ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توسعه‌دهنده Treyarch از بازگشت نقشه‌های بلک اپس ۲ در بلک اپس ۷ خبر داد
اخبار بازی

استودیو Treyarch از بازگشت نقشه‌های بلک اپس ۲ در بلک اپس ۷ خبر داد

طرفداران منتظر بازگشت نقشه‌های Plaza و Carrier هستند

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۰

Matt Scronce مدیر طراحی Treyarch Games، در جلسه Dev Talk این استودیو به طرفداران گفت که نقشه‌های بازسازی‌شده بلک اپس ۲ به بخش چندنفره بلک اپس ۷ اضافه خواهند شد.

در این جلسه، Scronce همچنین درباره مکانیک حرکت پیشرفته بازی توضیح داد و تاکید کرد که جت‌پک در بلک اپس ۷ وجود ندارد: 

«خبری از دویدن روی دیوار نیست، اما امکان پرش از روی دیوار وجود دارد. من می‌توانم به دیوار بدوم و از آن بپرم و هیچ جت‌پکی در بازی نیست. فناوری آن در سال ۲۰۳۵، زمانی که بازی جریان دارد، هنوز آماده نیست.»

او اضافه کرد که بازیکنان می‌توانند سه بار پشت سر هم بپرند و در پرش دوم و سوم کمی از سرعت خود را از دست می‌دهند. در پاسخ به سوالی درباره نقشه‌های بازسازی‌شده بلک اپس ۲ که هنوز در نسخه جدید دیده نشده‌اند، Scronce گفت: 

«بله، می‌توانید انتظار این را داشته باشید.»

طرفداران همچنین منتظر بازگشت نقشه‌های Plaza و Carrier هستند در حالی که نقشه‌ای مثل Yemen می‌تواند با ویژگی جدید پرش از روی دیوار به خوبی هماهنگ شود.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی