ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

منتقدین و مخاطبین
فیلم سینمایی

۱۹ فیلمی که بازخورد کاملا متفاوتی بین منتقدین و مخاطبین داشت

بهتر است نخست با فیلم جدید ام. نایت شیامالان، یعنی Old مقاله را آغاز کنیم. نکته مثبت درباره Old آن است که داستان فیلم تا زمان اکران کاملا مخفی مانده بود و چیز زیادی از ...

دنیا جهانگیری
نوشته شده توسط دنیا جهانگیری | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۵

بهتر است نخست با فیلم جدید ام. نایت شیامالان، یعنی Old مقاله را آغاز کنیم. نکته مثبت درباره Old آن است که داستان فیلم تا زمان اکران کاملا مخفی مانده بود و چیز زیادی از آن لو نرفته بود. اما یک مورد از پیش درباره این فیلم واضح و آشکار بود؛ بازخورد کاملا متفاوت میان منتقدین و مخاطبین. هربار که ام. نایت شیامالان با یک فیلم جدید به سینما بازمی‌گردد باید انتظار چنین اتفاقی را داشت.

البته ام. نایت شیامالان تنها کارگردانی نیست که فیلم‌هایش نظرات مختلفی دریافت می‌کنند و فیلمسازان دیگری نظیر کریستوفر نولان، نیکلاس ویندینگ رفن، دارن آرونوفسکی و بسیاری دیگر در این گروه کنار شیامالان جای می‌گیرند. خواه به آثار شیامالان علاقه داشته باشید یا خیر، این کارگردان به راحتی سینما را به مکان هیجان‌انگیزتری تبدیل می‌کند.

برای مثال فیلمی مانند Old که از بعضی مخاطبان ۵ ستاره گرفته و نمره بالایی دریافت می‌کند یا برخی هم نظر مثبتی نسبت به آن نداشته و حتی نمره ۰ به آن می‌دهند، به مراتب از فیلمی که در مجموع نمره ۳ را دریافت کرده، جذاب‌تر و جنجالی‌تر به نظر می‌رسد.Old به تازگی در تاریخ ۲۳ جولای ۲۰۲۱ (۱ مرداد ۱۴۰۰) اکران شده و بحث‌های زیادی پیرامون آن وجود دارد که آیا این بهترین یا بدترین اثر شیامالان است.

وبسایت IndieWire به همین بهانه، لیستی از فیلم‌هایی تهیه کرده که بازخورد کاملا متفاوتی بین منتقدین و مخاطبین داشته؛ پس در ادامه با ویجیاتو همراه باشید.


با بهترین فیلم‌ها از نگاه ویجیاتو آشنا شوید:


۱۹. (۲۰۲۱) Old

منتقدین و مخاطبین

ام. نایت شیامالان در ساخت فیلم‌های این چنینی مهارت و تجربه زیادی دارد. همانطور که پیش‌تر ذکر شد، نظرات درباره این فیلم بسیار ضد و نقیض است، به طوری که اکثرا منتقدین علاقه زیادی به Old نشان نداده و آن را یک فیلم احمقانه و تقلیدی بی‌روح از یک تریلر روانشناسانه می‌دانند، چیزی که شیامالان توانسته پیش از این در عناوینی مانند Signs و The Sixth Sense به خوبی از عهده‌اش بربیاید.

در این فیلم که بازیگرانی مانند گائیل گارسیا برنال، ویکی کریپس، روفوس سیول، الیزا اسکانلن، الکس ولف و ایمون الیوت و ابی لی به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند، با داستان زندگی یک زوج به نام‌های گای و پریسکا همراه هستیم. این زوج به همراه فرزندان کوچک خود ترنت و مادوکس به عنوان تعطیلات آخر خانواده قبل از طلاق به یک استراحتگاه گرمسیری سفر می‌کنند. به توصیه مدیر استراحتگاه، خانواده از یک ساحل خلوت بازدید می کنند که اتفاقات عجیبی در آنجا می‌افتد.

پیتر بردشاو یکی از منتقدان فیلم وبسایت گاردین، از Old به عنوان یک فیلم فوق‌العاده یاد کرده که با تلاش بسیار کارگردان، به خوبی مرز میان جدیت و چرندیات را رعایت کرده است. اما کارشناسان دیگری نیز بوده‌اند که بخاطر عملکرد ضعیف بازیگران و دیالوگ‌های بسیار بد، انتقادهای بی‌رحمانه‌ای از این فیلم کردند.

