ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ابرقهرمان خجالت آور - Banner
سریال

۱۰ سریال لایو اکشن ابرقهرمانی احمقانه تاریخ!

در سال‌های اخیر سریال‌های ابرقهرمانی لایو اکشن فراوانی منتشر شده‌اند که نظر مخاطبان را به خود جلب کردند. برخی از آن‌ها به خوبی پرداخت و ساخته شده‌اند اما برخی دیگر نیز هستند که با داشتن ...

محمدرضا صفری
نوشته شده توسط محمدرضا صفری | ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۲

در سال‌های اخیر سریال‌های ابرقهرمانی لایو اکشن فراوانی منتشر شده‌اند که نظر مخاطبان را به خود جلب کردند. برخی از آن‌ها به خوبی پرداخت و ساخته شده‌اند اما برخی دیگر نیز هستند که با داشتن بودجه کم، ایده‌های عجیب و غریب و داستان خود بیش از این که پاسخ ارائه کنند، پرسش ایجاد کرده‌اند.

تمام این موارد می‌توانند باعث شوند تا تماشای این سریال‌های ابرقهرمانی «خجالت آور» شود. مخصوصاً اگر چندین سال از ساخت آن‌ها گذشته باشد. در هر حال، خیلی سخت است که یک سریال که از همان ابتدا خجالت آور محسوب می‌شده در طول زمان به مذاق مخاطبان خوش آید. البته صرفاً به خاطر این که یک سریال مشکلات مشخصی دارد به این معنی نیست که کسی به آن‌ها علاقه ندارد. برخی از این سریال‌ها حتی تبدیل به کالت کلاسیک‌هایی نیز شده‌اند.

حالا در این مطلب قصد داریم به سراغ ۱۰ مورد از سریال‌های لایو اکشن ابرقهرمانی برویم که به عقیده بسیاری خجالت آور محسوب می‌شوند.


۱۰. Automan

در سریال Automan، والتر نبیکر (Walter Nebicher) که هم یک افسر پلیس است و هم یک برنامه نویس کامپیوتر، یک هولوگرام با نام مستعار آتومن و هویت آتو جی. من (Otto J. Mann)، مأمور دولت، می‌سازد تا با جرم و جنایت مبارزه کند. نبیکر می‌توانست در مواقع لزوم با آتومن ترکیب شود. همچنین یک سایدکیک با نام کروزر (Cursor) نیز وجود داشت: یک جسم چند وجهی شناور که می‌توانست وسایلی مثل ماشین را «بِکِشد» تا تبدیل به اشیای واقعی فیزیکی شوند.

به دلیل استفاده مداوم از برق، آتومن در طول روز دچار کمبود برق می‌شود و مجبور بود تا معمولاً شب‌ها فعالیت کند. به دلیل ریتینگ پایین و افکت‌های گران قیمت سریال، Automan فقط یک فصل پخش شد.

۹. The Greatest American Hero

در The Greatest American Hero، به شخصیت اصلی با نام رالف (Ralph) یک زره قدرتمند بیگانه می‌رسد که او را تبدیل به یک ابرقهرمان می‌کند. متأسفانه، او خیلی زود دستورالعمل‌هایش را گم می‌کند تا مجبور باشد تمام موارد مربوط به قدرت‌هایش را از طریق سعی و خطا متوجه شود.

این سریال مشکلات زیادی داشت. در مقطعی، نام فامیل شخصیت اصلی باید عوض می‌شد چرا که اقدام ترور ناموفق رئیس جمهور توسط فردی با نامی مشابه رقم خورد. پشت صحنه سریال محل درگیری شورانرها و شبکه پخش کننده بود که آیا The Greatest American Hero باید یک کمدی سبک باشد یا یک سریال خیالی‌تر. در فرهنگ عامه، The Greatest American Hero بیش‌تر با موسیقی اصلی‌اش با نام Believe It Or Not شناخته می‌شود.

مطلب پیشنهادی
داستان هیتمن‌های جذاب سینما
۴۰ فیلم اکشن درباره قاتلان قراردادی و آدمکش‌های حرفه‌ای

۸. Manimal

سریال Manimal حول محور جاناتان چیس (Jonathan Chase) می‌چرخید؛ یک مرد که توانایی تبدیل به حیوانات مد نظرش را دارد که البته در اکثر اوقات تبدیل او به شاهین یا پلنگ است. طبیعتاً، چیس از این توانایی‌اش برای مبارزه با جرم و جنایت استفاده می‌کند و در این مسیر با یک افسر پلیس با نام بروک مکنزی (Brooke Mackenzie) همراه می‌شود.

به طرز جالبی، Manimal به جز سکانس آغازین تیتراژ که نشان می‌داد او به خانواده‌ای از تغییر شکل دهندگان تعلق دارد، هیچگاه توضیح نداد که چیس این توانایی را از کجا آورده است. این سریال فقط برای ۸ قسمت پخش و با ریتینگ‌های پایین مواجه شد. اما در هر حال از Manimal به عنوان یک کالت کلاسیک یاد می‌شود.

