چگونه با پلی استیشن 5 روی توییچ استریم کنیم؟
استریم در توییچ به وسیله پلی استیشن 5
توییچ (Twitch) یک سرویس آنلاین برای ویدئوهای پخش زنده (Live) است. توییچ کاربران مختلف از سراسر جهان را قادر میسازد تا به صورت زنده به پخش محتوای مورد نظر خود بپردازند. غالب این محتوا را مسائل گیمینگ، استریم زنده بازی کردن و گفتگوی برخط کاربران و استریمر تشکیل میدهد.
در حال حاضر توییچ با بیش از ۳.۸ میلیون استریمر در سراسر دنیا و میانگین ۱۵ میلیون بازدید روزانه پربازدیدترین سرویس استریمینگ زنده است. این سرویس علاوه بر تولید محتوا، برای کاربران خود فرصت کسب درآمد را فراهم آورده است. این ابزار به مخاطبان و بینندگان اجازه میدهد تا از میان قریب به چهار میلیون تولید کننده محتوا، اقدام به جستجو، انتخاب و تماشای محتوای مورد علاقه خود به صورت رایگان، نمایند.
- 1 استریم چیست؟
- 2 استریم در توییچ به وسیله برودکست ویدئو
- 2.1 هدست سه بعدی پلی استیشن 5 برای استریم
- 2.2 دوربین پلی استیشن 5 برای استریم
- 2.3 کنترلر دوال سنس برای استریم
- 3 استریم در توییچ به وسیله کپچر کارت
- 3.1 کارت کپچر چیست؟
- 3.2 کارت کپچر مای گیگا مدل U800II
- 4 استریم در توییچ به وسیله ریموت پلی
- 5 کلام آخر
استریم چیست؟
منظور از استریمینگ، تکنیکی است که به وسیله آن می توان یک فایل چند رسانهای مانند صدا و یا تصاویر ویدئویی را بدون این که احتیاج به دانلود، بر روی اینترنت به صورت زنده مشاهده کرد. در این متد دادهها بصورت زنده و مداوم از سرور به کامپیوتر کاربر منتقل می شوند. و حین این انتقال قابلیت نمایش بخشهای انتقال داده شده برای بیننده فراهم میشود.
بیشتر بخوانید:
- با سرویس توییچ (Twitch) آشنا شوید
- هرآنچه باید در مورد Twitch بدانید
- اصطلاحات رایج توییچ که باید در موردشان بدانید
پیش از این و در مقاله «چطور در توییچ استریم کنیم؟» درباره استریم به وسیله کامپیوتر پرداختیم. اما کاربران کنسول، به خصوص پلیرهای پلی استیشن نیز میتوانند به استریم بپردازند. پیشتر در مقاله «چطور با پلی استیشن 4 در توییچ استریم کنیم؟» به شیوه استریم به وسیله کنسولهای نسل هشتمی سونی پرداختیم. اما در این مقاله قصد داریم راجع به پلی استیشن 5 و امکانات آن برای استریم صحبت کنیم.
به طور کلی و درست مانند کنسول پلی استیشن 4، در کنسول نسل نهمی سونی نیز از سه روش میتوان اقدام به استریم در توییچ نمود. این روشها شاما استریم به وسیله خود کنسول و از طریق برادکست ویدئو، استریم به وسیله کپچر و استریم به وسیله ریموت پلی هستند که در ادامه به تفضیل به بررسی آنها و تجهیزات مورد نیازشان میپردازیم.
استریم در توییچ به وسیله برودکست ویدئو
همانند کنسول پلی استیشن 4، کنسول نسل نهمی سونی نیز به شما اجازه استریم به وسیله خود کنسول را میدهد. هرچند پروسه برادکست ویدئو در پلی استیشن 5 کمی متفاوت است. استریم در کنسولهای نسل نهمی سونی پیشرفت قابل توجهی در بحث عملکرد و کاراریی داشته است.
توجه داشته باشید که برا استریم به وسیله کنسول پلی استیشن 5 لازم است تا از قبل احراز هویت دو مرحلهای (two-factor authentication) اکانت خود را فعال کرده باشید.
