مقایسه عملکرد ویندوز ۱۰ با ویندوز ۱۱ در بازیها
ویندوز پلتفرم محبوب گیمرهاست که سال گذشته پیش از جدیدترین و احتمالا آخرین نسخهی خود رونمایی کرد. ویندوز ۱۱ با المانهای جدید بسیاری معرفی شده است. تغییرات ظاهری مشهودی در منوی استارت، تسکبار، آیکونها، پنجرهها ...
ویندوز پلتفرم محبوب گیمرهاست که سال گذشته پیش از جدیدترین و احتمالا آخرین نسخهی خود رونمایی کرد. ویندوز ۱۱ با المانهای جدید بسیاری معرفی شده است. تغییرات ظاهری مشهودی در منوی استارت، تسکبار، آیکونها، پنجرهها و... به سرعت توجه مخاطبان را به خود جلب میکرد.
با این حال همواره گزارشهایی تحت عنوان عدم یکپارچگی این سیستم عامل به گوش میرسید. هرچند ماکروسافت با آپدیتهای متعدد پس از عرضه در تلاش است که این سیستم عامل را به بهترین شکل بهبود دهد، اما همچنان برای بسیاری از کاربران به ویژه گیمرها بحث عملکرد این سیستم عامل مطرح است.
ویندوز ۱۱، بهترین پلتفرم برای گیمینگ
پیش ازین یکی از مدیران ارشد ویندوز، آرون وودمن (Aaron Woodman) در یادداشتی بیان کرده بود که ویندوز ۱۱ بهترین پلتفرم برای بازی کردن است. و به واسطهی بهرهمندی از تکنولوژیهای جدید میتواند از حداکثر توان سخت افزاری استفاده کند تا بهترین خروجی ممکن را در اجرای بازیها داشته باشد.
ویندوز ۱۱ بهترین بستر را برای گیمینگ ارائه میدهد. این سیستم عامل، پتانسیل کامل سخت افزار را با فناوریهایی مانند DirectX12 Ultimate ،DirectStorage و Auto HDR به کار میگیرد.
آرون وودمن (Aaron Woodman)، مدیر بازاریابی ویندوزبا این حال همچنان بسیاری از کاربران همچنان از ویندوز ۱۰ به ویندوز ۱۱ آپگرید نکردهاند. از این رو در این مقاله از ویجیاتو، به مقایسه عملکرد ویندوز ۱۱ و ۱۰ در اجرای بازیها میپردازیم؛ همچنین بررسی میکنیم که آیا آپگرید کردن سیستم عامل از ویندوز ۱۰ به ویندوز ۱۱ برای گیمرها انتخاب درستی است یا نه.
ویژگیهای جدید ویندوز ۱۱ برای گیمینگ
ویندوز ۱۱ پس از عرضه با آپدیتهای متوالی، سیستم بهینه سازی برای گیمینگ را به این سیستم عامل افزوده است. طبق اطلاعات منتشر شده از سمت وبلاگ ماکروسافت، ویندوز ۱۱ نسبت به نسخهی پیشین خود توانایی بالاتری در اجرای روان و باکیفیت بازیها روی سخت افزارها با تواناییهای مختلف داشته و تجربهی بازی کردن روی این پلتفرم را با افزودن ویژگیهایی بهبود میبخشد.
پنجرههای بدون حاشیه
در ویندوز ۱۱ با تمرکز بر ویژگی جدید Borderless Windowed Mode تصاویری با رزولوشن مناسب و فریمهایی روان خواهیم داشت. این ویژگی به شما اجازه میدهد تا پنجرههای بدون حاشیه، بهترین تجربهی ممکن از بازی را داشته باشید.
قابلیت DirectStorage از ایکسباکس به ویندوز ۱۱ میآید
قابلیت دیگری که در ویندوز ۱۱ شاهد آن هستیم، DirectStorage است که در ابتدا با کنسولهای نسل نهمی ایکسباکس تحت عنوان معماری Velocity معرفی شد. این ویژگی که در واقع یک API برای توسعه دهندگان است که به وسیلهی آن میتوانند به سخت افزار دسترسی و کنترل بیشتری پیدا کنند. این ابزار منجر به دسترسی بهتر سازندگان بازیها به فضای ذخیرهسازی میشود.
سیستم کار این ویژگی در واقع کاهش کاهش زمان از حالت فشرده سازی خارج کردن (Decompress) دادههای بازی است. این سیستم دادههای در گردش بین پردازندهی مرکزی، ماژول رم و کارت گرافیک را با سرعت بالاتری از حالت فشرده خارج و انتقال میدهد. خروجی این ویژگی کاهش زمان لودینگ است.
