استیم به درخواست واحد ضد ترور انگلستان یک بازی را از فروشگاه خود حذف کرد
حساسیت و محدودیتهای جدید استیم
بازی Fursan al-Aqsa: The Knights of the Al-Aqsa Mosque به درخواست واحد ضدتروریسم بریتانیا از فروشگاه استیم در این کشور حذف شد.
این بازی تیراندازی، که به موضوع مناقشه فلسطین و اسرائیل از دیدگاه فلسطینیها میپردازد، با اعمال محدودیتهای منطقهای در بریتانیا مواجه شده است. شرکت استیم پس از دریافت درخواست از سوی مقامات بریتانیایی، این بازی را از دسترس کاربران بریتانیا خارج کرد.
طبق ایمیلی که از سوی استیم برای توسعهدهنده بازی، نیدال نجیم، ارسال شده است، مقامات بریتانیایی خواستار مسدود کردن این بازی به دلیل محتوای آن شدهاند. توسعهدهنده برزیلی بازی، در پاسخ به این تصمیم اعلام کرده است که بازی او تفاوت چندانی با سایر بازیهای تیراندازی معروف مانند سری کال آف دیوتی ندارد. او این اقدام را به دلایل سیاسی نسبت داد و اظهار داشت:
این بازی به دلیل دیدگاه متفاوتش مورد هدف قرار گرفته است.
این عنوان، که به گفته توسعهدهندهاش بهروزرسانی مرتبط با حمله ۷ اکتبر را هم دریافت کرده است، پیشتر در کشورهای آلمان و استرالیا ممنوع شده بود. علت این ممنوعیتها عبور نکردن از مراحل طبقهبندی محتوای این کشورها عنوان شده است. در حالی که این بازی همچنان در بسیاری از کشورها، از جمله آمریکا، قابل خریداری است، کاربران بریتانیایی هنگام تلاش برای دسترسی به صفحه استیم آن، با پیام این آیتم در منطقه شما در دسترس نیست مواجه میشوند.
نجیم در بیانیهای گفت:
این اقدام نشاندهنده معیارهای دوگانه است. اگر چنین منطقی وجود دارد، بازیهای دیگری که بازیکنان در نقش سربازان آمریکایی به کشورهای دیگر حمله میکنند هم باید ممنوع شوند.
حالا با توجه به حساسیتهای سیاسی و محتوایی بازی، انتظار میرود بحثها پیرامون این تصمیم در محافل مختلف ادامه یابد. این محدودیتهای جدید نشاندهنده تاثیر عوامل سیاسی بر محتوای بازیهای ویدیویی و چالشهای توسعهدهندگان در انتشار آثار خود در بازارهای جهانی است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دفاع از خود میشه تروریسم چون علیه چیزیه که دوست دارن!البته خداروشکر دنیا کم کم داره بیدار میشه نسبت به این مسئله
چیزی که تا امروز ازش اطمینان پیدا کردم رشد تفکرات لیبرالیسم به واسطه بازی های ویدئویی و استریم های خونگیه. حالا که خوب مشتریانشون رو تو این زمینه پرورش دادن& حرکت در خلاف جهت این تفکر نوعی خودزنیه. اگه کشورهای مسلمان دیگه مثل عربستان، قطر، مصر، ایران و ... بخوان تو این زمینه سرمایه گذاری کنن و سرورهای خودشون رو راه اندازی کنن قطعا طی آینده نه چندان دور ضررش گریبان خودشون رو می گیره