ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

۹ قابلیت قدیمی کلش آف کلنز که از یاد رفته‌اند

قابلیت‌هایی که هنوز در بازی حضور دارند

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه | ۶ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۰

کلش آف کلنز به عنوان یکی از موفق‌ترین و بهترین بازی‌های موبایلی تاریخ، طرفداران بی‌شماری دارد. دنیای این بازی مملو شده است از قابلیت‌ها و مکانیزم‌های مختلفی که به جذابیت آن کمک شایانی کرده‌اند. اما برخی از این قابلیت‌ها در طول زمان فراموش‌ شده‌اند و علی‌رغم حضور آن‌ها در بازی، دیگر کمتر کسی آن‌ها را به یاد دارد. همراه ویجیاتو باشید تا سری به ۹ قابلیت کلش آف کلنز بزنیم که احتمالا آن را فراموش کرده‌اید.

استفاده از جم برای پیدا کردن حریف بعدی


اتک زدن و حمله به دیگر بازیکنان، مهم‌ترین بخش از بازی کلش آف کلنز است. اما برای آن‌که موفق به تحقق چنین امری شوید، باید مقداری طلا پرداخت کنید. این مقدار با بالا رفتن لول تاون‌هال شما، افزایش پیدا می‌کند. اما راستش را بخواهید، این مقدار هرگز آن‌قدر زیاد نبوده تا بازیکنان را با مشکل رو به رو کند. به ویژه با اضافه شدن منابع مختلف در طول سال‌های اخیر، دیگر به دست آوردن طلا آن‌قدر که باید، سخت نیست.

مطلب پیشنهادی
بهترین دسته برای پابجی موبایل کدام است؟
راهنمای خرید بهترین کنترلر موبایل

اما اگر به هر دلیلی موفق شوید تا طلاهای خود را به صفر برسانید، در هنگام جستجو برای پیدا کردن حریف بعدی، بازی از شما می‌خواهد که در ازای ادامه دادن این روند، ۵ عدد جم پرداخت کنید. مکانیزمی که از همان روزهای ابتدایی تولد کلش آف کلنز در بازی حضور داشته و حتی بسیاری از گیمرها برای یک‌بار هم که شده، با آن رو به رو نشده‌اند.

قابلیت Cloud Chat


یکی از قابلیت‌های فراموش‌شده بازی، مکانیزمی به نام Cloud Chat است که بی‌شک بسیاری از شما آن را ندیده‌اید. این مکانیزم برای اولین‌بار در سال ۲۰۱۴ به بازی اضافه شد. در آن زمان، پیدا کردن حریف بعدی بسیار زمان‌بر بود. سوپرسل به دنبال راهی بود تا این مدت زمان را کاهش دهد. اما به دلیل مشکلات سخت‌افزاری آن دوره و تعداد پلیرهای بسیار زیاد این بازی، عملا چنین چیزی امکان‌پذیر نبود. به همین دلیل آن‌ها تصمیم گرفتند تا Cloud Chat را معرفی کنند.

این مکانیزم زمانی وارد عمل می‌شد که پروسه جستجوی بازیکنان بیش از اندازه طولانی می‌کشید. در چنین شرایطی، دکمه چت کردن، در گوشه سمت چپ بازی اسپاون می‌شد و به شما اجازه می‌داد تا با دیگر بازیکنان چت کنید. Cloud Chat اگرچه مکانیزم دوست داشتنی بود، اما این روزها دیگر پیدا کردن حریفی، مشکل چندان بزرگی نیست و تنها چند ثانیه کافی‌ست تا حریف بعدی شما پیدا شود.

