با چند راهکار ساده معضلات لپ تاپ را حل کنید!
لپ تاپها ساختار متفاوتی، با کامپیوترهای رومیزی دارند. سیستم ظریف آنها و قابلیت جابهجایی باعث میشود بیشتر در معرض آسیب و صدمات جدی قرار بگیرند. هر مشکل سخت افزاری و نرم افزاری که برای لپ ...
لپ تاپها ساختار متفاوتی، با کامپیوترهای رومیزی دارند. سیستم ظریف آنها و قابلیت جابهجایی باعث میشود بیشتر در معرض آسیب و صدمات جدی قرار بگیرند. هر مشکل سخت افزاری و نرم افزاری که برای لپ تاپ رخ میدهد، علاوه بر اینکه امور کاری و آموزشی کاربر را به عقب میاندازد، باعث هزینههای هنگفت نیز خواهد شد. در ادامه قصد داریم، به معرفی برخی از رایجترین مشکلات لپ تاپ بپردازیم و برای هر یک راهکاری را ارائه کنیم.
لپ تاپ ویروسی شده است
یکی از جدیترین و در عین حال رایجترین مشکل لپ تاپ، ویروسی شدن آن است. کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که، تابه حال با این مشکل مواجه نشده باشد. با ویروسی شدن لپ تاپ، سرعت و عملکرد آن به شدت کند شده و حتی برخی از اطلاعات هم پاک میشود.
ویروسی شدن لپ تاپ دلایل مختلفی دارد، اتصال به اینترنت، رفتن به سایتهای غیر معتبر، اتصال فلش و دستگاههای آلوده به لپ تاپ، میتواند از دلایل ویروسی شدن سیستم باشد. برای پیشگیری از این مشکل، باید بعد از نصب ویندوز، یک آنتی ویروس قوی روی دستگاه نصب کنید.
تاچ پد از کار افتاده است
با از کار افتادن تاچ بد، اغلب کاربران گمان میکنند که، دستگاه ایراد سخت افزاری پیدا کرده است. اما این تصور درست نیست، زیرا از کار افتادن تاچ پد بیشتر اوقات مربوط به وجود مشکل در نرم افزار دستگاه است.
هنگ کردن سیستم عامل دستگاه، تغییر در تنظیمات موس و یا تاچ پد ویندوز، تغییر در تنظیمات بایوس، حذف برخی از نرم افزارها و یا حتی نشستن گرد و غبار و کثیفی تاچ پد، میتواند باعث غیر فعال شدن تاچ پد شود. میتوانید برای فعال کردن تاچ پد، از کلیدهای تابع کمک بگیرید، به عنوان مثال برای فعال کردن تاچ پد در لپ تاپ لنوو باید از کلید fn+f8 استفاده کنید. ترکیب این کلیدهای میانبر، در مدلهای مختلف لپ تاپ باهم تفاوت دارد. پس برای رفع مشکل میتوانید کلید fn را گرفته و دکمههای f1 تاf12 را بفشارید و هرکدام را امتحان کنید.
سرعت لپ تاپ پایین آمده است
تمامی وسایل الکترونیکی بعد از مدتی استفاده، مستهلک شده و به علت قدیمی شدن سرعت عملکردشان پایین میآید. اما گاهی کند شدن سرعت لپ تاپ، به دلیل داغ شدن بیش از حد، پر بودن حافظه، ویروسی شدن و یا اجرای همزمان چندین برنامه سنگین است. برای رفع این مشکل، نرم افزارها و برنامههای سنگین و غیر ضروری را از نصب خارج کنید. برای اینکه هارد در خواندن اطلاعات و دادهها، دچار مشکل نشود باید حافظه و درایور سیستم خود را defragment کنید.
لپ تاپ داغ کرده است
اولین راه برای حل این مشکل، استفاده از کول پد و یا فن خنک کننده است. تهویه لپ تاپها، در قسمت زیرین و کناری آنها تعبیه شده، به همین دلیل ممکن است قطعات آنها در حین کار به شدت داغ شود. یک فن به جریان گردش هوا کمک کرده و این قطعات را خنک خواهد کرد. تهویه نامناسب تنها عامل موثر، برای داغ شدن لپ تاپ نیست. نصب نبودن درایور، ویروسی بودن، مشکلات نرم افزاری و یا حتی قدیمی بودن سیستم از دلایل دیگر برای داغ شدن لپ تاپ هستند.
لپ تاپ هنگ کرده است
آزار دهندهترین مشکل، هنگ کردن لپ تاپ در حین کاری ضروری است. داغ شدن بیش از حد، قدیمی بودن سیستم و یا اجرای چندین برنامه همزمان باهم، میتواند باعث چنین مشکلی شود. سادهترین راه برای رفع این مشکل، استفاده از end task است، با این روش شما میتوانید برنامه هنگ کرده را انتخاب و اجرای آن را متوقف کنید. برای استفاده از این راه کافیست، کلیدهای ctrl+alt+del را باهم فشار دهید.
یک راه مطمئن برای حل مشکل فنی ایجاد شده در لپ تاپ
لپ تاپ از جمله لوازم دیجیتالی پرکاربرد قابل حمل است که هم کارمندان و دانشجویان میتوانند همیشه همراه داشته باشند و تمامی کارهای شخصی و اداری و حتی کارهای گرافیکی و محاسباتی را با این دستگاه انجام میشود. هر گونه مشکل نرم افزاری و حتی سخت افزاری لپ تاپ، میتواند در انجام کارهایتان خلل ایجاد کند و امکان ادامه کار وجود نداشته باشد. در صورت خراب شدن لپ تاپ، یافتن یک تعمیرکار متخصص لپ تاپ دشوار است.
در این مواقع بهترین گزینه، کمک گرفتن از یک تعمیرکار کامپیوتر سیار آنلاین است که در سریعترین زمان ممکن به شما کمک کند.
پس گوشی خود را برداشته و در مرورگر تعمیر لپ تاپ را سرچ کنید. سپس کافیست درخواست خود را، درسامانه هایی مانند این سایت ثبت کنید و انرژی، زمان و سرمایه خود را حفظ کنید. معمولا تعمیرگاه های آنلاین محدود به تعمیر لپ تاپ و کامپیوتر نیستند و تعمیرات تخصصی انواع ماشینهای اداری، موبایل و تبلت و حتی شارژ کارتریج را نیز انجام میدهند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.