زمینه‌ای عالی برای توسعه‌دهندگان دنیای ویدیوگیم بود تا بازی‌هایشان را روی این پلتفرم عرضه کنند. کشیدن شدن پای توسعه‌دهندگان بزرگ موبایلی و از طرفی، دردسترس بودن بازی‌ها و فرنچایز‌های بزرگ نه تنها به بهبود کیفیت بازی‌های موبایلی کمک بسیاری کرد، بلکه سکوی پرتابی برای دیگر توسعه‌دهندگان بود تا بازی‌هایشان را هم تراز با استودیوی‌های بزرگی بسازند که حالا پلتفرم موبایل را هدف داده بودند.



دهه ۹۰ میلادی یکی از پر فراز و نشیب‌ترین دوران تاریخ بازی‌های ویدیویی بود. در این زمان بود که بازی‌های شاهکار دوست‌داشتنی متعددی راهی پلتفرم‌های مختلف شدند و حتی در همین دوران بود که نسخه کلاسیک بازی‌ها و فرنچایزهای بزرگ و حتی کنسول پلی استیشن ۱ معرفی شد. اما یکی از بحث برانگیزترین بازی‌های آن دوران مربوط به فرنچایز DOOM می‌شد، استودیوی بتسدا در سال ۱۹۹۳ فرنچایزی را معرفی کرد که جنون و خشونت را به معنای واقعی کلمه به تصویر می‌کشید و فصلی جدید از بازی‌های اکشن – شوتر شروع کرده بود.

DOOM یک بازی شوتر اول شخص بود که تمامی المان‌های بازی‌سازی آن دوره را زیر سوال برده بود و منتقدان بخاطر خشونت بی‌حد و مرز بازی در آن سال، چندان روی خوشی به این بازی نشان نداده بودند. اما طرفداران برخلاف منتقدان عاشق این بازی شده‌ بودند. بازی در ابتدا در سال ۱۹۹۳ برای کامپیوترهای شخصی، ایکس باکس اورجینال و پلی استیشن ۱ توسعه پیدا کرد و در سال ۲۰۱۹ راهی پلتفرم موبایل شد. نسخه موبایلی بازی، پورتی عالی از DOOM کلاسیک روی موبایل بود و اگر کسی موفق به تجربه بازی نشده بود، حالا خیلی راحت می‌توانست که حس و حال بازی را روی موبایل تجربه کند.

خبر منتشر شدن بازی برای پلتفرم موبایل، واقعا خبری دلگرم کننده بود. پلتفرم موبایل پتانسیل‌های واقعا بالایی برای میزبانی از این فرنچایز دارد و استودیوی بتسدا خوب می‌داند که چگونه باید مسیرش را پیش ببرد. از طرفی فضای رقابتی مارکت‌های موبایلی به استودیوی بتسدا کمک می‌کرد که با عرضه بازی DOOM سهم بیشتری را از بازار بازی‌های موبایلی داشته باشد و طرفداران پلتفرم موبایل، خودشان را باید برای عنوانی آماده می‌کردند که تبدیل به عنوان پدر بازی‌های شوتر اول شخص شناخته می‌شد.

داستان بازی در جایی اتفاق می‌افتد که نسل انسان سال‌‌هاست که زمین را برای اکتشافات فضایی ترک کرده و به نوعی به سیاره مریخ مهاجرت کرده است. برنامه این عملیات برعهده کمپانی UAC بود و آن‌ها علاوه بر مریخ، شروع به تحقیقات روی قمرهای این سیاره و دنیای‌های دیگر می‌کنند. هرچقدر که دانشمند UAC برای ارتباط برقرار کردن با دنیاهای دیگر تلاش می‌کنند، به همان اندازه شکست می‌خورند. اما تلاش‌های آن سبب باز شدن بعد جهنم به بعد حال می‌شود و شیاطین جهنمی و هیولاهای خون‌خوار راهشان را به زمین بازی کرده‌اند. پروتاگونیست اصلی بازی یا همان Doomguy تنها کسی است که در آزمایشگاه‌های UAC زنده مانده حالا شما وظیفه تمیز کردن گندکاری و بلندپروازی دانشمندان دیوانه این مجموعه را به عهده دارید.

بازی موبایلی DOOM یک عنوان کاملا آفلاین است

بسیاری از کاربران بازی‌های ویدیویی، فرنچایز DOOM را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازی‌های پایه گذار سبک اول شخص شوتر می‌دانند و تا حدودی، این باور درست از آب درآمده. کلا فرنچایز DOOM همیشه درگیر حواشی بوده و به محض انتشار بازی جدیدی از این فرنچایز؛ با نقدهای بسیاری مبنی بر خشونت بیش از حد گی‌پلی‌اش رو به ور شده است. اما با این‌حال، طرفداران همیشه چراغ سبز خودشان را به این فرنچایز نشان داده‌اند و با آغوشی گرم به استقبال نسخه‌های جدیدتر این فرنچایز رفته‌اند.