سوئیچ کردن بین اکانت‌ها


سوپرسل آی‌دی یک تغییر انقلابی در کلش آف کلنز بود. استودیوی سوپرسل در سال ۲۰۱۸ قابلیتی به نام Supercell ID را به بازی اضافه کرد که اجازه می‌داد تا ساده‌تر میان اکانت‌هایتان جا به جا شوید. این مکانیزم نه‌تنها مختص به کلش آف کلنز نمی‌شد، بلکه در دیگر بازی‌های سوپرسل نیز وجود داشت. از جمله کلش رویال، بوم بیچ و هی‌دی! تا پیش از معرفی سوپرسل آی‌دی، بازیکنان برای سوئیچ کردن بین اکانت‌‌های خود، مجبور بودند تا مسیر طولانی را طی کنند.

مطلب پیشنهادی
مرگ از آن‌چه که فکر می‌کنید به شما نزدیک‌تر است!
راهنمای بازی الدن رینگ | نکاتی که باید پیش از شروع بازی بدانید

روی سیستم عامل اندروید، شما باید به سراغ نرم‌افزار Google Play می‌رفتید و روی iOS؛ این نرم‌افزار Game Center بود که به شما اجازه جا به جایی بین اکانت‌‌تان را می‌داد. اما با اضافه شدن سوپرسل ID، روش قدیمی رفته رفته فراموش شد و اگرچه هنوز هم در بازی قرار دارد، اما اکثر گیمرها از سوپرسل آی‌دی استفاده می‌کنند.

قایق مستر بیلدر


کلش آف کلنز اگرچه یک بازی موبایلی‌ست، اما جزئیات بی‌نظیری دارد. جزئیاتی که هر یک از آن‌ها به نحوی باعث زیبایی این بازی شده‌اند. یکی از این جزئیات، مربوط به قایق مستر بیلدر می‌شود. زمانی که آپدیت ماه می سال ۲۰۱۷ عرضه شد، این قایق نیز به دنیای بازی اضافه شد. هدف اصلی آن زمانی بود که شما از مستر بیلدر برای ارتقای ساختمان‌هایتان استفاده می‌کردید و در این صورت، می‌توانستید قایق او را در گوشه بازی ببینید. اما چرا اکنون از بازی حذف شده؟

دلیل این موضوع به آپدیت ۲.۰ بیلدر بیس مربوط می‌شود. با اضافه شدن این آپدیت، رباتی به نام B.O.B نیز به بازی اضافه شد که جایگزین مستر بیلدر در دهکده اصلی بود. به همین دلیل دیگر نیازی نبود که مستر بیلدر از بیلدر بیس به دهکده اصلی بیاید و در نتیجه، نیازی هم به قایق نداشت!

شلیدها


کلش آف کلنز سال ۲۰۲۵ در مقایسه با کلش آف کلنز سال ۲۰۱۵، تفاوت‌های واقعا زیادی دارد. به‌طوری که اگر کسی سال‌ها این بازی را تجربه نکرده باشد و اکنون به سراغ آن برود، با یک بازی کاملا جدید رو به رو خواهد شد. سال‌ها پیش، شیلدها بخش مهمی از بازی کلش آف کلنز بودند.

مطلب پیشنهادی
تحریم‌ها مانعی برای گیمرهای ایرانی نیست!
چطور تحریم بازی‌های موبایلی را دور بزنیم؟

تروفی‌ها ارزش واقعا بالایی داشتند و منابع بسیار محدود بودند. در چنین شرایطی بود که اهمیت شیلدها بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شد. اما این روزها، دیگر منابع آن‌طوری که قبلا بودند، محدود نیستند. تروفی نقش چندانی در بازی ندارد و طبیعتا، شلیدها نیز به دست فراموشی سپرده شدند.

ارور Unable to Find Villages to Attack


راستش را بخواهید، سال‌ها پیش، تعداد بازیکنان آنلاین این بازی بسیار بیشتر از آن‌چیزی بود که امروز می‌بینیم. از سوی دیگر، برخی از بازیکنان آفلاین نیز شیلد فعال داشتند که اجازه نمی‌داد به آن‌ها حمله کنیم. پروسه جستجو برای پیدا کردن بازیکنی، ممکن بود بسیار طولانی شود و این موضوع در تروفی‌های بالا، جدی‌تر بود. اگر جستجو برای پیدا کردن پلیری بیش از حد طولانی می‌شد، ارور Unable to Find Villages to Attack نمایش داده می‌شد. این ارور به آن معنا بود که هیچ بازیکنی برای حمله پیدا نشده و شما باید بعدا تلاش کنید.

