تغییر دوباره در برنامهها؛ مایکروسافت برای نسل بعد دو کنسول میسازد
اینطور که به نظر میرسد، مایکروسافت قصد دارد تا در کنار کنسول ایکس باکس اسکارلت، کنسول دیگری را نیز با شروع نسل نهم روانه بازارهای جهانی کند. این کنسول جدید بهطور اختصاصی برای سرویس استریم ...
اینطور که به نظر میرسد، مایکروسافت قصد دارد تا در کنار کنسول ایکس باکس اسکارلت، کنسول دیگری را نیز با شروع نسل نهم روانه بازارهای جهانی کند. این کنسول جدید بهطور اختصاصی برای سرویس استریم طراحی شده است.
گزارشاتی که در ماههای گذشته منتشر شدند، همگی به ساخت دو کنسول متفاوت توسط مایکروسافت اذعان داشتند. مدل اول، ایکس باکس لاکهارت نام داشته و مدل ضعیفتر و ارزان قیمتتر بوده که برای اجرای بازیها با وضوح تصویر 1080P طراحی شده بود. مدل دوم، ایکس باکس آناکوندا نام داشت که مدل قویتر و گران قیمتتر بود.
در جریان کنفرانس در رویداد E3، مایکروسافت تنها از مدل قویتر تحت عنوان پروژه اسکارلت رونمایی کرد. این اتفاق باعث شد تا گمانه زنیهای پیرامون توقف توسعه مدل ارزان قیمتتر در فضای مجازی منتشر شود. هر چند مایکروسافت هرگز به این شایعات واکنش نشان نداد اما برد سمز با انتشار یک گزارش عدم عرضه ایکس باکس لاکهارت را تایید کرد.
با توجه به گزارش جدیدی که توسط سمز منتشر شده، مایکروسافت به برنامههای قبلی خود برگشته و عرضه دو کنسول نسل نهمی را در دستور کار قرار داده است. با این تفاوت که کنسول دوم، مدل ضعیفتر پروژه اسکارلت نیست، بلکه کنسولی مخصوص سرویس استریم ایکسکلاود است. یک سال پیش اطلاعاتی از ساخت یک کنسول مخصوص سرویسهای استریم توسط مایکروسافت در فضای مجازی منتشر شده بود.
در آن زمان، سرویس استریم ایکسکلاود هنوز به نمایش عموم مردم نیامده بود و مایکروسافت هم از عملکرد موفقیت آمیز آن مطمئن نبود. طبق گزارش جدید، حال که بازخوردهای ایکسکلاود مثبت بوده، مایکروسافت تصمیم گرفته تا پروژه مربوط به ساخت یک کنسول مخصوص سرویسهای استریم را ادامه دهد.
با توجه به صحبتهای برد سمز، کنسول مخصوص سرویس استریم قدرت سخت افزار پایینی داشته و تنها میتواند برخی از عملیاتهای پیش پا افتاده همچون پردازش تصاویر، پردازش اطلاعات دریافتی از دستگاههای ورودی و تشخیص برخورد را انجام دهد. به بیان دیگر، سخت افزار این کنسول به کاربر اجازه میدهد تا در یک محیط مجازی به انجام کارها بپردازد. وظیفه پردازش جزئیات گرافیکی، کاراکترهای غیر قابل کنترل، متنها و دیگر المانهای مهم بازی بر عهده سرورها قرار میگیرد.
اینکه بخشی از اطلاعات توسط کنسول پردازش شود، بدون شک در کاهش لگ و میزان تاخیر تاثیر دارد. با در نظر گرفتن این موضوع، احتمالاً میزان تاثیر گذاری در کاهش تاخیر به قدری بالا و قابل لمس بوده که مایکروسافت را به ساخت یک کنسول اختصاصی واداشته است. با اینحال موضوعی که در حال حاضر اهمیت دارد، تمایل گیمرها برای استفاده از سرویسهای استریم است که باید دید چه مقدار خواهد بود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مایکروسافت زمانی بود که با دو مدل کنسول مشابه(هم نسل) در شرکت خودش مخالف بود احتمالا زمان xbox one s یادتونه.