۱۰ مورد از بزرگترین تفاوتهای اونجرز در کمیکها و فیلمها
وقتی مارول برای فیلمهای خود به الهام گرفتن از آثار کمیک بوکیاش دست میزند، طبیعی است که تغییراتی نیز انجام دهد. برخی از بخشهای مربوط به این اقتباسها کاملاً وفادارانه انجام میشوند اما برخی قسمتها ...
وقتی مارول برای فیلمهای خود به الهام گرفتن از آثار کمیک بوکیاش دست میزند، طبیعی است که تغییراتی نیز انجام دهد. برخی از بخشهای مربوط به این اقتباسها کاملاً وفادارانه انجام میشوند اما برخی قسمتها تغییر میکنند.
در مورد اونجرز، چندین تفاوت در دنیای سینمایی مارول نسبت به کمیکها وجود دارد. این تغییرات برای کمک به بیشتر آشنا شدن مخاطبان سینما با این شخصیتها و همچنین ایجاد یک پسزمینه در جهت ساخت فیلمهای متوالی اعمال شدهاند. اما تفاوتهای اونجرز دنیای سینمایی مارول نسبت به کمیکها چیست؟ در ادامه به ۱۰ مورد از مهمترینِ این تفاوتها اشاره میشود.
- 1 ۱۰. تشکیل اونجرز متفاوت بود
- 2 ۹. اونجرز در کمیکها برای دولت کار میکرد
- 3 ۸. آیرون من در دنیای سینمایی مارول فعالیت گروهی بیشتر دارد
- 4 ۷. انت من و واسپ نقش بزرگتری در کمیکها داشتند
- 5 ۶. هنک پیم کسی بود که اولتران را در کمیکها به وجود آورد
- 6 ۵. ویژن در کمیکها یک سنگ ابدیت داشت
- 7 ۴. جارویس در کمیکها یک خدمتگذار بود
- 8 ۳. ازگاردیها در دنیای سینمایی مارول یک نژاد فضایی هستند
- 9 ۲. کوییکسیلور و اسکارت ویچ اوریجین متفاوتی دارند
- 10 ۱. برخی از شخصیتهای کلیدی Infinity War در فیلمها حضور نداشتند
- 10.1 به مطالعه ادامه دهید:
۱۰. تشکیل اونجرز متفاوت بود
فیلم Avengers سعی داشت تا جای ممکن دلیل تشکیل اونجرز را شبیه به کمیکها نگه دارد. هم در فیلم و هم در کمیکها، لوکی (Loki) کسی بود که باعث شد اونجرز دور هم جمع شوند. با این حال، نحوه تشکیل اونجرز در فیلم متفاوت بود. در Avengers، نیک فیوری یک لیست از قهرمانان تهیه کرده بود و آنها را برای همکاری با هم تشویق میکرد.
در کمیک ها، لوکی باعث تحریک شدن هالک شد. خدای شرارت ازگاردی امیدوار بود تا هالک عصبانی بتواند ثور (Thor) را از بین ببرد. اما در عوض، گروهی از قهرمانان دور هم جمع شدند تا جلوی هالک را بگیرد. این گروه شامل آیرون من، ثور، انت من (Ant-Man) و واسپ (Wasp) میشد. وقتی این قهرمانان متوجه شدند همه چیز زیر سر لوکی است، او را شکست دادند و در انتها تصمیم گرفتند این گروه را حفظ کنند.
۹. اونجرز در کمیکها برای دولت کار میکرد
اونجرز در فیلمهای دنیای سینمایی مارول بیشتر تحت نظر نیک فیوری بودند. به این ترتیب، با سازمان شیلد همکاری داشتند. با این حال، با این که این گروه هنوز هم رابطه نزدیکی با شیلد داشت اما بعد از فیلم اول به صورت مستقل فعالیت میکرد. در کمیکها اما یک ارتباط محکمتری برقرار بود.
خیلی از تشکیل اونجرز در کمیکها نگذشته بود که دولت کنترل را به دست گرفت. تقریباً همیشه یک نفر را میتوان پیدا کرد که کنترل تیم را در دست داشت. اکثر مواقع هنری پیتر جایریک (Henry Peter Gyrich) کسی بود که اونجرز را تحت کنترل نگه میداشت.
