۳۰ بازی نقش آفرینی برتر تاریخ که نباید تجربهشان را از دست بدهید
بازیهای نقش آفرینی همواره یکی از جذابترین بازیهایی بودهاند که هر گیمری آرزوی انجام آنها را داشته. این بازیهای به لطف بهرهمندی از مکانیزمهای جذاب خودشان شما را راهی سفری پر رمز و راز و ...
بازیهای نقش آفرینی همواره یکی از جذابترین بازیهایی بودهاند که هر گیمری آرزوی انجام آنها را داشته. این بازیهای به لطف بهرهمندی از مکانیزمهای جذاب خودشان شما را راهی سفری پر رمز و راز و دوست داشتی به سرزمینهای خیالی و ناشناخته میکنند. از طرفی گیمپلی جذابی که به مخاطب ارائه میدهند، سبب شده است که این بازیها پیش از پیش دوست داشتنی بنظر برسند. اما آیا تاکنون فکر کردهاید که بهترین بازیهای این سبک کداماند؟ همراه ویجیاتو باشید تا باهم سری به دنیای خیالانگیز ۳۰ بازی نقش آفرینی بزنیم و آنها را به شما معرفی کنیم.
- 1 Monster Hunter World
- 2 Xenoblade Chronicles
- 3 Torchlight 2
- 4 Jade Empire
- 5 Titan Quest
- 6 Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
- 7 Shadowrun
- 8 Pokemon Ultra Sun & Moon
- 9 Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
- 10 Neverwinter Nights
- 11 Divinity: Original Sin 2
- 12 Might and Magic 6: Mandate of Heaven
- 13 Suikoden 2
- 14 Deus Ex: Human Revolution
- 15 Star Wars: Knights of the Old Republic
- 16 Dragon Age: Origins
- 17 Earthbound
- 18 Chrono Trigger
- 19 Persona 5
- 19.1 Planescape: Torment
- 20 Final Fantasy 9
- 21 Bloodborne
- 22 Diablo
- 23 Fallout New Vegas
- 24 World of Warcraft
- 25 Baldur’s Gate
- 26 Mass Effect 2
- 27 The Legend of Zelda: Breath of the Wild
- 28 The Elder Scrolls 5: Skyrim
- 29 The Witcher
- 30 بیشتر بخوانید:
Monster Hunter World
عنوان Monster Hunter World یک بازی نقش آفرینی فوقالعاده جذاب است که میتوان در این مطلب به آن اشاره کرد. عنوانی که توسط استودیوی دوست داشتنی کپکام ساخته شده است و همین موضوع انتظارات را از بازی بسیار بالا برده. اگر دلتان برای سر و کله زدن با دایناسورهای غولپیکر تنگ شده است، Monster Hunter World میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. این بازی شما را راهی سفری خطرناک به دل سرزمینهای ناشناخته میکند و شما را بدون هیچ توضیحی در دل موجودات غولپیکر رها میکند. مکانیزمهای شخصیسازی جذاب بازی را نیز، باید فراموش کرد که Monster Hunter World را تبدیل به عنوانی جذاب کردهاند و تجربه آن حتی با گذشت سالها، چندان هم خالی از لطف نیست
Xenoblade Chronicles
استودیوی نینتندو یکی مرموزترین استودیوهای بازیسازی است و هرگز نمیتوان آن را پیشبینی کرد! چندسال پیش نینتندو تلاش کرد که با عرضه بازی Xenoblade Chronicles جایگاه خود را در دنیای بازیهای نقش آفرینی تثبیت کند. تلاشی که هرچند بسیار موفقیتآمیز بود، اما نینتندو هرگز تلاشی برای ساخت ادامه این عنوان جذاب نکرد. هرچند که سالها بعد، عناوین متعددی به عنوان ادامه این فرنچایز ساخته شدهاند، اما هیچکدام از آنها هیچ ربطی به این سری نداشتند و تنها به نوعی ادامه این فرنچایز به حساب میآمدند. با اینحال Xenoblade Chronicles یکی از عناوینی است که با گذشت سالها همچنان جذاب است و نینتندو شاهکاری به تمام معنا را از خود بجای گذشته است.
Torchlight 2
اگر بازی Diablo 3 نتوانسته است که شما را سرگرم کند، پس بهتر است سری به عنوان جذاب Torchlight 2 بیندازید. Torchlight 2 ثابت کرده است که ترکیب یک عنوان نقش آفرینی به همراه المانهای MMO میتواند بسیار دوست داشتنی باشد. اگر به دنبال تجربهای خالص از یک بازی نقش آفرینی هستید، Torchlight 2 میتواند یکی از بهترین انتخابات شما باشد. بازی در کنار گیمپلی جذاب خودش، مکانیزمهای بسیاری را نیز در اختیار شما قرار میدهد. اما اینکه دقیقا داخل بازی چه چیزی انتظار شما را میکشد، سوالی است که خودتان باید پاسخش را پیدا کنید.
Jade Empire
تمدن چین باستان همواره زمینهای ایدهآل بری توسعه دهندگان بازیهای ویدیویی بشمار میرفته است. زمینهای که به آن کمک میکرد تا خلاقیت و نوآوریهای خودشان را به بهترین نحوه نشان دهند. اگر دلتان میخواهد سفری دوست داشتنی به چین داشته باشید، میتوانید با خیال راحت سری به عنوان Jade Empire بزنید. ماجرا جایی جذاب میشود که پشت این بازی، استودیوی بزرگ BioWare خوابیده است. استودیویی که انتظارات از این بازی را بالا برده و تلاش کرده است که با الهام از جنگجویان افسانهای چین، تجربهای جذاب را به شما انتقال دهد.
Titan Quest
افسانههای باستانی، همیشه یکی از جذابترین داستانیهایی بودهاند که مخاطب را راهی دنیای عجیب و غریب خیالات میکردند. چه ایرادی دارد که گاها سوار بر اسب به جنگ با خدایان رومی بپردازیم و خدای جنگ شویم؟ عنوان Titan Quest یکی از قدیمیترین بازیهای نقش آفرینی است که علاوه گیمپلی خود، داستانی فوقالعاده را روایت میکند. داستانی که شما را بدون هیچ توضیحی در دل اساطیر یونانی رها میکند! گیمپلی هرچند در نسخههای اولیه چندان دلچسب نبود، اما بعدها با انتشار نسخه Immortal Throne تمامی ایرادات گیمپلی بر طرف شد و شما میتوانید با خیالی راحت از تجربه آن نهایت لذت را ببرید.
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
باز هم ماریو و سنت شکنی دیگر! در بین تمامی بازیهایی که با محوریت سوپر ماریو جریان داشتند، Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars یکی از متفاوتترین بازیهایی است که میتوانید آن را تجربه کنید. این عنوان برای اولین بار توسط استودیو نینتندو در سال ۱۹۹۶ برای کنسول Sense عرضه شد و توانست در همان سال به موفقیت چشمگیری دست پیدا کند. بازی در این مجموعه برای اولین بار از ریشههای اصلی فرنچایز جدا شده بود و دیگر خبری از گیمپلی پلتفرمر نبود. گرافیک سه بعدی و دیالوگهای بامزهای که در بازی جریان دارند، یکی از دلایلی است که شما را مجبور به تجربه Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars میکند.
Shadowrun
بازیهای نقش آفرینی بقدری جذاب شدهاند که پای دیگر سبکها نیز به این بازیها باز شده است. Shadowrun از آن دسته از بازیهایی است که تلاش میکند در کنار گیمپلی جذاب خودش، داستانی مخاطبپسند را در اختیار شما قرار دهد. بازی اولین بار در سال ۱۹۸۹ معرفی شد و از آن به بعد توانست که به جایگاه خوبی نیز دست پیدا کند. محیط بازی در واقع ترکیبی از بازی Fallout و تمی سایبرپانکی با چاشنی عملی – تخیلی است و میتواند تجربهای جذاب برای دوستداران داستانهای علمی – تخیلی باشد.
Pokemon Ultra Sun & Moon
فرنچایز Pokemon یکی از جذابترین فرنچایزهایی است که تجربهای دوست داشتنی را از یک بازی نقش آفرینی در اختیار شما قرار میدهد و تلاش میکند که فارغ از محدودیتها شما را راهی ماجراهایی دست نخورده کند. این فرنچایز به لطف مکانیزمهای خودش هرگز رقیب چندانی نداشته است و یکهتاز سبک خودش بوده و همین موضوع این بازی را جذابتر از همیشه کرده است. Pokeman از همان کودکی در ذهن ما نقش بسته است و ما با آن بزرگ شدهایم و خاطرات بسیاری را رقم زدهایم.
Pokemon Ultra Sun & Moon حتی پس از گذشت سالها همچنان جذاب است و ثابت میکند که فرنچایز Pokeman جاودان است و هرگز خسته کننده نمیشود. اگر طرفدار سری Pokeman هستید و میخواهید به دوران کودکی خودتان بازگردید، Pokemon Ultra Sun & Moon میتواند ماشین زمان شما برای اینکار باشد. پس عجله کنید، وقت چندانی نداریم!
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
غیر ممکن است که از بازیهای نقش آفرینی صحبت کنید و حرفی از استودیو Square Enix و بازیهای جذاب آن به میدان نیاید! Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King یکی از دوست داشتنیترین بازیهای نقش آفرینی است که توسط همین استودیو ساخته و در سال ۲۰۰۴ برای کنسولهای پلی استیشن ۲ و کنسول 3DS عرضه شده است. بازی داستانی جذاب را روایت میکند و مراحل جانبی و المانهای MMO آن باعث شدهاند Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King تبدیل به عنوانی شگفت انگیز شود. نکته جالب این بازی این است که شما میتوانید آن را روی اندروید یا iOS نیز تجربه کنید و از آن کمال لذت را ببرید.
Neverwinter Nights
اگر استودیو BioWare را تنها بخاطر عناوینی چون فرنچایز Mass Effect و Dragon Age یا حتی عنوان جذاب KOTOR میشناسید، متاسفانه دچار اشتباهی بزرگ شدهاید! BioWare بارها کیفیت عناوین نقش آفرینی خودش را ثابت کرده است و میتوان انتظارات بسیار بالایی از عناوین این استودیو داشت. سالها پیش استودیو BioWare با عرضه فرنچایز Neverwinter Nights تلاش کرد که سری به دنیای بازیهای نقش آفرینی فانتزی بزند.
Neverwinter Nights همانطور که انتظار میرفت، کیفیت بسیار بالایی داشت اما هرگز به آنچیزی که شایستگیاش را داشت نرسید. هرچند که سالهای بسیاری از انتشار این بازی گذشته است اما این دلیل نمیشود که سری به این عنوان دوست داشتنی نزنیم! عنوانی که حتی با گذشت سالها همچنان جذاب است و استودیو BioWare شاهکاری دوست داشتنی را برای ما آماده کرده است.
Divinity: Original Sin 2
کنسولهای نسل هشتمی هنوز به پایان راه خود نرسیدهاند. کنسولهایی که شاید امروزه چندان توان رقابت با کنسولهای نسل نهم را نداشته باشند، اما همچنان دوست داشتنی هستند و خاطرات خوبی را برای ما رقم زدهاند. در این نسل بود که ما برای اولین بار شاهد معرفی Divinity Original Sin 2 بودیم. عنوانی کاملا مدرن که توسط استودیو Larian Studios ساخته و در سال ۲۰۱۷ روی کنسولهای نسل هشتمی عرضه شد. بازی یک عنوان کاملا خوش ساخت بود که تلاش میکرد با المانهای MMO خودش، شما را به چالش بکشد. هرچند که این بازی چندان عنوان جدیدی محسوب نمیشود، اما تجربه آن میتوان همچنان جذاب باشد.