ارور Unable to Find Villages to Attack همچنان در بازی حضور دارد و اگر جزو بازیکنان خوش‌ شانس باشید، احتمال دارد که این ارور را مشاهده کنید. اما با توجه به آن‌که این روزها تعداد بازیکنان آنلاین بازی کاهش داشته و دیگر کمتر کسی به سراغ استفاده از شیلدها می‌رود، احتمال دیدن این ارور بسیار کم است.

تگ پروفایل


هرچند که گلوبال چت مشکلات و حواشی زیادی داشت، منتهی بستر مناسبی برای آن دسته از بازیکنانی بود که به دنبال کلن بودند. با حذف شدن این بخش، استودیوی سوپرسل بخش Profile Labels را معرفی کرد. این بخش به شما اجازه می‌داد تا سبک بازی‌تان را به صورت تیتری توصیف کنید.

مطلب پیشنهادی
کدام گوشی کمپانی سامسونگ را باید انتخاب کرد؟!
راهنمای خرید بهترین گوشی سامسونگ | بهمن 1403

طبیعتا لیدر کلن‌ها می‌توانست این لیبل‌ها را مشاهده کند و اگر از سبک بازی شما رضایت داشت، شما را به کلن دعوت کند. اما واقعا آیا کسی هنوز از این لیبل‌ها استفاده می‌کند؟ راستش را بخواهید، فکر نمی‌کنم. به همین دلیل بخش لیبل‌های پروفایل نیز به قابلیت‌های فراموش‌شده این بازی پیوست!

بخش Builders


اگر به یاد داشته باشید، زمانی که بازی را به تازگی شروع کرده‌اید؛ صرفا ۲ کارگر در اختیار دارید. پیش‌روی با ۲ بیلدر عملا سخت و طاقت‌فرساست. به همین دلیل اولین چیزی‌که گیمرها به دنبالش‌اند، خرید کارگرهای بیشتر است. اگر به بالای صفحه نگاه کنید، روی به روی تعداد کارگرهای شنا یک آیکن مثبت قرار دارد. با کلیک کردن روی آن می‌توانید به صفحه‌ای بروید که مختص بیلدرهاست. در آن‌جا می‌توانید در ازای پرداخت جم، بیلدر بخرید.

موضوع این‌جاست که اگر شما ۵ بیلدر خود را باز کرده باشید، برای خرید بیلدر ششم دیگر این بخش در دسترس نخواهد بود. بیلدر ششم با انجام تسک‌های مرتبط با بیلدر بیس باز می‌شود و این تب، تنها تا بیلدر پنجم در دسترس است!

بخش تمرینی


بارها و بارها در لیست‌های مختلفی از کلش آف کلنز، به بخش تمرینی با همان Practice Mode اشاره کردیم. این بخش در طول سال‌های اخیر، دچار تغییرات بزرگی شده. اما هیچکدام از آن‌ها به اندازه کافی قدرت محبوب کردن این بخش را نداشتند.

مطلب پیشنهادی
معرفی ۱۰ قاتل سریالی!
سلاح های کالاف موبایل | ۱۵ گان برتر سال ۲۰۲۵

بخش تمرینی از همان روزهای ابتدایی بازی در دسترس بود. اما متاسفانه علی‌رغم پیشرفت‌ این بخش، گیم‌مود تمرینی بازی به دست فراموشی سپرده شده. این بخش با هدف آموزش استراتژی‌های مهم بازی، به کلش آف کلنز اضافه شد. اما در تحقق این امر، چندان موفق عمل نکرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی