بازیهای نید فور اسپید؛ از بدترین تا بهترین
بازیهای ویدیویی راه بسیاری را برای تبدیل شدن به چیزی که امروزه با آنها شناخته میشوند؛ طی کردهاند. این سبک از بازیها فراز و نشیبهای بسیاری داشتند و اتفاقات عجیب و غریب بسیاری را نیز ...
بازیهای ویدیویی راه بسیاری را برای تبدیل شدن به چیزی که امروزه با آنها شناخته میشوند؛ طی کردهاند. این سبک از بازیها فراز و نشیبهای بسیاری داشتند و اتفاقات عجیب و غریب بسیاری را نیز پشت سر گذاشتند. اما درست در همین بین؛ این بازیهای ریسینگ بودند که بیش از هر زمان دیگری دیده شدند. این بازیها در ابتدا در کالبد عناوینی شبیهساز خودشان را نشان دادند و پس از موفقیتهایی که کسب کردند؛ تغییر ماهیت دادند و تبدیل به بازیهای ریسینگ شدند. منتهی در این بین فرنچایز نید فور اسپید جزو معدود فرنچایزهای ریسینگی بود که بیش از دیگر فرنچایزها مورد توجه قرار گرفت. نید فور اسپید؛ بیش از آنکه یک بازی ریسینگ باشد، دنیایی از آزادی عملهای دوست داشتنی و همچنین مکانیزمهای هیجانانگیز بود که باعث میشد تا گیمرها حس بهتری داشته باشند.
تا سالها فرنچایز نید فور اسپید پادشاه بلامنازع صنعت بازیهای ریسینگ بود. اما در طول چند سال اخیر بازیهای این فرنچایز به طرز قابل توجهی پسرفت کردهاند و جایشان را به فرنچایزهای دیگری چون فورتزا هورایزن و حتی سری گرن توریسمو دادهاند. با اینحال این فرنچایز هنوز هم طرفداران خاص خودش را دارد. بنابراین اگر شما نیز طرفداران این سری هستید، در این مطلب همراه ویجیاتو باشید تا باهم سفری خاطرهانگیز به تاریخچه فرنچایز نید فور اسپید داشته باشیم و تمامی بازیهای این سری را از بدترین تا بهترین رتبهبندی کنیم.
- 1 The Need for Speed -۲۱
- 2 ۲۰- Need for Speed: Nitro
- 3 Need for Speed: V-Rally 2 -۱۹-
- 4 Need for Speed: The Run -۱۸
- 5 Need for Speed: Heat -۱۷
- 6 Need for Speed: ProStreet -۱۶
- 7 Need for Speed 2 -۱۵
- 8 Need for Speed: Rivals -۱۴
- 9 Need for Speed: Porsche Unleashed -۱۳
- 10 Need for Speed: Undercover -۱۲
- 11 Need for Speed: Carbon -۱۱
- 12 ۱۰- Need for Speed: Hot Pursuit
- 13 ۹- Need for Speed: Most Wanted - سال ۲۰۱۲
- 14 Need for Speed -۸ - سال ۲۰۱۵
- 15 Need for Speed: Unbound -۷
- 16 Need for Speed: Shift -۶
- 17 Need for Speed: Underground -۵
- 18 Need for Speed: Hot Pursuit 2 -۴
- 19 Need for Speed: Most Wanted -۳
- 20 Need for Speed: Shift 2 - Unleashed -۲
- 21 Need for Speed: Underground 2 -۱
- 21.1 بیشتر بخوانید:
The Need for Speed -۲۱
- سال انتشار: ۱۹۹۴
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، پلیاستیشن ۱
بدون شک قرار دادن اولین بازی از این سری به عنوان بدترین بازی نید فور اسپید؛ کاری غیر منطقی است! اما هرچقدر که به Need for Speed سال ۱۹۹۴ نگاه میکنیم، این تصمیم برایمان قابل درکتر میشود. اگر الکترونیک آرتز در آن دوران تصمیم به ساخت چنین عنوانی نمیگرفت، قطعا صحبتی از نید فور اسپید در جامعه گیمینگ نمیشد. صحبت از بازی ریسینگی است که در زمان خودش؛ یک بازی جذاب بود و پیشرفتهای بسیاری نیز داشت.
منتهی دلیلی که باعث قرار گرفتن این بازی در این جایگاه شده، استانداردهای آن است. نید فور اسپید سال ۱۹۹۴ ابدا با استانداردها و قوانین روز صنعت بازیسازی کنار نمیآید. اگر شما همین حالا به سراغ این بازی بروید، این بازی چندان نمیتواند شما را شگفتزده کند. البته اگر جزو علاقهمندان نسخههای کلاسیک بازیهای ریسینگ باشید، این بازی شاید شما را نهایتا تا چند ساعت اول سرگرم کند و بعد از آن دیگر آن شور و اشتیاق اولیه را از دست میدهد. پس بهتر است که همین جایگاه را برای این بازی در نظر بگیریم.
۲۰- Need for Speed: Nitro
- سال انتشار: ۲۰۰۹
- پلتفرمها: نینتندو DS ، نینتندو Wii
بازی Need for Speed: Nitro تلاش شکستخورده استودیوی الکترونیک آرتز به شمار میرفت. این بازی در سال ۲۰۰۹ به صورت انحصاری برای کنسولهای نینتندو منتشر شد. هدف از این بازی؛ جذب گیمرهای نسل جوان و همچنین راضی نگه داشتن طرفداران قدیمی این سری بود. بازی Need for Speed: Nitro سعی داشت که با حذف یکسری از المانهای کلیدی که کل فرنچایز نید فور اسپید با آنها شناخته میشدند؛ تجربهای عامهپسند و هیجان انگیزتری را به تصویر بکشد.
