کارگردان Wonder Woman 1984 تفاوتهای دنیای سینمایی دیسی و مارول را شرح میدهد
پس از شکستهای متعدد برادران وارنر در ایجاد یک دنیای سینمایی از ابرقهرمانان، آنها ظاهرا رویکرد کاملا جدیدی در پیش گرفتهاند و طی دو سه سال اخیر تنها شاهد فیلمهای مستقل و از قضا موفقی ...
پس از شکستهای متعدد برادران وارنر در ایجاد یک دنیای سینمایی از ابرقهرمانان، آنها ظاهرا رویکرد کاملا جدیدی در پیش گرفتهاند و طی دو سه سال اخیر تنها شاهد فیلمهای مستقل و از قضا موفقی از قهرمانان دیسی بودهایم. همانطور که میدانید ساختار فیلم Joker زمین تا آسمان با عنوانی نظیر Harley Quinn: Birds of Prey تفاوت داشت و احتمال میرود همین رویه در ساخت فیلم Wonder Woman 1984 هم صادق باشد.
نخستین فیلم Wonder Woman مورد استقبال هوادران دیسی قرار گرفت و حالا قرار است در دنباله آن همراه دایانا به زمان و مکانی متمایز سفر کنیم. پتی جنکینز، کارگردان Wonder Woman 1984 بهخاطر همین تفاوتها و ویژگیهای منحصر بهفرد است که علاقه وافری به کار در دنیای دیسی (DECU) دارد. او طی صحبتهای خود با Total Films گفت:
فیلمهای ابرقهرمانی همیشه دنیاهایی جدا از یکدیگر داشتند. فکر میکنم استثنای این مسئله کاری بود که مارول با ایجاد یک دنیای مشترک انجام داد. اما مشخصا این همه چیز نیست. باید به کتابهای کمیک هم نگاه کرد. این کتب از نظر داستان، تن، شخصیتپردازی و تقریبا از همه نظر باهم تفاوت دارند.
و خب لزوما هم در یک نقطه به یکدیگر گره نمیخورند. گاهی این اتفاق میافتد و خیلی هم هیجانانگیز است. ولی در اکثر مواقع هر ماجرا راه خودش را در پیش میگیرد. دیسی دارد الان همین کار را انجام میدهد. تازه صادقانه بگویم مارول هم در برخی نقاط همین رویکرد را در پیش گرفته؛ اگر به آثاری چون Thor: Ragnarok، Balck Widow یا حتی Doctor Strange نگاه کنید، میبینید سبک و سیاق هرکدام منحصر بهفرد و ویژه است.
جنکینز اینگونه به جمعبندی رسید:
من همیشه این رویکرد در دنیای دیسی را تحسین کردهام و عاشقش هستم؛ اینکه همه چیز متفاوت است.
مشخصا صحبتهای کارگردان Wonder Woman 1984 نکات قابلتوجه و نسبتا قابلقبولی دارد. اما خب پر هیچکس پوشیده نیست که او از دنیای دیسی است و نظراتش میتواند نقاط ضعفی هم داشته باشد. دیگر این روزها کمتر کسی وجود دارد که شکستهای تلخ دیسی در ایجاد «لیگ عدالت» و تجمیع ابرقهرمانان را به یاد نداشته باشد. برادران وارنر در ابتدا قصد داشتند موفقیتهای شگفتانگیز مارول را تکرار کنند اما خب با استراتژیهای عجوللانه و عدم شکلدهی زیربنای مناسب، عملا نقشههای خود را نابود کردند.
بیشتر بخوانید:
- 5 قهرمان برتر کمیکهای دی سی
- چرا دیسی و مارول در دهه 90 خیلی از شخصیتهایشان را جایگزین کردند؟
- تصاویر جدیدی از فیلم Wonder Woman 1984 منتشر شد
نتیجه کار این شد که مسئولان اجرایی برادران وارنر به یک پاسخ مشخص رسیدند: ساخت دنیای مشترک کار ما نیست! و خب در نهایت رویکرد جدیدی در پیش گرفتند و ساخت فیلمهای مستقل را به داشتن دنیای سینمایی ترجیح دادند. باید اعتراف کنیم که این رویکرد جدید تا به اینجا عالی عمل کرده و باید شاهد عناوین منحصر بهفرد و اورجینال بیشتری از دیسی هم باشیم.
فیلم Wonder Woman 1984 با درخشش گل گدوت برای اکران در ۱۲ آگوست سال جاری (۲۲ مرداد ماه) برنامهریزی شده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
در مورد واندر وومن، من از فیلم جدا لذت بردم. این که بتونی تمرکز رو روی شخصیت نگهداری به جای کارکتری که لباس زیادی تنش نیست کار ساده ای نبود. صحنه های شوخی خوب در اومده بود و اون صحنه حمله به برج کلیسا جدا خوب کارگردانی شده بود.
فیلم جوکر و هارلی کویین هم هر دو فوق العاده بودن (هر چند خشونت هارلی کویین شوکه کننده بود)، و همین باعث می شه هر وقت فیلمی از دی سی می یاد (با اینکه از زمان کودکی طرفدار مارول و مجوعه ایکس من بودم) منتظر یک فیلم “سینمایی” با مختصات سینما باشی، اما سینمای مارول، با اینکه تک تک فیلمها رو دیدم و بعضی رو بیشتر از یک بار، اما مثل تماشای اپیزودهای طولانی یک سریال هستن که اثری از کارگردان توش نیست و تاثیر اصلی رو تهیه کننده داره.
این واندر وومن که سالها از انسانها و تکنولوژی بدور بوده چگونه میشود وقتی به نجات خلبان میرود بدون تامل زود دست میبره سمت کمربند خلبان را باز میکند یا اینکه اون ناوگان عظیم آلمان یکهو بیخیال ساحل نبرد میشود..این فقط دو ضعف خنده آور و ضایع در نیم ساعت اول فیلم بود.خلاصه یک فیلم بی خود بی سر ته و مردم همیشه جو گیر در صحنه هجوم بردن که گل گدوت با اون لباس س.... ببینن.
فیلم اسمش روشه دیگه، فیلمه، مستند که نیست!! همه این ژانر فیلما بر اساس قوه تخیل ساخته میشن! مگه مارول بهتر بوده ؟ توی به قول خودشون شاهکار اونجرز اند گیم یک موش اتفاقیروی یک دکمه پا گذاشت و مرد مورچه ای بعد 5 سال از دنیای کوانتوم خارج شد!!! نه که این خیلی منطقیه؟!!! و در مورد لباس گل گدوک هم بگم که لباس واندروومن 100 سال که همینه! اگه چشمای شما به گناه آلوده میشه میتونی نگاه نکنی! میتونی فصل 4 ستایشو ببینی
البته باید اینو گفت که اون جریان موش روی کیبورد همچین غیر منطقی هم نیست.... یک تئوری وجود داره به اسم میمون نامتناهی که میگه اگر یک میمون رو همراه دستگاه تایپ توی فضای بی نهایت قرار بدی و میمون به صورت رندوم دکمه های کیبورد رو فشار بده، هیچ بعید نیست که بتونه یه روزی آثار شکسپیر رو بنویسه!
همین راجع به این استدلال هم صدق میکنه!