ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم و سریال

معرفی 13 انیمیشن ابرقهرمانی برتر تلویزیونی

ابرقهرمان‌ها برای دهه‌ها حاکم بلامنازع کمیک بوک ها هستند و طرفداران به مبارزات پارتیزان‌هایی با لباس مبدل برای عدالت، آزادی و آرمان‌های دیگر دل‌خوش کرده‌اند. اما محبوبیت کمیک بوک ها تا جایی افزایش یافت که ...

مانا حبیبی پور
نوشته شده توسط مانا حبیبی پور | ۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰

ابرقهرمان‌ها برای دهه‌ها حاکم بلامنازع کمیک بوک ها هستند و طرفداران به مبارزات پارتیزان‌هایی با لباس مبدل برای عدالت، آزادی و آرمان‌های دیگر دل‌خوش کرده‌اند. اما محبوبیت کمیک بوک ها تا جایی افزایش یافت که پای این دار و دسته پارتیزانی به انیمیشن‌های تلویزیونی هم باز شد. یک انیمیشن‌ ابرقهرمانی با محدودیت اندک و امکانات زیاد ساخته می‌شوند؛ بنابراین می‌توان داستان‌های بلندپروازانه و خلاقانه از زندگی روزمره قهرمان‌ها را در تلویزیون مشاهده کرد. با این اوصاف جای تعجب نیست که پشت هر نسخه لایو اکشن موفق، حتماً یک انیمیشن جذاب و دیدنی وجود داشته باشد.

ژانر انیمیشن فراتر از آنچه پیش‌تر طراحی‌شده بود، تکامل‌یافته است. به‌طوری‌که تنها با یک کارتون ساده سروکار نداریم، بلکه در حال تماشای جان بخشیدن به روایت‌هایی خوب با اهداف بلندمدت و شخصیت‌های کامل هستیم. ژانر ابرقهرمانی نیز از این قاعده مستثنا نیست و از تکامل انیمیشن‌ها و تأثیر آن‌ها سود برد و بسیاری از بهترین انیمیشن‌های ابرقهرمانی در تلویزیون ساخته شد. در ادامه ویجیاتو لیستی از برترین انیمیشن‌های تلویزیونی این ژانر را برای شما تهیه‌کرده است.

13- Spawn

شبکه HBO در سالهای پایانی دهه نود با همراهی خالق اصلی شخصیت اسپاون یعنی تاد مک فرلین و استودیو برادران وارنر سریال انیمیشنی اسپاون را ساختند که یکی از تاریک‌ترین سریال‌های ابرقهرمانی به شمار می‌رود و درجه بندی سنی کاملا بزرگسالی دارد.

این سریال در برترین لیست‌های اقتباس انیمیشنی از روی کمیک بوک در بسیاری از سایت‌ها قرار گرفته و از لحاظ بصری واقعا فوق العاده است. ضمن اینکه داستان سریال با پایبندی بر کمیک‌های مجموعه یک قصه اصیل را روایت می‌کند. انیمیشن اسپاون یک تجربه کاملا جدید و نو در تماشای سریال‌های ابرقهرمانی است و به اصطلاح عامیانه‌تر، کاملا فاز متفاوتی با سایر آثار دارد. این سریال در سه سیزن تهیه شده و ناگفته نماند برنده یک جایزه امی هم در سال ۱۹۹۹ شده است.

12- Avengers: Earth's Mightiest Heroes

انیمیشن ابرقهرمانی

چند سال قبل از اینکه اونجرز پرده سینماها را تسخیر کند" مارول مشغول ساخت نمونه انیمیشنی جمع‌وجوری از این سری کمیک بوک بود. در دورانی که این ژانر کم طرفدار بود، انیمیشن ابرقهرمانی Avengers: Earth's Mightiest Heroes موج تازه‌ای را آغاز کرد.

این انیمیشن در طول سه سال و با محوریت شخصیت‌هایی مثل «آیرون من»، «ثور»، «کاپیتان امریکا»، «هالک»، «جاینت من»، «واسپ» و بعدها «بلک پنتر»، «هاکای»، «ویژن» در دو فصل ( و یک مینی سریال آنلاین) پخش شد. شاید این انیمیشن به‌اندازه سایر آثار مارول در این ژانر کلاسیک نباشد اما بی‌شک ویژگی‌های یک انیمیشن تاثیرگذار را دارد.