اما متاسفانه وقتی این بازی پر هیاهو بالاخره از راه رسید، ابدا چیزی نبود که گیمرها منتظرش بودند. بازی Need for Speed: Nitro بسیاری از مکانیزمهای اصلی این سری را حذف کرده بود. مکانیزمهایی که گیمرها بخاطر آنها به سراغ این سری میرفتند. همچنین پرداختهای درون برنامهای Need for Speed: Nitro نیز جزو دیگر دلایلی بودند که این بازی را شکستخورده کردند. اما این پایان فاجعه Need for Speed: Nitro نبود! ماشینها و پیستهای مسابقهای و همچنین گرافیک در این بازی به سبب محدودیتهای کنسول نینتندو؛ به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرده بودند و همهچیز دست به دست هم داده بود تا این بازی محکوم به شکست باشد.
Need for Speed: V-Rally 2 -۱۹-
- سال انتشار: ۱۹۹۹
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، پلیاستیشن ۱ ، کنسول Dreamcast
Need for Speed: V-Rally 2 در سال ۱۹۹۹ از راه رسید و عمده تمرکز خودش را نیز بر روی المانهای مسابقات رالی گذاشته بود. از همینرو برای بسیاری از گیمرها یک بازی ناشناخته است. این بازی سعی داشت تا چهرهای حرفهایتر از دنیای نید فور اسپید را به تصویر بکشد و از المانهای آرکید عناوین پیشین؛ فاصله بگیرد. تلاشی که چندان به گمان گیمرهای این سری خوب نبود و Need for Speed: V-Rally 2 اولین قدم خودش را با شکست شروع کرد.
همچنین دلیل دیگری که این بازی را به شکست رساند، این بود که نسخه اول این بازی توسط استودیوی Eden Studios در سال ۱۹۹۷ ساخته شده بود و یک بازی موفق بود. منتهی پس از موفقیتهایی که نسخه اول این سری داشت، جاهطلبی الکترونیک آرتز باعث شد تا آنها پیشنهاد ساخت نسخه دوم این بازی را به استودیوی Eden Studios بدهند. آنها نیز به خیال اینکه الکترونیک آرتز میتواند برایشان سودآور باشد و باعث دیدهشدن بیشتر فرنچایزشان شود، پیشنهاد آنها را قبول کردند و Need for Speed: V-Rally 2 متولد شد که از همان ابتدا سرنوشتی جز نابودی نداشت.
Need for Speed: The Run -۱۸
- سال انتشار: ۲۰۱۱
- پلتفرمها: تمامی کنسولهای نسل هفتمی ، کامپیوترهای شخصی
در سال ۲۰۱۱ تمامی سازندگان فرنچایز نید فور اسپید به دنبال ساخت یک بازی مبتنی بر خط داستانی بودند. چیزیکه در بیشتر عناوین این سری دیده نمیشد. حتی عناوینی که داستان داشتند؛ چندان خط داستانی را درگیر گیمپلی بازی نمیکردند و الکترونیک آرتز قصد داشت تا به این طلسم پایان دهد. بنابراین آنها بازی Need for Speed: The Run را ساختند که در نگاه اول یک قدم دیگر برای این سری بود. قدمی که میتوانست یکبار دیگر نید فور اسپید را تبدیل به بهترین بازی ریسینگ تاریخ کند. Need for Speed: The Run داستان شخصی را روایت میکرد که توسط پلیس تحت تعقیب بود و مجبور بود تا تمام کشور را مسابقه دهد تا بیگناهی خودش را ثابت کند.
Need for Speed: The Run توانسته بود که عملکردی به مراتب خوب داشته باشد. محیط بزرگ این بازی و از همه مهمتر؛ گیمپلی توام با خط داستانی این بازی باعث شده بود تا Need for Speed: The Run طرفداران خاص خودش را داشته باشد. اما بزرگترین نقطه ضعف این بازی؛ این بود که Need for Speed: The Run تنها برای چندساعت اول خوب بود و پس از آن؛ جذابیت خودش را از دست میداد. درواقع تمرکز بسیار زیاد استودیوی الکترونیک آرتز روی بخش داستانی باعث شده بود تا گیمپلی و بسیاری از مکانیزمهای کلیدی آن فراموش شوند و برای همین پروژه Need for Speed: The Run شکست خورد.
Need for Speed: Heat -۱۷
- سال انتشار: ۲۰۱۹
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، ایکسباکس وان ، پلیاستیشن ۴
بازی Need for Speed: Heat جدیدترین بازی از سری نید فور اسپید است که در سال ۲۰۱۹ منتشر شده و از نظر جلوههای بصری، میتواند شما را شگفتزده کند. Need for Speed: Heat با تبلیغات بسیاری از سوی الکترونیک آرتز راهی صنعت ویدیوگیم شد. بسیاری باور داشتند که این بازی میتواند سکوی پرتاب مجدد این فرنچایز باشد و آن را یکبار دیگر به دوران اوج خودش بازگرداند.
منتهی وقتی Need for Speed: Heat منتشر شد، نقدهای متفاوتی دریافت کرد. کسانی که این بازی را تجربه کردهاند، ۲ دستهاند! افرادی عاشق Need for Speed: Heat هستند و دیگر؛ افرادی که از تجربه این بازی متنفرند! همچنین از طرفی این بازی ابدا گزینه خوبی برای گیمرهای قدیمی نید فور اسپید نبود. اما با اینحال اگر شما تاکنون هیچ بازی از نید فور اسپید را تجربه نکردهاید، Need for Speed: Heat شاید شروع چندان برای برای شما نباشد.
