ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

آیا گوگل استیدیا می‌تواند سودآور باشد؟

گوگل استیدیا دقیقا چند ماه قبل از این که دنیا در یک فاجعه پا بگذارد عرضه شد. استدیا آزمایشی محسوب می‌شود که می‌خواهد نشان دهد آینده گیمینگ به چه شکل خواهد بود. البته تاکنون چیزی ...

محمد سرپناه
نوشته شده توسط محمد سرپناه | ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۰۰

گوگل استیدیا دقیقا چند ماه قبل از این که دنیا در یک فاجعه پا بگذارد عرضه شد. استدیا آزمایشی محسوب می‌شود که می‌خواهد نشان دهد آینده گیمینگ به چه شکل خواهد بود. البته تاکنون چیزی که عاید این سرویس شده شک و تردید بوده تا چیزهای دیگر.

استیدیا تاکنون اجازه تجربه‌های خوبی مانند Cyberpunk 2077 و Resident Evil: Village را بر بستر سرویس ابری خود داده. اما خب با این وجود پرسش بزرگ همچنان وجود دارد، گوگل استیدیا سودآور است یا خیر؟

آیا استیدیا کسب درآمد می‌کند؟


سخت است تا پرسش بالا را پاسخ دهیم، دلیل آن هم به واسطه درز نکردن اطلاعات مربوط به آن از جانب گوگل است. اگر عبارت «آیا گوگل استیدیا می‌تواند سودآور باشد؟» را در گوگل سرچ کنید حاصل، بحث و گفتگویی است که کاربران در ردیت با یکدیگر به راه انداخته‌اند و سال‌ها قبل نوشته شده.

با توجه به مواردی که در ردیت دیده شده احتمالا می‌توانیم انتظار داشته باشیم که استیدیا فعلا در حال ضرر دادن باشد. چیزی که استیدیا معرفی کرده شاید برای زمان خودش کمی زود باشد، به هر حال اما این راهی است که به نظر می‌رسد آینده گیمینگ در دستان آن باشد اما بالاخره، انجام تغییرات زمان می‌برد. بنظر می‌رسد دیسک‌ها و بازی‌های دیجیتالی فعلی همچنان تا یک دهه آینده محبوب باشند. استیدیا می‌تواند پیشتاز این تکنولوژی باشد اما نه به زودی.

گوگل مشخصا می‌خواست اولین باشد و قطعا هم آن‌ها به هدف خود رسیدند. آن هم با صرف یک سال و نیم در اصلاحات سرویس. گوگل حتما می‌تواند با صبر و استقامت و پافشاری به سود دلخواه خود دست یابد.

گوگل، از استیدیا به عنوان پیشرو صنعت بازی یاد می‌کند. خب این حرف، حرف پرطمطراقی است و احتمالا بسیاری هم با آن موافق هستند. اما باز هم در این بین کسانی هستند که آن را قبول ندارند. ما نمی‌دانیم اوضاع برای بازی‌های ایندی و سازندگانش در پلتفرم استیدیا به چه شکل پیش خواهد رفت اما چیزی که می‌دانیم آن است که گوگل همیشه به ترندها نگاه می‌کند. آن‌ها می‌خواهند همیشه اول باشند، حال می‌خواهد در موضع درست یا اشتباه باشد.

مزایای گوگل استیدیا


۵۰۰ دلار حقیقتا هزینه کمی برای خرید کنسول و بازی‌هایش نیست. خصوصا برای ما ایرانی‌ها که با انواع و اقسام مشکلات اعم از دلار، دلال‌ها، گمرک و... دست و پنجه نرم می‌کنیم و گاهی هم برای خرید جنس ۵۰۰ دلاری (مانند پلی‌استیشن 5) با چنین شرایط سختی در واقع ۱۰۰۰ دلار پرداخت می‌کنیم. البته این مشکل به علت همه‌گیری کرونا و کمبود قطعات سخت‌افزاری تقریبا جهانی شده است.

در این بین گوگل استیدیا تنها چیزی که نیاز دارد یک دستگاه تلویزیون یا تلفن همراه یا کامپیوتر، اینترنت پرسرعت است و در مواقع نیاز هم یک کنترلر ۷۰ دلاری. در واقع اگر با کامپیوتر به بازی بنشینید به کنترلر هم نیازی نخواهید داشت. بازی‌ها هم با قیمتی معادل قیمت باقی پلتفرم‌ها بر روی آن قرار می‌گیرند.



به گوگل استیدیا زمان بدهید


ونسان ون گوگ را بخاطر بیاورید. نقاش بزرگی که در طول حیاتش فقط یکی از نقاشی‌هایش به فروش رفت و اصلا به اندازه‌ای که شایسته‌اش بود از او تقدیر و تشکر نشد. اما سال‌ها بعد بود که همگان ون گوگ را شناختند و به نبوغ او پی بردند. دقیقا زمانی که وی دیگر در قید حیات نبود. می‌توان در مورد استیدیا نیز در ۱۰ سال دیگر همین گزاره را بیان نمود.

باز هم می‌گویم اگر گوگل بر روی ایده خود با استقامت و صبر پافشاری کند می‌تواند بالاخره جای پای خود را در صنعت گیمینگ محکم‌تر از همیشه کند.

گوگل همیشه در حال آزمون و خطا در معرفی تکنولوژی‌ها و تاریخ بلند بالایی از تست چیزهای مختلف دارد. کافی است فقط سرچ کوچکی کنید تا لیست پر و پیمانی از سرویس‌هایی که گوگل روزی با شوق و ذوق آن‌ها را معرفی کرده و خیلی زود از کار ‌افتاده‌اند روبرو شوید. اما می‌توان گفت به همان اندازه که گوگل طعم شکست را چشیده، موفقیت هم کسب کرده، آن هم با تکیه بر صبر و استقامت و پافشاری! برای مثال سرویس یوتوب که در یکی دو سال اول خریدش توسط گوگل هیچ سودی برای این شرکت نداشت اما حالا به آن نگاه کنید!

استیدیا آینده محسوب می‌شود و گوگل هر چقدر بر روی آن سرمایه‌گذاری کند، اعتماد کاربران بالاتر می‌رود.

رسانه فیزیکی در حال از بین رفتن است. تغییرات از همینجا شروع می‌شوند و اجتناب ناپذیری آن مثل روز روشن است. شاید تغییرات یک شبه صورت نگیرد اما می‌توان انتظار داشت که آینده صنعت گیمینگ در حال شکل‌گیری است.

بیشتر بخوانید:

منبع: superjumpmagazine

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • asal
    asal | ۱۹ مرداد ۱۴۰۰

    دوست دارم بخرمش

مطالب پیشنهادی