اینسامنیاک گیمز یا راک استدی – کدام یک بازی ابرقهرمانی بهتری ساختند؟
۱۰ سال پیش زمانی که اولین تریلر بتمن آرکام آسایلم بیرون آمد شاید هیچکس فکرش را هم نمیکرد یک استودیو تازه کار بتواند بازیهای ابرقهرمانی و در مراتب بالاتر صنعت بازیهای ویدیویی را با تعاریفی ...
۱۰ سال پیش زمانی که اولین تریلر بتمن آرکام آسایلم بیرون آمد شاید هیچکس فکرش را هم نمیکرد یک استودیو تازه کار بتواند بازیهای ابرقهرمانی و در مراتب بالاتر صنعت بازیهای ویدیویی را با تعاریفی جدید آشنا کند. اما راک استدی این کار را به سرانجام رساند و اثری را به طرفداران شوالیه شنل پوش تحویل داد که سالها منتظرش بودند.
سیستم مبارزات تازهای که پیشتر در هیچ اثری شاهدش نبودیم، گیمپلی درگیر کننده و روایت گیرایی که در عین غافلگیر کننده بودن تطابق خوبی با کامیک بوکها داشت، همه از ویژگیهایی بودند که از آرکام آسایلم یک بازی تمام عیار میساختند. در ضمن نباید فراموش کرد که استفاده از صداپیشگانی چون مارک همیل و کوین کانروی (صداپیشگان اصلی سری انیمیشنهای بتمن) نیز در رسیدن به چنین عملکرد موفقی بیتاثیر نبود.
هنوزم که هنوز است از جوکر سری بازیهای بتمن آرکام به عنوان یکی از تاثیرگذارترین و به یادماندنیترین شخصیتهای تاریخ بازیسازی یاد میشود. تمام این ویژگیهای خوب پا به نسخه بعدی یعنی آرکام سیتی نیز گذاشتند. آرکام سیتی دقیقا همان بازی تکامل یافتهای بود که همه منتظرش بودند. همه چیز در قسمت دوم با بهبود عجیب و غریبی رو به رو شد که صدها برابر به ارزش سری میافزود. بازی حالا سیستم کامبت پیشرفتهتری داشت، باسهایش تنوع بیشتری پیدا کرده بودند، ضعف بازی اول در طراحی مراحل جانبی جبران شده بود و داستانی پر از غافلگیری داشتید که با کارگردانی بینظیری روایت میشد.
در یک کلام راک استدی با آرکام سیتی نبوغ خود در بازیسازی را به نمایش گذاشت و سطح بازیهای ابرقهرمانی را تا حدی بالا برد که بتوان از آنها به عنوان رقیبی شایسته برای اثر موفقی چون اسکایریم یاد کرد. اینها دست آورد کمی نبودند و مطمئنا راک استدی کاملا از روی شانس و اقبال به چنین جایگاهی نرسید. آنها میدانستند که میخواهند چه چیزی بسازند و از آن مهمتر میدانستند که طرفداران چنین بازیهای به چه چیزی علاقه دارند. پس راک استدی بیگدار به آب نزده بود و با مطالعه روی سبک و سیاق این بازیها و زیر نظر گرفتن سلیقه طرفداران این آثار، نقشه راه خود برای توسعه یک بازی سوپر هیرویی منحصر به فرد را چیده بود.
این کاریست که خیلی از توسعه دهندگان امروزی انجام نمیدهند و با بیملاحظگی، آثاری روانه بازار میکنند که مطمئن نیستند مخاطب از آنها لذت میبرد یا نه. اما در میان بسیاری از این توسعه دهندگان، اینسامنیاک گیمز با مطالعه دقیق روی طرفداران کامیک بوکهای اسپایدرمن و الهام گرفتن از آثار تاثیر گذار راک استدی، مسیری را در پیش گرفت که آینده روشنی داشت. از همان اولین نمایشهای اسپایدرمن میشد فهمید که اینسامنیاک دارد روی یک بازی موفق کار میکند. نتایج تمام فعالیتهای شبانه روزی این استودیو را هم حالا میشود به خوبی مشاهده کرد.
عملکرد بازی آنقدر خوب بود که در میان بهترین بازیهای سال و کنار آثار بزرگی چون Red Dead Redemption 2 و God of War جای گرفت. از نظر فروش نیز در حال حاضر اسپایدرمن رکورد دار انحصاریهای پلیاستیشن است. حتی مارول نیز اعلام کرد که اسپایدرمن اینسامنیاک میتواند آیرونمن صنعت بازیهای ویدیویی باشد و این پتانسل را دارد که موفقیتهای بیشتری برای این شرکت بزرگ به همراه آورد. اینها اصلا تعریف و تمجیدهای کمی نیستند. اینسامنیاک گیمز اسپایدرمنی ساخت که اکتیویژن با آن منبع مالی گستردهاش نتواسنته حتی شبیه آن را بسازد. اما این برای خیلیها سوال است که آیا اسپایدرمن اینسامنیاک از سری بازیهای بتمن آرکام هم بهتر است؟
خب بگذارید در یک کلام به این سوال پاسخ منفی بدهم و در ادامه برایتان از دلایلم بگویم. نمیگویم که اسپایدرمن بازی بدی است. بازی در ساعات اولیهاش شما را محو خودش میکند. نیویورک مارولی بازی فوقالعاده است، انیمیشنهای بدن مرد عنکبوتی چشم را نوازش میدهند و تاب خوردن در سطح شهر حس دلنشینی دارد که ممکن است هیچ وقت طعم شیرینش از یادتان نرود. اما نه اسپایدرمن اینسامنیاک حتی نمیتواند ذرهای هم به استانداردهایی که راک استدی تعریف کرده نزدیک شود.
بگذارید اول از هر چیزی به سراغ کارگردانی این دو اثر بروم و برایتان بگویم که راک استدی در این زمنیه چقدر جلوتر از اینسامنیاک است. همه ما میدانیم که اینسامنیاک در ساخت بازیهای مفرح همیشه عملکرد خوبی دارد. اما بیایید با خودمان صادق باشیم، آنها یک جای کارشان در کارگردانی بازیها میلنگد. کارگردانی طراحی مراحل اسپایدرمن به گونهای است که شما از بین پلتفرمهای مختلف جا به جا میشوید، به نبرد با دشمنان میپردازید، دوباره به سراغ پریدن و تار تنیدین میان پلتفرمهای پر پیچ و خم میشوید و در ادامه تا پایتان به زمین میرسد مجبور میشوید با یک سری یاغی گردن کلفت دیگر که با قبلیها تفاوت چندانی ندارند مبارزه کنید.
این رویه بارها و بارها تکرار میشود و تا جایی ادامه مییابد که در نهایت از بودن در چنین ورطه تکراری خسته میشوید. در این میان اینسامنیاک حتی در طراحی معماهای پیچیدهتر و گذاشتن آنها در جای درست نیز ضعف نشان میدهد و نمیتواند با استفاده از چنین المانهایی به مخاطب چیز جدیدی تحویل دهد. تقریبا از یک ساعتی به بعد شما در بازی جدید اینسامنیاک مشغول تکرار یک سری فعالیت کاملا یکسان هستید و متاسفانه به خاطر تزریق کم تنوع، اسپایدرمن در اواسط خط داستانی رنگ یک بازی کاملا معمولی را به خود میگیرد.
ادامه این رویه در مراحل جانبی بازی، باعث بروز یک فاجعه میشود. کاملا مشخص است که اینسامنیاک هیچ ایدهای برای مراحل جانبی در ذهن نداشته و آنها صرفا سعی کردهاند با طراحی مبتدی یک سری مراحل کاملا ساده، نیویورک زیبا و بزرگ خود را پر کنند. اما قضیه بر سر کارگردانی راک استدی کاملا فرق میکند. آنها در تمام جوانب بازی خود به کارگردانی مراحل و تزریق تنوع به آنها، اهمیت ویژهای میدادند. خیلی کم پیش میآید که در آرکام آسایلم یا آرکام ستی در ورطه تکرار بیفتید و مدام مجبور به انجام یک سری فعالیت کاملا یکسان شوید.
طراحی مراحل در دو بازی نخست سری بازیهای بتمن آرکام آنقدر متنوع و منحصر به فرد بود که نمیتوان گفت در طول بازی لحظاتی وجود داشتند که میشد در آنها تکرار دید. برای مثال میتوانم از تنوعی که آرکام آسایلم با مراحل اسکیرکرو برایتان ایجاد میکرد صحبت کنم. جهان سه بعدی بازی به ناگهان جایش را به کابوس دو و نیم بعدی میداد که در آن هیچ یک از گجتهای قدرتمند شوالیه تاریکی جایی برای عرض اندام نداشتند. پس به طور کلی میتوان گفت که در عرض چند ثانیه به طور کامل رویه بازی تغییر میکرد و اغلب این کار آنقدر سینمایی اتفاق میافتاد که از رویارویی و دیدار دوباره با مترسک لذت میبردید.
