مادربرد گیمینگ جدید ASRock’s B550AM معرفی شد
مادربرد گیمینگ ASRock’s B550AM سختافزاری مبتنی بر پردازندههای سری AMD Ryzen 3000 به شمار میآید که توسط شرکت ASRock ساخته شده. این مادربرد دارای سری چیپهای کممصرف به نام B550AM است که در واقع نمونههای ...
مادربرد گیمینگ ASRock’s B550AM سختافزاری مبتنی بر پردازندههای سری AMD Ryzen 3000 به شمار میآید که توسط شرکت ASRock ساخته شده. این مادربرد دارای سری چیپهای کممصرف به نام B550AM است که در واقع نمونههای پیشرفتهتر از چیپستهای B450 (برای اکتبر ۲۰۱۹) محسوب میشود.
مادربرد ASRock’s B550AM دارای چیپستی است که از تمامیپردازدههای دسکتاپ سری سوم رایزن پشتیبانی میکند، بنابراین قابلیت پشتیبانی از PCLe 4.0 را نیز دارد. البته این نکته را نیز باید یادآور شده که تنها نخستین اسلات از این مادربرد قابلیت پشتیبانی از PCLe 4.0 را دارد. مشخصات و اتصالات این سختافزار را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:
مشخصات:
- سوکت AM4 به چهار اسلات حافظه رم از نوع DDR4 DIMM سیمکشی شده، بنابراین این مادربرد از حافظه رم DDR4 دوکاناله پشتیبانی میکند.
- به دلیل استفاده این مادربرد از اسلاتهای PCLe 4.0، به پردازندههای سری سوم رایزن نیاز دارید. اما اگر هنوز از پردازندههای قدیمی استفاده میکنید جای نگرانی نیست چرا که این مادربرد از اسلاتهای قدیمی تر PCLe 3.0 نیز پشتیبانی میکند.
- یک اسلات PCI-Express x4 در این مادربرد به چیپست B550A وصل شده که به نظر میرسد برای پشتیبانی از نسلهای قدیمیتر باشد.
- همچنین یک اسلات 2-22110 وجود دارد که به PCIe 3.0 x4 و SATA 6 Gbps سیمکشی شده است. مادربرد گیمینگ ASRock’s B550AM قابلیت پشتیبانی از شش پورت SATA 6 Gbps را دارد.
- برای نورپردازی RGB در این مادربرد از دو هدر چهار پینی RGB و یک هدر سه پینی ARGB استفاده شده است.
اتصالات:
- این مادربرد دو پورت از نسل دوم USB 3.2 را در اختیار شما قرار میدهد که یکی از این پورتها به صورت Type-C هستند. همچنین در مادربرد ASRock’s B550AM شش پورت USB 3.2 نسل اول نیز وجود دارد.
- در کنار پورتهای USB که در بالا عنوان شد، این مادربرد از WLAN نیز پشتیبانی میکند که به احتمال زیاد از نوع 11 ac است. از طرفی یک رابط سیمی یک گیگابایتی نیز در اختیار شما قرار میدهد.
مادربرد ASRock’s B550AM به دلیل استفاده از طراحی پاور ASRock's Digi توانایی استفاده از ۱۰ فاز VRM را دارد. برای خنک نگه داشتن این VRMها نیز از هیت سینکهای قابل توجهی استفاده شده که پیشتر فقط در مادربردهای با چیپست سری X دیده بودیم.
گفتنی است در حال حاضر ASRock صحبتی درباره قیمت این مادربرد نکرده، اما طبق اطلاعات قبلی به نظر میرسد در بدو ورود به بازار در اختیار OEMها (تولیدکنندگان تجهیزات) قرار گیرد. اگر این مادربرد در بازار خردهفروشی نیز عرضه شود، برای سازندگان کامپیوترهای شخصی که به دنبال حجم زیادی از اتصالات نیستند بسیار خوب خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.