ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

«علیمراد» بعد از یک دهه دوباره انیمیشن می‌سازد

«عبدالله علیمراد»، کارگردان شناخته شده و پیشکسوت انیمیشن ایران که حدودا ۱۰ سال از سینمای کشور دور بود، کار ساخت جدیدترین اثر خود را با عنوان «جانشین» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۲۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰

«عبدالله علیمراد»، کارگردان شناخته شده و پیشکسوت انیمیشن ایران که حدودا ۱۰ سال از سینمای کشور دور بود، کار ساخت جدیدترین اثر خود را با عنوان «جانشین» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرده است.

به گزارش ویجیاتو، به نقل از ایسنا، فضای کلی این انیمیشن به نوعی در رابطه با دوران ورود ماشین به زندگی انسان‌ها است؛ علیمراد در این رابطه توضیح می‌دهد: «حدود دو ماه است که کار خود را شروع کرده‌ایم و انیمیشن جانشین در مرحله طراحی و ساخت و ساز شخصیت‌ها قرار دارد».

این کارگردان ۷۲ ساله درباره داستان انیمیشن مورد بحث اضافه کرد: «داستان جانشین به این شکل است که شتر عصاری مریض می‌شود و عصار که موتوری قدیمی دارد، آن را جایگزین شتر می‌کند. بعد از مدتی حال شتر خوب می‌شود. در واقع این انیمیشن به نوعی به ورود ماشین به زندگی انسان‌ها می‌پردازد».

علیمراد در رابطه با گروه سنی مخاطبین این انیمیشن نیز توضیح داد: «مخاطب جانشین گروه سنی پنج سال به بالاست و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا ۱۰ ماه آینده ساخت جانشین تمام شود».

گفتنی است همانطور که اشاره شد، آخرین انیمیشن ساخته شده توسط عبدالله علیمراد در کانون، به حدود یک دهه قبل و به «کشاورز و ربات» که در سال ۱۳۸۹ تولید شد بر‌می‌گردد. «بهادر»، «کوه جواهر»، «یکی کم» و «قصه‌های بازار» از جمله دیگر آثار این کارگردان انیمیشن هستند.

شایان ذکر است علیمراد تاکنون جوایزی چون نخل طلایی فیلم کوتاه جشنواره فیلم کن، دوربین طلایی جشنواره بین‌المللی کاروسل کانادا، فیل نقره‌ای جشنواره حیدرآباد هند، تقدیرنامه داوران یونیسف جشنواره فیلم برلین و پلاک برنزی جشنواره فیلم کودک قاهره را دریافت کرده است. ضمن آنکه علیمراد جوایز بسیاری از اغلب جشنواره‌های داخلی همچون فجر، اصفهان و رشد نیز گرفته است.

بیشتر بخوانید:

تماشا کنید: برنامه ویدیویی ویجیاتو – چرا پیدا کردن زیرنویس فارسی سخت شده؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی