بهترین بازیهای بتسدا که آمازون باید سریالش را بسازد
سریال فال اوت نشان داد که اتحاد و همکاری بین بتسدا و آمازون چه نتیجهای میتواند داشته باشد. نقدهای اولیه این سریال بسیار خوب است و طرفداران قدیمی این مجموعه از آن به شدت راضی ...
سریال فال اوت نشان داد که اتحاد و همکاری بین بتسدا و آمازون چه نتیجهای میتواند داشته باشد. نقدهای اولیه این سریال بسیار خوب است و طرفداران قدیمی این مجموعه از آن به شدت راضی بودند. حالا برای ما بسیار جالب است که در مورد این موضوع فکر کنیم که چه سریالهای اقتباسی از بازیهای بتسدا را ممکن است ببینیم. آیا اصلا آمازون به چنین همکاریای فکر میکند؟
اگر قرار باشد که آمازون چنین تصمیمی بگیرد، سراغ چه بازیهایی خواهد رفت؟ طبیعتا مجموعههای مثل Elder Scrolls شاید خیلی امیدوارکننده به نظر برسند، ولی خب میدانیم که این مجموعه قرار نیست به این زودیها تبدیل به سریال شود. شاید DOOM؟ ولی خب باز هم نه چون این بازی به یک فیلم تبدیل شد و نتیجه هم اصلا خوب نبود. پس دیگر چه بازیهایی چنین پتانسیلی دارند؟ با ویجیاتو همراه باشید تا با هم این موضوع را بررسی کنیم.
Dishonored
در هسته اصلیاش بازی Dishonored یک بازی مخفیکاری است که داستان یک قهرمان جادوگر به اسم کوروو را روایت میکند. شما میتوانید به چندین شکل مختلف ماموریتهای بازی را به اتمام برسانید. اگر بخواهید میتوانید به صورت مخفیانه تمامی نیروهای دشمن را حذف کنید، یا اگر بخواهید میتوانید به صورت مستقیم با آنها مبارزه کنید. هدف اصلی و نهایی شما هم این است که یک دختر جوان خاندان سلطنتی را از دست مدعیان سلطنت نجات دهید.
برای رسیدن به این دختر، کوروو مجبور است که از سد تعداد زیادی از باسفایتهای مختلف عبور کند. این موضوع میتواند هدف کوچکتر هر اپیزود از سریال را مشخص کند. برای مثال در هر قسمت یک باسفایت نهایی ببینیم تا در نهایت داستان کلی بازی تکمیل شود. این سبک شبیه به بازیهای ویدیویی میتواند خیلی محبوب ظاهر شود.
The Evil Within
در حال حاضر آمازون برای سبک ترسناک روانشناختیاش روی The Rig کار میکند. البته خب هیچ اشکالی هم ندارد که یک استودیو روی دو پروژه ترسناک کار کند. شما اگر بازی Resident Evil را با فیلم Inception ترکیب کنید، نتیجه نهایی میشود The Evil Within. شخصیت اصلی این سریال یک کارآگاه خواهد بود که وارد یک بیمارستان میشود و به دلایلی نامشخص به یک بعد دیگر منتقل میشود.
تا اواخر بازی، کل شهر دو بار به دور خود میپیچد که ما را به شدت به یاد فیلم اینسپشن میاندازد. با توجه به داستان قوی و فضاسازی ترسناکی که بازی دارد، قطعا سریال بسیار جالبی هم میتوان از آن استخراج کرد.
Ghostwire: Tokyo
بازی Ghostwire: Tokyo در شهر توکیو امروزی روایت میشود، ولی تفاوتش این است که توسط ارواح تسخیر شده است. شهروندان در یک حباب گیر کردهاند و از تمامی دنیا جدا شدهاند و تنها روشی که میتوانند از طریقش به آزادی برسند هم این است که این حباب نابود شود. در این بازی شما به عنوان یک قهرمانی بازی میکنید که میتوانید با این شیاطین قدیمی ژاپنی مبارزه کنید.
یکی از سریالهای اقتباسی از بازیهای بتسدا که میتواند سبک اکشن و ترسناک را با هم ترکیب کند، همین بازی است. مخصوصا در کشور ژاپن طرفداران این سریال خیلی زیاد خواهند بود. مردم ژاپن قبلا هم نشان دادند که از محتوا آمریکایی در مورد ژاپنیها به شدت حمایت خواهند کرد.
Hi-Fi Rush
بازی Hi-Fi Rush یکی از آن بازیهایی بود که اصلا انتظارش را نداشتیم. این بازی یک سبک اکشن خاص مثل Devil May Cry را با سبک ریتمیک مثل PaRappa the Rapper ترکیب میکرد تا یک بازی اکشن آهنگین به وجود آورد. شما میتوانستید ضربات خود را با بیت موسیقی بازی هماهنگ کنید تا یک سری کومبو خیلی خاص را از این طریق به دشمنان خود وارد کنید. اگر این بازی تبدیل به یک سریال شود، میتواند تقریبا چیزی مشابه انیمیشینهای اسپایدرمن اخیر باشد. هماهنگی مستقیم موسیقی و صحنههای اکشن میتوانند ترکیب خیلی عالیای برای یک سریال باشند.
Redfall
درست است که ردفال زیاد هم محبوب نبود و در همان اوایل انتشارش شکست خورد. حتی بعد از چندین آپدیت مختلف هم بازی درست نشد و به نظر میرسد که باید ردفال را به فراموشی بسپاریم. البته بازیهای دیگری از انحصاریهای ایکس باکس را دیدیم که بعد از مرگ دوباره بتوانند به دنیا محبوبیت برگردند، ولی اینکه آیا ردفال هم میتواند یا نه هنوز معلوم نیست.
یک سریال از ردفال شاید بتواند کمک خیلی بزرگی به این بازی کند. اخیرا سریالهای خوب زیادی را در مورد خونآشامها و صحنههای اکشن باکیفیت آنها ندیدیم و این موضوع میتواند تنوع خیلی خوبی باشد. قطعا آمازون میتواند روی یک سریال اکشن و نیمهترسناک تمرکز کند؛ تنها مشکلی که وجود دارد این است که باید یک داستان خوب هم برای این سریال پیدا شود تا یکی از محبوبترین سبکهای همیشگی بازیکنان تبدیل به سریال شود.
Wolfenstein
بازی Wolfenstein: The New Order در حقیقت ریبوت این مجموعه بود که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. موضوع اصلی این مجموعه چه بود؟ اینکه اگر نازیها در جنگ جهانی دوم پیروز میشدند چه اتفاقی میافتاد؟ شما در این بازی دهه ۱۹۶۰ آمریکا را میبینید که توسط نازیها اداره میشود. یکی از اصلیترین الهامهای این مجموعه هم دقیقا سریالی با شرایطی مشابه به نام The Man in the High Castle است.
متاسفانه این سریال در سال ۲۰۱۹ تمام شد و حالا یک حفره خالی در مورد نازیها در برنامه وجود دارد که باید پر شود. در کل به خاطر داستانها خوبی که دارند، سریالهای اقتباسی از بازیهای بتسدا پتانسیل خیلی زیادی خواهند داشت. با این حال نتیجه نهایی همیشه به توانایی نویسندهها و کارگردان سریال مد نظر وابسته خواهد بود؛ ولی خوشبختانه ایده خوب زیاد است.
بیشتر بخوانید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اسکایریم
TES ?
Prey