۸. آیرون من در دنیای سینمایی مارول فعالیت گروهی بیشتر دارد
در دنیای سینمایی مارول، آیرون من در اکثر مواقع به عنوان رهبر تیم شناخته میشود. همچنین کسی است که به دولت برای تحت کنترل قرار دادن اونجرز پاسخ میدهد. تونی استارک به عنوان یک یاغی معرفی شد که نمیخواست عضوی از یک تیم باشد اما به مرور زمان این نقش را به خوبی قبل کرد و تبدیل به قلب و روح قهرمانان دنیای سینمایی مارول شد.
اما این آیرون من دنیای کمیکها نیست. او در کمیکها اشتباهات زیادی را مرتکب شده است که باعث سخت شدن اوضاع برای قهرمانان بودهاند. تونی استارک مغرور بوده و خودش را بالاتر از دیگران میدهد. رابرت داونی جونیور حسی انساندوستانه به آیرون من اضافه کرد که در کمیکها وجود نداشت.
۷. انت من و واسپ نقش بزرگتری در کمیکها داشتند
در فیلمهای دنیای سینمایی مارول، بلک ویدو (Black Widow) و هاوکآی (Hawkeye) از اعضای تشکیل دهنده اونجرز محسوب میشوند. آنها مأموران شیلدی بودند که نیک فیوری به تیم اضافه کرد تا وظیفه نظارتی نیز برعهده داشته باشند. با تمام این اوصاف، اما آنها از اعضای پایهگذار اونجرز در کمیکها نبودند.
در کمیکها، انت من و واسپ جایگزین این نقش را برعهده داشتند؛ البته نه نسخههای دنیای سینمایی این دو شخصیت. در کمیکها، هنک پیم (Hank Pym) و جنت ون دین (Janet Van Dyne) به عنوان انت من و واسپ فعالیت میکردند و واسپ حتی چندین بار نقش رهبری تیم را نیز برعهده داشت. در فیلمها، هنک یک مأمور سالخورده شیلد و جنت نیز در یک بُعد دیگر گم شده بود.
۶. هنک پیم کسی بود که اولتران را در کمیکها به وجود آورد
از آن جایی که هنک پیم یکی از اعضای اونجرز در دنیای سینمایی مارول نبود و در بازه زمانی فیلمهای اونجرز از قهرمان بودن بازنشسته شده بود، نمیشد از او برای فیلم Avengers: Age of Ultron استفاده کرد. هنک پیم کسی بود که در کمیکها اولتران (Ultron) را به وجود آورد؛ رباتی که سرکشی میکند و تبدیل به یک دشمن همیشگی برای اونجرز میشود.
در فیلمها، مسیر متفاوتی انتخاب شد. به جای هنک پیم، این تونی استارک بود که اولتران را به وجود آورد. این اتفاق باعث به هم خوردن دینامیک اونجرز نیز شد چرا که در کمیکها تونی استارک به خودی خود یک شخصیت مهم و سرشناس محسوب میشود اما پیم بیشتر به خاطر به وجود آوردن اولتران شناخته میشد.
۵. ویژن در کمیکها یک سنگ ابدیت داشت
وقتی اولتران به وجود آمد، بدنش آسیب دیده بود. او تصمیم گرفت تا یک بدن جدید برای خودش بسازد و به این ترتیب ویژن (Vision) معرفی شد. اما اونجرز توانست این بدن جدید را به دست آورد و تونی استارک نیز هوش مصنوعی خودش، جارویس (Jarvis) را به این بدن منتقل کرد تا با کمک یک سنگ ابدیت، سنگ ذهن، به آن جان بخشیده شود.
در کمیکها، ویژن با سنگهای ابدیت سر و کار نداشت. به جایش، اولتران ویژن را به عنوان «پسرش» به وجود آورد. خلق این ویژن نیز به کمک بدن هیومن تورچِ (Human Torch) اندرویدی که از جنگ جهانی دوم باقی مانده بود و امواج مغزی سایمون ویلیامز (Simon Williams) فوت شده اتفاق افتاد. ویژن در کمیکها در نهایت به اولتران خیانت میکند و به اونجرز ملحق میشود.
