ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انیمه

در آستانه پخش فصل چهارم: خلاصه کامل انیمه حمله به تایتان را بخوانید

طرفداران انيمه حمله به تايتان راه زيادی را طی كرده‌اند و اين انيمه هر روز موفق‌تر از ديروز ظاهر می‌شود. جامعه فانتزی انیمه حمله به تايتان از نظر اجتماعی‌ و سياسی به شدت تحت تاثير ...

مهدی طلوع
نوشته شده توسط مهدی طلوع تاریخ انتشار: 18 شهریور 1399 | 20:30

طرفداران انيمه حمله به تايتان راه زيادی را طی كرده‌اند و اين انيمه هر روز موفق‌تر از ديروز ظاهر می‌شود. جامعه فانتزی انیمه حمله به تايتان از نظر اجتماعی‌ و سياسی به شدت تحت تاثير حملات تايتان‌ها، موجوداتی غول‌آسا و آدم‌خوار، هستند.

در شروع این انیمه ما دیدیم که ارن یائگر يا Eren Jaeger و دوستانش قبل از اينكه عضوی از هنگ اكتشافی تايتان‌ها يا Scout Regiment شوند و با تايتان‌ها مبارزه كنند و در نهايت راز وجودشان را برملا كنند، مورد تهاجم دسته‌ای از تایتان‌ها قرار می‌گيرند. اكنون كه داریم به پخش فصل چهارم انیمه حمله به تایتان نزدیک می‌شویم، بیایید نگاهی به لحظات کلیدی این انیمه تا اینجای کار بیاندازیم. با ویجیاتو همراه باشید

فصل اول

مخاطبین این انیمه از همان ابتدای داستان زمانی كه با اولین حمله تایتان غول‌آسا به منطقه Shinganshina مردم زيادی از جمله مادر خود ارن نيز خورده می‌شوند، جذب این انیمه می‌شوند. اولين مبارزه ارن بعد از پیوستنش به هنگ آموزشی Cadet Corps، به‌شدت فاجعه‌بار است و يك تايتان ارن را می‌بلعد. اما زمانی كه ارن درون معده‌ی اين تايتان از خشم و نفرت نسبت به تايتان‌ها فرياد می‌زند، خود تبديل به يك تايتان شده و از شكمش خارج می‌شود و به تايتان‌های ديگر حمله می‌كند.

بعدتر در پايان فصل، مشخص می‌شود که Annie يكی از همرزمان و دوستان ارن، خودش يك تایتان به نام تايتان مؤنث (Female Titan) ویرانگر است. آنی زمانی كه می‌فهمد رازش فاش شده است، در مقبال ارن و آرمين و ميكاسا با يك حلقه تيغ دار دست خود را بريد و هويت واقعی خود را نمايان می‌كند. ا

رن كه با ديدن آنی، تمام دردها و رنج‌هایی‌ كه بخاطر تايتان‌ها تحمل كرد را به ياد می‌آورد، در حالت تايتانی‌اش با آنی مبارزه می‌كند و باعث نابودی بخش بزرگی از منطقه Stohess می‌شود. قبل از اینکه ارن بتواند انی را بخورد، آنی خود را درون يك كريستال محبوس كرده و توسط Scout Regiment زندانی می‌شود.

در فصل اول انيمه مشخص می‌شود كه درون ديوار سينا (ديوارهای بلندی كه آدم‌ها برای محافظت از خود در برابر تايتان‌ها در اطراف شهرهايشان ساخته‌اند) تايتان‌هایی مدفون شده‌اند و ديوار از سخت شدن آن‌ها، درست مانند كاری كه آنی كرد، ساخته شده است.

فصل دوم

در فصل دوم شخصيت‌های جديدی معرفی‌ شده و هيجان ماجرا بيشتر می‌شود. بعد از معرفی تایتان هيولا (Beast Titan) و نشان دادن خرابی‌هایی که می‌تواند به بار بیاورد، داستان روی گذشته و هويت شخصی به نام كريستا (Christa) تمركز می‌كند.

فلش‌بك‌های داستان نشان می‌دهد که نام واقعی کریستا، هيستوريا ريس يا Historia Reiss است و او فرزند مشروع راد ريس يا Rod Reiss پادشاه Eldia است. در طول این 6 قسمت تکان‌دهنده Reiner به ارن می‌گوید که او خودش همان تایتان زره‌پوش است و Bertholdt نیز همان تایتان غول‌آسايی است كه این انیمه با حمله‌شان شروع شد. (تایتان قرمز زنگ غول پیکر)

درحالی ‌که نیروهای Scouts توسط تایتان زره‌پوش كه همان راينر است، قتل‌عام می‌شوند ارن با تایتانی که مادرش را خورده بود مواجه می‌شود. ارن كه در آتش خشم می‌سوزد، متوجه می‌شود كه قدرت‌های Founding Titan يا همان تايتان موسس، که به او اجازه می‌دهد تمام تایتان‌ها را کنترل کند، را نيز دارد.

