ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Hammerfall - Banner
کمیک بوک

بررسی آرک Hammerfall کمیک Thor

پس از آرک داستانی The Devourer King که آغازگر سری جدید کمیک Thor در سال ۲۰۲۰ بود، نوبت به آرک داستانی دو شماره‌ای Hammerfall رسید تا ادامه این اتفاقات هیجان انگیز را پیش ببرد. در ...

محمدرضا صفری
نوشته شده توسط محمدرضا صفری | ۱۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

پس از آرک داستانی The Devourer King که آغازگر سری جدید کمیک Thor در سال ۲۰۲۰ بود، نوبت به آرک داستانی دو شماره‌ای Hammerfall رسید تا ادامه این اتفاقات هیجان انگیز را پیش ببرد.

در ادامه قصد داریم شما را با آرک داستانی Hammerfall کمیک Thor آشنا کنیم و به بررسی آن بپردازیم. ما را در ویجیاتو همراهی کنید.


کاور شماره ۷ کمیک Thor (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
کاور شماره ۷ کمیک Thor (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
  • نام کمیک: Thor
  • نام آرک داستانی: Hammerfall
  • تعداد شماره‌ها: ۲ شماره
  • تاریخ عرضه: ماه سپتامبر و اکتبر سال ۲۰۲۰
  • نویسنده: دانی کیتس
  • تیم مصور: آرون کودر و مت ویلسون

آرک The Devourer King با نبردهای هیجان انگیز، تصویر پردازی‌های حماسی، داستانی درگیر کننده و از همه مهم‌تر پیش‌بینی نحوه مرگ ثور به اتمام رسید و سپس تیم خالق این خط داستانی با یک تغییری کوچک به سراغ آرک Hammerfall رفتند.

این تغییر نسبتاً کوچک، جایگزینی آرون کودر به عنوان طراح و قلم‌زن به جای نیک کلین بود. با این که فقط یک عضو از تیم خالق آرک قبلی تغییر کرده است اما همین جایگزینی بیش‌ترین تأثیر را در این آرک دو قسمتی گذاشته است.

نمونه‌ای از تصویرسازی و رنگ‌آمیزی ضعیف آرک Hammerfall (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
نمونه‌ای از تصویرسازی و رنگ‌آمیزی ضعیف آرک Hammerfall (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)

در آرک قبلی شاهد این بودیم که تصویرسازی‌ها تا جای ممکن حالت رئالیسم به خود می‌گرفتند و با جزئیات زیاد، مخصوصاً هنگام ترکیب شدن با سکانس نبردهای حماسی، اثری چشم نواز را خلق می‌کردند. این چشم‌نوازی حتی در به تصویر کشیدن اکثر شخصیت‌های حاضر در داستان نیز دیده می‌شد.

با این حال در Hammerfall خبری از تصویرسازی‌های آرک قبلی نیست و بیش‌تر شاهد تصاویری متوسط رو به پایین و با جزئیات کم هستیم. حتی این افت به بخش رنگ‌آمیزی کمیک هم وارد شده و با این که مت ویلسون نیز در تیم خالق آرک قبلی و هم در تیم این آرک حضور داشته است اما رنگ‌آمیزی‌های جذاب او در Hammerfall خیلی کم‌تر به چشم می‌خورند.

این افت بخش تصویری به قدری زیاد شده که نه تنها جذابیتی ارائه نمی‌شود، بلکه حتی اشتباهاتی نیز در آن وجود دارد. اشتباهاتی مثل کشیده نشدن برخی از جزئیات شخصیت‌ها تا غیرمنطقی بودن برخی از اتفاقات درون داستان.

محو شدن سبیل تونی استارک در فاصله یک پنل! (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
محو شدن سبیل تونی استارک در فاصله یک پنل! (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)

البته ضعف کمیک فقط در بخش تصویرسازی نبوده و بخش روایی نیز چندان چنگی به دل نمی‌زند. نویسنده‌های کمیک‌های ثور از سناریوی «کم‌لیاقت بودن اودین‌سان» برای پیش برد داستان‌هایشان و ایجاد چالش برای خدای رعد زیاد استفاده کرده‌اند.

کمیک Thor 2020 نیز بارقه‌هایی از این سناریو را در خود جای داده است اما در آرک Hammerfall بود که دوباره می‌بینیم میولنیر (Mjolnir)، پتک معروف ثور، به دست فردی غیر از ثور اودین‌سان می‌افتد. به نظر هر وقت قرار است یک اتفاق مهم در زندگی خدای رعد ازگاردی (که حالا جانشین پدرش نیز شده است) بیفتد، لیاقت او به چالش کشیده می‌شود.

پتک ثور این بار به دست فردی به نام آدام عزیز (Adam Aziz) می‌افتد؛ شخصیتی جدید (و شاید گذرا) در کمیک‌های مارول. خلافکار سابقی که حالا مسیر درست را پیش گرفته و مثل آدم‌های معمولی زندگی می‌کند. نقطه اوج این آرک جایی است که آدام به کمک ثور با استفاده از میولنیر پرواز می‌کند و شاهد رابطه دوستانه این خدا با انسانی سر به راه هستیم. انسانی که در دوران محکومیتش در زندان دعا می‌کرده تا لحظه‌ای شبیه به همین لحظات را تجربه کند و حالا یک خدا پاسخ دعاهایش را می‌دهد.

پرواز ثور و آدام (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
پرواز ثور و آدام (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)

ولی گذشته از این‌ها، حضور شخصیت آیرون من بیش از هر چیز دیگری به Hammerfall ضرر زده است. تونی استارک در تمام طول این خط داستانی شبیه یک نوجوان تازه واردِ پر از شوخی‌های بی‌مزه بوده که هیچ کمکی به روایت نمی‌کند. آیرون منی که در این آرک دیدیم، بیش‌تر از این که شبیه یکی از اعضای باتجربه و بلندپایه اونجرز باشد، یک تازه‌کارِ بذله‌گو به نظر می‌رسد.

درگیری لفظی و بعد از آن هم درگیری فیزیکی آیرون من با ثور نیز کاملاً احساس به زور چپانده شدن دارد و نه تنها منطقی پشت آن نیست، بلکه نتیجه خاصی نیز به دنبال ندارد. از این درگیری صرفاً بهانه‌ای برای به تصویر کشیدن خدای عصبانی ازگارد استفاده شد و در انتها نیز همه چیز به خوبی و خوشی به پایان رسید.

درگیری بی‌منطق و بی‌هدف تونی با ثور (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)
درگیری بی‌منطق و بی‌هدف تونی با ثور (برای دیدن سایز کامل روی تصویر کلیک کنید)

به طور کلی آرک داستانی Hammerfall بیش‌تر نقش یک زنگ تفریح برای تیم خالق اصلی Thor را بازی کرده است. با عدم پیشرفت داستان در این کمیک، و همچنین غیبت نیک کلین در Hammerfall و کار بر روی آرک بعدی، به نظر فقط زمان برای کار روی آرک جدید کمیک Thor خریداری شده است.

آیا شما آرک داستانی Hammerfall کمیک Thor را مطالعه کرده‌اید؟ نظرتان در مورد آن چه بوده؟ دیدگاه‌هایتان را با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • Rico
    Rico | ۱۸ مهر ۱۳۹۹

    آقا دیگه اسم خدای رعد وبرق رو نیار چون شرک محسوب مشود و گناهی کبره و نابخشودنی در قرآن

    • hm41148
      hm41148 | ۱۹ مهر ۱۳۹۹

      داداش این خدا به معنای کسیه که به بهترین شکل از قدرت رعد استفاده می کنه

    • spide
      spide | ۱۹ مهر ۱۳۹۹

      به معنای کسی که صاحب این قدرته

      • hm41148
        hm41148 | ۱۹ مهر ۱۳۹۹

        دقیقا

  • hm41148
    hm41148 | ۱۸ مهر ۱۳۹۹

    لطفا روی بخش کمیک سایت بیشتر کار کنید و مثل مقالاتی که آقای فرشین برای گیم می نویسند ، شما هم بنویسید .

مطالب پیشنهادی