این اتفاقها به ندرت در اسپایدرمن اینسامنیاک میافتند. حتی زمانی هم که اینسامنیاک میآید در مرحله مبارزه با اسکورپیون کمی پا در این وادی بگذارد و مرحلهای شبیه به مراحل مدهتر سری آرکام برای مردعنکبوتی طراحی کند، ضعف نشان میدهد و نمیتواند عملکرد قدرتمندی از خود به نمایش بگذارد. از طرفی سیستم مبارزات اسپایدرمن هم از نظر تاکتیکال بودن و درجه سختی قابل قیاس با سری آرکام نیست. اینسامنیاک کاملا از سیستم مبارزات سری آرکام، ضد حمله یا همان Counter Attack را حذف کرده و شما تنها میتوانید با پریدن به اطراف، از مشت و گلوله دشمنان فرار کنید.
اصلا میشود گفت که اینسامنیاک آمده و تاکتیکال بودن خوب سیستم مبارزات سری بازیهای بتمن آرکام را فدای جذابیت نبردها کرده. آنها به دنبال این بودند که یک سیستم مبارزه لذت بخش و سریع بسازند که در این کار نیز موفق بودهاند. اما شاید یادشان رفته که با این کار دارند مهارتهای گیمر را نادیده میگیرند و به جای اینکه به او اجازه دهند برای مبارزه با دشمنان برنامه ریزی کند، میگذارند تا با مشتهای سهمگین و سریع مرد عنکبوتی دشمنان را به آسمان ببرند و بدون مزاحمت آنها را از پیش رو بردارد.
با این حال در کل سری بتمن آرکام، حتی آرکام ارجینز نیز چنین نبود. شما باید برای تمام مبارزهها برنامه میداشتید و اصلا همین باعث میشد که رویارویی با تمام دشمنان مختلف بازی تکراری نشود و همچنان سرگرم کننده باشد. حتی باسهای بازی نیز منحصر به فرد بودند و مبارزه با هر یک از آنها در عین جذابیت، خلاقانه و خاص بود. این در حالیست که چنین چیزهایی در اسپایدرمن اینسامنیاک به ندرت یافت میشود. تقریبا بازی هیچ باس فایت به یاد ماندی ندارد که بخواهید بعدا در مورد آن صحبت کنید و از خوش ساخت و خاطره انگیز بودنشان برای دیگران بگویید.
در بهترین شرایط بازی باسهای خوبی داشت که مبارزه با آنها با آن افکتهای سینمایی جذاب، منجر به ایجاد حسی دلنشین میشد اما نمیشود آنها را در زمره بهترین باسفایتهای صنعت بازیهای ویدیویی جا داد. این در حالیست که سری بتمن آرکام (البته به جز آرکام نایت) همیشه باسفایتهای به یاد ماندنی بسیاری داشتند که شاید از میان بهترینهایشان بتوان به راس الغول و کِلِی فیس اشاره کرد. بشخصه خود من انتظار زیادی برای تجربه اسپایدرمن اینسامنیاک کشیدم و فکر میکردم که با بازی خیلی بهتری طرف باشم.
اما متاسفانه زمانی که بازی را به پایان رساندم این برایم جا افتاد که اسپایدرمن اینسامنیاک هنوز راه درازی برای رسیدن به استانداردهای راک استدی دارد. تنها بخشی که میتوانم بگویم اینسامنیاک در آن خیلی از راک استدی جلوتر بود، داستان بازی است. البته این بدان معنا نیست که سری آرکام داستانهای خوبی نداشتند. اتفاقا در نوع و زمان خودشان فوقالعاده بودند. اما راک استدی همیشه در به تصویر کشیدن شخصیت بروس وین کوتاهی میکرد و در تمام بازیها بیشتر به جنبه بتمن بودن او میپرداخت تا هویت کسی که به آن شنل سیاه رنگ هویت میبخشید.
