ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خرید ایکس باکس وان
آموزش

راهنمای خرید نوروزی کنسول ایکس باکس وان

این روزها یعنی درست قبل از تعطیلات نوروز یکی از بهترین زمان‌ها برای خرید کنسول و سخت‌افزار جدید است. از طرفی متاسفانه احتمال بالا رفتن قیمت‌ها با فرا رسیدن سال نو وجود دارد و ‌مهم‌تر ...

پدرام بهادری
نوشته شده توسط پدرام بهادری | ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰

این روزها یعنی درست قبل از تعطیلات نوروز یکی از بهترین زمان‌ها برای خرید کنسول و سخت‌افزار جدید است. از طرفی متاسفانه احتمال بالا رفتن قیمت‌ها با فرا رسیدن سال نو وجود دارد و ‌مهم‌تر از آن، این تعطیلات نسبتا طولانی زمانی خوبی برای کمی استراحت و تفریح هستند. البته با شیوع ویروس کرونا و مشکلات دیگر نوروز امسال بدون شک مثل سال‌های قبل پر جنب و جوش و شلوغ نیست اما اگر قصد خرید کنسول ایکس باکس وان را دارید، در یکی دیگر از سری مقالات راهنمای خرید نوروزی ویجیاتو از تمام نکاتی که قبل از خرید این کنسول باید بدانید برایتان گفته‌ایم.

بیشتر بخوانید:

در ادامه مطلب به معرفی هر سه مدل کنسول ردموندی‌ها در نسل هشتم یعنی ایکس باکس وان اصلی، مدل S و مدل X می‌پردازیم. لازم به ذکر است تمامی قیمت‌های اشاره شده در متن مربوط به تاریخ نگارش مطلب می‌شوند و بدون شک احتمال تغییر قیمت با گذشت زمان وجود دارد.

موارد زیر از جمله بخش هایی هستند که در این مقاله مورد بررسی قرار می‌گیرند:

  • معرفی هر سه مدل کنسول ایکس باکس وان
  • شرایط خرید و فروش بازی‌ها
  • ضروری‌ترین وسایل جانبی عرضه شده
ایکس باکس وان
خرید ایکس باکس وان
ایکس باکس وان، اولین کنسول نسل هشتمی مایکروسافت

تصویری که در بالا مشاهده می‌کنید، اولین مدل از کنسول ایکس باکس وان است که در ماه آبان سال ۲۰۱۳ و هم زمان با پلی استیشن 4 عرضه شد. در ابتدا تمامی کنسول‌ها همراه با کینکت نسل ۲ و در نتیجه با قیمت بیشتری در مقایسه با پلی استیشن 4 به فروش می‌رسیدند و دان متریک (رئیس برند ایکس باکس در آن زمان) وجود کینکت برای عملکرد کامل کنسول را ضروری می‌دانست.

این تفاوت قیمت ۱۰۰ دلاری ناشی از وجود اجباری کینکت، ردموندی‌ها را در شروع رقابت نسل هشتم حسابی به عقب انداخت، بنابراین حدود 6 ماه بعد، مایکروسافت تصمیم به عرضه جداگانه ایکس باکس وان و کینکت گرفت.

عرضه این مدل از ایکس باکس وان نیز تنها به همین دو سری محدود می‌شود. شماره مدل ۱۵۲۰ همان کنسول‌های اولیه هستند که همراه با کینکت در جعبه عرضه می‌شدند و مدل ۱۵۴۰ نیز سری دیگری است که مایکروسافت برای باقی ماندن در رقابت، با عرضه کنسول به صورت جداگانه، قیمت آن را کاهش داد. شماره مدل روی جعبه و خود کنسول حک شده هر چند که تفاوت میان آن‌ها یعنی بودن یا نبودن کینکت نیاز به پیدا کردن و خواندن شماره مدل ندارد.

ایکس باکس وان‌های اولیه همگی هارد با ظرفیت ۵۰۰ گیگابایت داشتند اما مایکروسافت در میانه‌های سال ۲۰۱۵ مانند سونی تصمیم گرفت تا مدل ۱ ترابایتی کنسول خود را نیز روانه بازار کند. به غیر از عرضه باندل‌های مختلف از این کنسول، در اواخر سال ۲۰۱۵، ردموندی‌ها مدل دیگری از این کنسول به نام Elite را معرفی کردند که شامل کنترلر حرفه‌ای‌تر و البته گران قیمت‌تر Elite می‌شد.