Need for Speed: ProStreet -۱۶
- سال انتشار: ۲۰۰۷
- پلتفرمها: تمامی کنسولهای نسل هفتمی ، کنسول PSP ، کامپیوترهای شخصی
درست در زمانی که بازی Need for Speed: ProStreet در سال ۲۰۰۷ منتشر شد، الکترونیک آرتز سعی داشت تا با این بازی تمرکز عمده خودش را بر انتقال حسی آرکید توام با مکانیزمهای شبیهساز را به مخاطبان منتقل کند. اما نتیجه نهایی که بازی Need for Speed: ProStreet به دنبال داشت، ابدا آنچیزی نبود که فکرش را میکردیم. این بازی به طرز قابل توجهی سخت بود. دستپخت جدید الکترونیک آرتز؛ بسیار پایبند به المانهای واقعگرایانه و فیزیک ماشینها بود و برای همین Need for Speed: ProStreet از آن کالبد سرگرمکننده بودن؛ فاصله گرفته بود.
با اینحال این بازی هنوز هم از نظر بسیاری لایق تجربه کردن باشد. Need for Speed: ProStreet شاید بهترین گیمپلی ممکن را در کل این سری ارائه نکند، اما بدون شک یکی از واقعگرایانهترین بازیهای ریسینگ ساخته شده در تاریخ ویدیوگیم است و برای بسیاری که علاقهمند به تجربه بازیهای واقعگرایانه هستند، بازی Need for Speed: ProStreet میتواند یک گزینه خوب باشد.
Need for Speed 2 -۱۵
- سال انتشار: ۱۹۹۷
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، پلیاستیشن ۱
در اواخر دهه ۹۰ میلادی هیچ عنوانی جذابتر بازی Need for Speed 2 نبود. همچنین شاید این بازی امروزه دیگر با استانداردهای روز صنعت بازیسازی چندان عنوان جذابی بنظر نرسد، اما در آن دوران یک بازی انقلابی بود. Need for Speed 2 گیمپلی دوست داشتنی داشت و چنین گیمپلی توام با تنوع بسیار خوب ماشینها و مسیرهای مسابقهای جذابی که این بازی داشت، باعث شده بود تا Need for Speed 2 در آن دوران بهترین بازی ریسینگ باشد.
منتهی تنها ایرادی که این بازی داشت، باگهای بسیار زیاد و ایرادات متنوع نرمافزاری آن بود. بطوری که بازی Need for Speed 2 در آن زمان روی دستگاههای ضعیفتر کرش میکرد. اما با اینحال Need for Speed 2 همچنان از نظر جلوههای بصری در حد و اندازه یک بازی کلاسیک قدیمی خودش را نگه داشته است و به همین دلیل هم که شده، یک بازی جذاب قابل احترام برای کلاسیک گیمرهاست.
Need for Speed: Rivals -۱۴
- سال انتشار: ۲۰۱۳
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، کنسولهای خانگی نسل هفتمی ، کنسولهای خانگی نسل هشتمی
بازی Need for Speed: Rivals رقیب جدی بازی Burnout Paradise بود که در سال ۲۰۱۳ و در نتیجه ماجراجوییهای استودیوی الکترونیک آرتز ساخته شد. هر دوی این بازیها عناوینی خوب و جذاب بودند. همچنین بازی Need for Speed: Rivals لقب یک بازی جهانباز را نیز به دوش میکشید. اما متاسفانه این بازی ایرادات بسیار بزرگی در بخش نرمافزاری داشت. ایراداتی که باعث میشدند تا این بازی آنطوری که باید و شاید درست اجرا نشود و در آن دوران شروع بسیار بدی داشت.
همچنین کانسپت بازی Need for Speed: Rivals براساس یک بازی جهانباز با المانهای چندنفره بود. این بازی رو کاغذ، حرفهای بسیاری برای گفتن داشت؛ اما در عمل آنچیزی نبود که گیمرها انتظارش را داشتند. نهایتا با تمام این توضیحات، میتوان گفت که Need for Speed: Rivals یک بازی جذاب و مورداحترام است که با ارفاق میتوان از آن به عنوان یک گزینه خوب یاد کرد.
Need for Speed: Porsche Unleashed -۱۳
- سال انتشار: ۲۰۰۰
- پلتفرمها: کنسول Game Boy Advance ، پلیاستیشن ۱ ، کامپیوترهای شخصی
بازی Need for Speed: Porsche Unleashed نسبتا یک بازی کمترشناختهشده است. دلیل این موضوع نیز به این خاطر بود که الکترونیک آرتز در این نسخه تصمیم گرفته بود تا به سراغ کمپانی پورشه برود و خودروهای آنها را به صورت لایسنس شده. این موضوع برای بسیاری از گیمرها منطقی نبود. همچنین تنوع ماشینها در بازی Need for Speed: Porsche Unleashed بسیار محدودتر شده بود. منتهی ابدا این موضوع به آن معنا نیست که بازی Need for Speed: Porsche Unleashed یک عنوان بد باشد! زیرا این بازی نقاط قوت بسیار خوبی نیز ثبت کرده بود.
همچنین از طرفی نیز بازی Need for Speed: Porsche Unleashed اولین عنوان از این سری بود که بخش داستانی را به دنیای خودش باز میکرد. داستان این بازی هرچند که چندان عمیق و درگیرکننده نبود، اما گیمپلی بازی را از آن حالت یکنواختی که داشت، خارج کرده بود.