برای استریم به وسیله کنسول پلی استیشن 5 لازم است ابتدا اکانت توییچ خود را به پلی استیشن متصل کنید. برای این کار در بخش Health وارد منوی Privacy شده و گزینه Terms را انتخاب کنید. سپس از طریق QR کد یا وارد کردن دستی، اقدام به اتصال اکانت خود به توییچ نمایید.
حال برای شروع کافیست وارد بازی مورد نظر شوید. برای شروع استریم، از روی کنترلر دوال سنس دکمه Create را بفشارید. حال از منوی Create، مطابق تصویر زیر اقدام به انتخاب گزینه Broadcast کنید. سپس Go Live را انتخاب کرده و استریم را آغاز کنید.
در حین بازی با فشردن دکمه Create میتوانید اقدام به تعیین تیتر استریم و همچنین افزودن دیوایسهای جانبی نظیر میکروفن مناسب، هدست و یا دوربین پلی استیشن 5 کنید. البته شما میتوانید با استفاده از میکروفن خود دوال سنس نیز اقدام به صحبت کردن کنید. در ادامه لیستی از اقلام جانبی مورد نیاز برای استریم را معرفی میکنیم.
هدست سه بعدی پلی استیشن 5 برای استریم
با ورود به نسل نهم و به کار گیری تکنولوژیهای مرتبط با جلوههای صوتی، نظیر تکنولوژی eARC، اهمیت صدا بیش از پیش بر فعالان حوزه گیم اهمیت یافته است. از این رو سونی مانند گذشته، هدست نسل جدید خود را نیز با عرضه کنسولهای جدید معرفی کرده است.
هدست بیسیم PULSE 3D از طراحی یک پارچه و متریال با کیفیت ساخته شده است، که تنها در تک رنگ سفید، مشکی در دسترس است. این هدست وزن کمی داشته و بدون خستگی گوش به راحتی روی سر قرار میگیرد. این هدست به لطف باتری قابل شارژ قدرتمند داخلی میتواند تا ۱۲ ساعت شارژ نگه دارد. وجود جک ۳.۵ میلیمتری نیز، اتصال بیدغدغه به PlayStation VR، موبایل و همچنین سایر دیوایسها ممکن میسازد.
این هدست با بهره گیری از سیستم صوتی سه بعدی امکان تجربه بازیها را به شکلی هرچه تمامتر ممکن میسازد. هدست فوق با دو میکروفون داخلی، به بهترین شکل برای ارتباط کاربران حین بازی بهینه شده و صدایی کاملا شفاف و بدون نویز را منتقل میکند. این هدست در حال حاضر با قیمت نسبتا بالای صد دلاری در اختیار کاربران است.
دوربین پلی استیشن 5 برای استریم
دوربین HD پلی استیشن 5 از آن جمله لوازم جانبی است که به کار استریمرها و گیمرهای واقعیت مجازی میآید. این دوربین مجهز به لنز دوگانه با قابلیت ضبط با کیفیت 1080p و پایه برای اتصال به مانیتور است. همچنین این دوربین مجهز به قابلیت حذف پس زمینه بوده که آن را به گزینهای مناسب برای استریمرها بدل مینماید.
دوربین فوق مجهز به یک استند برای اتصال راحت به انواع نمایشگرها است. این استند با توجه به ضخامت نمایشگر قابل تنظیم خواهد بود. دوربین فوق همچنین قابلیت تنظیم روی میز یا هر سطح دیگری را نیز خواهد داشت. با این حال به علت قیمت بالا و همچنین عدم سازگاری این محصول با هدست PSVR خرید آن توصیه نمیشود.
کنترلر دوال سنس برای استریم
درحالی که ماکروسافت کمابیش همان کنترلر سابق نسل هشت را برای پلتفرم نسل نهمی خود عرضه کرده است. سونی با تغییراتی کلی در معماری کنترلر پلی استیشن ۴ وارد نسل نهم شده است. سونی با تغییر در معماری کنترلرهای قبلی خود و آفرینش دوالسنس (Dual Sense) وارد نسل نهم شده است.
اولین نکتهای قابل توجه در دوال سنس، تغییر گسترده در طراحی و ارگونومی کنترلر است. کنترلر اکنون بزرگتر و حجیمتر شده است. به مراتب وزن دسته نیز کمی بیشتر از نسل پیشین خود شده است تا خستگی مچ دست و انگشتان را حین تجربه بازیها به حداقل برساند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به «ویجی لاگ: با دوالسنس خفنترین کنترلر تاریخ از نزدیک آشنا شوید» مراجعه کنید.
اما تغییر و تحول اصلی داخل دسته رخ داده است. سونی با تعبیهی موتورهای منحصر به فردی در هر یک از تریگرها (L2 و R2) درصدد خلق تجربهی کاملا متفاوتی از استفاده از آنها بوده است. نیروی لازم برای فشردن این کلیدها در هر بازی و شرایط مختلف رفتار و بازخورد کاملا متفاوتی خواهد داشت. منحنی نیروی لازم برای فشردن کلید نیز میتواند متفاوت باشد. در واقع این تریگرها با تطابق پذیری منحصر به فرد درصدد هستن واقعیترین تجربه ممکن را برای کاربر خلق کنند
استریم در توییچ به وسیله کپچر کارت
استفاده از کپچر کارت (capture card) روش بهمراتب حرفهایتری برای استریم از طریق کنسول است. این روش نیازمند هزینه حداقلی بابت تهیه کپچر کارت است. اما در مقابل شما را قادر به استرم برروی هر پلتفرم دیگری میکند. برای خرید کپچر کارت میتوانید به مطلب «راهنمای خرید کارت کپچر برای استریم» مراجعه نمایید.
کارت کپچر چیست؟
کارت کپچر، ویدیو کپچر و یا کپچر کارت (Video Capture Card) سخت افزاری است که به دیوایس موردنظر شما متصل شده و توسط آن میتوان سیگنال ویدیویی خروجی از دستگاه پخش مانند دستگاه پخش VHS، دوربین فیلمبرداری، دستگاه پخش DVD یا Blue-ray، کنسول بازی پلی استیشن و ایکس باکس و غیره را به فرمت دیجیتال تبدیل کنید.
این سخت افزار در نوع و مدلهای مختلف با کارایی و مصارف متفاوت تولید میشود. یکی از مصارف پرکاربرد امروزی این سخت افزار، استفاده آن به منظور پخش تصاویر تحت شبکه یا همان ویدئو استریمینگ و لایو استریم می باشد. در واقع کارت کپچر دستگاه ورودی است که برای تبدیل سیگنالهای گیمپلی به دادههای دیجیتالی و آپلود آنها روی بستر اینترنت از آن استفاده میشود.
در واقع کپچر کارت به شما کمک میکند تا تصویر در حال استریم روی صفحه نمایش تلویزیون را به کامپیوتر منتقل کنید. و به مثابه استریم به وسیله کامپیوتر، به کمک سایر ابزارهای ترد پارتی نظیر OBS استریم کنید. این روش با وجود هزینههای اولیه بسیار بالاتر، میتواند کیفیت حرفهای و عدم محدودیت را در طولانی مدت برای شما به ارمغان آورد.
کارت کپچر مای گیگا مدل U800II
کارت کپچر اکسترنال شرکت Mygica مدل U800II حرفه ای ترین انتخاب برای رکورد تصاویر 4K دارای ورودی صدای 3.5 میلیمتری و تنها کپچر کارت اکسترنال دارای ادابتور جهت استفاده بهینه میباشد .U800II از سیستم عاملهای ویندوز,لینوکس و MAC پشتیبانی میکند و جزو حرفه ای ترین کارت کپچر جهت استریمرها میباشد. کارت کپچر U800Ⅱ امکان ضبط تصاویر با کیفیت 1080p 60ftp با USB 3.0 را دارد.