۱۸. (۲۰۱۷) !Mother

منتقدین و مخاطبین

فیلم Mother به کارگردانی دارن آرونوفسکی زمانی که اولین بار در فستیوال فیلم ونیز به نمایش درآمد و چند هفته بعد از آن در سینما اکران شد، وضعیتی مشابه به فیلم Old داشت. به نظر می‌رسید اصلا نمی‌توان بر سر آن به توافق رسید.

طرفداران Mother را یکی از بهترین و موفق‌ترین آثار آرونوفسکی می‌دانستند، فیلمی که نه‌تنها از نظر فیلمبرداری و کارگردانی بلکه از لحاظ روایت داستان هم بسیار مورد توجه‌شان قرار گرفته بود. اما از آن طرف منتقدین آن را اثری مضحک می‌دانستند!

این فیلم توانست عملکرد بسیار درخشانی در باکس‌آفیس داشته باشد و بسیاری آن را یک تمثیل سینمایی غنی همراه با کابوسی رویاگونه می‌دانستند. Mother فیلم داستان زن و شوهری را روایت می‌کند که زندگی آرام‌شان با ورود یک زن وشوهر مرموز برهم می‌خورد.

جنیفر لارنس، خاویر باردم، اد هریس، میشل فایفر، دامنل گلیسون، برایان گلیسون و کریستن ویگ از جمله بازیگران این فیلم هستند. مادر! برای رقابت دریافت شیر طلایی در هفتاد و چهارمین جشنواره فیلم ونیز انتخاب شده بود.



۱۷. (The Fountain (۲۰۰۶

منتقدین و مخاطبین

همکاری استودیو‌ها با دارن آرونوفسکی هیچ‌گاه آسان نبوده. پس از آنکه بودجه ۷۵ میلیون دلاری برادران وارنر به ۳۵ میلیون دلار کاهش یافت، کارگردان نیز فیلمنامه را دوباره بازسازی کرد. انتظار می‌رفت با که کاهش بودجه آن هم به این میزان، نتایج دو پهلویی برای این فیلم رقم بخورد.

The Fountain از سه داستان موازی تشکیل شده‌است که در انتها به هم می‌پیوندند. ابتدا با داستان یک جنگاور اسپانیایی به نام توماس (هیو جکمن) آغاز می‌شود. او در جنگل‌های محل زندگی مایاها به دستور ملکه ایزابل (ریچل وایز) به دنبال درخت حیات است.

داستان دوم به زندگی دکتر تام کرئو (هیو جکمن) می‌پردازد که به دنبال درمانی برای سرطان می‌گردد تا همسرش ایز (ریچل وایز) را از مرگ نجات دهد. در داستان سوم روایت مردی است که در فضایی ناشناخته درون حبابی به همرا یک درخت خشک و کهنسال شناور است.

وبسایت گاردین درباره این فیلم نوشته: حس مردگی عجیب غریبی در آن وجود دارد که همراه با ترحم و خودبینی رفته رفته تکان‌دهنده می‌شود. یکی از طرفداران این فیلم در مجله پریمیر درباره فیلم گفته:«اگر جزو آن دسته علاقه‌مندان به سینما هستید که از فیلمسازان بزرگ و کلیشه‌های آزار دهنده مایوس شده‌اید، بد نیست به دیدن فیلم The Fountain بروید.»

۱۶. Watchmen (۲۰۰۹)

منتقدین و مخاطبین

زک اسنایدر با فیلم ۳۰۰ توانست رکورد عجیبی را ثبت کند، اگرچه عموم مخاطبان نظر مثبتی نسبت به آن داشتند، اما برخی هم آن را فیلمی نژادپرستانه می‌دانستند و از لحاظ تصویرگری واقعیت، شخصیت سازی‌های دروغین و نمایش چهره ایرانیان انتقادات زیادی به آن وارد شد.

پس از آن فیلم دیگری به کارگردانی زک اسنایدر به نام Sucker Punch (مشت ناگهانی) در سال ۲۰۱۱ منتشر شده بود که متاسفانه با بازخورد مثبتی از سوی منتقدان و هم‌چنین تماشاگران روبه‌رو نشده بود. اما درمورد فیلم watchmen (نگهبانان) اکثر نظرات ضد و نقیض بود و راجر ایبرت، خبرنگار و منتقد سرشناس درباره این فیلم گفته:«واچمن یک تمرین جسورانه برای به تصویر کشیدن سبک ابرقهرمانی است. در این فیلم صدا، تصاویر و شخصیت‌ها در یک تجربه بصری بسیار عجیب ترکیب شده اند که حس یک رمان گرافیکی را برمی انگیزد.»