۷. Legends Of The Superheroes

Legends Of The Superheroes در واقع نه یک سریال تلویزیونی بلکه مجموعه‌ای از آثار مخصوص تلویزیون محسوب می‌شود. در داستان اول، جاستیس لیگ باید یک وسیله نابود کننده جهان که توسط لیجن آو دوم (Legion of Doom) ساخته شده بود را از کار بیندازد. در داستان دوم، قهرمانان توسط اد مک‌ماهون (Ed McMahon) مورد تمسخر قرار می‌گرفتند.

سوپرمن و واندر وومن در Legends Of The Superheroes حضور ندارد و بسیاری دیگر از شخصیت‌ها نیز به دلیل مشکلات بودجه‌ای نمی‌توانند قدرت‌هایش را در این آثار به نمایش بگذارند. با این وجود، آدام وست، برت وارد و فرانک گورشین در این مجموعه به ایفای مجدد نقش‌هایشان از سریال لایو اکشن Batman پرداختند. کاپیتان مارول (Captain Marvel) و دکتر سیوانا (Dr. Sivana) نیز در Legends Of The Superheroes حضور داشتند در حالی که مشکلات قانونی اجازه استفاده آن‌ها را در Super Friends نمی‌داد.

مطلب پیشنهادی
اسکار برای همه نیست، حتی شما ابرقهرمان عزیز
۱۰ فیلم ابرقهرمانی که لیاقت جایزه اسکار داشتند

۶. Superboy

این سریال که با نام The Adventures of Superboy نیز شناخته می‌شود از اواخر دهه ۸۰ میلادی تا اوایل دهه ۹۰ میلادی پخش می‌شد. در سریال Superboy، یک کلارک کنت نوجوان به همراه لانا لانگ (Lana Lang) و لکس لوتر به مدرسه روزنامه نگاری می‌رود. اما The Adventures of Superboy خیلی زود دچار تغییر شد. بازیگر شخصیت اصلی تغییر پیدا کرد تا داستان حول محور تحقیقات کلارک و لانا درباره مسائل ماوراء الطبیعه بچرخد.

با وجود بودجه کم اما Superboy ریتینگ‌های خوبی داشت. ولی در نهایت به لطف بحث‌های قانونی درباره حقوق فرانچایز سوپرمن کنسل شد. بسیاری از شخصیت‌های کم‌تر شناخته شده دی‌سی مثل متالو (Metallo) و یلو پری (Yellow Peri) برای اولین بار در The Adventures of Superboy به صورت لایو اکشن حضور پیدا کردند.

۵. Electra Woman and Dyna Girl

سید و مورتی کروفت (Sid and Marty Krofft) خالقان Electra Woman and Dyna Girl بودند که به عنوان بخشی از The Krofft Supershow پخش شد. سپس Electra Woman and Dyna Girl به عنوان قسمت‌های مستقل مجدداً ادیت شدند تا آماده انتشار خانگی و سندیکا شوند. در این سریال، لوری (Lori) و جودی (Judy) که هیچگاه نام فامیلشان مشخص نشد، خبرنگارانی بودند که می‌توانستند تبدیل به قهرمانانی با نام الکترا وومن و داینا گرل بشوند. یک دانشمند به نام فرانک هفلین (Frank Heflin) نیز به این دو قهرمان کمک می‌کرد.

سریال Electra Woman and Dyna Girl مشهور بود که از «الکترا» برای نام گذاری چیزهای مربوط به این زوج استفاده می‌کرد. از الکتراکار (ElectraCar) و الکترابیس (ElectraBase) آن‌ها تا الکتراکامز (ElectraComs) که برای برقراری ارتباط الکترا وومن و داینا گرل استفاده می‌شد. خود الکتراکامز نیز شامل توانایی‌های الکترایی متفاوتی می‌شد؛ مثل الکترا بیم (Electra-Beam) یا الکترا فریز (Electra-Freeze).

مطلب پیشنهادی
مروری بر فناوری‌های نوآورانه دیزنی از قدیم تاکنون
نگاهی به تاریخچه نوآوری دیزنی در تکنولوژی‌ انیمیشن‌سازی

۴. Tattooed Teenage Alien Fighters From Beverly Hills

سریال Tattooed Teenage Alien Fighters From Beverly Hills یک اثر برای کودکان بود که قصد داشت از محبوبیت Power Rangers استفاده و جذب مخاطب کند اما جزو آثار از پیش موجود توکوساتسو محسوب نمی‌شد. در این سریال، چهار نوجوان قدرت‌هایی خاص به دست آورده بودند و به کمک خالکوبی‌های خود تبدیل به ابرقهرمانانی شدند تا با بیگانگان شرور بجنگند.