Need for Speed: Undercover -۱۲
- سال انتشار: ۲۰۰۸
- پلتفرمها: موبایل ، کامپیوترهای شخصی ، پلیاستیشن ۲ و ۳ ، کنسول PSP ، نینتندو DS
Need for Speed: Undercover سعی کرده بود تا بر خلاف جهت آب حرکت کند. تا پیش از این بازی شما در تمام سریهای نید فور اسپید به عنوان رانندهای قانونشکن عمل میکردید که باید از دست پلیسها فرار کند. اما این بازی همهچیز را معکوس کرده بود. Need for Speed: Undercover یکی از بهترین نید فور اسپیدها از نظر بخش داستانی است. شما در این بازی باید به عنوان یک مامور پلیس مخفی ایفای نقش کنید. وظیفه شما این است که با شرکت در مسابقات مختلف، وارد سندیکا و مافیای شهرتان شوید تا بتوانید اعضای آنها را شناسایی کنید.
همین المان کوچک، باعث شده است تا Need for Speed: Undercover یکی از بهترینها باشد. همچنین این پایان مسیر این بازی نیست! Need for Speed: Undercover در قلب تپنده خودش حتی به سراغ المانهای نقش آفرینی نیز رفته است. در نهایت این مکانیزمهای شخصیسازی بازی هستند که خودشان را نشان میدهند و ثابت میکنند که دود از کنده بلند میشود!
Need for Speed: Carbon -۱۱
- سال انتشار: ۲۰۰۶
- پلتفرمها: موبایل ، کنسول پلیاستیشن ۲ ، تمامی کنسولهای نسل هفتمی ، کامپیوترهای شخصی
وقتی بازی دوست داشتنی Need for Speed: Carbon در سال ۲۰۰۶ منتشر شد، شباهتهای بسیاری با بازی Need for Speed: Underground داشت. اما بازی Need for Speed: Carbon در مقایسه با این بازی؛ کمپینی به مراتب کوتاهتر داشت. اما این موضوع باعث نشده بود تا بازی Need for Speed: Carbon یک شکست باشد! این بازی موفق شد تا انتظارات کاربران را به خوبی برآورده کند و یکی از بهترین تجربیات ممکن بود. همچنین بخش عمده جذابیت بازی Need for Speed: Carbon نیز در گیمپلی آن خلاصه شده بود. جاییکه شما با یک گیمپلی بسیار دوست داشتنی رو به رو بودید که در هر مرحله شما را شگفتزده میکرد.
همچنین بازی جذاب Need for Speed: Carbon بیش از ۱۷ سال پیش منتشر شده و نسبت به سن و سالی که دارد، عملکرد خوبی را نشان میدهد. مکانیزمهای رانندگی بازی هنوز هم جذاباند و اتمسفر و محیط حاکم بر بازی جذاب Need for Speed: Carbon نیز به خوبی طراحی شدهاند. بنابراین اگر به دنبال بازیهای نوستالژیک سری نید فور اسپید هستید، این بازی قطعا گزینه خوبی برای شماست.
۱۰- Need for Speed: Hot Pursuit
- سال انتشار: ۲۰۱۰
- پلتفرمها: موبایل ، کامپیوترهای شخصی ، تمامی کنسولهای نسل هفتمی
بازی Need for Speed: Hot Pursuit یکی از انقلابیترین بازیهای این سری بود که در سال ۲۰۱۰ از راه رسید. Need for Speed: Hot Pursuit یک بازی تماما جهانباز بود که گیمرهای این سری را در مقابل رانندگان قانونشکن و پلیسها قرار میداد. این بازی اولین عنوان در کل سری بود که به شما اجازه هدایت ماشینهای پلیس را نیز میداد و از شما میخواست که به عنوان مامور قانون ایفای نقش کنید. همچنین هرکدام از این بخشها شامل خط داستانی خودشان بودند و شما میتوانستید چه به عنوان پلیس و چه به عنوان یک راننده قانونشکن؛ ماشینهای مختلفی را آزاد کنید و آنها را تا مرز شخصیسازی ببرید.
همچنین از طرفی نیز مکانیزمهای رانندگی جذاب در Need for Speed: Hot Pursuit باعث شده بود تا این بازی یک عنوان جذاب باشد. Need for Speed: Hot Pursuit به باور بسیاری از منتقدان و گیمرها، یکی از بهترین بازیهای کل این سری است. همچنین جالب است بدانید که در ۲۰۲۰ نسخه ریمستر شده این بازی نیز با گرافیکی بهتر راهی دنیای ویدیوگیم شده که عملکردی خوب داشت.
۹- Need for Speed: Most Wanted - سال ۲۰۱۲
- سال انتشار: ۲۰۱۲
- پلتفرمها: موبایل ، کنسول پلیاستیشن Vita ، تمامی کنسولهای نسل هفتمی ، کامپیوترهای شخصی
ریبوتی که از بازی Need for Speed: Most Wanted در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، یک بازی جذاب بود. اینبار این نسخه از فرنچایز نید فور اسپید، لقب یک بازی جهانباز را به دوش میکشید. بازی دوست داشتنی Need for Speed: Most Wanted قصد داشت که با پایبند بودن به المانهای قدیمی این سری و ایجاد یکسری از تغییرات اساسی در ساختار این بازی؛ جلوهای متفاوت از نید فور اسپید را ارائه کند. تمرکز اصلی بازی بر گشت و گذار و شهر اصلی Need for Speed: Most Wanted بود و این بازی رنگ و بوی یک عنوان جهانباز را داشت.