خرید ایکس باکس وان
مدل الیت ایکس باکس وان
خرید این کنسول به چه کسانی توصیه می شود؟

نکته مهم در مورد این کنسول است که ایکس‌باکس وان به اصطلاح فت بعد از عرضه مدل اس دیگر تولید نمی‌شود و اگر قصد خرید آن را دارید باید به دنبال نمونه‌های دست دوم بگردید. از طرفی به دلیل آنکه تنها یک سال تا شروع نسل جدید باقی مانده است، خرید کنسول دست دوم بهتر هم باشد اما در هر صورت اگر به دنبال مدلی زیباتر، بهتر و البته نو می‌گردید، باید دور این مدل را خط بکشید.

بنابراین اگر به دنبال کنسول نو هستید، بدون شک به خرید ایکس باکس وان اس و ایکس فکر کنید. اما اگر نمی‌خواهید هزینه زیادی کنید و خرید کنسول دست دوم را ترجیح می‌دهید، کنسول‌های دست دوم از این مدل قیمت کمتری دارند و خرید آن ها معقولانه‌تر است. همچنین بسیاری از افرادی که پلی استیشن 4 دارند و می‌خواهند با خرید ایکس باکس وان عناوین انحصاری این کنسول را هم از دست ندهند، به سراغ نمونه‌های دست دوم این مدل می‌روند.

اگر تصمیم به خرید کنسول دست دوم از این مدل داشتید، توصیه می‌کنیم که حتما از سالم بودن کنسول اطمینان حاصل کنید چرا که برخی از آن ها ممکن است نزدیک به 4 سال عمر داشته باشند. در تصویر زیر می‌توانید مشخصات سخت‌افزاری این مدل را نیز مشاهده کنید.

خرید ایکس باکس وان

قیمت

مشخص کردن محدوده قیمت دقیق مدل‌های دست دوم کار چندان آسانی نیست و با مراجعه به سایت‌های فروش چون دیوار می‌توان قیمت‌های بسیاری متنوعی را مشاهده کرد. اما در حال حاضر و در صورتی که کنسول در وضعیت خوبی قرار داشته باشد، می‌توانید انتظار قیمتی بین ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان برای مدل ۵۰۰ گیگابایت و ۲ میلیون ۱۰۰ هزار تومان برای مدل ۱ ترابایتی را داشته باشید.

اگر به دنبال مدل اولیه و به همراه کینکت نیز می‌گردید که البته کار سختی در پیش دارید، احتمالا باید حدودا ۳ میلیون تومان هزینه کنید. پیدا کردن مدل الیت حتی سخت‌تر هم است و تنها آگهی‌هایی که توانستیم پیدا کنیم، حدود قیمت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتومانی را نشان می‌دادند.

ایکس باکس وان اس (اسلیم)

خرید ایکس باکس وان

تقریبا هم زمان با سونی، مایکروسافت نیز تصمیم گرفت مدل جدیدتری از کنسول خود را در نیمه دوم سال ۲۰۱۶ عرضه کند. این مدل جدید ایکس باکس وان اس نام داشت که با نام اسلیم نیز شناخته می‌شود. بزرگترین تفاوت میان ایکس باکس وان و ایکس باکس وان اس، به ظاهر آن‌ها بر می‌گردد. گویا ردموندی‌ها متوجه اشتباه خود در طراحی بزرگ و نه چندان ظریف ایکس باکس وان اولیه شده و برای همین حجم کلی مدل جدید را تا ۴۰ درصد کاهش دادند.

تفاوت مهم دیگر این بود که منبع تعذیه ایکس باکس وان اس این بار در داخل کنسول قرار گرفته بود و دیگر چون گذشته شاهد منبع انرژی بزرگ و حجیمی خارج از کنسول نبودیم. پوشش و رنگ کنسول نیز از مشکی به سفید تغییر یافت و حالا ایکس باکس وان اس زیباتر به لطف اندازه کوچک‌تر می‌تواند به هر دو صورت افقی و عمودی در اتاق نشیمن خانه شما به خوبی جا خوش کند.