Might and Magic 6: Mandate of Heaven
دهه نود میلادی یکی از پر فراز و نشیبترین دههها در تاریخ بازیهای ویدیویی محسوب میشود. در این دهه بود که ما برای اولین بار با عنوان مستقل بسیار متفاوتی آشنا شدیم. عنوانی که شاید در حد و اندازه بازیهای امروزی نبودند اما در زمان خودشان بسیار جذاب بنظر میرسیدند. Might and Magic 6: Mandate of Heaven از جمله همین بازیهاست. بازی که در سال ۱۹۹۸ تلاش کرد که بعدی جدید از بازیهای نقش آفرینی را به ما نشان دهد و با استفاده از المانهای ترس و حشت در کنار سبکهای بازی مختلف خودش، تجربهای جذاب باشد. بازی گیمپلی طولانی داشت و شما نیاز به حداقل ۱۰۰ ساعت برای به اتمام رساندن بازی داشتید. Might and Magic 6: Mandate of Heaven هرچند که قدیمی شده است، اما این پیرمرد دوست داشتنی همچنان میتواند تجربهای جذاب را از یک بازی اکشن برای شما رقم بزند.
Suikoden 2
وقتی صحبت از بازیهای نقش آفرینی باشد، نمیتوان بازیهای شرقی را نادیده گرفت. عناوینی که تلاش میکنند داستانی جذاب و گیمپلی پویا را در اختیار مخاطبین قرار دهند. عنوان Suikoden 2 یکی از همین بازیها است که توسط استودیو دوست داشتنی کونامی در سال ۱۹۹۸ برای کنسول پلی استیشن ۱ عرضه شد و پس از استقبال بسیار زیاد هوادارن در نهایت برای کنسول پلی استیشن ۳ نیز پورت شد. اگر علاقهمند به بازیهای نقش آفرینی کلاسیک هستید، Suikoden 2 میتواند یکی از بهترین انتخابهای این لیست برای شما باشد.
Deus Ex: Human Revolution
هرچند که بازیهای نقش آفرینی روز به روز در حال پیشرفت هستند اما نمیتوان به همین سادگی از عنوان دوست داشتنی Deus Ex: Human Revolution گذشت. این بازی توسط استودیو Square Enix در سال ۲۰۱۱ ساخته شده و تجربهای بینظر را برای کاربران کنسولهای نسل هفتمی به ارمغان آورده است. گیمپلی بازی شاید یکی بهترین گیمپلیهای موجود در سبک خودش باشد و آزادی عمل شما در بازی به معنای واقعی کلمه زیاد است. داستانی که مدام در حال تغییر است و تصمیماتی که مدام بر روند بازی تاثیر میگذارند، المانهایی هستند که سری Deus Ex را پیش از پیش جذاب کردهاند.
Star Wars: Knights of the Old Republic
خلاقیت استودیو BioWare و ماجراجوییهایش تنها به همینجا ختم نمیشود و این استودیو راه طولانی را برای رسیدن به این نقطه طی کرده است. شاید سالها پیش کمتر کسی فکر میکرد که عناوین استودیو BioWare به این میزان از موفقیت برسند، به هرحال استودیو BioWare ثابت کرده است که محدودیتها برای آنها هیچ معنایی ندارید.
برگردیم به سال ۲۰۰۳، سالی که استودیو BioWare شاهکاری دوست داشتنی را معرفی کرد. عنوان Star Wars: Knights of the Old Republic آمده بود تا تمامی معادلات دنیای بازیهای ویدیویی را به هم بریزد و موفق نیز شد! اگر فکر میکنید که این بازی با گذشت سالها دچار افت شده است، متاسفانه سخت در اشتباهید و Star Wars: Knights of the Old Republic همچنان عنوانی سرگرم کننده محسوب میشود.
Dragon Age: Origins
هنوز کارمان با استودیو BioWare به اتمام نرسیده است! Dragon Age: Origins یکی دیگر از عناوین جذاب نقش آفرینی است که در سال ۲۰۰۹ توسط استودیو BioWare توسعه یافته است. بازی همانطور که از آن انتظار داریم، عنوانی بسیار خوش ساخت است و شما را راهی ماجراجوییهای عجیب و غریب بسیاری میکند. سبکهای مختلف بازی و محیط پویای آن همگی سبب شدهاند که این بازی همچنان ارزش تجربه کردن را داشته باشد و باید به استودیو BioWare در ساخت چنین عنوانی تبریک گفت.
Earthbound
در بین تمامی بازیهای این لیست Earthbound را شاید بتوان به عنوان یکی از متفاوتترین بازیهای نقش آفرینی در طی سالهای اخیر معرفی کرد. عنوانی که در سال ۱۹۹۴ توسط نینتندو معرفی شد و توانست که نقدهای بسیار مثبتی را نیز دریافت کند. Earthbound داستانی عملی – تخیلی را روایت میکند و به جزئیترین رویدادهای بازی نیز توجه بسیاری شده است.
واقعا نمیتوان چیزی راجع به این بازی نوشت و تنها خودتان باید آن را تجربه کنید تا متوجه جذابیت آن بشوید! ۱۹۹۴ پایان کار Earthbound نبود و نهایتا در سال ۲۰۱۳ نینتندو باری دیگر این عنوان را برای کنسول Wii U در دسترس قرار داد تا شما با خیالی راحت به تجربه آن بپردازید.
Chrono Trigger
خودتان را برای معرفی عنوانی دیگر از Square Enix آماده کنید. به جرات میتوان گفت که استودیو Square Enix یکی از تاثیرگذارترین استودیوهای بازیسازی سبک نقش آفرینی است. استودیویی که هیچ ترسی از سقوط ندارد و بیپروا خودش را در مسیر خلاقیت قرار میدهد. Chrono Trigger یکی از اولین بازیهای نقش آفرینی این استودیو است که در سال ۱۹۹۵ عرضه شد. بازی در نگاه اول بچگانه بنظر میرسید اما هرچقدر که در بازی پیشرفت میکردید، به طبع بیشتر متوجه جذابیت آن میشدید. Chrono Trigger مجموعهای از المانهای فانتزی و MMO است که تلاش میکند مخاطب سرگرم کند و تجربهای جذاب، برای طرفدارن بازیهای فانتزی باشد.
Persona 5
هرچند که فرنچایز Persona اسپین آفی برای سری Megami Tensei به حساب میآید، اما نمیتوان جذابیت این بازی را انکار کرد. عنوانی که فارغ از ریخت و پاشهای اضافی تلاش میکند تجربهای کامل را از یک بازی نقش آفرینی برای شما به ارمغان بیاورد. شخصیتهای دوست داشتنی و داستانی مرموز که شما را مدام به چالش میشکند از جمله دلایلی هستند که شما را مجبور به تجربه این بازی میکنند. اگر طرفدار بازیهای نقش آفرینی هستید، Persona بیشک میتواند یکی از انتخابهای جذاب شما باشد.
Planescape: Torment
اگر علاقهمند به تجربه بازیهای نقش آفرینی درگیر کننده با تمی فانتزی هستید، Planescape: Torment احتمالا میتواند یکی از گزینههای دوست داشتنی شما باشد. سال ۱۹۹۹ بود که استودیو Interplay Entertainment برای اولین بار عنوان Planescape: Torment معرفی کرد. عنوانی که تلاش میکرد با بهرهگیری از المانهای MMO و ایجاد محیطی رقابتی میان بازیکنان، تجربهای جذاب باشد. تجربهای که مدام شما را به چالش میکشید و شما را راهی مراحل پیچیده و سرگرم کنندهای میکرد. متاسفانه Planescape: Torment هیچوقت آنطوری که باید و شاید دیده نشد، اما این دلیل نمیشود که این بازی را دوست داشتنی خطاب نکنیم و شما قطعا از تجربه آن لذت خواهید برد.