۴. جارویس در کمیکها یک خدمتگذار بود
در فیلمها، جارویس یک هوش مصنوعی بود که به تونی استارک در آزمایشاتش کمک میکرد. با وجود کمی خود سر بودن اما به تونی استارک در مواردی که نیاز میشد کمک میکرد. در فیلم Avengers: Age of Ultron، این هوش مصنوعی توسط تونی به ویژن منتقل شد.
در کمیکها اما جارویس یک آدم واقعی بود. با نام کامل ادوین جارویس (Edwin Jarvis)، که البته در سریال Marvel's Agent Carter او را به عنوان خدمتگذار هاوارد استارک (Howard Stark) دیدهایم. استارک نام هوش مصنوعی خود را از این شخص گرفته بود. در کمیکها، جارویس در عمارت سالها به فعالیت مشغول شده بود.
۳. ازگاردیها در دنیای سینمایی مارول یک نژاد فضایی هستند
مارول یک تغییر بزرگ را برای ثور و برادرش لوکی اعمال کرده است. در فیلمها، ازگاردیها یک نژاد فضایی هستند و ازگارد نیز در اعماق فضا قرار گرفته است. بایفراست (Bifrost) ابزار انتقال سریع آنها محسوب میشد. در Avengers: Infinity War اما نشان داده شد که آنها میتوانند با سفینههای فضایی نیز به زمین برسند.
در کمیکها اما ازگاردیها موجودات فضایی نیستند. ثور واقعاً خدای رعد بود و اودین همان آل فادر اساطیر نورس. در کمیکها، این خدایان واقعی هستند اما در فیلمها صرفاً موجودات فضایی محسوب میشوند.
۲. کوییکسیلور و اسکارت ویچ اوریجین متفاوتی دارند
کوییکسیلور (Quicksilver) و اسکارت ویچ (Scarlet Witch) در کمیکها بسیار متفاوت هستند، البته اوریجین آنها در طول سالها در کمیکها دستخوش تغییر بوده است. در دنیای سینمایی مارول، آنها دو فرزند بیسرپرست بودند که هایدرا برای آزمایش به وسیله یک سنگ ابدیت از آنها استفاده میکند و به این دو قدرتهایی میدهد. در نهایت اما کوییکسیلور و اسکارت ویچ به اونجرز میپیوندند تا اولتران را نابود کنند.
در ابتدا در کمیکها این باور وجود داشت که این دو شخصیت در واقع جهشیافته و فرزند مگنیتو (Magneto) هستند. با ان وجود، آنها بعد از مدتی نه به عنوان فرزندان مگنیتو و نه به عنوان جهشیافته در نظر گرفته نشدند. با این حال، اوریجین آنها در کمیکها بر اساس همکاری آنها با مگنیتو تعریف شده است. اما از آن جایی که کوییکسیلور و اسکارلت ویچ دیگر جهشیافته محسوب نمیشدند، منبع قدرتشان نیز باید عوض میشود.
۱. برخی از شخصیتهای کلیدی Infinity War در فیلمها حضور نداشتند
داستان اصلی Avengers: Infinity War تقریباً همان داستان کمیکها را روایت میکند؛ تانوس (Thanos) با بشکن زدن باعث شده تا نیمی از موجودات زنده تمام هستی از بین بروند. با این حال، از آن جایی که دنیای سینمایی مارول فقط اجازه استفاده از برخی از شخصیتهای کمیکها را داشت، نیاز به تغییرات بزرگ بود. اولاً، دلیل تانوس برای این بکشن متفاوت بود. او در کمیکها سعی داشت تا لیدی دث (Lady Death) را تحت تأثیر قرار دهد.
همنین برخی از شخصیتهای کلیدی نیز در فیلمها حضور نداشتند. اونجرز نمیتوانستند تانوس را شکست دهند. آدام وارلاک (Adam Warlock)، که صرفاً در فیلم Guardians of the Galaxy Vol. 2 اشاره کوچکی به او شده بود، قهرمان اصلی داستان بود. سیلور سرفر (Silver Surfer) نیز یک قهرمان اصلی دیگر بود که در نبرد با تانوس به کمک شتافت.
