ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

نینتندو سوییچ در سال ۲۰۱۹ سه برابر بیشتر از پلی استیشن و ایکس باکس بازی داشت

بنابر گزارش مت پیسکاتلا، تحلیلگر موسسه آماری NPD، در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۱۴۸۰ بازی برای کنسول نینتندو سوییچ عرضه شده است. این یعنی نینتندو سوییچ به تنهایی میزبان ۴۰۰ بازی بیشتر نسبت به مجموع ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰

بنابر گزارش مت پیسکاتلا، تحلیلگر موسسه آماری NPD، در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۱۴۸۰ بازی برای کنسول نینتندو سوییچ عرضه شده است. این یعنی نینتندو سوییچ به تنهایی میزبان ۴۰۰ بازی بیشتر نسبت به مجموع بازی‌های عرضه شده روی پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان بوده است.

اگر بخواهیم دقیق‌تر به آمار نگاه کنیم، اندکی بیشتر از ۶۰۰ بازی روی پلی استیشن ۴ عرضه و اندکی بیشتر از ۴۰۰ بازی روی ایکس باکس. بنابراین حداقل از نظر کمیت صرف، نینتندو برتری بی‌چون و چرا بر بازار بازی‌های ویدیویی داشته است.

این آمار بدان معناست که در هر روز از سال ۲۰۱۹، به صورت میانگین ۴ بازی عرضه شده است.

این موضوع بدون هیچ تردید نشان‌دهنده میزان موفقیت نینتندو است و در عین حال نشان می‌دهد که شرایط برای ساکنین کیوتو چقدر نسبت به دوران کنسول Wii U تغییر کرده. اما موفقیت‌ها همین‌جا به پایان نمی‌رسند، حتی در قیاس با موفقیت باورنکردنی Wii، نینتندو سوییچ از نظر نرم‌افزاری کاری کرده که هیچوقت مشابه‌اش را ندیده‌ایم.

چنین عملکردی جای تحسین فراوان دارد، اما دلایل زیادی را می‌توان در نظر گرفت که به این عملکرد منجر شده‌اند.

پیش از هرچیز، بسیاری از بازی‌های نینتندو سوییچ، پورت تازه عناوینی هستند که قبلا روی پلتفرم‌های دیگر عرضه شده‌اند. بنابراین بسیاری از بازی‌های نینتندو سوییچ در سال ۲۰۱۹، قبلا روی پلی استیشن ۴ یا ایکس باکس وان یا پی‌سی آمده‌اند. اما اشتباه برداشت نکنید، چنین اتفاقی هیچ ایرادی ندارد و در عوض نشان می‌دهد که توسعه‌دهندگان آنقدر به نینتندو سوییچ ایمان دارند که بازی‌هایشان را روی آن پورت می‌کنند. این دقیقا یکی از زمینه‌هایی است که Wii U در آن با مشکلات فراوان مواجه بود.

به این ترتیب ما شاهد پورت‌هایی ارزشمند مانند The Witcher 3: Wild Hunt یا Cuphead روی سوییچ هستیم. این موضوع صرفاً بدان معناست که این بازی‌ها گرچه سال‌ها پیش روی پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان عرضه شده‌اند، حالا برای اولین بار به سوییچ آمده‌اند. حتی خود نینتندو هم بسیاری از بازی‌های قدیمی Wii U را روی سوییچ پورت می‌کند تا شانس دوباره‌ای که لیاقتش را دارند به آن‌ها داده باشد.

تکه دیگر پازل، به انبوه درهم‌افزارهای نینتندو سوییچ ارتباط دارد. در حال حاضر بی‌شمار درهم‌افزار در eShop سوییچ یافت می‌شود. البته منظورمان باندل بازی‌های ایندی باکیفیت نیست، بلکه درباره پورت‌های بی‌کیفیت بازی‌های موبایل یا عناوین مشابه صحبت می‌کنیم. نینتندو بازی‌های پلتفرم خود را چندان ماهرانه از فیلتر عبور نمی‌دهد و eShop به آرامی دارد شمایلی شبیه به استیم و انبوه مزخرفاتی که روزانه در آن از راه می‌رسد پیدا می‌کند.

هرچه نباشد کیفیت و کمیت دو طرف یک سکه هستند. هیچ شکی نیست که تمام این‌ها نشان‌دهنده موفقیت نینتندو هستند، اما در اختیار داشتن فروشگاهی که پر شده از درهم‌افزارهای بی‌کیفیت، هم برای نینتندو دردسرساز خواهد شد و هم مشتریان آن.

البته که بسیاری از فروشگاه‌ها آرزوی چنین مشکلی را دارند. دسترسی به محتوای بیش از حد، به مراتب بهتر از محتوای کم داشتن است. کنجکاویم ببینیم در سال ۲۰۲۰ چه اتفاقی می‌افتد و نینتندو در همکاری با شرکت‌های ثالث چه پورت‌های تازه‌ای را به پلتفرم خود می‌آورد. سوییچ برای ادامه دادن مسیری که آغاز کرده، نیازمند محتوای بسیار زیاد است، محتوای بسیار زیاد و درهم‌افزارهای بی‌شمار.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی