قبل از تماشای فیلم The New Mutants چه کمیکهایی را بخوانیم؟
چند روز تا انتشار فیلم The New Mutants بیشتر باقی نمانده است (البته اگر در همین فرصت نیز برای بار Nام تأخیر نخورد) و بالاخره میتوانیم به تماشای این فیلم بنشینیم. حالا که چند روز ...
چند روز تا انتشار فیلم The New Mutants بیشتر باقی نمانده است (البته اگر در همین فرصت نیز برای بار Nام تأخیر نخورد) و بالاخره میتوانیم به تماشای این فیلم بنشینیم. حالا که چند روز وقت داریم، چرا نرویم سراغ کمیکهای The New Mutants تا با اطلاعات بیشتر به سراغ تماشای فیلم برویم؟
در این مطلب میخواهیم شما را با ۷ مورد از مهمترین کمیکهای The New Mutants آشنا کنیم تا ولفزبین (Wolfsbane)، مجیک (Magik) و باقی اعضای تیم را بهتر بشناسید.
شاید تریلرهای این ساخته جدید از دنیای جهشیافتهها با جو ترسناک و وهم برانگیز، کمی متفاوت از آثار کمیک بوکی و ایکس من به نظر بیایند اما اگر با دنیای کمیکهای The New Mutants شناختی نسبی داشته باشید، برایتان منطقی خواهند بود.
در ادامه کمیکهایی را مشاهده میکنید که میتوانند شما را زودتر با این شخصیتهای عجیب و غریب و دنیای ترسناکشان آشنا کنند.
The New Mutants Classic, Vol. 1
در سال ۱۹۸۲، کریس کلیرمونت کمیکهای ایکس من مارول را از عدهای شخصیت نوجوان جهشیافته درجه ۳ به یکی از بهترین آثار مارول تبدیل کرده بود. دوره جدیدی برای ایکس من شروع و توجهها به این کمیکها جلب شده بود، بنابراین مارول نیز تقاضای کمیکهای بیشتر میکرد. کلیرمونت، باب مکلئودِ مصور را استخدام کرد و آنها با هم The New Mutants را خلق کردند.
در دهه ۸۰ میلادی، ایکس من تبدیل به موجوداتی بالغ شده و از ایده اولیه عدهای نوجوانِ شاگردِ چارلز اگزویر، خیلی فاصله گرفته بودند. کلیرمونت این ایده را داشت تا دوباره عمارت اگزویر به مدرسه تبدیل شود و ایدهاش را با یک گروه از دانشآموزان جدید پیاده کرد و آنها را The New Mutants نامید.
شمارههای اولیه این سری کمیک بیشتر جنبه آشنایی و معرفی داشتند. با این حال کلیرمونت از این فرصت استفاده و افکار ملودرام خود را وارد داستانهای The New Mutants کرد. این شخصیتهای نوجوان جلوی خرابیهای دنیا و شخصیتهای شرور را میگرفتند، عواطف و احساسات خود را در مورد عشق، تنهایی و از دست دادن اطرافیان به اشتراک میگذاشتند اما نکته کلیدی در مورد آنها این بود که The New Mutants نه ابرقهرمان بودند، نه ویلجنتی و نه کاوشگر.
در این داستانها با بچههایی طرف بودیم که با تغییرات و قدرتهایی رو به رو میشوند که برایشان قابل درک نیست. این تغییرات باعث میشدند تا آنها دوران کودکی خود را از دست داده، از دیگران جدا بیفتند و زودتر از چیزی که انتظارش را دارند وارد دنیای آدم بزرگها شوند.
The New Mutants: The Demon Bear Saga
در حالی که The New Mutants هیچوقت تبدیل به شخصیتهای درجه اولی مثل اعضای شناخته شده ایکس من نشدند اما تأثیر بزرگی روی مدیوم کمیک بوک گذاشتهاند که از شهرتشان نیز بیشتر است. بیشتر این تأثیرگذاری به لطف خط داستانی The Demon Bear Saga است که فقط سه شماره طول کشید اما کل صنعت کمیک بوک را متوجه خود کرد.
در شماره ۱۸ کمیک The New Mutants، بیل سینکیهویچ به عنوان عضو جدید وارد تیم خالق کمیک شد و جنبه بصری کمیک The New Mutants را تبدیل به یکی از آثار چشمنواز در دهه ۸۰ کرد. در حالی که سینکیهویچ میتوانست کمیکها را به صورت دوست داشتنی و با استفاده از فوتورئالیسم به تصویر بکشد اما او ترجیح داد تا جای ممکن در صنعت کمیک بوک به محدودیتها غلبه کند. سینکیهویچ متمایل به نوعی تصویرسازی با جزئیات بالا بود که میتواست به طور هنری زندگی درونی شخصیتها را منتقل کند. همین باعث شد که مصور یک اثر کمیک بوکی به قدری با نویسنده در ارتباط باشد که در کمیکهای ابرقهرمانی معمولی تا آن دوره سابقه نداشت.
داستان The Demon Bear Saga نیز با محوریت رو در رو شدن The New Mutants با نیرویی ماورایی (چیزی شبیه به پنیوایز) با هیبت یک خرس شیطانی بود که قصد داشت یکی از اعضای تیم را به قتل برساند. کمیک The New Mutants: The Demon Bear Saga در بین تمام آثار این شخصیتها، بیشتر وارد قلمرو ترس و وحشت شده است و به نظر نیز بخش عظیمی از فیلم The New Mutants بر اساس این خط داستانی پیش میرود.
New Mutants Vol. 1: Back to School
در سال ۲۰۰۳، تیمی تشکیل شده از کریستینا ویر، نانزیو دیفیلیپیس و کرون گرنت، به سراغ سری New Mutants را آمدند. این سری حول محور شخصیت دنی موناستار (Dani Moonstar)، یکی از اعضای سابق تیم اولیه کلیرمونت، میچرخید که دوباره به مدرسه اگزویر و این بار به عنوان یک معلم بازگشته بود تا کمک به بزرگ شدن نسل جدیدی از دانشآموزان کند.
در حالی که در ران کلیرمونت، این تیم بر خلاف انتظار تبدیل به ابرقهرمانان شده و بعدها شبیه به یک گروه شبهنظامی به تصویر کشیده شدند اما ویر، دیفیلیپیس و گرنت دوباره مدرسه اگزویر را به یک مدرسه واقعی تبدیل کردند. اندازه کلاسها را افزایش داده، وظایف آموزشی را به اعضای متفاوت ایکس من محول کرده و چندین ساختمان دیگر در این محوطه قرار دادند تا کاربرد خوابگاه داشته باشند. در این کمیک شاهد دورهمیها، انتخاب هماتاقی، انجام تکالیف و هر از چند گاهی جلسات اتاق خطر بودیم.
بهترین بخش این مجموعه، سفرهای موناستار به سراسر ایالات متحده و حتی خارج از آن برای پیدا کردن دانشآموزان جدید است. تیم خالق، کلی ایده برای قدرتهای یک جهشیافته داشتند. از قدرتهای کارآمد (جهشیافتهای که میتواند قدرت فکری هر کسی که در اطرافش است را جذب کند) و تراژیک (جهشیافتهای که با لمس فرد دیگری باعث فروپاشی فیزیکی او میشود) تا عجیب و غریب (دختری که میتواند باد را کنترل کرده، اصوات و نجواها را از فواصل دور به گوشش برساند).
تصویرسازی کارتونی گرنت باعث شد این کمیکهای The New Mutants از جنبهیِ خلاقیتِ بالایی برخوردار شوند و داستانها را به شکل جذابی روایت کنند.
The New Mutants Classic, Vol. 4
ران The New Mutants سینکیهویچ طولانی نبود اما The Demon Bear Saga تنها خط داستانی مهمی نبود که توسط او خلق شد. او به همان خوبی که کارش را در این مجموعه آغاز کرده بود، به همان خوبی نیز به اتمام رساند. سینکیهویچ یکی از جذابترین دشمنان ایکس من را معرفی کردن: لژیون (Legion)، پسر چارلز اگزویر. جهشیافتهای که قدرتی تقریباً بیانتها دارد ولی ذهنش به خاطر یک حادثه دچار آسیب شده است.
سینکیهویچ، لژیون را با خطوط نامتناسب به تصویر کشید. اسکلت نامنظم بدن او نشانگر شخصیت عجیبش بود. با وجود این که حالت فیزیکی لژیون ناخوشایند بود ولی سینکیهویچ از این فرصت استفاده کرد تا صفحه خیالی را به تصویر بکشد؛ چشماندازی روانی که در آن ناخودآگاه شکل میگیرد. با خلق یک چشمانداز که در آن غیر واقعیات، واقعی میشدند، سینکیهویچ میتوانست سبک هنری خاص خودش را تبدیل به بخشی اساسی در ماجراجوییهای این شخصیتها کند. نتیجه این کار، خلق یک صحنه نمایش برای تقابل روانی بین اگزویر و لژیون شد.
ماجراجوییهای خود لژیون در سریالی با نام Legion از شبکه FX به تصویر کشیده شد. با این که با سریالی موفق طرف هستیم اما خبری از حضور شخصیتهای سریال در فیلم (یا چیزی برعکس این) نیست. Legion توانست بخشی از وحشتهای روانی که میتوان در فیلم The New Mutants انتظارشان را کشید، به نمایش درآورد.
New Mutants, Vol. 1: Return of Legion
The New Mutants در سال ۲۰۰۹ توسط زب ولز و دیوجانس نوس بازگشت و این بار تیم اصلی برای مقابله با لژیونی جدید و بیشتر آسیب دیده آماده شد. وقایع این کمیک بعد از M-Day به وقع میپیوندد؛ روزی که تعداد زیادی از جهشیافتههای زمین، که دنی موناستار نیز جزو آنها بود، تواناییهای خود را از دست داده بودند. همین باعث درگیریهای جذابی بین دنی، که هنوز میخواهد در نبرد به تیم کمک کند، و کنونبال (Cannonball)، که فکر میکند دنی حالا یک نقطه ضعف است، میشود.