به مطالعه ادامه دهید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
نقش واسپ خیلی توی فیلم ها کم شدش واسپ بودش که اسم اونجرز رو براشون انتخاب کردش
من نمیدونم چرا ثور رو تو سینما انقدر احمق جلوه دادن بر عکس کمیک که خیلی باهوش بود هوش ابر انسانی داشت
"در فیلمها، جارویس یک هوش مصنوعی بود که به تونی استارک در آزمایشاتش کمک میکرد........ که البته در سریال Marvel’s Agent Carter او را به عنوان خدمتگذار هاوارد استارک (Howard Stark) دیدهایم"
اسپویل اونجرز اند گیم:
وقتی که تونی استارک در زمان سفر میکنه و پدرش رو میبینه ، اونجا اگر دقت کنید دقیق یادم نیست راننده ماشینش یا نوکرش رو صدا میکنه و اسمش جارویسه،در واقع تو فیلم اونجرز هم مارول با ظرافت هر چه تمام تر این موضوع رو نشون میده
بچه ها شما از کجا کمیک بوکا رو میگیرید؟
یکی از بزرگترین تفاوت ها
اسپایدر من در کمیک ها: دارای اعتماد به نفس،خوشتیپ،قوی،کار بلد و...
اسپایدر من در سینمای مارول: دست پا چلفتی،بدون اعتماد به نفس،ضعیفی که همیشه یکی باید حواسش بهش باشه،لاغر مردنی کتک خور و...
توی بعضی کمیک ها هم همین شخصیت رو داره
توی اولین کمیک ها هم همینجوری بوده. اصلا یه بچه دست و پا چلفتی بوده که هیشکی محل یک هم بهش نمی ذاشته. اتفاقا به همین دلیل عنکبوت جهش یافته نیشش زده بود که بعد تصمیم میگیره قهرمان بشه حماقت زیادی اوایلش انجام میده که در نهایت باعث کشته شدن عموش که سرپرست بوده میشه. تو کمیک هم همچین شخصیتی داره.
اگر منظورت مردعنکبوتیه که حرفت درسته،ولی اگه داری پیتر پارکر رو میگی حرفت اشتباهه
قرار نیست کامیک و کپی کنن تو سینما
نه قرار نیست ولی خب باید یه سری چیزای اصلی رو قرار بدن توی فیلم
خب معلومه
مقاله خوبی بود ممنون
میگن تونی استارک مسئول به وجود آمدن نصف ویلن های مارول هست،مثلا میستریو،آلترون و...
جالب بود
مقاله های مربوط به مارول و دی سی مخصوصا دنیای سینماییشون خیلی خوبن
فقط قبول دارین mcu یه روایت جمع و جور و خیلی خوب رو ارائه داده؟
مثلا من خودم اصلا کمیک ها رو نخوندم اما حالیم هست چی به چیه مارول سینماش رو خوب کنترل کرده
کاش دی سی هم بتونه سینماش رو به این سطح برسونه
دی سی به واسطه عمر کامیک هاش دنیای خیلی بزرگی داره
بخاطر همین شاید کامل متوجه نشی
مارمولک همینطوره ولی مانور داده روی کارکتر های شناخته شده
ولی از لحاظ داستانی دی سی خیلی غنی تره
لطفا به مارول توهین نکن. من خودم خیلی ضد دی سی هستم اما توهین نمیکنم
هر کسی رو ی چیزی مانور میده و فکر میکنه اون بهتره و دیسی خیلی دنیای کمیک هاش براش با ارزشه برای همین برای ساخت فیلم خیلی زحمت نمیکشه...
البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت همه جا ایران نیست که ?خیلی ها میتونن راحت برن سر کوچه دو تا جلد کامیک بخرن برگردن
نه اینکه مهم نباشه. اصل کاری تقصیر مدیرهای قبلیه وارنر بود میخواستن خیلی فوری برن سر ساخت فیلم لیگ عدالت تا سودی مثل انتقام جویان نصیبشون بشه که تر زدن. سر همین دیسی میخواد DCEU رو با فلش بازسازی کنه.