در زیر می‌توانید طول، عرض، ارتفاع و وزن هر دو مدل را با هم مقایسه کنید:

  • ایکس باکس وان: ۳۳۳x۲۷۶x۷۸ میلی متر و وزن ۳.۵ کیلوگرمی
  • ایکس باکس وان اس: ۲۹۵x۲۳۰x۶۴ میلی متر و وزن ۲.۹ کیلوگرمی

اما این تنها ظاهر کنسول نبود که دستخوش تغییر شد. ایکس باکس وان اس دیگر دارای پورت اختصاصی کینکت نیست و اگر قصد استفاده از این سنسور حرکتی را دارید، باید از تبدیل‌های USB استفاده کنید. اما در عوض، کنسول جدید مایکروسافت از بلستر مادون قرمز، بلوتوث نسل چهارم، پورت HDMI 2.0 و کنترلرهای جدید بهره می‌برد.

سنسور مادون قرمز به شما اجازه می‌دهد تا بتوانید از کنسول و کنترلر برای روشن کردن وسایل دیگر خانه چون تلویزیون استفاده کنید. کنترلرهای جدید علاوه بر دامنه بیشتر و جاگیری بهتر در دست، دارای بلوتوث نیز هستند تا بتوانید آن‌ها را به کامپیوتر شخصی خود نیز متصل کنید.

ایکس باکس وان اصلی از لحاظ فنی قادر به پشتیبانی از وضوح تصویر 4K برای بازی ها و ویدیوها بود اما پورت HDMI 1.4 آن خروجی تصویر در این کیفیت را به ۳۰ هرتز محدود می‌کرد که اصلا مناسب نیست. اما ایکس باکس وان اس حالا با پورت HDMI 2.0 می‌تواند به خوبی از عهده خروجی تصویر 4K با فرکانس ۶۰ هرتز برآید.

ایکس باکس وان اس مانند پلی استیشن 4 اسلیم از لحاظ سخت‌افزاری تقریبا هیچ تفاوتی نکرده است اما افزایش کم سرعت کلاک پردازنده و اضافه شدن پورت HDMI 2.0 باعث شده تا این کنسول بتواند از دو ویژگی جدید پشتیبانی کند، ویژگی‌هایی که سونی با پلی استیشن 4 پرو آن ها را نشانه گرفت.

ایکس باکس وان اس نمی‌تواند بازی های را به صورت ذاتی با وضوح تصویر 4K اجرا کند اما می‌تواند رزولوشن بازی‌ها را از 1080p به 4K بالا ببرد و همچنین از HDR یا دامنه دینامیکی بالا پشتیبانی کند.همچنین برخی از بازی‌های مولتی‌پلتفرم عرضه شده در ابتدای نسل، روی کنسول رقیب یعنی پلی استیشن 4 وضوح تصویر و نرخ فریم بالاتری داشتند که با افزایش کلاک ایکس باکس وان اس، این تفاوت به صفر رسید.

در تصویر زیر می‌توانید تفاوت های سخت افزاری دو مدل کنسول را مشاهده کنید.

خرید ایکس باکس وان

اما بزرگترین برگ برنده ایکس باکس وان اس که حتی آن را در کنسول‌های پلی استیشن 4 اسلیم و پرو سونی نیز نمی‌توانید پیدا کنید، استفاده از پخش کننده بلوری Ultra HD یا همان 4K است. شاید دیدن فیلم‌ها با رزولوشن 4K در ایران چندان رایج نباشد و یا بسیاری دانلود فیلم با این کیفیت را به خرید بلوری آن ترجیح دهند اما به هر حال ایکس باکس وان اس قیمتی بسیار کمتر از یک پخش کننده بلوری دارد.

ایکس باکس وان اس همچنین در حال حاضر با سه ظرفیت ۵۰۰ گیگابایت، ۱ ترابایت و ۲ ترابایت تولید و عرضه می‌شود که البته به خاطر پشتیبانی آن از هاردهای اکسترنال،‌می‌توانید ظرفیت کنسول را بالاتر هم ببرید. مدل دیگری از این کنسول نیز در سال ۲۰۱۹ به نام All-Digital Edition عرضه شد که تنها تفاوتش حذف درایو نوری نیست. به عبارت دیگر این مدل از بازی‌های فیزیکی پشتیبانی نمی‌کند و تنها باید بازی‌ها را به صورت دیجیتالی خریده و روی آن نصب کنید.

خرید این کنسول به چه کسانی توصیه می شود؟

اگر تعطیلات نوروز امسال قصد خرید یک ایکس باکس وان نو و جدید را دارید، ایکس باکس وان اس بهترین انتخاب برای شما است. این مدل با وجود تمام ویژگی‌های جدید و تغییراتش قیمتی یکسان با ایکس باکس وان اصلی داشته و حتی شاید کمی ارزان‌تر باشد.