اجازه دهید که تکلیفمان را مشخص کنیم، بازی DOOM دقیقا مصداقی عالی از یک بازی اکشن – شوتر شاهکار است. تمام کاری که باید در این بازی بکنید، کشتن سربازان جهنمی از بین بردن اربابان آن‌هاست. به هیچکسی نباید رحم بکنید. کرکترتان را از بین انبوهی از هیولاهای جهنمی حرکت دهید و سعی کنید که مراحل بازی را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارید. اما صبر کنید، DOOM کلاسیک ابدا یک بازی ساده و معمول برای تجربه نیست! بازی واقعا سخت طراحی شده و گاهی حتی می‌تواند واقعا اذیت‌کننده باشد.

بازی همانطور که از آن انتظار می‌رود، تنوع خوبی از دشمنان و هیولاهای از گوربرخاسته و اسلحه‌های مختلفی را در اختیارتان قرار خواهد داد. مکانیک‌های بازی عالی طراحی شده‌اند و شما برای پیدا کردن آیتم‌های مورد نیازتان؛ باید از چیزهایی که بعد از کشتن هیولاها دراپ می‌شوند استفاده کنید. محیط بازی حالتی آخرالزمانی دارد و همه‌چیز دست به دست هم داده است تا شما با یکی از بهترین بازی‌های اکشن موبایلی رو به رو شوید.



اصولا نباید گرافیک نسخه موبایلی DOOM کلاسیک را با بازی‌های امروزی پلتفرم موبایل مقایسه کرد. به هرحال، این بازی در سال ۱۹۹۳ انتشار پیدا کرده و نباید به آن سخت گرفت. اما اگر همچنان علاقه‌مند به دنیای بازی‌های کلاسیک باشید، DOOM می‌تواند واقعا شما را راضی کند، محیط‌های تاریک و مراحل متنوع؛ درکنار شبیه‌ساز فوق‌العاده فضایی آخرالزمانی، دلایلی هستند که این بازی را جذاب کرده‌اند. از طرفی، موسیقی بازی نیز از همین قاعده پیروی می‌کند، صداگذاری بازی واقعا عالی است و همچنان شنیدن صدای هیولاهای تاریکی، می‌تواند شما را حسابی بترساند.

بازگشت Doomguy این‌ بار با بازی موبایلی DOOM - ویجیاتو

پیشنهاد می‌شه!

دیدن و تجربه یک بازی کلاسیک اکشن به قدری می‌تواند جذاب و دوست داشتنی باشد که تجربه‌اش حتی پس از گذشت سال‌ها چندان هم خالی از لطف نیست. نسخه کلاسیک DOOM در سال ۱۹۹۳ انتشار پیدا کرد و در سال ۲۰۱۹ پایش به دل پلتفرم موبایل باز شد. بازی تجربه‌ای عالی از این فرنچایز روی موبایل بود اگر علاقه‌مند به بازی‌های کلاسیک هستید، بدون شک بازی موبایلی DOOM می‌تواند انتخابی عالی برای شما باشد.

DOOM
  • سازنده Bethesda Softworks
  • سیستم‌عامل iOS اندروید
  • ژانرآرکیداکشنشوتر اول شخص
  • حجم397 مگابایت

بیشتر بخوانید:

کپی شد https://vgto.ir/c7p
نظرات (۱۷)
4.3 6 امتیازها
امتیاز مطلب
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
17 دیدگاه
جدید ترین
قدیمی ترین بیشترین امتیاز
دیدگاه درون خطی
نمایش تمام نظرات

Doom is a video game series and media franchise created by John Carmack, John Romero, Adrian Carmack, Kevin Cloud, and Tom Hall. The series focuses on the exploits of an unnamed space marine operating under the auspices of the Union Aerospace Corporation, who fight hordes of demons and the undead. Wikipedia
Designers: id Software, John Carmack, John Romero, Tom Hall, Sandy Petersen, Tim Willits, American McGee, more
Publishers: id Software, Bethesda Softworks, GT Interactive, Activision, Electronic Arts, Valve Corporation, more
Developers: id Software, GT Interactive, Midway Games, TeamTNT, Nightdive Studios, Panic Button Games, more

The Xbox is a home video game console and the first installment in the Xbox series of video game consoles manufactured by Microsoft. It was released as Microsoft’s first foray into the gaming console market on November 15, 2001, in North America, followed by Australia, Europe and Japan in 2002

با این گرافیک ۳۹۷ مگ?
یا حضرت پشکل

به به
فقط آیا مراحل جدیدی هم داره نسخه گوشیش یا نه؟

Door kickers action squad
رو تجربه کنید‌گرافیک مشابهی داره ولی با گیمپلی باحالتر

آخرین ویرایش 2 سال پیش توسط MOSTAFA-COD-M

من خودم به شخصه از اون دسته گیمرام که به گرافیک هیییچ اهمیتی نمیده
الان من فاینال فنتزی ۷ اورجینال که مال سال ۱۹۹۷ هست رو تو سال ۲۰۲۰ بازی کردم و باید اعتراف کنم که بهترین دوران گیمریم رو گذروندم با اون گرافیک مکعب مستطیلیش

خدارو شکر

عالیه ها ولی کیفیتش در حد قرقره میرزاست

17
0
نظرت رو حتما بهمون بگو!x