Final Fantasy 9
فرنچایز Final Fantasy را شاید بتوان به عنوان یکی از بهترین بازیهای نقش آفرینی معرفی کرد. عنوانی که در ابتدا شاید کمتر کسی فکر میکرد که روزی به این موفقیت دست پیدا کند و بتواند خودی نشان دهد. این مجموعه تلاش میکند که بدون در نظر گرفن خط قرمزها مخاطب را هدف قرار داده و تجربهای دوست داشتنی را برای او ایجاد کند. انتخاب بهترین بازی نقش آفرینی از میان بازیهای فرنچایز Final Fantasy بسیار دشوار است، زیراکه هر کدام از نسخههای این مجموعه به معنای واقعی کلمه شاهکار هستند! اما باید قبول کرد که Final Fantasy 9 چیزی بسیار متفاوتتر از دیگر عناوین این سری بود. اگر به دنبال یک عنوان نقش آفرینی جذاب از این مجموعه هستید، شاید Final Fantasy 9 انتخاب مناسبتری برای شما باشد.
Bloodborne
کاری را که Demon’s Souls آرام و آهسته به پایان رساند، Dark Souls به لطف استودیو Bandai Namco بسیار شجاعانه و بیهیچ ترسی انجام داد و همین موضوع سبب تولد یکی از بهترین بازیهای نقش آفرینی تاریخ شد. Bloodborne عنوانی دوست داشتی الهام گفته از فرنچایز Dark Souls است که در سال ۲۰۱۵ به صورت انحصاری برای پلی استیشن ۴ توسعه پیدا کرد. عنوانی که تلاش میکرد تجربهای مدرن را از یک بازی کلاسیک نقش آفرینی برای شما به ارمغان بیاورد. تلاشی که بسیار موفقیتآمیز بود و شما را در مسیری پر پیچ و خمی برای رسیدن به حقیقت قرار میداد.
Diablo
فرنچایز Diablo همواره یکی از متفاوتترین عنواین نقش آفرینی بشمار میرفته است. عنوانی که تلاش میکرد داستانی بسیار متفاوت را بیان کند و شما را راهی ماجرایی پر رمز و راز در دل سیاهچالهای جهنم کند. گفتیم متفاوت مگر نه؟ خب پس باید خودتان را برای مبارزه با ارباب جهنم و تاریکی آماده کنید! جذابیت فرنچایز Diablo به همین غیرقابل پیشبینی بودنش است و شما باید خودتان را برای ناشناخنهترین چیزها آماده کنید. شاید فرنچایز Diablo در همان ابتدای کار کیفیت خوبی را نداشت، اما با گذشت سالها، این فرنچایز دچار تغییرات بسیاری شده است و حرفهای بسیاری برای گفتن دارد و میتواند بسیار سرگرم کننده نیز باشد.
Fallout New Vegas
اجازه دهید که سفری به دنیای آخرالزمانی داشته باشیم. ترکیب یک عنوان نقش آفرینی با اتمسفری آخرالزمانی میتواند هر گیمری را مجذوب خودش کند. ایدهای که استودیو Obsidian به خوبی توانست آن را روی فرنچایز محبوب Fallout اجرا کند. Fallout: New Vegas یکی از بهترین نسخههای این فرنچایز محسوب میشود. عنوانی که استودیو Obsidian آن را به عنوان شاهکاری دوست داشتنی در سال ۲۰۱۰ معرفی کرد. همانطور که از یک بازی نقش آفرینی انتظار میرفت، گیمپلی این بازی نیز بسیار فوقالعاده طراحی شده بود و این اجازه را میداد که بازیکن در حین انجام مراحل مدام خودش را به چالش بکشد و داستان را پیش ببرد. اگر طرفدار فرنچایز Fallout هستید، تجربه Fallout: New Vegas حتی پس از گذشت سالها از انتشار آن، میتواند جذاب باشد.
World of Warcraft
بازیهای MMO – RPG روزی یکهتاز صنعت بازیهای ویدیویی بودند و آرزوی هر گیمری تجربه آنها بود. World of Warcraft از جمله همین بازیها بود و روزی برتخت پادشاهی بازیهای نقش آفرینی نشسته بود. در سال ۲۰۱۰ بازی World of Warcraft به اوج خودش رسیده بود و حدود ۱۲ میلیون بازیکن همزمان داشت. البته که World of Warcraft همچنان جذاب است و فضای آن، این بازی را تبدیل به یکی از پر درآمدترین بازیهای تاریخ کرده است. هیچ عنوانی تا بحال موفق به شکست روند موفقیتآمیز World of Warcraft نشده است و همین موضوع سبب شده است که این بازی تبدیل به یکی از بهترین عنلوین سبک خودش شود.
Baldur’s Gate
جای تعجبی نیست که با نزدیکتر شدن به پایان لیست، عنواین بیشتری از استودیو BioWare را ببینیم! Baldur’s Gate همچنان یکی از بهترین بازیهای نقش آفرینی استودیو BioWare شناخته میشود. عنوانی که در سال ۱۹۹۸ برای کامپیوترهای شخصی معرفی شد و توانست که نقدهای بسیار را از جانب هواداران کسب کند. گیمپلی بازی درست همانطور که از استودیو BioWare انتظار میرود، جذاب طراحی شده است و دوربین ایزومتریک آن موجب شده است تا گیمپلی این بازی پیش از پیش جذاب بنظر بیاید. گیمپلی بازی به شدت وابسته به المانهای استراتژی بازیکنان است و اگر شما طرفدار بازیهای استراتژی باشید، Baldur’s Gate احتمالا یکی از بهترین انتخابات شما در این لیست میتواند باشد.
Mass Effect 2
هرچند که بازیهای نقش آفرینی که به جایگاه خوبی دست پیدا کردهاند، اما بازهم برخی این نوع بازیها را چندان جدی نمیگیرند. استودیو BioWare که بارها در این لیست یه آن اشاره کردیم، تلاش کرده است که با ساخت سری Mass Effect سطح کیفی بازیهای نقش آفرینی را یک پله بالاتر ببرد و یک عنوان خوب را در اختیار هواداران قرار دهد.
هنگامی که Mass Effect 2 معرفی شد، کمتر کسی فکر میکرد که این بازی بتواند به موفقیت امروزش دست پیدا کند. عنوانی که در سال ۲۰۱۰ معرفی شد و شما را راهی سفری دوست داشتنی به دل کهکشانهای ناشناخته به همراه فرمانده شپرد و همراهانش میکند. سهگانه Mass Effect همچنان بعد از گذشت سالها، جذابیت خودشان را حفظ کردهاند و در این میان Mass Effect 2 بهترین این سهگانه محسوب میشود و میتواند با گیمپلی خودش ساعتها شما را مشغول کند.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
فرنچایز The Legend of Zelda همواره یکی از جذابترین بازیهای نقش آفرینی نینتندو بوده است. عنوانی که آرامش را به شما هدیه میکند و شما را راهی سرزمینها و دشتهای سرسبز میکند. The Legend of Zelda بقدری زیباست که واقعا نمیتوان چیز چندانی درباره آن نوشت و نینتندو کارش را در ساخت یک عنوان نقش آفرینی – ماجراجویی به بهترین نحوه انجام داده است. عنوان The Legend of Zelda: Breath of the Wild یکی از جذابترین بازیهای این فرنچایز محسوب میشود. عنوانی که شاید برخی تصور کنند که یک بازی بچگانه است، اما من به شما قول میدهم که از تجربه این بازی نهایت لذت را خواهید برد. مهم نیست که چندسال دارید، The Legend of Zelda: Breath of the Wild بی شک شما را در خودش غرق خواهد کرد.
The Elder Scrolls 5: Skyrim
غیرممکن است که صحبت از بازیهای نقش آفرینی به میدان بیاید و خبری از The Elder Scrolls 5: Skyrim نباشد. عنوانی که در سال ۲۰۱۱ توسط استودیو Bethesda ساخته شد و بازیهای نقش آفرینی را وارد بعد جدیدی کرد. عنوانی که تلاش میکرد با استفاده از محیطی باز و دنیای پویا تمامی انتظارات شما را از یک بازی نقش آفرینی به بهترین نحوه ممکن پاسخ دهد و داستانی جذاب را در دل سرزمینهای تاریک و سرد، برای شما به ارمغان بیاورد. دنیای فانتزی که همهچیز در آن امکان پذیر است! از نبرد با شیاطین از گوربرخاسته تا سر و کله زدن با هیولاهای ترسناکی که همگی مجموعهای جذاب را از گیمپلی The Elder Scrolls 5: Skyrim تشکیل دادهاند.