این کارت کپچر از UVC پشتیبانی می کند و دیگر نیازی به نصب درایور در مقایسه با سایر کارت های کپچر نیست. علاوه بر این ، U800II می تواند با بیشترین پخش کننده های شخص سازگار باشد و به راحتی با پلت فرم پخش اصلی متصل شود که می تواند پخش وب ، کنفرانس ویدیویی و غیره را به Skype ، YouTube Live ، LiveStream ، UStream ، Dacast ، Wowza Cloud منتقل کند. کارت کپچر U800II از Windows ، Mac ، Linux ، Android و سایر سیستم عامل ها پشتیبانی می کند.
استریم در توییچ به وسیله ریموت پلی
نرم افزار ریموت پلی ابزاری است که به شما اجازه میدهد بازیهای پلی استیشن را روی کامپیوتر استریم کنید. اگر اینترنت برای شما مانع بزرگی محسوب نمیشود و به رزولوشن پایینتر هم رضایت میدهید، ریموت پلی مناسب شماست. این روش برای کاربران ویندوز، مک و البته تلفنهای همراه هوشمند در دسترس است.
در ابتدا لازم است نرم افزار PS Remote Play را از اینجا دانلود کنید. سپس کنترلر کنسول را از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل نمایید. حال با اجرای نرم افزار PS Remote Play اقدام به لاگین در نرم افزار و اتصال به اکانت خود نمایید.
برای بازی کردن بدون روشن کردن دستی کنسول پلی استیشن، میتوانید از قسمت تنظیمات، گزینهی Set Features Available in Rest Mode را فعال نمایید.
حال لازم است از منوی اصلی کنسول وارد بخش تنظیمات (Settings) شوید. سپس وارد قسمت Remote Play Connection Settings شده و قابلی ریموت پلی را فعال نمایید. حالا میتوانید به راحتی اقدام به بازی کردن نمایید.
کلام آخر
در این مطلب به بیانی ساده و به شرح خلاصه به روشها استریم بازیهای پلی استیشن در پلتفرم توییچ پرداختیم. بدیهی است که هریک از این روشها مزایا و معایب خود را دارا هستند. و شما بایستی با توجه به بودجه، امکانات و البته کیفیت اینترنت خود، اقدام به انتخاب یکی از این سه مسیر نمایید. با این حال تهیه کپچر کارت در نهایت گزینه بهتر و حرفهایتری در طولانی مدت خواهد بود.
روش استریم | مزایا | معایب |
برودکست کنسول | بدون نیاز به هزینه اولیه | نیازمند به دوربین کنسول محدودیتهای کنسول |
کپچر کارت | استریم به وسیله تمامی ابزارهای تردپلی استریم حرفهای و باکیفیت امکانات بالا و بدون محدودیت | هزینه اولیه بالا نیازمند تجهیزات زیاد |
ریموت پلی | بدون نیاز به هزینه اولیه | نیازمند اینترنت باکیفیت رزولوشن پایین محدودیتهای کنسول |
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مقاله، مقاله خوبیه دستتون درد نکنه. اما فکر نمیکنم با این وضعیت دیگه کسی بتونه ps5 بخره?
این که شما این هم مقاله در مورد توییچ میزارد دو حالت داره اول اینکه مقاله ندارید بنویسید و در مورد توییچ مینویسید و حالت دوم اینکه با توییچ قرداد بستید ها.راه دیگه ایی هم هست ها؟
این که این مقاله ها به درد شما نمیخوره دلیلی نداره برای همه مفید نباشه
بنظر خودتون مجله کوچیکی مثل ما بتونه اسپانسری توییچ بگیره؟ فقط داریم سعی میکنیم محتوای مربوط به استریم رو کامل کنیم تاکسایی که علاقه دارن بتونن استفاده کنن ? چون محتوای کامل فارسی در این حوزه وجود نداره.
شما از کجا پول گرفتید که ضد توییچ بگید؟دوما شما بهتره بجای اینکه تو این سایت ها اخبار دنبال کنید تو اپارت بچرخی