در نهایت اصلاً نمی‌توانیم این بخش را بدون یادآوری موسیقی متن بی‌نظیر و زیبای Avengers: Earth's Mightiest Heroes  به پایان ببریم.

11- Super Friends

انیمیشن ابرقهرمانی

بی‌شک Super Friends یکی از بهترین انیمیشن‌های ابرقهرمانی کلاسیک در همه دوران است و ماجراجویی‌های فراموش‌نشدنی و داستان افسانه‌ای آن برای خیلی از نسل‌های طرفدار دی سی الهام‌بخش است.

در این انیمیشن جذاب شخصیت‌هایی مثل «سوپرمن»، «بتمن»، « «واندروومن»، «رابین»، «آکوامن»، «فلش»، «هاک گرل» «هاکمن» و.. حضور داشتند. Super Friends محصول «هانا باربرا» تا سال‌ها تصویر قطعی از این شخصیت‌ها ارائه داد. Super Friends طولانی‌ترین انیمیشن در لیست ما است و نسل‌های زیادی با آن خاطره دارند. جالب است بدانید بسیاری از مفاهیم نمادین مثل Legion of Doom در این انیمیشن برای اولین بار معرفی شد.

10- Spider-Man (1967)

انیمیشن ابرقهرمانی

حقیقتاً دشوار است که به انیمیشن ابرقهرمانی اسپایدرمن در دهه 60 میلادی فکر کنید و تم نمادین آن به یادتان نیاید. این تنها نمونه کوچکی است که نشان می‌دهد کارتون اسپایدرمن توانسته از آزمون زمان موفق بیرون بیاید. مسلماً بسیاری از عناصر مشخص اسپایدرمن دهه 60 تاریخ‌مصرف گذشته به نظر می‌رسد اما هنوز هم در مقایسه با همتایان خود استوار مانده است.

یکی از اولین سری انیمیشن‌های عنکبوتی مارول، همه عناصری که از اقتباس‌های امروزی انتظار دارید را در خود دارد. در اسپایدرمن دهه 60 زندگی دوگانه «پیتر پارکر» از چالش‌هایی که در دبیرستان با آن‌ها روبه‌رو است تا حرفه عکاسی در روزنامه «دیلی باگل» و زندگی شبانه او به‌عنوان مبارزی با لباس مبدل در برابر جانیان و اشرار به‌خوبی به تصویر کشیده شده است.

20 قسمت اول این انیمیشن دقیقاً مطابق با نسخه اصلی کمیک‌های مارول بود اما کمبود بودجه باعث شد فصل دوم و سوم به‌خوبی فصل اول نباشد و از منبع اصلی فاصله محسوسی بگیرد. در نهایت با وجود همه کاستی‌ها باید از اسپایدرمن دهه 60 به خاطر انقلاب در دنیای انیمیشن‌های ابرقهرمانی، القای مضامین جذاب و تبدیل اسپایدرمن به یکی از میم های اینترنتی قدردانی کرد.

9- Superman: The Animated Series

انیمیشن ابرقهرمانی

انیمیشن ابرقهرمانی Superman: The Animated Series در سال 1996 به نمایش درآمد و دنباله‌ای برای مجموعه انیمیشن Batman: The Animated Series که با قصه اصلی مرد پولادین تفاوت‌هایی داشت و آغازگر حضور شخصیت‌های تکراری در مجموعه انیمیشن‌های دی سی بود.

سوپرمن در طول این مجموعه در برابر «برین یاک»، «دارک ساید» «متالو» و حتی یکی از ابر شرورهای بتمن به نام «راس الغول» قرار می‌گیرد. اما بی‌شک اصلی‌ترین بخش داستان رویارویی «لکس لوتر» با سوپرمن و تلاش‌های او برای سرنگونی آخرین فرزند کریپتون است.

این مجموعه انیمیشنی آن‌طور که باید مورد تقدیر قرار نگرفت اما حقیقتاً چیزی از Batman: The Animated Series کم نداشت و در طول 4 سال نمایش بعضی از جذاب‌ترین داستان‌های مرد پولادین را روایت کرد.