شهرت Tattooed Teenage Alien Fighters From Beverly Hills از بودجه کم آن نشأت می‌گیرد به طوری که به جای نوار فیلم روی نوار ویدئویی ضبط می‌شد. ظاهراً، ویلن‌ها از آن جا به طور مداوم در سریال مورد استفاده قرار می‌گرفتند تا بودجه کم‌تر خرج شود. اسم طولانی Tattooed Teenage Alien Fighters From Beverly Hills هم به ندرت در خود اثر استفاده می‌شد. این چهار قهرمان معمولاً با نام گالاکتیک سنتینالز (Galactic Sentinels) شناخته می‌شدند.

۳. The Secrets of Isis

در The Secrets of Isis، آندریا توماس (Andrea Thomas) که یک معلم علوم بود می‌توانست به کمک یک طلسم جادویی که زمانی متعلق به ملکه حتشپسوت بود تبدیل به قهرمانی با نام آیسیس شود. The Secrets of Isis مشهور به شکاندن دیوار چهارم بود و هر قسمت نیز با پایانی همراه می‌شد که در آن آیسیس با مخاطبان ارتباط برقرار می‌کرد و یک درس اخلاقی را توضیح می‌داد. این پایان‌ها اما بعدها از نوارهای اصلی حذف شدند و برخی‌هایشان برای همیشه از بین رفتند.

کمپانی فیلمیشن مسئول توسعه The Secrets of Isis بود و در ابتدا آن را با اقتباسی از Shazam هماهنگ کرده بود. دی‌سی بعدها در رسانه‌اش از شخصیتی شبیه به آیسیس استفاده کرد اما با شباهت کم‌تری نسبت به این شخصیت سریال.

مطلب پیشنهادی
رهاشدگی، بی معنایی و آرمان‌گرایی
نگاهی به شخصیت‌های سریال Arcane – دنیای لیگ آو لجندز

۲. Wonderbug

این اثر نیز که در ابتدا جزوی از The Krofft Supershow بود، داستان یک ماشین قدیمی و فرسوده را روایت می‌کرد که شلپکار (Schlepcar) نام داشت و می‌توانست به وسیله یک بوق جادویی تبدیل به واندرباگ شود. با شباهت‌هایی با سری Herbie: The Love Bug، واندرباگ زنده بود و می‌توانست خودش را براند و همچنین قابلیت پرواز نیز داشت.

واندرباگ توسط سه نوجوان پیدا شده و با آن سه دوست می‌شود. آن‌ها با هم متحد می‌شوند تا با مجرمان و دیگر ویلن‌ها بجنگند. این سری از سریال انیمیشنی Speed Buggy هم تأثیر گرفته بود.

۱. She-Wolf Of London

در نگاه اول، She-Wolf Of London مثل دیگر سریال‌های ترسناک به نظر می‌رسد. اما پس از این که شخصیت اصلی آن با نام رندی (Randi) تبدیل به یک ورولف (Werewolf) می‌شود، او اکثراً توجه‌ها را به خود جلب می‌کند و مجبور است با انواع تهدیدهای فراطبیعی بجنگند. رندی کمک ایان (Ian) که یک استاد اسطوره‌شناس است را نیز در کنار خود دارد. به این ترتیب، She-Wolf Of London بیش‌تر شبیه به نسخه اولیه Buffy the Vampire Slayer به نظر می‌رسد.

این سریال در ابتدا یک همکاری بین ایالات متحده و انگلستان بود اما سرمایه‌گذاران انگلیسی از پروژه خارج شدند تا با ایجاد تغییرات، She-Wolf Of London تبدیل به یک سریال کمدی شود که در لس آنجلس جریان دارد. خطوط داستانی از کشته شدن ایان به وسیله یک نکرومنسر (Necromancer) و احیای او به شکل یک زامبی گوشت خوار با هدف فتح دنیا به نقشه ترول‌ها در واکنش‌های بهتر تلویزیونی تغییر پیدا کردند.


به مطالعه ادامه دهید

CBR
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • amirhoseinhiphop
    amirhoseinhiphop | ۲۸ تیر ۱۴۰۱

    چرا توLegends Of The Superheroes بتمنش انقدر چاقه و رابینش انقدر لخ/..طیه
    شماره ۹ هم لباسش انگار الکی و کامپیوتره
    تا خالا انقدر اسید ندیده بودم

  • QWJack
    QWJack | ۲۸ تیر ۱۴۰۱

    شت
    واندر باگ چه اسیدیه??

  • Sherek-
    Sherek- | ۲۸ تیر ۱۴۰۱

    اسید ناب ویجی در خدمت دوستداران اسید?

  • Ilia2008
    Ilia2008 | ۲۷ تیر ۱۴۰۱

    از قدیم گفتن چشم هارا باید شست
    من برم با اسید چشم هامو بشورم

  • emperorpalpatin
    emperorpalpatin | ۲۷ تیر ۱۴۰۱

    نتیجه اخلاقی: بودجشو ندارید نسازید

    • Doosty
      Doosty | ۲۷ تیر ۱۴۰۱

      حالا بودجه ندارن به کنار، دیگه چرا فیلمنامه‌هاشون انقدر دری وریه؟!

      البته بعضی از گزینه‌ها بودجه زیادیم داشتن...

مطالب پیشنهادی