منتهی یک نکته منفی در Need for Speed: Most Wanted؛ عدم جذابیت بخش تکنفره آن است. الکترونیک آرتز با این بازی قصد داشت که تمرکز عمدهای را صرف بخش چندنفره و آنلاین بازی کند و برای همین؛ بخش تک نفره Need for Speed: Most Wanted سال ۲۰۱۲ به کلی فراموش شد. اما با اینحال این بازی هنوز هم یک گزینه خوب برای افرادی است که به دنبال یک بازی آنلاین از سری نید فور اسپید میگردند.
Need for Speed -۸ - سال ۲۰۱۵
- سال انتشار: ۲۰۱۵
- پلتفرمها: تمامی کنسولهای نسل نهمی و هشتمی ، کامپیوترهای شخصی
بازی Need for Speed که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد، اولین قدمهای استودیوی الکترونیک آرتز برای انتقال حسی تماما آنلاین به گیمرها بود. این بازی با تبلیغات فراوانی منتشر شد و برای همین یکی از مورد انتظارترین بازیهای این سری بود. این بازی سعی میکرد که گرافیکی به مراتب بهتری را به تصویر بکشد. همچنین جهان بازی در Need for Speed سال ۲۰۱۵ به طرز قابل توجهی بزرگتر شده بود. به شخصه فکر میکنم که الکترونیک آرتز قصد داشت تا با این بازی به جنگ با فورتزا هورایزنهای آن دوره برود.
با اینحال Need for Speed سال ۲۰۱۵ بسیاری از مکانیزمهای دوست داشتنی نید فور اسپیدهای پیشین را نداشت. بخش شخصیسازی ماشینها به کل از این بازی حدف شده بود و به دنبال آن تنوع مسابقات این بازی به حداقل رسیده بود. اما اگر فردی باشید که شخصیسازی ماشینها چندان اولولیتاش نیست، Need for Speed سال ۲۰۱۵ قطعا گزینه خوبی برایتان خواهد بود.
Need for Speed: Unbound -۷
- سال انتشار: ۲۰۲۲
- پلتفرمها: کنسولهای نسل نهمی ، کامپیوترهای شخصی
وقتی بازی Need for Speed: Unbound در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شد، تصمیم گرفت تا چهره نید فور اسپید را کاملا تغییر دهد. این بازی در ابدا به سراغ جلوههای بصری و زبان طراحی این سری رفت و تغییرات زیادی را در آن اعمال کرد. حال در Need for Speed: Unbound این گرافیک کارتونی و کمیکطور بودند که حرف اول را میزدند. همین تغییر ساده باعث شد تا Need for Speed: Unbound کاملا متفاوتتر از دیگر بازیهای این سری باشد و طرفداران را قانع کرد تا به سراغ این بازی بروند.
اما Need for Speed: Unbound مشکلات خودش را نیز داشت. پیشرفت بازیکنان در این بازی بسیار کند بود. Need for Speed: Unbound فورا آن تب و تاب اولیه خودش را از دست میداد و آپدیتهایی که برای این بازی منتشر میشدند نیز؛ دردی را دوا نمیکردند. اما با اینحال به سبب گرافیک این بازی و همچنین دیگر المانهای جذابی که Need for Speed: Unbound داشت، میتوان به سراغ این بازی رفت.
Need for Speed: Shift -۶
- سال انتشار: ۲۰۰۹
- پلتفرمها: موبایل ، کامپیوترهای شخصی ، کنسولهای نسل هفتمی
بازی جذاب Need for Speed: Shift اولین نسخه بود که سری بازیهای نید فور اسپید را به صورت حرفهای به دنیای عناوین شبیهساز برد. سری بازیهای Shift از نید فور اسپید، برای رقابت با فرنچایزهایی مانند گرن توریسمو و فورتزا ساخته شده بودند. شما در دنیای بازی Need for Speed: Shift تمی تماما شبیهساز را تجربه میکردید که شما را به دنیای مسابقات حرفهای اتومبیلرانی میبرد.
همچنین در روند ساخت بازی Need for Speed: Shift؛ بخش داستانی اولویت استودیوی الکترونیک آرتز نبود. برای همین آنها ترجیح دادند که روی بخش گیمپلی بازی سرمایهگذاری کنند و برای همین؛ یکی از بهترین تجربیات ممکن از این بازی ساخته شد.
Need for Speed: Underground -۵
- سال انتشار: ۲۰۰۳
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، پلیاستیشن ۲ ، کنسول ایکس باکس اورجینال
بازی دوست داشتنی Need for Speed: Underground یکی از بهترین عناوین این سری که در سال ۲۰۰۳ منتشر شد. این بازی یکی از خاطرهانگیزترین بازیهای سری نید فور اسپید است که به سبب قابلیتهای شخصیسازی فوقالعادهای که دارد، شناخته میشود. گیمپلی این بازی یک شاهکار تمام عیار بود. شما در Need for Speed: Underground میتوانستید ماشینهایتان را تا مرز بینهایت شخصیسازی کنید و بازی هیچ محدودیتی در مقابلتان قرار نمیداد.
Need for Speed: Underground برای کنسولهای آن دوران و همچنین کامپیوترهای شخصی منتشر شد. مسابقات خیابانی؛ نبردهای دریفت و همچنین مسابقات درگ، تنها بخشی از گیممودهای این بازی به شمار میرفتند. Need for Speed: Underground از فیلمهای The Fast and the Furious – سریع و خشن – آن دوران الهام گرفته بود و تجربهای واقعا جذاب بود.