8- Justice League/Justice League Unlimited

انیمیشن ابرقهرمانی

با جستجو در تاریخچه جهان انیمیشنی دی سی به این نتیجه می‌رسید، یک از راه‌هایی که دی سی برای پر کردن شکاف میان مجموعه‌های پرطرفدار و قدرت‌نمایی انجام می‌دهد گسترش این جهان انیمیشنی است و چه نمونه‌ای بهتر از لیگ عدالت.

این مجموعه انیمیشن ابر قهرمانی بر شخصیت‌هایی مثل «بتمن»، «سوپرمن»، «واندر ومن»، «فلش»، «گرین لنترن»، «مارشن من هانتر» و «هاک گرل» متمرکز است. در ادامه اسپین آفی به نام Justice League Unlimited تولید شد که قهرمانان اصلی لیگ عدالت را باشخصیت‌هایی فراموش‌شده و قهرمان‌های ناشناس ترکیب کرد.

هر دو این نمایش‌ها از همتایان پیشین خود تأثیرگذارتر و جالب‌تر بودند و زمینه ساخت بسیاری از فرنچایزهای امروزی را فراهم کردند. علاوه بر این مبارزات ابرقهرمانی را به شهرها، کشورها و حتی سیارات دیگر گسترش دادند.

7- The Batman

انیمیشن ابرقهرمانی

بدون شک The Batman یکی از مهجورترین انیمیشن‌های همه دوران است و تنها و تنها به این خاطر که در حد و اندازه شاهکاری چون Batman: The Animated Series نبود، مورد انتقادات بی‌رحمانه این قرار گرفت. اما نمی‌توانیم چشمانمان را بر زیبایی‌های آن ببندیم تنها به‌این‌علت که راه خود را می‌رود و از چیزی تقلید نمی‌کند. یادمان نرود The Batman مرزهای انیمیشن را جابه‌جا کرد.

انیمیشن ابرقهرمانی The Batman داستان تبدیل «بروس وین» از اسطوره‌ای شهری به یک پارتیزان و نهایتاً قهرمان گاتهام سیتی را به تصویر می‌کشد، در دل آن دوستی‌ها و دشمنی‌ها شکل می‌گیرد و نهایتاً بعضی از خلاقانه‌ترین داستان‌های تاریخِ مرد خفاشی روایت می‌شود.

جنبه‌های انیمیشنی The Batman نسبت به نمونه‌های پیشین اغراق‌آمیزتر بود. از موسیقی فانکی در آن استفاده‌شده و به جنبه‌های اساطیری بتمن بها داده شده بود. جالب است بدانید بعضی از آن‌ها اندکی دستخوش تغییر شد؛ مثلاً این واقعیت که «بت گرل» پیش از «رابین» به بتمن پیوست. بعضی از جذاب‌ترین ماجراهای بتمن در این انیمیشن مطرح می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به اپیزودهای The Clayface of Tragedy و Strange New World اشاره کرد.

6- Batman Beyond

انیمیشن ابرقهرمانی

هنگامی‌که پیشگامی Batman: The Animated Series به پایان خود نزدیک شد، دی سی تصمیم گرفت در انیمیشن جدید کاری را انجام دهد که تابه‌حال با داستان شوالیه تاریکی نکرده بود.  Batman Beyond یکی از اسپین آف های بتمن است که ماجرای آن در آینده گاتهام و دوران بازنشستگی «بروس وین» می‌گذرد. او تصمیم می‌گیرد میراث و آموزه‌های بتمن را به جوانی به نام «تری مگینس» منتقل کند.

این اسپین آف با سایر انیمیشن‌های بتمن متفاوت بود. بیش‌تر شخصیت‌های آن را نوجوانان تشکیل می‌دادند، همین امر داستان‌های متفاوتی را در جهان انیمیشنی دی سی به وجود آورد. چیزی که این انیمیشن را از سایر همتایان خود متمایز می‌کند وقوع اتفاقات در آینده، با امکانات مدرن و ابر شرور های عجیب غریب است، اتفاقاتی که در سایر کمیک‌های بتمن نیفتاد. در این انیمیشن ابرقهرمانی «کوین کانروی» صداپیشگی «بروس وین» سالخورده را بر عهده داشت.