خوشبختانه اینسامنیاک از این قضیه کورکورانه تبعیت نکرد و تا جایی که توانست به شخصیت پیتر پارکر و روابط او با دوستان و عشق زندگیش پرداخت و کاری کرد که اسپایدرمن قصه ظاهر واقعیتری به خود بگیرد و صرفا ابرقهرمانی نباشد که فقط بلد است مشت و لگد نثار دشمنانش کند. در کل از هر دو بازی لذت بردم اما قطع به یقین میدانم که اسپایدرمن اینسامنیاک هنوز جای کار زیادی دارد تا بتواند تاثیرگذاری سری بتمن آرکام را داشته باشد. مطمئن باشید آنها هنوز زیر سایه راک استدی هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آقای نویسنده واقعااحمق هستی،همچنین کاربرای دیگر.
اولاهرکی میگه بتمن ازاسپایدرمن بهتره خیلی احمقه نمیگم بتمن بازی بده اتفاقابازی خوبیه،امااسپایدرمن چندبرابرازبتمن بهتره،دلایل:
فضای اسپایدرمن نسبت به بتمن شادتره
گیم پلی اسپایدرمن ازبتمن بهتره
داستان اسپایدرمن ازبتمن بهتروقوی تره
همچنین صدهادلیل دارم که اسپایدرمن ازبتمن عالیه
"به قول حشمت فردوس افتاد"
ببین
اولا احمق خودتی
دوما ....
تمام اینایی که گفتی کاملا غیر منطقی بودن
یعنی چی شاد تره ؟ هان ؟ مگه به سبک و شاد بودن یا غمگین بودن ربط داره ؟
به قول معروف
( جواب ابلهان خاموشیست )
واقعا هردو بازی فوق العاده بودن ولی باید در نظر گرفته که تو بازی های بتمن ما کارهای زیاد متفاوتی انجام نمیدیم(کارآگاهی و مبارزه) پس زیاد تنوع نداره ولی تو اسپایدرمن انواع کار ها (کارآگاهی، حل معما، مبارزه،حل مشکلات روزمره دیگران) رو انجام میدیم و از نظر من میشه گفت اسپایدرمن بهتر از بتمن بود
من خودم اسپایدر من رو بیشتر دوست دارم ولی سری بتمن ارخهام نایت هیچ رقیبی نداره و این یعنی اسپایدر من هم بازیه خوبیه
معلومه دیگ راک استدی حریف نداره ترکونده دمت گرم بابت مقاله خسته نباشی
آقای نویسنده واقعا براتون متعاسفم
اقا چیکار دارید کد.م خ.به بشینید هر دو رو بازی کنید عشق کنید مثل این بمونه بگی رد دد یا جی تی ای
بشین هردو رو بازی کن کیف کن چرا حرص میخوری کدوم بهتره
من به خاطر شوالیه ارخام پلی استیشن 4 خریدم ولی از اسپایدرمن بدم نمیاد. اما نمیدونم چطوری بود به من نچسبید بازی اسپایدرمن کلا از گیم پلیش خوشم نیومد نتونستم باهاش کنار بیام
سری ارخام یه سرو گردن از اسپایدرمن بهتر بوده ولی این به معنی بد بودن اسپایدی نیست هنوز کار داره تا به استاندارد های ارخام برس
متن بازی در باب مبارزات نشون میده نویسنده اصلا یا این دو تا رو بازی نکرده یا توانایی تحلیلش به شدت ضعیفه.
بتمن فقط کافی بود که دکمه مربع رو پشت هم فشار میدادی و خیلی راحت همه دشمنا ناک اوت میشدن. حتی کانتر اتک هم به شدت اسون بود دکمش با ضربه زدن یکی بود. فیلم ویدیوگیم دانکی مربوط به بتمن رو ببینید متوجه می شید
تو اسپایدرمن به هیچ وجه اینطوری نیست و عمق مبارزات بازی به شدت بالاتره از گجت ها و قابلیت های لباس ها گرفته تا فنون و جاخالی و چلنج های بازی.
فایتینگ بتمن به شدت سطحیه و هیچ عمق و نبوغی نداره اما فایتینگ اسپایدرمن واقعا در سطح بالاتری هست. این یه نظر نیست، کافیه فقط بازی کنید یا مقایسشو تو یوتیوب چک کنید.
البته ناگفته نماند فایتینگ اسپایدرمن هم اونقدر چیز خاصی نیست منتها از بتمن خیلی بهتره.
در باره بقیه بخش ها نظری ندارم، ولی مشخصه متن به شدت bias هست.