Need for Speed: Hot Pursuit 2 -۴
- سال انتشار: ۲۰۰۲
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، کنسول GameCube ، پلیاستیشن ۲ ، کنسول ایکس باکس اورجینال
سری بازیهای Hot Pursuit از فرنچایز نید فور اسپید، شامل یکسری از بهترین بازیهای کل این سری هستند که متاسفانه هرگز آنطوری که باید دیده نشدهاند. متاسفانه بازی Need for Speed: Hot Pursuit 2 چندان از این قاعده مستثنی نیست و باید گفت که این بازی یک شاهکار فراموششده است. این بازی جذاب در سال ۲۰۰۳ سعی میکرد که با جهانی بزرگتر و همچنین تنوع بیشتری از وسایل نقلیه، یک سکوی پرتاب دیگر برای نید فور اسپید باشد. همچنین گرافیک خوب و صداگذاری فوقالعاده Need for Speed: Hot Pursuit 2 در آن دوران یک انقلاب بزرگ در صنعت بازیسازی بودند.
بازی Need for Speed: Hot Pursuit 2 به بازیکنان اجازه میداد که به بیرون جادهها بروند. این بازی به دنبال ایجاد محیطی جهانباز بود. عنوان دوست داشتنی و جذاب Need for Speed: Hot Pursuit 2 رقیبی جدی برای بازی فورتزا در آن دوران بود که متاسفانه دیده نشد و تبدیل به شاهکاری کمترشناختهشده شد.
Need for Speed: Most Wanted -۳
- سال انتشار: ۲۰۰۵
- پلتفرمها: پلیاستیشن ۲ ، کامپیوترهای شخصی ، موبایل ، ایکس باکس ۳۶۰ ، کنسول ایکس باکس اورجینال
Need for Speed: Most Wanted شاهکاری بود که استودیوی الکترونیک آرتز آن را در سال ۲۰۰۵ معرفی کرد. وقتی این بازی منتشر شد، هیچکسی حتی فکرش را هم نمیکرد که بتواند چنین موفقیتی را به دنبال داشته باشد. این بازی برای کنسولهای مختلفی از جمله کنسولهای نسل ششمی و یکسری از کنسولهای نسل هفتمی منتشر شد. اما جاهطلبی Need for Speed: Most Wanted پایان نداشت و نهایتا این بازی برای موبایل نیز در دسترس قرار گرفت.
همچنین این بازی از سوی منتقدان بسیاری ستایش شد و جوایز مختلفی را نیز دریافت کرد. بخش داستانی بازی یکی از جذابترین داستانهایی بود که در کل سری نید فور اسپید روایت میشود و برای همین؛ همهچیز دست به دست هم داده بود تا بازی Need for Speed: Most Wanted یک بازی شاهکار باشد.
Need for Speed: Shift 2 - Unleashed -۲
- سال انتشار: ۲۰۱۱
- پلتفرمها: کنسول ایکس باکس ۳۶۰ ، پلی استیشن ۳ ، کامپیوترهای شخصی
نسخه اول از مجموعه Shift از سری نید فور اسپید، یک بازی قابل احترام بود. برای همین طولی نکشید که الکترونیک آرتز مجددا نسخه دوم این بازی را در سال ۲۰۱۱ با نام Need for Speed: Shift 2 – Unleashed معرفی کرد. این بازی نسبت به نسخه اول پیشرفتهای چشمگیری داشت. همچنین مسابقات بازی نیز به بهترین شکل ممکن طراحی شده بودند و شما از تجربه این بازی لذت میبردید.
بازی Need for Speed: Shift 2 – Unleashed نسبت به سالی که منتشر شده، گرافیک خوبی را ارائه میکند. همهچیز در این بازی همانطوری است که انتظار دارید. گیممودهای جذاب، فیزیک واقعگرایانه، صداگذاری حرفهای و همچنین استفاده از تیمهای مسابقهای لایسنس شده در بازی Need for Speed: Shift 2 – Unleashed؛ تمام آنچیزی هستند که این بازی را جذاب کردهاند.
Need for Speed: Underground 2 -۱
- سال انتشار: ۲۰۰۴
- پلتفرمها: کامپیوترهای شخصی ، پلیاستیشن ۲ ، ایکس باکس اورجینال ، نینتندو DS
در نهایت به بهترین بازی کل تاریخ نید فور اسپید میرسیم که حتی الکترونیک آرتز هم نمیتواند مشابهاش را بسازد. Need for Speed: Underground 2 برای ریسینگ گیمرها چیزی بیش از یک بازی معمولی است. این بازی یک شاهکار تمام نشدنی است که به لطف گرافیک خوب در آن دوران و همچنین موسیقیمتن کلاسیکی که داشت، شناخته شد. Need for Speed: Underground 2 از سوی کاربران با نقدهای خوبی رو به رو شد و هنوز هم طرفداران خاص خودش را دارد.
بازی Need for Speed: Underground 2 تنوع بسیار زیادی از ماشینها و قابلیتهای شخصیسازی را در اختیارتان قرار میداد. هندلینگ و مکانیزمهای رانندگی در Need for Speed: Underground 2 به خوبی طراحی شده بودند و همهچیز دست به دست هم داده بود تا این بازی یک عنوان جذاب برای گیمرها در آن دوران باشد.
بیشتر بخوانید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به نظرم موست وانتد ۲۰۰۵ میتونست اول باشه👍
و اینکه چرا رتبه شیفت ۲ از موست وانتد بالاتره؟!😐😐🤔
متن پر از ایرادات اطلاعاتی بود
یک نمونه: Speed: Hot Pursuit 2 رقیبی جدی برای بازی فورتزا در آن دوران بود که متاسفانه دیده نشد و تبدیل به شاهکاری کمترشناختهشده شد.
این بازی 2002 معرفی شد در حالی که اولین نسخه فورتزا 3 سال بعد معرفی شد.
من تو بگویم کلی با اندگروند ۲ خاطره داشتم
خدایی خیلی بازی شاخی و خفنی بود عاشقش بودم
من از نید فور اسپید بیشتر اینارو پلی دادم : ریوالز و موست وانتد و Underground ۲ بود . ریوالز رو تو پیسی پلی دادم موست وانتد رو تو پلی ۲ و Underground۲ هم تو پلی بتونم بگم کدومش بهتر بود باید بگم که ریوالز واقعن خیلی خوب بود با این که یکم باگ داشت ولی اذیت نمی کرد ولی با موست وانتد بیشتر حال کردم ولی بنظرم ریوالز یکم رتبه شو بهتر کنید بنظرم عادلانه ترع
من با نید هیت اصلا حال نکرده بودم مسابقاتش و کنترل فرمون مزخرف بود حالا شاید کنترل فرمون تنظیمات فاکتور بگیریم ولی حضور پلیس فقط تو شب؟ اونم با خون محدود واقعا مسخره بود موست وانتد ۲۰۱۲ تنها عامل دستگیر شدن یکی میخای پنچری بود که پلیس میکشید یکیش گیر افتادن با هلیکوپتر یا پلیس بود بعد موست وانتد جاهایی داشت که رد میشدی صحنه سینماتیک خراب میشد که اینم به مرور رفت قاطی باقالیا
NFS 2015 کجاش قابلیت کاستومایز نداشت 😐
NFS HEAT هم رسما جزو بدترین ها دونستین
نمیدونم چرا گوست گیمز انقد آندرریتد هستش
این لیست کامل نیست سه تا از بازیهای نوستالژی رو نگفتید need for speed III و IV high stacks و pey back
نمیدونم چرا ولی در حق شیفت 2 اجحاف زیاد شده. به نظر من بازی کاملی بود. شخصی سازی و ماشین های زیادی داشت. مسابقاتشم جامع و کامل بود و سیستم پیشرفتش هم منطقی بود. مسابقات دریفتش که مخصوصا خدا بود. ولی خیلیا میگن نید فور اسپیدی که توش پلیس نداشته باشه نید فور اسپید نیست :/
شیفت 1 گیم پلی بهتری داشت
برای من با ارزش ترین نید فور اسپید ، نسخه موبایل ماست وانتد بود (:
Most wanted به راحتی می تونست رتبه اول باشه تو سال ۲۰۰۵ انقلاب به پا کرد
جالبه اونوریا کربن و اندر2 رو بهترین نفس میدونن
با لیستتون مخالفم
اگه بخواین کل بازی های nfs رو لیست کنید باید اطلاعاتتون بیشتر باشه و همینطور تجربه
آندرگراند 1 و 2 و کربن و موست وانتد توسط بلک باکس ساخته شدن و موست وانتند بهترین nfs تاریخه چون اون فرمولی که زد کامل ترین بود .
بعد از اون هات پورشت و موست وانتد 2012 هستند که توسط کرایتون ساخته شدن که موست وانتد 2012 میتونم بکم هاردکور ترین رسینگه از نظر من .
آنباوند خیلی بهتر از این حرفاست چون بالاخره Ea رو مجاب کرد از فورزا تقلید نکنه و ببره بازی رو به سمت و سوی نیدفور اسپید بودن و بهتر از هیت و رایولز و 2015 بود .
2015 رو که همه یادشونه کوهی از باگ و مشکل همیشه آنلاین بودن داشت .
ولی گرافیک 2015 خدا بود .
بعد از هات پرسویت هیچ نفسی به اندازه ی انباند بهم حال نداده بود سخت میشه ازش ایراد گرفت
آره واقعا
کاراکتر هاش یکم رو مخن ولی بازی خوبیه
انتظار داشتم نید فور اسپید هیت رتبه بهتری داشته باشه
مشکل هیت اینه که نقاط قوتش خیلی خوبن و نقاط ضعفش خیلی اذیت کننده ان
الان به نظرتون بهترین nfs برا نسل هشت کدومه؟
Heat
ولی من از هیچ نسخهای به اندازه the run لذت نبردم
نمیدونم چرا ۲۱ اُم شده :))
ران فقط فیزیک خیلی خوبی داره غیر از اون دیگه هیچی برای ارائه نداره
پی بک ر. اصلا نام نبردید و بنظرم hot pursuit 2010 و most wanted 2012 لایق جایگاه های خیلی بهتری بودن
من از بین این لیست فقط موست وانتد بازی میکنم که واقعا بنظرم خیلی خوبه
من آندر گرند ۲ بازی نکردم ولی موست وانتد واقعا خیلی اوقات مسابقاتش ول میکردم فقط پلیسارو میزدم خیلی باحال بود ولی واقعا چرا نمیشه ما اول مازراتی داشته باشیم بعدش همون بمونه پیکان جوانان میکنن برامون خوب ماشینای دیگه بیارید 😂😂 ولی نیدا جدا درایور ۱ یه چیز دیگست قشنگ میتونستی هر کسی باشی پلیس میشدی میرفتی دنبال دزدا آمبولانس بودی میرفتی مریض میگرفتی تاکسی بودی میرفتی مسافر میزدی واقعا درایو یک متاع ناب بود
پلیسای موست وانتد با اختلاف وحش ترین پلیسای سری بودن،لامصبا اگه رو سختترین لولش میرفتی نمیتونستی نفس بکشی
rivals هم واقعا پلیس هاش وحشی بودن
در مقابل ماست وانتد هیچی نبودن
آره خب وقتی که ۳۰ ۴۰ تا پلیس میریزن روت و نمیتونی حرکت کنی چهحرفی باید داشته باشی😂😂
همینطوری به ترتیب زیاد و متنوع میشدن
موست وانتد بد ترین چیزش دوتا چیز بود یکی ون هاشون یکی اون میخایی که میندازن پنچر کنن لاستیکو ولی همیشه با بیشترین تعداد پلیس فرار میکردم
تو متن NFS HEAT یه سوتی ندادین؟🤔
ببخشید ولی این لیست رو من قبول ندارم
و اینکه نید فور اسپید افت داشته ولی هنوز طرفداراشو داره چون یچیزی داره که قابل توضیح نیست با بازی رو درک کنی تا بهت حال بده
فورزا هیچوقت نمیتونه اینجوری بشه
شاید فورتزا هم اگه طرفدارش باشی همچین حسی داشته باشه
هنوز که نتونسته بده
ریوالز خیلی در حقش اجحاف میکنن شاید خیلی خوش ساخت نباشه ولی گیم پلیش اساسی حال میده به ادم
و اینکه توضیحات هات پرسویت و 2015 رو جابه جا نوشتید!!!!!!