در مقابل منتقدان زیادی این فیلم را بی‌روح، با اکشنی خشن توصیف کرده بودند که هیچ‌گاه نتوانسته بود به منبع اصلی خود وفادار باشد.

۱۵. (۲۰۱۳) The Counselor

منتقدین و مخاطبین

فیلم The Counselor (مشاور) با تیم بازیگری قوی متشکل از برد پیت، مایکل فاسبندر، کامرون دیاز، خاویر باردم و پنه‌لوپه کروز به کارگردانی ریدلی اسکات در سال ۲۰۱۳ ساخته شده بود.

با فیلمنامه‌ای از کورمک مک‌کارتی یکی از برترین رمان‌نویسان آمریکایی، این فیلم می‌توانست یک مدعی بزرگ برای جایزه اسکار باشد، اما این اتفاق رخ نداد. The Counselor پس از اکران در سینماها، سروصدای زیادی کرد و به سرنوشت فیلم‌های دیگر این لیست دچار شد، عده‌ای آن را بالا برده و بسیار تحسین کردند و برخی دیگر آن را اثری کم اهمیت به حساب آوردند.

اکثر منتقدین اعتقاد داشتند که این فیلم طولانی‌تر از چیزی است که به نظر می‌آید و صحنه‌های زیاد در آن وجود دارند که به جای خاصی ختم نمی‌شود. داستان فیلم حول یک حقوقدان محترم و قابل اعتماد (مایکل فاسبندر) می‌چرخد که مدتی است درگیر یک عشق طوفانی با دختری به نام لورا (پنه لوپه کروز) شده و اخیراً هم تصمیم به ازدواج با وی گرفته است.

اما این حقوقدان برای ساختن بهترین‌ها در زندگی مشترکش نیازمند پول هنگفتی هست و به همین جهت در یک حرکت عجیب، تصمیم میگیرد تا در یک معامله پرسود مواد مخدر که یکی از دوستانش به نام رینر (خاویر باردم) ترتیب داده، مشارکت کند.



۱۴. (۲۰۱۳) Only God Forgives

منتقدین و مخاطبین

نیکلاس ویندینگ رفن هم جزو آن دسته کارگردان‌هایی است که فیلم‌هایش اکثرا با بازخوردهای مختلفی از سوی منتقدین و تماشاگران روبه‌رو می‌شود. این فیلمساز هلندی پیش از این هم تجربه ساخت آثاری موفقی چون Drive (رانندگی) با بازی رایان گاسلینگ را داشته که توانسته به سبب آن جایزه بهترین کارگردان را در فستیوال فیلم کن نیز به دست آورد.

فیلم Only God Forgives (تنها خدا می‌بخشد) از همان ابتدا یک اثر جنجالی به نظر می‌رسید،‌ چراکه رایان گاسلینگ بعد از فیلم Drive برای همکاری مجدد با ویندینگ رفن وارد این پروژه شده بود. با این وجود پس از همکاری این دو، برخی در فستیوال فیلم کن آن‌ها را مورد تمسخر قرار دادند و بسیاری از منتقدین هم نظرات بسیار منفی درباره آن داشتند.

عده‌ای از سینماروها به‌خاطر خشونت بالای برخی صحنه‌ها حس خوبی نسبت به آن نداشتند، درصورتی که روزنامه شیکاگو سان-تایمز عنوان Only God Forgives را یکی از فیلم‌های شوکه‌کننده و فوق‌العاده آن سال می‌دانست.

۱۳. (۲۰۱۲) To The Wonder

منتقدین و مخاطبین

ترنس مالیک پس از آنکه در سال ۲۰۱۱ جایزه نخل طلایی را برای فیلم The Tree of Life یا همان (درخت زندگی) بدست آورده بود، در سال ۲۰۱۲ با فیلمی دیگر به نام To The Wonder (به سوی شگفتی) با دست پر بازگشته بود، بنابراین انتظارات از او بالا بود.

در این فیلم درام که بازیگرانی مانند بن افلک، خاویر باردم، ریچل مک‌آدامز، رومینا موندلو و اولگا کوریلنکو به نفش‌آفرینی پرداخته‌اند، کشمکش‌های زیادی میان نظرات منتقدین و مخاطبین وجود دارد.

برخی از کارشناسان آن را فیلم ضعیفی می‌دانستند که نه‌تنها جالب نبوده، بلکه ترنس مالیک را چند قدم به عقب نیز کشانده است. اما بودند منتقدین دیگری که او را تحسین کرده و اعتقاد داشتند مالیک توانسته به سبک بداهه‌گویی که در درخت زندگی شاهدش بودیم، پایبند باشد و در این فیلم نیز به درستی آن را به تصویر کشیده است.

۱۲. (۲۰۱۷) Star Wars: The Last Jedi

منتقدین و مخاطبین

Star Wars: The Last Jedi را شاید بتوان متناقض‌ترین فیلم قرن ۲۱ براساس نظرات تماشاگران و منتقدان دانست. این فیلم به عنوان هشتمین قسمت در مجموعه فیلم‌های جنگ ستارگان به نویسندگی و کارگردانی ریان جانسون در سال ۲۰۱۷ ساخته شد و در حقیقت دنباله‌ای بر فیلم Star Wars: The Force Awakens محسوب می‌شود که در سال ۲۰۱۵ به کارگردانی جی جی آبرامز ساخته شده بود.

درباره این فیلم هم نظرات مختلف زیادی وجود دارد. برخی از طرفداران دوآتشه جنگ ستارگان هیچ‌جوره نمی‌توانستند با این فیلم کنار بیایند و از آن طرف اریک کوهن یکی از منتقدین وبسایت IndirWire این فیلم را یکی از راضی‌کننده‌ترین فیلم‌های جنگ ستارگان در چندین دهه می‌داند.

Star Wars: The Last Jedi با بودجه ای ۲۰۰ میلیون دلاری ساخته شد و در سراسر جهان ۱٫۳۳۲ میلیارد دلار فروش کرد. آخرین جدای پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۱۷ و چهاردهمین فیلم پر فروش تمام ادوارد تاریخ سینماست.

مارک همیل، کری فیشر، آدام درایور، دیزی ریدلی، جان بویگا، اسکار آیزاک، لوپیتا نیونگو، دامنل گلیسون، گوئندولین کریستی، اندی سرکیس، بنیسیو دل تورو و لورا درن از جمله بازیگران این فیلم هستند.



۱۱. (۲۰۱۵) The Hateful Eight

منتقدین و مخاطبین

The Hateful Eight (هشت نفرت‌انگیز) رقابت تنگاتنگی با دیگر فیلم کوئنتین تارانتینو، یعنی Django Unchained داشت. فیلمی که در سال ۲۰۱۲ اکران شده بود و برنده جوایز متعددی از جمله اسکار برای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و بهترین فیلمنامه شده و به فروش ۴۲۵ میلیون دلار در سراسر جهان نیز رسیده بود.

اما هشت نفرت‌انگیز، دیگر فیلم تارانتینو به عقیده برخی کارشناسان نتوانسته بود میان کاراکترها و داستان آن پیوستگی و هماهنگی کافی ایجاد کند و بخش زیادی از صحنه‌ها بسیار کسل‌کننده بوده.

داستان فیلم در دوران پسا-جنگ داخلی آمریکا می‌گذرد. زمانی که جنگ و جدل‌های نژادی کماکان وجود داشتند و داستان هشت فرد را تعریف می‌کند که در طی اتفاقاتی مجبور می‌شوند برای مدتی در یک مهمانسرا در کنار هم بمانند که این مسئله باعث به وجود آمدن اتفاقات بسیار جالبی بین آن‌ها می‌شود.

در این فیلم بازیگران سرشناسی از جمله ساموئل ال. جکسون، کرت راسل، جنیفر جیسن لی، والتون گوگینس، چنینگ تیتوم و دمیان بیچیر به نقش‌آفرینی پرداخته اند.

۱۰. (۲۰۱۲) Savages

منتقدین و مخاطبین

این فیلم به کارگردانی الیور استون در سال ۲۰۱۲ منتشر شد که بر اساس رمانی به همین نام وشته دان وینسلو ساخته شده‌است. داستان درباره دو برادر قاچاقچی ماری‌جوآنا (تیلور کیچ و آرون تایلر-جانسون) است که با دختری با نام اوفلیا (بلیک لایولی) آشنا و هردو عاشق او می‌شوند تا اینکه تبهکاری اوفلیا را گروگان می‌گیرد و آن‌ها تلاش می‌کنند که اوفلیا را نجات دهند.

عنوان Saveges با واکنش‌های دوقطبی از سوی منتقدین و مخاطبین همراه بود، راجر ایبرت به فیلم ۳٫۵ ستاره از ۴ ستاره داد و کارگردانی استیون را مورد تحسین قرار داد، اما در مقابل کانر جیسون ۲ ستاره از ۵ داد و فیلم را خسته‌کننده توصیف کرد.

۹. (۲۰۱۴) Interstellar

منتقدین و مخاطبین

اغلب آثار کریستوفر نولان جنجالی و پرسر و صدا هستند و هر دو گروه منتقدین و مخاطبین با دقت و وسواس زیادی آن را بررسی و تماشا می‌کنند. اما Interstellar (میان‌ستاره‌ای) از جمله فیلم‌های نولان است که بحث و نظرات درباره آن بسیار متناقض است.

هیچ شکی وجود ندارد که عملکرد نولان در این فیلم از نظر المان‌های فنی و به‌کارگیری دقیق عناصر علمی‌تخیلی بی‌سابقه بوده، اما در اوج داستان اتفاقات احساسی می‌افتد که نولان با قلبش آن‌ها را هدایت کرده و کمی از فضای حماسی و علمی فاصله می‌گیرد. به همین دلیل اختلاف نظر میان منتقدین و سینماروها درمورد آن نسبت به فیلمی مانند Inception (تلقین) که پایان عجیبی داشت، بسیار زیاد است.

اریک کوهن می‌گوید:«فیلم‌های نولان معمولا همیشه به یک میزان سرد و هوشمندانه هستند، اما Interstellar این الگو را دچار تزلزل می‌کند.» تمامی این دلایل باعث شد تا بازخوردهای دوقطبی بین کارشناسان و مخاطبین به وجود بیاید.



۸. (۲۰۱۸) The House That Jack Built

منتقدین و مخاطبین

The House That Jack Built (خانه‌ای که جک ساخت) فیلمی در ژانر ترسناک روانشناسانه است که به کارگردانی لارس فون تریه در سال ۲۰۱۸ اکران شد. گفته می‌شود هنگامی که این فیلم برای نخستین بار در فستیوال فیلم کن به نمایش درآمده بود،‌ حدود ۱۰۰ نفر از سالن خارج شده و از شدت هیجان انگار برق از سرشان پریده بود. اما از آن طرف نظرات منتقدین باز هم دو قطبی بود.

فیلم ماجراهای فردی باهوش به نام جک را در یک بازه زمانی ۱۲ ساله دنبال می‌کند و به معرفی قتل‌هایی می‌پردازد که در طول زمان جک را به یک قاتل سریالی تبدیل کرد. مت دیلون، برنو گانتس، اوما تورمن، اد اسپیلرز، شیوون فالون هوگان، سوفی گرابول، رایلی کیو و جرمی دیویس تیم باریگری این فیلم را تشکیل می‌دهند.

کوهن درباره فیلم مذکور گفته:«اغلب با لحظات ترسناک توام با انحرافات فکری درباره ماهیت هنر در جهان امروز روبه رو هستیم. این فیلم تلاش قابل توجهی برای برانگیختن حس غم و ناراحتی در لحظات کلیدی انجام می‌دهد.»

۷. (۲۰۱۶) The Neon Demon

منتقدین و مخاطبین

در فیلم The Neon Demon که به کارگردانی نیکولاس ویندینگ رفن ساخته شده، بازیگرانی مثل ال فانینگ، آلساندرو نیوولا، کیانو ریوز، کریستینا هندریکس، ابی لی کرشاو، جنا مالون، بلا هیتکوت، دزموند هرینگتون، چارلز بیکر و کارل گلاسمن بازی کرده‌اند.

جسی (ال فانینگ) پس از تولد ۱۶ سالگی‌اش به لس آنجلس می‌رود تا به عنوان یک مدل فعالیت کند. رئیس مجموعه ای که او برایشان کار می‌کند، به جسی می‌گوید که پتانسیل بسیاری برای تبدیل شدن به یک ستاره مشهور دارد. اما راهی که جسی می‌خواهد در آن قدم بگذارد، آنطور که به نظر می‌آید نیست.

یکی از کارشناسان درباره آن گفته:« نمی‌توان انتظار یک اثر عمیق و جاودان را داشت، اما این فیلم به دنبال یک مفهوم مشخص است.»

۶. (۲۰۱۲) Spring Breakers

منتقدین و مخاطبین

هارمونی کورین عادت دارد با فیلم‌هایش عواطف مخاطب را برانگیزد، پس هیچ جای تعجبی ندارد که Spring Breakers (تعطیلات بهاری) در این لیست جای بگیرد. منتقدین وبسایت گاردین نظرات بسیار منفی درباره این فیلم داشتتد، به طوری که آن را یک فیلم بد می‌دانستند که فرهنگ نامناسبی را در جامعه و میان مردم رواج می‌دهد.

اریک کوهن معتقد است کارگردان با شجاعت تمام ریسک بزرگی انجام داده و با آوردن بازیگرانی مانند سلنا گومز، ونسا هاجنز و اشلی بنسون فضای نوجوانانه و شادابی را در فیلم به وجود آورده است. موضوع این فیلم در رابطه با ۴ دختر دانشگاهی است که تصمیم می‌گیرند از یک رستوران دزدی کنند تا برای تعطیلات بهاری خود پول به‌دست بیاورند.



۵. (۲۰۱۲) Cloud Atlas

منتقدین و مخاطبین

تکلیف بیشتر آثار واچوفسکی‌ها مشخص است. برخی از فیلم‌های آن‌ها مانند The Matirix یا Bound (محدودیت) محبوبیت زیادی بین مخاطبین پیدا کرده و همه را شیفته خود می‌کند و از آن طرف با عناوین دیگری از جمله Jupiter Ascending (صعود ژوپیتر) تماشاگران را از خود ناامید کرده است.

Cloud Atlas فیلمی اقتباسی از از رمانی به همین نام اثر دیوید میچل است. این فیلم ویژگی‌ها و شباهت انسان‌های مختلف را در شش عصر متفاوت به تصویر می‌کشد که دیوید میچل آن‌ها را نوعی از نقطه‌چینی موزائیکی توصیف می‌کند.

داستان تو در تو و فلسفی فیلم نقدهای متفاوتی را برانگیخته است. برخی منتقدین فیلم را راوی و مبلغ اصول مدرنیسم و تمدن غرب می‌دانند: «موضوع و مضمون فیلم اطلس ابر دربارهٔنضج و اصل مدرنیسم است. از این روست که در زمان‌ها و مکان‌هایی خاص رخ می‌دهد: اقیانوس آرام و سفرهای دریایی (با اشاره به داروین) در عصر روشنگری (رنسانس)، اسکاتلند و انگلستان خانه خردگرایی و نوگرایی، آمریکای آرمان‌شهر (اتوپیا) و کره جنوبی سرزمین فتح شده مدرنیسم.»

تام هنکس، هلی بری، جیم برودبنت، هوگو ویوینگ، بن شاو، کیث دیوید، جیمز دارسی و سوزان ساراندون از جمله بازیگران Cloud Atlas هستند.

۴. (۲۰۱۶) Personal Shopper

منتقدین و مخاطبین

هرکسی که این فیلم را پیش از اکران رسمی و در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ تماشا کرده بود، بدون شک می‌دانست که قرار است بعدا بازخوردهای مختلفی میان منتقدین و مخاطبین دشته باشد.

Personal Shopper (مامور خرید شخصی) فیلمی درام به نویسندگی و کارگردانی الیویه آسایاس که در بخش مسابقه جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ برای تصاحب نخل طلا حضور داشت و در نهایت جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کرد.

داستان فیلم درباره‌ی مورین کارترایت (کریستن استوارت) می‌باشد که در شهر پاریس کار می‌کند. شغل او انجام خریدهای یک شخصیت مشهور است. به نظر می‌آید مورین توانایی ارتباط برقرار کردن با ارواح را دارد و می‌خواهد با برادر دوقلویش که اخیراً همانجا فوت کرده است ارتباط برقرار کند، اما زندگی وی زمانی پیچیده‌تر می‌شود.

اگرچه این فیلم در مجموع نقدهای نسبتا مثبتی دریافت کرد، اما به نظر می‌رسد زیاد مورد استقبال مخاطبین قرار نگرفته، زیرا در اکران سراسری ک در جشنواره کن برگزار شده بود مورد تمسخر عده‌ای واقع شد.

۳. (۲۰۱۲) The Dark Knight Rises

منتقدین و مخاطبین

آخرین قسمت از سه‌گانه بتمن کریستوفر نولان دقیقا همانطور که انتظار می‌رفت، ساختارشکن بود و تعریف تازه‌ای از ژانر ابرقهرمانی ارائه داده بود. در این میان کمتر کسی فکر می‌کرد که آخرین دنباله فیلم‌های بتمن بتواند تا این حد نظرات دو قطبی از تماشاگران و منتقدین دریافت کند.

برخی از طرفداران معتقد بودند که داستان بیش از حد شلوغ و بود و نسبت به سرانجام ماجراجویی‌های بروس وین کمی ناامید به نظر می‌رسیدند. اگرچه منتقد ارشد IndieWire نظرات خوبی درباره The Dark Knight Rises داشته و پایان این سه‌گانه را بسیار راضی‌کننده می‌داند.

این فیلم با بودجه‌ای نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار به فروش فوق‌العاده ۱٫۰۸۱ میلیارد دلار در گیشه رسید که آن را به بیست و نهمین فیلم پرفروش تاریخ، سومین فیلم پرفروش سال ۲۰۱۲ و یازدهمین فیلم پرفروش ابرقهرمانی در تاریخ کرد.



۲. (۲۰۱۲) Prometheus

منتقدین و مخاطبین

طرفداران پس از گذشت تقریبا یک دهه هنوز هم می‌پرسند که آیا ریدلی اسکات با این فیلم به عنوان پیش‌درآمد سری فیلم‌های Alien (بیگانه) آن را خراب کرد یا به بهترین شکل احیایش کرده بود؟

بازگشت ریدلی اسکات به دنیای «بیگانه» از لحاظ فیلمسازی و مهارت کارگردانی او بسیار مورد تحسین قرار گرفته بود، اما منتقدین نظرات مختلفی درباره نوع روایت داستان آن داشتند. برخی آن را درخشان، حماسی، فراموش‌نشدنی و عالی توصیف کردند و عده‌‌ای دیگر آن را تفرقه‌انگیز خوانده بودند.

نومی راپاس، شارلیز ترون و ادریس البا از جمله بازیگران Prometheus را تشکیل می‌دهند.

۱. (۲۰۱۶) Ghostbuster

منتقدین و مخاطبین

این فیلم علمی‌تخیلی به کارگردانی پال فیگ در سال ۲۰۱۶ اکران شده که بخاطر تیم بازیگرانش مورد انتقادهای زیادی قرار گرفته بود. بسیاری از کارشناسان بخاطر حضور بازیگران زن در نقش‌های اصلی فیلم، موضوعات جنسیتی را پیش کشیده که همین باعث به وجود آمدن حواشی و بازخوردهای مختلفی درباره Ghostbuster (شکارچیان روح) شده بود.

اگرچه در سایت‌هایی نظیر IMDb و Rottten Tomatoes با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبین مواجه شد، اما منتقدین نظرات ضد و نقیض و بعضا منفی درباره آن مطرح کردند. داستان فیلم در مورد حمله ارواح به شهر منهتن میباشد که کل شهر را به تسخیر خود در آورده و به دنبال آن همه مردم را نا امید کرده‌اند، در اینجا یک فیزیکدان به همراهی چند تن از دوستانش و با اختراع خود به کمک مردمش می آید تا با دستگاه خود ارواح از شهر خارج کنند.

در فیلم Ghostbuster بازیگرانی نظیر ملیسا مک‌کارتی، کریستن ویگ، کیت مک‌کینون، لزلی جونز، چارلز دنس، کریس همسورث و مایکل کی ویلیامز به ایفای نقش پرداخته‌اند.


نقد جدیدترین فیلم‌های سینمایی را در ویجیاتو بخوانید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (18 مورد)
  • reza-a-m-p-r
    reza-a-m-p-r | ۲۵ شهریور ۱۴۰۰

    اینترسلا فیلمیه که باید بعد دیدنش خیییییلی هم به نکات فیلم توجه نکنی !
    اگر اصلا توجه نکنی و در موردش فکر نکنی به نظر مسخره میاد و اگر هم خیلی بهش توجه کنی و بخوایی خیلی موشکافیش کنی به چنتا گاف بزرگ بر میخوری که ضد حال میشه .
    ولی واقا بینظیره

  • Rar
    Rar | ۱۳ شهریور ۱۴۰۰

    کلا سه گانه The Dark Knight پر بحث هست خیلی از منتقدا باهاش حال کردن و کلی از مردم هم دوسش داشتن ولی اون یه سری کمیک خون ها سرس حرص میزدن که چرا مثل کمیک ها نیست و نولان با واقع گرایانه بود گند زد به فیلم که این اتفاق سر joker هم افتاد
    کلی فیلم دیگه هم هستن با عنوان لیست
    مثل
    Space jam
    Mortal kombat
    No body
    End game
    Susid squad

  • Ilya5124
    Ilya5124 | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    ترنسفورمرز
    بی مصرف ها
    سویساید اسکواد

  • Matin-Artorias
    Matin-Artorias | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    سومین سه گانه ی جنگ ستارگان(مخصوصا قسمت ۸) افتضاح ترین قسمت های جنگ ستارگان بودند،نه تنها من بلکه هزاران سایت مثل cbr از این نکته حرف میزنن

  • Amirggsain
    Amirggsain | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    سلام
    اینترستلر که مخ من عملا سرش سوخت خیلی پیچیدگی باحالی داشت ،پرومتعوس خیلی خیلی آخرش اعصاب منو بهم ریخت این دیگه چه پایانی بود ???گوست باسترز هم بنظرم به خاطر فمنیست ها همه شخصیت ها زن بودند نمیدونم ولی حس قوی راجعبش دارم

  • Galactic-2077
    Galactic-2077 | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    یه مقاله به اندرریتد ترین فیلم ها (دست کم گرفته شدند) اختصاص دهید

  • Doosty
    Doosty | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    بنظرم ابن غلطه که آدم بخواد فیلم ها رو فقط بر اساس نظر بقیه و منتقدا نگاه کنه منتقدا هم انسان هستن و همیشه حرفشون درست نیست. برای من چند بار پیش اومده که همه میگفتن فلان فیلم خیلی عالیه و پر مفهومه بعد رفتم دیدمش اونقدرا که میگفتن خوب نبود تازه جالب اینجاست که ازشون میپرسیدم خب مفهوم فیلم چیه؟ فقط جواب میدادند پر مفهومه دیگه!! بعضی ها خودشونم نمیفهمن چی دارن تماشا میکنن فقط برای اینکه بگن ما خیلی با فرهنگ و اهل هنریم فیلم رو نگاه میکنن تا کلاس بزارن، شما سعی کنید اینطوری نباشید وقتی فیلمی رو میبینید به حرفی که میخواد بزنه فکر کنید بعد چیز های جدید و خوبی که یاد گرفتید رو هم سعی کنید تو زندگیتون استفاده کنید. حتی از فیلم های ابر قهرمانی مارول و دی‌سی که میگن بی‌فکر هستن فقط اینو یاد بگیرید که ظلم بده و هرچقدرم که قوی باشه باید باهاش مقابله کرد رو یاد بگیرید و تو زندگیتون استفاده کنید خیلی بهتره تا اینکه ده بار پرتقال کوکی رو ببینید آخرم هیچی نفهمید و بهتون اضافه نشه

    • Amirggsain
      Amirggsain | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

      آقا کاملا حق گفتی بعضی فیلما واقعا دست کم گرفته میشوند که واقعا حقشون نیست ولی بعضی فیلمای مضخرف بی مفهوم نمرات و نقد های بهتری میگیرند،بعضی با فیلم حال میکنند بعضی ها نه ،مثلا سریال گیم آف تارونز همه رفیقام باهاش حال میکنند به جز من ،اگر بمن بگن سریالش را نقد کن واقعا تجربه افتضاحمو میگم ?

  • dadash-stalin
    dadash-stalin | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    ممنون بابت مقالتون و جای فیلم تنت نولان هم توی فعرست خالی

  • Brainless
    Brainless | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

    این مقاله میتونه پارت ۲ داشته باشه برای مثال همین فیلمی که لبرون جیمز چند وقت پیش بازی کرد توشم خرگوش بود(یادم رفت اسمشو)

    • AmirRu
      AmirRu | ۱۲ شهریور ۱۴۰۰

      اسمش space jam هست
      اون خرگوشه هم باگز بانیه?

مطالب پیشنهادی