تصویرسازی نوس بالانسی بین اکشن پر زد و خورد و جزئیات ریز شخصیتها ایجاد میکند. در این داستان از The New Mutants شاهد یک اثر کاملاً ابرقهرمانی نسبت به تمام نسخههای دیگر این شخصیتها هستیم. لباسهای استاندارد، اسمهای رمز و زد و خوردها؛ همان چیزهای استانداردی که از یک اسپینآف ایکس من انتظار دارید.
با این حال ولز و نوس از روشهایی استفاده کردند تا این کمیک ویژگیهای خاص خودش را داشته باشد. The New Mutants متوجه هستند که جزو شخصیتهای تراز اول نیستند و از قهرمانانی مثل سایکلاپس (Cyclops) و روگ (Rogue) وقتی اوضاع به هم میریزد کمک میگیرند. همچنین ارتباط آنها هنوز با یکدیگر چندان محکم نیست؛ به هر حال هنوز جهشیافتههای «جدید» هستند و راه درازی در پیش دارند.
The New Mutants : Curse of the Valkyries
لوئیس سیمونسون قرار بود فقط برای مدتی کوتاهی، تا وقتی کریس کلیرمونت به دیگر عناوین مربوط به ایکس من سر و سامان دهند، داستان The New Mutants را پیش ببرد ولی او برای سه سال به نوشتن این عنوان به همراه برت بلوینز به عنوان مصور مشغول شد. این تیم تمام المانهای فانتزی و افسانهای که ران کلیرمونت و سینکیهویچ با آنها سر و کار داشت را در نظر گرفت. با حضور سیمونسون به عنوان نویسنده، The New Mutants ماجراجوییهای خود را در ازگارد، جهنم و دنیاهای تاریک بدون نام پیش گرفت. داستان آنها به نوعی پیش میرفت که انگار آنها از مخلوقات جیآرآر تالکین بودند.
بلوینز به طرز واضحی از به تصویر کشیدن سازهها و خطرات ازگاردی لذت میبرد و با حضور امثال دکتر استرنج و هلا، المانهای فانتزی جادویی همین طور به داستان اضافه و شکوفا میشدند. البته در این مجموعه گروهی، از جهشیافتههای جوان به نام X-Terminators حضور داشت که به عنوان عضوی از یک گروه دیگر از جهشیافتهها با نام X-Factor فعالیت میکردند. کمی پیچیده است اما همین باعث شد تا کل مجموعه بر اساس جهشیافتههای با قدرتهای فرا انسانی پیش برود. از طرف دیگر به خاطر این که این شخصیتها در برابر خطرات باستانی و جادویی قرار میگرفتند به این معنی نبود که هنوز، در هستهشان، عدهای نوجوان نیستند که قسم خوردند از دنیایی که از آنها میترسد و متنفر است محافظت نکنند.
شماره ۲۱ کمیک The New Mutants
یک کمیک تک شمارهای ولی مهم در تاریخ The New Mutants که توسط کلیرمونت نوشته و توسط سینکیهویچ تصویرسازی شده است. این شماره شروع سادهای دارد: یک مهمانی که توسط دخترها در مدرسه اگزویر برگذار میشود. اما اوضاع وقتی عجیب و غریب میشود که ناامنیها و اختلال روانی The New Mutants، این مهمانی را به صورت نامحسوس و دراماتیک تحت تأثیر قرار میدهند. وقتی هم وارلاک (Warlock) وارد داستان میشود، ماجرا به کلی دگرگون میشود. در حالی که ظاهر تکنوارگانیک او شدیداً ناخوشایند است، در شمارههای بعد مشخص میشود که وارلاک یک موجود لطیف با روحیهای طنزگونه است.
این کمیک دابل سایز (Double-Size) اجازه داد تا کلیرمونت و سینکیهویچ بتوانند این کمیک را به طرز به یادماندنیای خلق کنند. شماره ۲۱ کمیک The New Mutants با ریتمی کند آغاز شده، به سینکیهویچ اجازه میدهند تا از تصویرسازی فوتورئالیسم خود استفاده کند تا وقتی که وارلاک وارد ماجرا میشود، او به سراغ استایلی هنری خاصش که علت شهرتش است، برود. این شماره برای کلیرمونت نیز زمینه خوبی بود تا شخصیتهای داستانش را به درون حفرههای بیانتهای ناامنیها و تغیرات هورمونی دوران نوجوانی بیندازد و دوباره آنها را بیرون بیاورد.
فیلم The New Mutants قرار است بعد از کش و قوسهای فراوان در تاریخ ۲۸ آگوست (۷ شهریور) اکران شود و پایانی برای مجموعه ایکس من تحت هدایت کمپانی فاکس باشد.
به مطالعه ادامه دهید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مرسی خیلی مفید بود