جایشان را به فرنچایزهای دیگری چون فورتزا هورایزن و حتی سری گرن توریسمو دادهاند.!!!
گرن توریسمو و نید فور اسپید؟؟؟؟!!!!!خداوکیلی اینا چ نقطه اشتراکی دارن که باهم مقایسه بشن؟؟؟!!!!!!
انباند هنوز بازی نکردم.
1-آندرگراند 2
2- موست وانتد
3-کربن
3-نیدفور اسپید 2015
4-هیت
5-ران
6-هات پرسوت
شیفت و پرو استریت هم نید فور اسپید نمیدونم.
ولی
همیشه تو کف عکس جلد نید فور اسپید ورد و اندرکاور بودم چقد خفن بودن لعنتیا.
نید فور اسپید ران هم خفن بود نمدونم چرا بهش توجه نشد تنوع جاده هاش بینظیر ماشیناش خفن تنها بدیش دوربینش بود که قابل تنظیم نبود. نید فور اسپید 2015 رو میشه آندرگرند 3 دونست اونم خیلی خفنه
انباند حتما بازی کن بینظیره
خیلی دوست داشتم نیدفور اسپید ورلد رو بازی کنم هیچ وقت نتونستم
مشکل ران هم این بود که بازی اوپن ورلد نبود
خوبه
فقط اون ۲۰۶ توی underground 2 که میرفتیم کاستومش میکردیم با آهنگ اسنوپ داگ ❤️❤️
وای عجب دورانی بود.........
همیشه برام underground 2 شاهکار بوده و هست. شما فقط برید پلی لیست موزیکاشو بشنوید. نیاز نیس اصن پلی بدید تا بفهمید چقد ea برای این بازی هزینه فکری و مالی کرده
همون کاستومایز کردن ماشین هاش واقعا شاهکاره
شماره ۲۲ هم احتمالا Payback بوده و شما فراموش کردین !
برادران ویجیاتو لیست جای اصلاح داره هات پر سوییت تو لیست نیست
اشتباه نوشتم 😅 پی بک نیست
این لیست رو یک ایرانی صد درصد ننوشته چون ایرانیا انباند رو میزارن اخر و ماست وانتد اوله
نکنه احسان حسین خواه آمریکاییه ؟
توطئه درکار است
با نفر اول ۱۰۰ در صد موافقم ولی پرو استریت شاهکاره چرا جاش اونجاس
این دیگه چه لیستیه most wanted که باید اول باشه سومه
Hot pursuit هم که باید سوم باشه دهمه
بدترین لیستی که میشد تهیه کرد
ماست وانتد باید اول باشه قبول ولی آندر گراند ۲ کجا باشه اونموقع ؟
دوم
موست وانتد واقعا قشنگ بود و به نظرم رتبه ۱ رو میتونست بگیره ولی خب آندرگراند هم واقعا شاهکار بود
اتفاقا جای ماست وانتد خیلی خوبه
اگه اشتباه نکنم پی بک نیست تو لیست
این قدر هم بد نبود که نباشه😂😂
با جایگاه هیت اصلا موافق نیستم به نظرم بین سه تا بازی گوست گیمز با اختلاف بهترین بود
پی بک هم که کلا نبود:/
به نظر من نفس: حرارت (nfs heat) جایگاه بالاتری داشته باشه.واقعا بازی خوبی بود
تنها بازی که میترسیدم با سرعت زیاد برم شیفت ۲ بود😂
مقاله مفیدی بود، ممنون
برای من بهترین هاشون
underground 2
hot pursuit 2010
most wanted 2005
the run
most wanted 2012
shift 2
rivals
به نظرمآخرین نید فور اسپید خوب نسخه ۲۰۱۵ بود
NFS UNBOUND چندین پله بالاتر از سه NFS آخر بود
2015 هم خوب بود ولی واقعا
DNA سری رو میشد تو UNBOUND حس کرد
راست میگی حواسم اصلا به آنباند نبود مرسی بازم😂❤️
هنوز فکر میکنم هیت آخریه
خب اصلاح میکنم آنباند خدایی خوب بود😂 حواسم نبود
ولی خدایی nfs carbon باید رتبه بالاتری داشته باشه به عنوان دنباله most wanted خوب عمل کرد
قبول دارم حرفتو واقعا دنباله خوبی بود