5- X-Men: The Animated Series

انیمیشن ابرقهرمانی

به‌سختی می‌توانید یک طرفدار سرسخت گروه سرخوش ایکس من را پیدا کنید که X-Men: The Animated Series بهترین اقتباس از این قهرمانان جهش‌یافته نداند. این انیمیشن در سال 1992 به نمایش درآمد و دومین تلاش مارول برای ساخت انیمیشن‌های سریالی ایکس من بود ( پیش‌تر در سال 1989 Pryde of the X-Men به نمایش درآمده بود). البته با توجه به نتیجه نهایی باید اعتراف کنیم خیلی خوشحالیم که مارول دوباره این تجربه را تکرار کرد.

X-Men: The Animated Series در میان همه اقتباس‌های کیمک ها، روایت‌های سنگین و فکر شده بسیاری را باهم تلفیق کرد و با کنار هم قرار دادن قهرمان‌ها یکی از اولین تیم‌های ابرقهرمانی را تشکیل داد. ایکس من با وحشتناک‌ترین دشمنانی که می‌توان تصور کرد مبارزه می‌کرد که ازجمله آن‌ها می‌توان به مگنیتو، میستیک، آپوکالیپس و... اشاره کرد.

درهرصورت اگر در دهه 90 میلادی بزرگ‌شده باشید احتمالاً تماشای قسمت‌های بیست‌دقیقه‌ای این انیمیشن از جمله کارهای روزمره و تفریحات بی‌سروصدای کودکی‌تان محسوب می‌شود.

4- Teen Titans

انیمیشن ابرقهرمانی

درحالی‌که هواداران دی سی دیوانه لیگ عدالت هستند، تقریباً به همان اندازه عاشق این قهرمانان جوان در یک اسپین آف هستند. درست حدس زدید دقیقاً درباره تایتآن‌های نوجوان و شور و اشتیاقی که پس از اولین نمایش در سال 2003 در هواداران ایجاد کرد، صحبت می‌کنیم.

انیمیشن ابرقهرمانی Teen Titans ارتباط مستقیمی با DCAU ندارد اما تلاش می‌کند در کنار مقابله با مضامین تاریک و ناراحت‌کننده، شیوه قصه‌گویی بالغانه ای را سرلوحه خود قرار دهد. نمود عینی این شیوه در شخصیت‌پردازی‌های قوی آن مشخص است. در واقع شاید در ظاهر با یک نمایش ابرقهرمانی طرف باشیم اما داستان فکر شده‌ای پشت گذشته «رابین» و «اسلید»، احساساتش در مقابل «استار فایر» و تلاش «ریون» برای کنترل تاریکی بیرون (و درونش) وجود دارد.

تایتآن‌های نوجوان نمایش نامعمولی از ظاهر شوخ‌وشنگ شخصیت‌ها و روایت‌های تاریک و پیچیده بود که به طرز عجیبی این قهرمانان جوان و مبارزاتشان برای نجات جهان را دوست‌داشتنی می‌کرد. من که فکر می‌کنم پنج فصل و یک فیلم کافی نیست.

3- Young Justice

انیمیشن ابرقهرمانی

عدالت جویان جوان (Young Justice) پس از انتشار در سال 2011 دقیقاً همه را خلع سلاح کرد. با مقایسه این انیمیشن با تایتان‌های نوجوان (که پیش‌تر در مورد آن توضیح دادیم) به این پرسش می‌رسیم که آیا می‌خواست میراث خود را ایجاد کند؟ درهرصورت اگر هدف این بود ظاهراً تا اینجا موفق عمل کرده است.

Young Justice همه آنچه شما از انیمیشنی پیرامون ابرقهرمانان جوان انتظار دارید را در خود دارد. از اشتیاق و میل به زندگی تا تلاش برای انجام کارهای خوب (در راستای اثبات خودشان به اساتید). از جمله شخصیت‌های این انیمیشن می‌توان به «رابین»، «اسپیدی»، «کید فلش»، «آرتمیس»، «میس مارشن» و... اشاره کرد.

