ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

نشانه‌هایی از احتمال ساخت بازسازی دو نسخه اول Persona مشاهده شده است

آتلوس تی‌شرت‌های مرموزی برای فروش قرار داده است

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۵:۳۰

شرکت آتلوس به‌تازگی با عرضه محصولات مرتبط با بازی Persona از جمله تی‌شرت، کلاه و ماگ، توجه طرفداران را به خود جلب کرد. در هفته‌های گذشته، فروش تی‌شرت‌هایی با عنوان Persona: Origins و Persona: Duality باعث شد بسیاری از هواداران تصور کنند که آتلوس برنامه‌ای برای ریمیک نسخه‌های اولیه این مجموعه دارد. این محصولات به‌طور ویژه روی سه بازی ابتدایی این سری تمرکز داشتند:

  • Persona
  • Persona 2: Innocent Sin
  • Persona 2: Eternal Punishment

نسخه دوم در دو بخش عرضه شده است و هر دو بخش داستانی به هم پیوسته دارند. نکته جالب توجه، استفاده از عنوان‌های فرعی Origins و Duality روی محصولات بود که گمانه‌زنی‌های زیادی درباره ساخت ریمیک این بازی‌ها به راه انداخت. با این حال، آتلوس به‌سرعت واکنش نشان داد و این عناوین را از فروشگاه خود حذف کرد. اکنون این محصولات فقط با عنوان Persona و Persona 2 به فروش می‌رسند و دیگر نشانی از عناوین Origins و Duality روی آن‌ها دیده نمی‌شود.

این اقدام باعث تعجب بسیاری از طرفداران شد و سوالات زیادی درباره آینده این سری ایجاد کرد. برخی معتقدند این موضوع تنها یک سو تفاهم بوده و آتلوس برای جلوگیری از شایعات، عناوین فرعی را حذف کرده است. شایان ذکر است که آتلوس در حال حاضر مشغول توسعه بازی Persona 4 Revival است و شایعات زیادی پیرامون رونمایی از Persona 6 وجود دارد. با این وجود، هیچ نشانه قطعی مبنی بر ساخت ریمیک قسمت‌های ابتدایی مجموعه در دست نیست و به نظر می‌رسد فعلاً باید منتظر ماند تا شفاف‌سازی بیشتری صورت گیرد.

از طرفی برخی تحلیل‌گران بر این باورند که حذف عناوین فرعی شاید نشانه‌ای از پروژه‌های مخفی باشد و آتلوس تلاش دارد اطلاعات بیشتری فاش نشود. در نهایت، موضوع ریمیک احتمالی این بازی‌ها فعلاً در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و باید دید در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • TheAngelOfSmallDeath
    TheAngelOfSmallDeath | 5 روز قبل

    امیدوارم حال همگیتون خوب باشه
    جسارته البته ولی یه اصلاح ریز بکنم: Rewind اسمی بود که پیش از معرفی رسمی برای نسخه ریمیک Persona 4 پیش بینی شده بود (چیزی مشابه Breath of the Wild 2 که بعد از معرفی Tears of the Kingdom نام گرفت)، عنوان رسمی ریمیک پرسونا 4، Persona 4 Revival هست.
    متشکرم از همه زحماتتون توی این شرایط سخت، شما تنها نقطه اتصال ما به دنیای ویدیوگیم هستین.

    • رایان زجاجی
      رایان زجاجی | 4 روز قبل

      ممنونم از شما! خبر اصلاح شد.

  • Adk
    Adk | 6 روز قبل

    بازی های persona و persona2 innocent sin و eternal punishment واقعا نیازمند یک ریمیک خوب هستند به نظر من علاوه بر دسترسی سختی که به اون بازی ها میتونید داشته باشید به دلیل قدیمی بودن بعضی مکانيک ها و گرافیک حتی قدیمی ترشون تجربه بسیار لذت بخشی نمی‌تونید داشته باشید حتی اگه Persona5 یا persona3 reload رو بازی نکرده باشید و اگه اون هارو بازی کرده باشید شاید به نظرتون بازی های persona و persona2 تقریبا unplayable به نظر برسند
    ممنون از سایت و خبرای خوبتون ما که vpn نداریم هرچی خبر هست از شما میخونیم

مطالب پیشنهادی