تنها موردی که می‌تواند شما را از خرید این کنسول صرف نظر کند، رفتن به سراغ مدل بسیار قوی‌تر ایکس است. ایکس باکس وان ایکس با سخت افزار غول‌آسا و اجرای بازی‌ها با رزولوشن ذاتی 4K هر فردی را وسوسه می‌کند اما باید ببینید که این افزایش قدرت و رزولوشن و نرخ فریم بالاتر چقدر برایتان اهمیت دارد و آیا اصلا مانیتور یا تلویزیونی با قابلیت پشتیبانی از وضوح 4K دارید یا خیر.

اکس باکس وان ایکس بدون هیچ شک و شبهه‌ای بسیار قدرتمند است اما درست مانند پلی استیشن 4، تمامی بازی‌های آن با دو مدل قبلی مشترک است. بنابراین اگر نمی‌خواهید هزینه زیادی کنید و موارد بالا برایتان اهمیتی ندارد، بهتر است به سراغ همان مدل اس بروید.

قیمت

به دلایلی نامشخص و احتمالا به خاطر استقبال کم مشتریان، مدل ۲ ترابایتی ایکس وان اس تقریبا در کشور پیدا نمی‌شود. اما مدل‌های ۱ ترابایتی در حال حاضر در محدوده قیمت ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسند. مدل ۵۰۰ گیگابایتی هم این روزها کمتر پیدا می‌شود اما سایت‌ها و فروشگاه‌هایی که آن را دارند، با قیمت ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون ۹۰۰ هزار تومان برای فروش گذاشته‌اند. مدل دیجیتال اس نیز قیمتی مشابه دارد و بیشتر فروشگاه‌ها آن را در محدوده قیمت ۲ میلیون ۸۰۰ هزارتومان تا ۳ میلیون و ۱۰۰ هزارتومان می‌فروشند اما از یاد نبرید که امکان استفاده از دیسک روی این مدل وجود ندارد.

اگر حاضر باشید ریسک خرید مدل دست دوم را به جان بخرید، شرایط کمی عجیب‌تر است و تقریبا هر قیمتی را می‌توان در بازار و آگهی‌های مخلتف پیدا کرد. در تحقیقاتی که داشتیم حتی آگهی‌ای پیدا کردیم که مدل ۱ ترابایتی وان به همراه دو دسته را ۷۰۰ هزار تومان برای فروش گذاشته بود (که انصافا غیر ممکن است). از طرفی آگهی‌هایی هم پیدا می‌شوند که کنسول دست دوم را حتی بالاتر از مدل آکبند قیمت‌گذاری کرده‌اند. اما آگهی‌های منطقی‌تر قیمت بین ۲ و ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان را نشان می‌دهند.

ایکس باکس وان ایکس (Xbox One X)
خرید ایکس باکس وان
ایکس باکس وان ایکس، قوی ترین کنسول تاریخ به گفته مایکروسافت

در حال حاضر و بدون شک تا آخرین ثانیه‌های باقی مانده از این نسل، ایکس باکس وان ایکس قدرتمند‌ترین کنسولی است که می‌توانید خریداری کنید. مشخصات سخت‌افزاری این کنسول به مراتب قوی‌تر از مدل‌های قبلی است و در نتیجه امکان تجربه بازی‌ها با وضوح تصویر 4K و نرخ فریم ۶۰ را ممکن می‌سازد.

ایکس باکس وان ایکس از پردازنده‌ای ۸ هسته‌ای بهره می برد که روی ۲.۳ گیگاهرتز تنظیم شده‌اند. در مقایسه با کامپیوترهای شخصی، شاید این رقم در ابتدا چندان خیره کننده به نظر نرسد اما از یاد نبرید که کنسول‌های بازی در استفاده از سخت افزار بسیار بهینه‌تر از کامپیوترها هستند و فرکانس بالاتر در کنسول به تولید گرمای بیشتر منتهی می‌شود.

در بخش گرافیکی، ایکس باکس وان ایکس از ۴۰ واحد محاسباتی استفاده می‌کند که با فرکانس تحسین برانگیز ۱۱۷۲ مگاهرتز کار می‌کنند. مایکروسافت برای حافظه کنسول نیز، رم ۱۲ گیگابایتی GDDR5 را در نظر گرفته که به کل سیستم کنسول اختصاص یافته است. به عبارت دیگر، بخشی از این حافظه در اختیار واحد پردازنده مرکزی یا همان CPU قرار می‌گیرد و باقی آن به واحد گرافیکی (GPU) می‌رسد.

در تصویر زیر می‌توانید مشخصات کامل سخت افزار ایکس باکس وان ایکس را مشاهده و آن را با دو مدل قبلی و پلی استیشن 4 پرو مقایسه کنید.

خرید ایکس باکس وان
مقایسه سخت افزاری بین هر سه مدل ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 پرو

این اعداد همه چیز نیستند و همچنین می‌توانند برای برخی از افراد گیج کننده باشند اما خوشبختانه راهی برای نظم دادن به این اعداد و ارقام و مشخص کردن قدرت یک کنسول وجود دارد و آن فلاپس است. فلاپس (FLOPS) مخفف کلمه Floating Operations per Second یا عملیات‌های ممیز شناور در ثانیه است. این عدد در واقع سرعت پردازش داده‌ها توسط سخت افزار کنسول یا کامپیوتر را اندازه گیری می‌کند.

اگر از این طریق بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم، ایکس باکس وان ایکس قدرتی بیش از ۶ ترافلاپس دارد که تقریبا ۴ برابر قدرت ۱.۳ ترافلاپسی ایکس باکس وان اولیه است. پلی استیشن 4 پرو نیز با رسیدن به قدرت ۴.۲ ترافلاپس، همچنان در پشت کنسول جدید مایکروسافت قرار می‌گیرد.

این سخت افزار قدرتمند ایکس باکس وان ایکس را قادر می‌سازد تا بازی ها را به صورت ذاتی با وضوح تصویر 4K و حتی برخی از آن‌ها را روی ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا کند. بر خلاف ایکس باکس وان اس که تنها می‌تواند رزولوشن بازی ها را از 1080p به 4K بالا ببرد یا به عبارت تخصصی‌تر Upscale کند.

خرید این کنسول به چه کسانی توصیه می شود؟

اگر در صرف هزینه برای خرید کنسول با محدودیتی رو‌به‌رو نیستید، وضوح تصویر بالاتر برایتان اهمیت دارد و تلویزیون یا مانیتوری هم برای اجرای آن دارید، ایکس باکس وان ایکس می‌تواند گزینه مناسبی باشد. تفاوت گرافیکی بسیاری از بازی‌ها از جمله Red Dead Redemption 2 در بین مدل‌های اس و ایکس بسیار محسوس است. اما از طرفی به یاد داشته باشید که یک سال بیشتر تا عرضه ایکس باکس وان سری ایکس باقی نمانده و اگر به فکر تجربه بازی‌های روز و خرید کنسول بعدی هستید، صرف چنان هزینه‌ای برای تجربه بازی‌هایی که همگی برای ایکس باکس وان هم عرضه می‌شوند، در حال حاضر چندان منطقی نیست.

خرید ایکس باکس وان
فورتزا موتوراسپرت 7، یکی از عناوینی که روی ایکس باکس وان ایکس نمایش خیره کننده ای داشت

در هر صورت نمی‌توان قدرت سخت‌افزاری بالای مدل ایکس و جاذبه‌های آن را نادیده گرفت. در نهایت انتخاب با شماست، پیشنهاد می‌کنم برای درک بهتر ویدیوهایی از مقایسه سخت‌افزاری بازی‌های شاخص و معروف بین مدل معمولی ایکس باکس وان و مدل ایکس تماشا کنید تا بهتر متوجه شوید این تفاوت‌ها تا چه اندازه برایتان مهم است.

قیمت

ایکس باکس وان ایکس در لحظه نگارش مطلب با قیمتی بین ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می رسد. همانطور که می‌بینید به خاطر تورم و نرخ زیاد دلار، اختلاف قیمت ۲.۵ میلیون تومانی آن با مدل وان اس آنقدر که باید ارزشش را ندارد. گزینه کمی منطقی‌تر خرید مدل‌های دست دوم است که آن‌ها نیز محدوده قیمتی بین ۴ میلیون تا ۵ میلیون تومان دارند.