قابلیت Auto HDR ویندوز ۱۱
علاوه براین ویندوز ۱۱ از قابلیت Auto HDR بهره میبرد. HDR یا محدوده دینامیکی بالا (کوتاه شده High Dynamic Range) یک سیگنال ویدیویی حاوی ابرداده است که به تلویزیون اجازه میدهد نحوه نمایش روشنایی و رنگ را در فیلمها و تصاویر تغییر دهد. این تغییر باعث میشود تا تصاویر برجستهتر همراه با جزئیات بیشتر باشد و نیز سایهها دقیق و تیرهتر باشند همچنین طیف وسیعتری از رنگها را برای محتوای سازگار با HDR نمایش دهد.
قابلیت Auto HDR به صورت خودکار به شما اجازه میدهد تا بازیهای عموما قدیمیتر که از HDR پشتیبانی نمیکنند را روی مانیتورهای HDR با کیفیت بالایی تجربه کنید. این ویژگی باعث میشود تا نحوه نمایش روشنایی و رنگ را در فیلمها و تصاویر تغییر کند. در نتیجهی این قابلیت، تصاویری زندهتر، درخشانتر و با طیف رنگی بالاتری خواهیم داشت.
بهینه سازی بیشتر
ویندوز طی سالهای گذشته همواره در تلاش بوده است تا بیشترین بهرهوری ممکن سخت افزاری را به ارمغان آورد. این موضوع به صورت ویژه برای گیمرها و صاحب کامپیوترهای پایین رده تا میان رده حائز اهمیت است.
ماکروسافت ادعا کرده است که در ویندوز ۱۱ شاهد بهینه سازی بیشتری نسبت به نسخهی پیشین این سیتم عامل خواهیم بود. استفاده از فضای رم و حافظهی سیستم به صورت هوشمندتر و با الویت پردازشی صورت خواهد گرفت؛ در نتیجه خروجی بهتری در فعالیت روزمره، اجرای بازیها و نرم افزارهای سنگینتر خواهیم داشت.
ویندوز ۱۰ یا ۱۱؛ کدام برای بازی کردن بهتر است؟
بدون شک ویندوز بهترین پلتفرم برای تجربهی گیمینگ است. در این مقاله به بررسی جدیدترین ویژگیهای ویندوز ۱۱ برای گیمینگ پرداختیم. با وجود اینکه ویندوز ۱۰ نیز از بهترین سیستم عاملها برای بازی کردن است، اما بهرهمندی از ویندوز ۱۱ به واسطهی پشتیبانی نرم افزاری بالاتر و همچنین بهینه سازی بیشتر، میتواند انتخاب بهتری برای گیمرها باشد.
پاسخ این سوال تا حد زیاد به نیاز شما بستگی دارد؛ با اینحال ویندوز ۱۱ به واسطهی بهبودهای ماکروسافت، انتخاب بهتری برای گیمرها خواهد بود.
بدون شک ویندوز ۱۰ همچنان یکی از بهترین پلتفرمها برای تجربهی گیم است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خیلی ها هنوز تو تصورات قدیمی میمونن و فکر میکنن ویندوز ۷ از همه اینا بهتره.
فکر کن مایکروسافت کلی زجه میزنه که ویندوز ایمن تر و سریع تر وارد بازار کنه بعضی ها هنوز ۷ رو مقدرس میدونن
elders scroll online توی لودینگ ها در ویندوز11 طولانی شده
ده بهتره
تمام بازیارو پشتیبانی میکنه
اما یازده فعلا خیلیارو نمیکنه
باید یازده کامل کامل اپدیتاش بیاد و تکمیل شه
تا اونجایی که میدونم بعضی از کرک ها رو ویندوز ۱۱ نصب نمیشن
مثلا یکی از دوستام نتونست ریپک های فیتگرل و دادی pes 2021 رو روی لپتاپش نصب کنه
ولی cpy نصب شد
اینی که میگی رو نمیدونم ولی خودم نتونستم افیسو کرک کنم
۱۱ خوبه ولی برای سخت افزارای کاملا به روز و جدید.
برای سیستمای گیمینگ میان رده ۱۰ بهتره.
پروسسای پس زمینهی ۱۱ سی پی یو رو خیلی بیشتر درگیر میکنه.
اون آخر مقاله "با وجود اینکه وندوز ۱۰ نیز از بهترین سیستم عاملها برای بازی کردن"
یه وندوز داره اصلاح کنید
مشکل اینجاس که بازی های زیادی از ویندوز یازده پشتیبانی نمیکنن مثل والهالا
بعد جالب اینجاس اساسینز دو میاد روی یازده ولی والهالا نه ?
والهالا میاد :/