Young Justice از فرمول Batman: The Animated Series و روایت‌های طولانی استفاده کرد هرچند تفاوت‌های بسیاری دارد و این اثر تقریباً شبیه لایو اکشن به نظر می‌رسد. کمپین‌های چهارساله برای احیای مجدد این انیمیشن ابرقهرمانی موفق عمل کرد سرانجام فصل سوم سال گذشته به نمایش درآمد که نشان‌دهنده محبوبیت بالای آن نزد هواداران است.

2- (Spider-Man (1994

انیمیشن ابرقهرمانی

ما سال‌ها است که به تماشای اقتباس‌های انیمیشنی از عنکبوتِ مارول عادت کردیم، اما بدون شک هیچ‌کدام از آن‌ها به‌اندازه (Spider-Man (1994 به این ابرقهرمان دوست داشتنی وفادار نیستند.

Spider-Man (1994) تغییرات را از موسیقی متن هیجان انگیزش شروع کرد و ماجراهای شگفت‌انگیز «پیتر پارکر» و اولین رویارویی او با دشمنانی مثل «کینگ‌ پین»، «گرین گابلین»، «هاب گابلین»، «ونوم» و... را به تصویر کشید. همه این‌ها در حالی بود که «پارکر» هم دانش‌آموز دبیرستان بود و هم در «دیلی باگل» مشغول به کار بود.

طی پنج فصل این انیمیشن شاهد عرضه بی‌پایان ابر شرورهای کلاسیک بودیم، به‌گونه‌ای که این تعدد از جذابیت‌ها و انسجام کلی اثر کم نمی‌کرد. سنت‌شکنی Spider-Man (1994) نسبت به بسیاری از انیمیشن‌ها در این بود که از ورد به قلمرو  تاریک شخصیت‌هایی مثل «ونوم» و «کارناج» نمی‌ترسید و درعین‌حال رویکرد اصلی داستان را حفظ می‌کند. در نهایت به باور بسیاری این بهترین ورژن انیمیشنی اسپایدرمن است.

1- Batman: The Animated Series

انیمیشن ابرقهرمانی

هیچ شکی وجود ندارد که لایق‌ترین انیمیشنی که می‌تواند صدر لیست را به خود اختصاص دهد، Batman: The Animated Series است. این انیمیشن ابرقهرمانی در سال 1992 به نمایش درآمد و به منتقدان ثابت کرد هم ژانر ابرقهرمانی و هم انیمیشن می‌تواند روایت‌های بی‌نظیری برای بزرگ‌سالان خلق کند. بخش وسیعی از شخصیت‌ها از کمیک بوک های بتمن می‌آمدند اما  Batman: The Animated Series «هارلی کویین» و گذشته غم‌انگیز «مستر فریز» را برای اولین بار وارد داستان کرد.

تصاویر تیر و تاریک Batman: The Animated Series با الهام از انیمیشن‌های کلاسیک «تیم برتون» ساخته‌شده اما موجودیت مستقل خود را دارد. سبک ابداعی «پال وینی» شامل فیلم‌نامه‌ای قدرتمند در کنار بعد نمایشی جامع است و این انیمیشن را به اثر موفق و دوست‌داشتنی تبدیل می‌کند. علاوه بر این‌ها از نقش صداپیشگانی مثل «کوین کانروی» و «مارک همیل» نمی‌توان گذشت.

Batman: The Animated Series نه‌تنها بهترین در ژانر ابرقهرمانی است بلکه احتمالاً بهترین انیمیشن تلویزیونی نیز به شمار برود. این اثر از تمام ژانرها، رسانه‌ها و محدودیت‌ها گذشت تا با روایت‌های جذاب و پیچیده‌اش بر بسیاری از لایو اکشن‌های امروزی برتری داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (13 مورد)
  • Danyworld
    Danyworld | ۲۵ دی ۱۳۹۹

    حالا دور از اینکه به نظرم مردعنکبوتی باید اولین میبود و سریال spectacular spiderman خیلی جاش خالیه ولی شما باید دنیای maf مارولم در نظر بگیرین که تا قبل فیلم مردآهنی هنوز درحال کار بود. این دنیا هم شامل انیمیشنای خیلی باحالی بود مثل انتقام جویان ابدیه ۱و ۲ ، سیاره هالک ، هالک علیه ولورین و یا دکتر استرنج و …
    لطفا این سری انیمیشنارم در نظر بگیرید بعد به همین راحتی بگین انیمیشنای دیسی عالیه.اگر قرار داد maf هنوز ادامه داشت دیسی تو انیمیشنم هیچ شانسی نداشت