وسایل جانبی

با خرید کنسول و بازی دیگر همه شرایط مهیا است تا باقی مانده دوران قرنطینه و تعطیلات نوروز را در خانه بمانید و وقت فراغت خود را با بازی‌های متنوع و جذاب بگذرانید اما اگر می‌خواهید تجربه کامل‌تر و بهتری از دنیای بازی داشته باشید، شاید بهتر باشد خرید وسایل جانبی زیر را نیز در نظر بگیرید.

کنترلر

خرید ایکس باکس وان
کنترلرهای سری جدید ایکس باکس وان با طرح های مختلف

تمامی مدل‌های ایکس باکس وان همراه با یک کنترلر عرضه می‌شوند، بنابراین اگر برادر، خواهر و یا دوست و آشنایی دارید که با آن‌ها روی یک کنسول بازی می‌کنید، خرید یک کنترلر دیگر ضروری است. کنترلرها با طرح‌های مختلفی برای کنسول مایکروسافت موجود است که قیمت‌های متفاوتی نیز دارند.

کنترلر ساده مشکی یا سفید ایکس باکس وان برچسب قیمتی در حدود ۹۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون تومان دارد اما رنگ‌های خاص دیگر و یا کنترلر‌هایی که طرح بازی مشخصی دارند، کمی گران قیمت‌تر هستند و از آن جایی که در بازار ایران سخت تر نیز پیدا می‌شوند، ممکن است قیمت آن‌ها تا ۱ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان هم برسد.

اگر به دنبال کنترلر خاص و حرفه‌ای برای خودتان هستید، کنترلر الیت (Elite) بهترین گزینه ممکن است. تمامی دکمه‌های این کنترلر قابل تعویض و شخصی‌سازی هستند، می‌توان میزان حساسیت هر دکمه را به کمک اپلیکیشن مخصوص آن روی کنسول تغییر داد. چهار Paddle مختلف در جعبه کنترلر وجود دارد که با نصب کردن آن‌ها به شکل‌های مختلف در پشت کنترلر می‌توانید به بهترین ارگونومی ممکن کنترلر برای دست خود برسید.

البته مدل اول و دوم این کنترلر حرفه‌ای با تمام قابلیت‌ها و امکاناتش به شدت گران است و این روزها نزدیک به قیمت یک کنسول کامل یعنی حدود ۲ تا ۳ میلیون تومان برایتان تمام می‌شود.

هدست

خرید ایکس باکس وان
هدست استریو مشکی رنگ ایکس باکس وان

اگر می‌خواهید صدای غرش ماشین‌های مسابقه ای و یا رگبار گلوله‌ها را با تمام وجود لمس کنید، اسپیکرهای تلویزیون یا نمایشگر دیگر پاسخگو نیاز شما نیستند و بهتر است به فکر خرید یک هدست مخصوص باشید.

شرکت‌ها و برند های معروف هدست‌های مخصوص بی‌سیم و با سیم مختلفی برای کنسول مایکروسافت طراحی کرده‌اند که بیشتر آن ها قیمت‌های نسبتا بالایی دارند. اگر به دنبال هدست‌های بی سیم با کیفیت عالی هستید، مدل Nari شرکت ریزر، HS35 شرکت کورسیر و کاتسوم گیم شرکت بیرداینامیکس هستند که به ترتیب قیمت‌هایی حدود ۲ میلیون، ۱ میلیون و ۳ میلیون تومان دارند.

اما اگر نمی خواهید برای خرید هدست هزینه زیادی صرف کنید، بهتر است به سراغ هدست‌های ارزان تر خود مایکروسافت بروید. هدست‌های استریو ایکس باکس وان که در دو رنگ مشکی و سفید عرضه می‌شود، یکی از بهترین هدست‌های ارزان قیمت است که با قیمتی بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

فرمان و پدال گاز

خرید ایکس باکس وان
فرمان و پدال گاز مدل G290 شرکت لاجیتک

وقتی صحبت از فرمان و پدال‌های گاز مخصوص بازی می‌شود، لاجیتک یکی از بهترین برندهایی است که در این بخش می‌درخشد. هر چند بیشتر محصولات این برند، به دلیل کیفیت زیاد و ویژگی‌های فراوان خود قیمت‌های بالایی نیز دارند.

به هر روی، یکی از بهترین فرمان‌های سازگار با ایکس باکس وان مدل G920 است که قیمتی بسیار بالا و نزدیک به ۶ الی ۷ میلیون تومان دارد. این فرمان دارای هر سه پدال گاز، ترمز و کلاج است و از شیفتر دنده‌ای بهره می‌برد که 6 دنده اتومبیل را برای شما شبیه سازی می‌کند.