The Witcher
اولین نسخه از فرنچایز ویچر این اجازه را به بازیکنان میداد تا در دنیای قرون وسطی بازی به گشت و گذار بپردازند و با هیولاهای مختلفی سر و کله بزنند. استقبال بسیار زیادی که از نسخه اول بازی به عمل آمد، CD Projekt را مجبور به ساخت نسخه دوم بازی کرد. نسخهای که اینبار با گرافیکی بهتر و محیطی بزرگتر به سراغ گیمرها آمده بود. فرنچایزی که یک شبه راه صدساله را طی کرده بود و حالا خودش را بلندپروازانه بر نوک قله موفقیت میدید.
وقتی نسخه سوم بازی عرضه شد به یکباره همهچیز تغییر کرد و بازیکنان دیوانهوار مجذوب این فرنچایز دوست داشتنی شده بودند. Witcher 3: Wild Hunt شاهکاری به تمام معنا بود بازیهای نقش آفرینی را یکبار دیگر به اوج رسانده بود. اگر علاقهمند به تجربه بازیهای نقش آفرینی هستید، Witcher 3: Wild Hunt احتمالا بهترین بازی این لیست برای تجربه کردن باشد.
همچنین اگر موبایل گیمرید، مطلب مرتبط با بازی جنگ جهانی اندروید را نیز از ویجیاتو بخوانید.
بیشتر بخوانید:
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به غیر ویچر همشون چرت و پرت بود
خخخخخ
مس افکت 2 چرت و پرته؟؟؟
نه این برای اینه تو زندگیت از کل بازی های این لیست به جز ویچر هیچکدوم بازی نکردی بدب.خت?
اسکایریم برای من از همه بهتر بود
هیچوقت قدیمی نمیشه
کلی کوئست و کلی اسکیل برای انجام دادن و باز کردن داره
شاید باگ های مسخره ای داشت ولی واقعا خیلی عالی بود
لطفاً مقاله ای در مورد بهترین بازی های اوپن ورلد هم بنویسید . ممنون ❤️
سلام! چراکه نه؟ حتما توی اولین فرصت یه سری به این بازیها میزنم.
رو موبایل میتونی بدون شبیه ساز تجربش کنی... من که لذت بردم واقعا ... یه سرچ اینگلیسی اگه تو یوتیوب بزنی (به انگیلیسی) بعدش اولین ویدیو میگه...
خب من خود خود برث اف د وایلد رو میگم... فقط مشکلش اینه که برا ایم باید موبایل رو تکون بدی.
شرمنده ولی اسپم
بچه ها من یه چیزی فهمیدم دیالوگ معروف فارکرای 3 را که یادتونه
فهمیدم اون رو اورجینال نگفتن
از سخنان کورش بزرگ بوده
معنای دیوانگی؟
عجب
اون مال انیشتین بود اگه منظورت دیوانگی است
آره ولی اسمش را دیونگی نمیزاره
ولی کلش همون جملاته
اسکایریم فقط اونجاش که داری با دراگون میجنگی و اهنگ Dragon Born پلی میشه...
سلام سلام، حتما تو اولین فرصت میرم سراغش.
دقیقا منم تاحالا نتونستم حتی از نزدیک یک نینتندو توی شهر ببینم!?
من یه بار دست یه بچه نصف خودم دیدم داشت پلی میداد
رفیقم هم PS4 داره هم Xbox, تازه میخواد PS5 بخره،بهش راجع به نینتندو گفتم اصلا نمیدونست چیه?
تو همونی نبودی گفتی تو پولداری رفیقم گوشی نداره ????
من بیشتر از یک رفیق دارم آبجی