در ضمن من تمام نسخه هارو تموم کردم و از رو هوا حرف نمیزنم.
دوست عزیز فکر نکنم حتی نویسنده رو خوب بشناسین
شناختن یا نشناختن من فرقی به حال تحلیل ضعیف نمی کنه.
والا به قولاً ناتینگ تو سِی ?
به نظر من که اتفاقا استفاده از گجت ها تو مبارزات بتمن آرخام بیشتر به چشم میومد
و اتفاقا بتمن ارکام سیستم مبارزات خلاقی داشت و هسته اصلی مبارزات اسپایدرمن هم همون سیستم مبارزه انقلابی بتمن آرکام بود
اسپایدرمن بازی واقعا خوبیه ولی قابل مقایسه با بتمن ارکام نیست
امیدوارم اینسامنیاک تو قسمت دوم نواقص این نسخه رو برطرف کنه و یه بازی شاهکار تحویلمون بده
در اینکه اسپایدرمن از سیستم فایتینگ بتمن الهام گرفته هیچ شکی درش نیست. به نظر من حتی نسخه تغییر یافته و تکامل یافته سیستم مبارزات بتمن هست.
ببینید، شما در بتمن اگر تو یه بازه پنج ثانیه ای یا ده ثانیه دکمه مربع رو پشت هم فشار بدید، اگه دشمنی ازتون دور باشه بهش نزدیک میشید اتومات و میزنیدش. چون در مبارزات بتمن دشمنا و بتمو به هم نزدیک ترن، عملا نیازی به جهت گیری نیست سیستم اتومات خودش هدف رو انتخاب می کنه و میزنه. همزمان اگه یکی بهتون بخواد مشت بزنه اصلا حتی نیازی نیست به علامت روی بالای سر توجه کنید، چون به حدی بازه جواب دادن به اتک زیاده که نیازی به دقت و سرعت عمل برای کانتر اتک نیست. نه تنها تو همون ده ثانیه دکمه مربع زدن دشمنارو میزنید، بلکه به واسطش هر دشمنی که بهتون مشت بزنه هم بهش جواب میدید، حتی اگه دو نفر باشن.
سیستم اتک و کانتر اتک یکیه. همه چی به صورت اتومات انجام میشه. هیچ چالشی وجود نداره.
در اسپایدرمن سیستم کانتراتک به اون صورت نداریم. شما یا باید جاخالی بدید یا بپرید، نوار خطر روی دشمن برای اینه که بهتون بفهمونه باید جاخالی بدید. چون فواصل بین دشمن و بازیکن زیاده، سیستم ضربه اتومات که تو اسپایدرمن هم هست، کمتر عمل میکنه و شما باید بدونید کیو دقیقا باید بزنید.
در مبارزاتی که تعداد دشمنا زیادن و افرادی که اسلحه دارن زیاده، شما «وادار» میشید که از گجت استفاده کنید.خوبی گجت ها هم اینطوریه که شما در یک لحظه لزوما نمیتونید با یه استفاده از یه گجت همه چیو عوض کنید.
داداش وقتی پنج دقیقه تو آسمون به طرف ضربه میزنی جالبه ?
تو که بازی کردی میفهمی وقتی تو دوتا بازی اگه هفت نفر با تفنگ بیان تو بتمن باید به آرومی انجام بدی
ولی تو اسپایدر من فقط کافیه مثلث بزنی
نه آرپیجی نه تیر نه مشت.
تازه اگه به گجت باشه اسپایدر من تارهاش همش گجته ?
فک کردی دستش پرتاب میکنه ؟؟
تازه تعداد اشخاصی که تو مرد عنکبوتی میتونی بزنی اگه مسلح نباشن دوبرابر. و اگه مسلح نباشن هفت برابر بیشتره (تو بازه زمانی خاص)
دوست عزیز مبارزات هوایی در واقع راهی برای فرار از مبارزات زمینی که تعداد افراد زیاده هست، که اسپایدرمن بدون ضربه خوردن راحت رو یه دشمن فوکوس کنه، اگه ادمای مسلح بذارن.
از طرفی شما میتونید تو مبارزات هوایی زمین بازی رو با نگه داشتن مربع عوض کنید یا دشمن روی هوا رو به سمت زمین پرت کنید تا دشمنا انسجامشون رو از دست بدن و دوباره برگردید زمین و راحت تر مبارزه کنید.