فرمان قابلیت چرخش ۹۰۰ درجه (دو و نیم بار) به هر طرف دارد و حسگرهای به کار رفته در آن، احساس رانندگی روی سطوح مختلفی چون آسفالت و خاک را به دستان شما منتقل می‌کند. البته باید اشاره کنیم از آنجایی که این وسایل جانبی محبوبیت چندانی در ایران ندارند، فروش دوباره آن‌ها با قیمتی معقول و منصفانه کار ساده‌ای نیست.

کینکت

خرید ایکس باکس وان
کینکت 2.0، دومین سنسور حرکتی مایکروسافت

مایکروسافت در ابتدای نسل امید بسیاری به نسل دوم کینکت داشت اما سنسور حرکتی جدید مایکروسافت که با نام Kinect 2.0 شناخته می‌شد حتی نتوانست به نصفی از موفقیت نسبی کینکت ایکس باکس 360 برسد. بنابراین جای تعجبی هم ندارد که چرا مایکروسافت تصمیم گرفت پورت اختصاصی کینکت را از کنسول‌های ایکس باکس وان اس حذف کند.

با این وجود اگر علاقه خیلی زیادی به بازی‌های ورزشی کینکت و استفاده از سنسورهای حرکتی دارید، در این صورت باید در حدود ۱ میلیون ۸۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان برای سنسور حرکتی مایکروسافت کنار بگذارید. البته در نظر داشته باشید که با کمک آداپتور مخصوص، می‌توانید کینکت را به کامپیوترهای شخصی نیز وصل کرده و از آن استفاده‌های دیگر کنید.

در آخر باید اشاره کنیم که به غیر از وسایل جانبی بالا، با مراجعه به هر فروشگاه اینترنتی با مجموعه ای از وسایل جانبی مختلف دیگری چون کیف حمل و شارژرهای کنترلر رو به رو خواهید شد که در لیست بالا حضور ندارند. در واقع وسایل جانبی کنسول‌های بازی به قدری زیاد هستند که ما در این مقاله سعی کردیم به معرفی مهم‌ترین و ضروری‌ترین آن‌ها بپردازیم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • محمد جواد رضایی
    محمد جواد رضایی | ۱۰ مهر ۱۳۹۹

    سلام ببخشید میخواستم ببینم اگه تلوزیون 4kنداشته باشیم باز میشه با ایکس‌باکس وان ایکس بازی کرد

    • Am1234567890
      Am1234567890 | ۷ آذر ۱۳۹۹

      وان اس رو میدونم ولی ایکس رو مطمئن نیستم

    • فرید
      فرید | ۱۲ آذر ۱۳۹۹

      چه ربطی داره شما رو تلویزیون ال سی دی هم میتونی بازی کنی از کیفیت اچ دی ار محرومی فقط فرقش همینه?

  • Mehdi
    Mehdi | ۳۱ تیر ۱۳۹۹

    سلام
    خسته نباشید
    میخواستم بدونم کینکت ایکس باکس وان به وان اس میخوره یا کینکت برای ایکس باکس وان اس هم ساخته شده؟

    • villamalis
      villamalis | ۹ مهر ۱۳۹۹

      با یه تبدیل به USB وان اس یا وان ایکس وصل میشه!

  • shotlov
    shotlov | ۱۸ تیر ۱۳۹۹

    عالی ممنوت از وبجیاتو عزیز من حتما میرم اکس باکس وان اس بخرم?

  • Moein k
    Moein k | ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

    توضیحات عالی

  • امیر
    امیر | ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹

    سلام و عرض ادب.من فقط میخواستم بدونم وقتی دستگاه ایکس باکس وان اس رو میخرم،چه بازی هایی توش داره.لطفا بهم کمک کنین

    • shotlov
      shotlov | ۱۸ تیر ۱۳۹۹

      هیچ بازی نداره باید خودت جداگانه دیسک هاشو بخری و روش نصب کنی یا هم به کسی بدی برات بازیارو بریزه تو کنسول

  • alireza-m-k
    alireza-m-k | ۱۶ اسفند ۱۳۹۸

    این مقاله عالیه!

  • AmirS.T.A.R
    AmirS.T.A.R | ۱۶ اسفند ۱۳۹۸

    ممنون ❤️

مطالب پیشنهادی