ارن با اين قدرت جديد به تايتان‌های ديگر دستور می‌دهد به اين تايتان حمله كنند و او را بخورند و انتقام خود را می ‌گيرد. فصل دوم درحالی انيمه تمام می‌شود كه مردی بلوند و ناشناس روی تايتان هيولا ايستاده‌ است، با گفتن "هنوز هم نه؟" بالای ديوار ماريا به شهرشان نگاه می‌كند.

فصل سوم

در نیمه اول فصل سوم فرمانده اروین و ليوای تلاش می‌كنند دولت سلطنتی فاسدی که توسط Rod Reiss اداره می‌شود را براندازند. در همین حال ارن می‌فهمد که پدرش گريشا يا Grisha همان کسی است که به كاخ سلطنتی راد ريس می‌رود و در آن‌جا تبديل به يك تايتان می‌شود و تايتان موسس را می‌خورد تا قدرت‌هايش را بگيرد.

ارن همچنين به ياد می‌آورد كه پدرش را بلافاصله پس از تبديل شدنش به يك تايتان می‌خورد و قدرت‌های پدرش از اين طريق به او منتقل شده‌اند.

در ادامه مشخص می‌شود که تایتان هيولا کسی نیست جز Zeke Jaeger، برادر ناتنی ارن. کسی که ادعا می‌کند قربانی پدرشان Grisha شده است. او سعی می‌کند ارن را دستگیر کند تا بتواند توانایی کنترل تایتان‌ها را به دست بیاورد.

در طول نبرد برای بازپس‌گیری منطقه Shinganshina آرمین حواس تایتان غول‌آسای برتولد را پرت می‌کند تا ارن بتواند برتولد را از بدن تايتانی‌اش خارج كند و دستگيرش كند. این نقشه فداكارانه آرمين، باعث می‌شود كه آرمين به شدت بسوزد.

آرمين كه در حال مرگ است، با استفاده از تزريق مایع نخاعی یک تایتان (روشی برای تبديل آدم‌ها به تايتان) به زندگی بازگردانده می‌شود به یک تایتان تبدیل می‌شود و شروع به خوردن برتولد می‌کند و همانطور كه پيدا است، قدرت‌های برتولد كه همان تايتان غول‌آسا است را به دست می‌آورد.

در ادامه ارن خاطرات پدرش را به ياد می‌آورد و مي‌بيند که کشور پيشرفته Marley در حقيقت دشمن اصلي آن‌ها هستند.

آن‌ها آدم‌ها را به تايتان تبديل می كردند و درون جزيره پارادايس، جايی كه ارن و بقيه زندگی‌ می‌كردند، رها می‌کنند تا انتقام خود را از امپراتوری Eldian به خاطر سال‌ها ظلم بگیرند. در همین حال پادشاه Reiss اول میلیون‌ها تایتان غول‌آسا را توسط قدرت Titan power کنترل می‌کرده است و دیوارهایی را درون جزیره پارادیاس برای محافظت از مردمش، ساخته است. او قسم‌ خورده بود اگر جزيره مورد حمله قرار گيرد، تمامی ‌اين كشور را با خاك يكسان كند، اما در غير اين صورت هرگز با تايتان‌هايش به آن‌ها حمله نخواهد كرد.

اين فصل با یک پایان تلخ وقتی ‌که نیروهای Survey Corps به یک جستجوی دیگر می‌روند و خود را در مقابل یک اقیانوس زیبا می‌بینند به پایان می‌رسد. و در اینجا متوجه می‌شوند که جنگ با مارلی (سرزمین انسان‌ها که در آن تمدن جاریست و مردمان را به جزیره‌ای با پر از فول تبعید کرده‌اند) تازه شروع ‌شده است.

مهدی طلوع
مهدی طلوع

مهدی نوجوان گیکیست که از بد روزگار در دبیرستان گیر افتاده.اما عشقش به نویسندگی و مخصوصا نویسندگی کامیک و مانگا باعث میشود به هر دری برای ماندن در این دنیا بزند. حرفه ی اصلی اش نویسندگی کامیک است،اما دستی در طراحی هم دارد و شب و روز درحال بازی و دیدن انیمه های مختلف است. به همین دلیل نوشتن در مورد آنان برای او امری حتمی و اجباری به شمار میرود. در ضمن می تواند تمام روز از فضایل استن لی بزرگ برایتان بگوید!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (20 مورد)
  • محمدامین
    محمدامین | 18 آذر 1399

    قسمت اول فصل 4 تحلیلشو کی میزارین ؟البته بدون اسپویل از مانگا

  • Reza.1384
    Reza.1384 | 15 آذر 1399

    دوستان یک سوال دارم
    سایتی برای دانلود انیمه می‌شناسید که وقتی انیمه اتک آن تایتان بیاد زیرنویس فارسیش رو سریع قرار بده؟؟؟..

    • علیرضا
      علیرضا | 17 آذر 1399

      انیمه لیست. شب که انیمه رو گذاشت صبح هم‌ زیرنویس فارسی براش گذاشت. بعید میدونم جایی پیدا کنی که از این سریع تر زیرنویس بزارن

    • Negar
      Negar | 19 آذر 1399

      درسته انیمه لیست تنها سایتی که میشناسم سریع زیرنویس قرار میده

      • stransen
        stransen | 19 آذر 1399

        حیف که تک انیمه رو بستن وگرنه بعد از تورنت سرعت و کیفیتش حرف اولو میزد. هر چی خوب باشه سریع خرابش میکنن متاسفانه

  • پرهام
    پرهام | 4 آذر 1399

    نمیدونم چرا ژاپن ها کراش عجیبی دارن رو آلمانی ها. تمام نام های کارکترها اسم و فامیل آلمانی اصیل دارن. این رو تو چند انیمه دیگه هم دیدم

  • سروش مهرور
    سروش مهرور | 4 آبان 1399

    دوستان یک سوال آیا واقعا بین آرمین و آنی رابطه ای است ؟؟ اولا که تو فصل اول خیلی مسکوک بودم تو مانگا هم چپترای ۱۳۱ و ۱۳۲ بیستر و بیستر مشکوک شدم. داستان چیه؟

    • Reza.1384
      Reza.1384 | 15 آذر 1399

      بله بین شون رابطه هست و یه جورایی به هم علاقه دارند

  • علیرضا
    علیرضا | 23 شهریور 1399

    سلام کاش یه مقاله هم در مورد بدترین انیمه های تاریخ می گذاشتین

  • نامجو
    نامجو | 19 شهریور 1399

    کلا انیمه زیادی ندیدم ولی فصل سوم این مجموعه بشدت باکیفیت و هیجان انگیز ود

  • ALI20K
    ALI20K | 18 شهریور 1399

    واقعا خیلی خلاصه بود:/

  • kkmhkk
    kkmhkk | 18 شهریور 1399

    چطور میشه نام اکانت رو عوض کنی؟ همونی که بالای کامنت مینویسه

  • Ramin-abysswalker
    Ramin-abysswalker | 18 شهریور 1399

    حس می کنم به زودی شاهد به گند کشیده شدن این شاهکار توسط یه لایو اکشن هالیوودی خواهیم بود

    • ALI20K
      ALI20K | 18 شهریور 1399

      فیلمش رو خود این ژاپنی ها ساختن...........

      • Ramin-abysswalker
        Ramin-abysswalker | 18 شهریور 1399

        می دونم اتفاقا فیلم خوبیم بود ولی منظورم هالیوود بود

        • Morteza0935
          Morteza0935 | 19 شهریور 1399

          کاراکترای اتک ملیت اروپایی دارن(به جز میکسا)ساخت لایو اکشنش از همون اول توسط ژاپنی ها اشتباه محض بود.

    • Morteza0935
      Morteza0935 | 19 شهریور 1399

      اتفاقا این انیمه به همراه فول متال و نورلند واقعا پتانسیل یک اقتباس هالیوودی عالی را دارن.به شرط اینکه پشت سر ساختشون یه تیم قوی باشه.چون اتمسفر و کاراکتر های این سه انیمه بیشتر غربین تا شرقی.

      • Ramin-abysswalker
        Ramin-abysswalker | 19 شهریور 1399

        تا الان که هر چی دیدیم از هالیوود افتضاح بوده. اون از ghost in the shell و pacific rim که از ایوانگلیون ساخته بودن کارای ضعیفی بودن

        • Morteza0935
          Morteza0935 | 20 شهریور 1399

          دلیلش اینه که تیمی که پشت ساخت این لایواکشناست،معمولا شناخت ضعیفی از منبع مورد اقتباسشون دارند.

  • randy
    randy | 18 شهریور 1399

    فقط اونجاش که تایتانرو میکشن اونجاش خیلی خوب بود

مطالب پیشنهادی