  • امیر حسین
    امیر حسین | ۲۹ مهر ۱۳۹۹

    انیمیشن مرد عنکبوتی خارق العاده باید تو لیست باشه جاش خالیه

  • آناهیتا
    آناهیتا | ۲۰ تیر ۱۳۹۹

    خداییش دی سی تو انیمیشن موفق تر بود ه تا مارول. البته مارول هم باید صادقانه گفت که فیلم هاش بهتر از فیلم های دی سی( بجز نولان و جوکر و ...) بوده

  • NO.10
    NO.10 | ۱۹ تیر ۱۳۹۹

    بتمن انیمیتد سری حداقل واسه من که عاشق بتمن هستم شاهکار تمام عیاره و آدمو در خودش غرق میکنه و کلی بهونه بهت میده که دوسش داشته باشی این مجموعه را.
    از صدای کوین کانروی هم که نمیشه گذشت از خدا ممنونم واسه خلق کانروی عزیز. بدون صداش بتمن یه قطعه بزرگی کم داشت

  • King M.M
    King M.M | ۱۹ تیر ۱۳۹۹

    The Batman باید رتبش پایینتر می بود حداکثر 2 یا 3

  • علی
    علی | ۱۸ تیر ۱۳۹۹

    خیلی با اسپایدرمن مجموعه کارتونی خاطره دارم در واقع اولین باری بود که فهمیدم ابر قهرمان یعنی چی و برای من بهترینه

  • souran
    souran | ۱۸ تیر ۱۳۹۹

    جای spectacular spiderman خالیه

  • Seyed Amirho3ein
    Seyed Amirho3ein | ۱۸ تیر ۱۳۹۹

    عکس انیمیشن The batman(رتبه ۷) اشتباهه
    عکس the animated series گذاشتین?

  • Sadra3st
    Sadra3st | ۱۸ تیر ۱۳۹۹

    اکثر انیمیشن ها از دیسی بودن
    بعد یه سری دوستان متعصب معتقدند که انیمیشن های مارول بهتره و میگن بتمن بیاند تقلید کرده یا اسپایدرمن از مجموعه انیمیشنی بتمن بهتره ...

    • noshad
      noshad | ۱۸ تیر ۱۳۹۹

      تو ساخت انیمیشن دی سی هزاران فرسنگ از مارول جلوتره

      • آرش پارساپور
        آرش پارساپور | ۲۰ تیر ۱۳۹۹

        نظر منم همینه. هرچند انیمیشن اسپایدرورس یک کمی این قاعده رو کون فیکون کرد

    • آرش پارساپور
      آرش پارساپور | ۲۰ تیر ۱۳۹۹

      همونجور که فن‌های دی سی باید بپذیرند از منظر سینمایی این استودیو و برادران وارنر کم کاری کرده، طرفداران مارول نیز باید بپذیرند توی زمینه انیمیشن در برابر دی سی ضعیف‌تر بوده استودیو محبوبشون. وجود دیزنی باعث میشه که اکثر انیمیشن‌های مارول تبدیل به آثار بچه‌گونه‌ای بشن.

      • Danyworld
        Danyworld | ۲۵ دی ۱۳۹۹

        حالا دور از اینکه به نظرم مردعنکبوتی باید اولین میبود و سریال spectacular spiderman خیلی جاش خالیه ولی شما باید دنیای maf مارولم در نظر بگیرین که تا قبل فیلم مردآهنی هنوز درحال کار بود. این دنیا هم شامل انیمیشنای خیلی باحالی بود مثل انتقام جویان ابدیه ۱و ۲ ، سیاره هالک ، هالک علیه ولورین و یا دکتر استرنج و ...
        لطفا این سری انیمیشنارم در نظر بگیرید بعد به همین راحتی بگین انیمیشنای دیسی عالیه.اگر قرار داد maf هنوز ادامه داشت دیسی تو انیمیشنم هیچ شانسی نداشت

مطالب پیشنهادی