در واقع باید دکمه دایره رو بزنید تا جاخالی بدید از تیر مسلح ها و اونم یه نوار خطر نسبتا طولانی داره. تو این بازی هم ار پی جی هست هم تیر هم مشت، همشون هم باید جاخالی بدید چون ضربه ای که میخورید چند ثانیه خلع سلاحتون می کنه. گجت های بازی متفاوتن و حتی گجت برقی یا شاک ویو هم تو بازی داریم و هر کدوم عملکرد متفاوتی دارن.
تو مبارزات تن به تن شما فقط یک نفر رو میتونی بزنی نه هفت نفر، تو بتمن شما میتونی دو یا سه نفر رو کانتر اتک کنی!
برام عجیبه انگار شما یه بازی متفاوت از اسپایدرمن رو تجربه کردید، یا شاید اصن بازی نکردید.
نمیشه اونقدر مقایسه کرد چون سال انتشار فرق داره قهرمان فرق داره تم فرق داره ولی هرجون نگاه کنی سری بتمن بهتره
بی شک و تردید سه گانه آرکهام راکستدی ی سرو گردن از اسپایدرمن اینسامنیاک بالاتره
تو ماموریت های فرعی اسپایدرمن باید کفتر میگرفتی??
بی شک و تردید سه گانه راکستدی ی سر و گردن از اسپایدرمن بالاتره
تو ماموریت های فرعی اسپایدرمن باید کفتر میگرفتی??
سه گانه بتمن آرکام واقعا عالی بود
هر ۳ نسخه مجموعه فوق العاده بودن ( از همه بهتر ارکام سیتی که از هر لحاظ کامله )
خسته نباشید بابت مقاله، متاسفانه به نظرم مقاله تون خیلی به طرفه به قاضی رفته و طوری نوشته شده که اگر کسی بازی اسپایدرمن رو تجربه نکرده باشه به احتمال زیاد برای رفتن سمت بازی انگیزه ش رو از دست میده و دیگه تمایلی نداره برای انجام بازی. یه نکته دیگه اینه که تو مقاله طوری گفته شده که انگار بازی اسپایدرمن تنها یه کپی ضعیف از سری آرکام که اشتباه محضه همچین فکری، نمیگم بازی قوی تر از سری آرکامه ولی ضعیف تر هم نیست، شما بازی اسپایدرمن رو از هرجهت با استاندارد های بتمن مقایسه کردید که این یه مشکل بزرگه چون این بازی بازی بتمن نیست بلکه بازی اسپایدرمنه و جز چیزهایی که تو هردو بازی مثل داستان و گرافیک قابل مقایسه هستن باید مقایسه بشن، قطعا نباید گریم پلی مبارزات اسپایدرمن با بتمن شباهت داشته باشه.این دقیقا چیزیه که انتظار نداشتم شما چنین چیزی بگید، چون سبک مبارزه بتمن و اسپایدرمن شدیدا با هم تفاوت داره.
کلا انگار هدف مقاله کوبیدن بازی اسپایدرمن و تمجید از سری آرکام بود و کاملا یک طرفه و متاسفانه بدون مقایسه صحیح دوبازی رو مقایسه کرده و کلا هدفش این بود که گفته شه سری آرکام بهتره. خسته نباشید
آش نخورده و دهن سوخته
جفتشو بازی کن بعد متوجه میشی مقاله درسته
سری بتمن واقعا هیچ ربطی به این بازی نداره اصن بتمنو اسپایدرمن چی شون به هم می خوره آخه؟؟؟
ضمنا خلاصه این مقاله می شه این :
سیستم مبارزه مارول اسپایدرمن مثل بتمن اما ضعیف تر
جابجایی در مارول اسپایدرمن مثل بتمن اما ضعیف تر
مراحل اصلی در مارول اسپایدرمن مثل بتمن اما ضعیف تر
مراحل فرعی در مارول اسپایدرمن مثل بتمن اما ضعیف تر
باس ها در مارول اسپایدرمن مثل بتمن اما ضعیف تر
////// در مارول اسپایدرمن مثل بتمن اما ضعیف تر
////// در مارول اسپایدرمن مثل بتمن اما ضعیف تر
تو باشی قبل بازی کردن یه بازی اینو بخونی می ری سمتش
هر کی این مقاله رو بخونه فکر می کنه مارول اسپایدرمن یه دمو برای سری بتمن آرخام هستش