ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

آموزش خصوصی دیجیتال مارکتینگ

اگر شما هم وقت زیادی را در فضای وب میگذرانید ، احتمالا با واژه ی دیجیتال مارکتینگ آشنا هستید؛ در این نوشته میخواهیم به شما توضیح دهیم دیجیتال مارکتینگ چیست و برای دیدن آموزش خصوصی دیجیتال ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۵

اگر شما هم وقت زیادی را در فضای وب میگذرانید ، احتمالا با واژه ی دیجیتال مارکتینگ آشنا هستید؛ در این نوشته میخواهیم به شما توضیح دهیم دیجیتال مارکتینگ چیست و برای دیدن آموزش خصوصی دیجیتال مارکتینگ چه کار باید کنید؟

به هر اقدام بازاریابی که با استفاده از ابزار های دیجیتال انجام دهیم دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) یا بازاریابی دیجیتال می گوییم.

اقداماتی مانند : سئو ، بازاریابی محتوا ، ایمیل مارکتینگ و ...

دیجیتال مارکتینگ برگ برنده ی حضور کسب و کار ها در فضای اینترنت است.

در سمتی دیگر کسب و کار هایی که اعتقادی به حضور در نتایج گوگل ، اپلیکیشن اینستاگرام و ... ندارند باید بدانند که چیز زیادی به پایان عمر کسب و کار شان باقی نمانده است.

انواع شاخه های دیجیتال مارکتینگ کدام است؟

همانطور که در ابتدای متن آموزش خصوصی دیجیتال مارکتینگ گفتیم، دنیای دیجیتال مارکتینگ از هر فعالیت بازاریابی که در فضای دیجیتال انجام شود تشکیل شده است؛ شاید تقسیم بندی کردن این فعالیت ها کمی مشکل باشد، اما ما سعی کردیم چند نمونه از مهم ترین شاخه های آن را به شما معرفی کنیم: پیشنهاد من به شما آموزش دیجیتال مارکتینگ می باشد.

1-     سئو

سئو (SEO) مخصوص وب سایت ها و صفحات وب است، اقداماتی که ما بر روی صفحات سایت مان انجام میدهیم تا در نتایج موتور های جستجویی مثل گوگل رتبه ی بهتری داشته باشند.

بطور مثال سایتی در کلمه ی "خرید کفش مردانه" در صفحه 5 نتایج گوگل است و با سئو کردن صفحاتش به صفحه اول و پس از مدتی به رتبه های نخست می رسد.

این بهبود رنک به معنای بیشتر دیده شدن ، کلیک بیشتر و در نتیجه فروش بیشتر می شود؛ به همین دلیل سئو یکی از مهمترین شاخه های بازاریابی دیجیتال به حساب می آید.

2-     بازاریابی شبکه های اجتماعی

رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و ... جایی برای حضور مردم و ارتباط داشتن آنها با یکدیگر است.

شبکه های اجتماعی همیشه برای مردم جذابیت خاصی داشته اند، میبینم که تنها در اینستاگرام روزانه چند میلیون ایرانی حضور دارند و صفحات مختلف را جست و جو می کنند.

حساب کنید در این پلتفرم، کسب و کار تان حضور قدرتمندی داشته باشد و نگاه ها را به خود جذب کند؛ احتمالا بتوانید تشخیص دهید چه رشدی در درآمدتان خواهد داشت.

البته نکته ای که در بازاریابی شبکه های اجتماعی وجود دارد این است که این رسانه ها هدف اصلی شان سرگرم کردن مخاطب و ارتباط انسان ها با یکدیگر است، پس تولید محتوا های خشک آموزشی و یا ماشینی احتمالا جواب نخواهد داد.

3-      بازاریابی محتوا

محتوا مهم ترین قسمت در بازاریابی دیجیتال محسوب می شود.

شما می توانید با فرمت های مختلف محتوا مانند متن ، تصویر ، ویدیو و صوت ارزشی را به مخاطب ارائه کنید.

با این کار مخاطب به شما علاقه مند میشود و شما را به عنوان یک متخصص در این زمینه می شناسد؛ حال اگر روزی به محصول یا خدمات تان نیاز پیدا کرد، قطعا از شما خرید میکند.

4-      ایمیل مارکتینگ

این روش هنوز هم جواب میدهد، کافیست لیستی از ایمیل های مخاطبین تان جمع آوری و یک پیشنهاد فروش جذاب برای شان ارسال کنید.

با ارائه یک محتوای رایگان ، مثلا یک pdf می توانید ایمیل های زیادی را جمع آوری کنید و به بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)  بپردازید.

5-      تبلیغات

اما مگر می شود از بازاریابی سخن گفت ولی اسمی از تبلیغات نبرد؟

شما می توانید در سرتاسر وب به تبلیغات خدمات و محصولات تان بپردازید؛ یکی از بهترین شیوه های تبلیغات اینترنتی، تبلیغات PPC یا پرداخت به ازای کلیک می باشد.

به طور مثال شما بنری را در سایتی قرار می دهید و به اندازه ی مخاطبانی که روی بنر کلیک می کنند به آن سایت پول پرداخت می کنید.

گوگل ادز

سرویس گوگل ادز (Google ads) دقیقا به همین شکل کار می کند، شما به گوگل پول می دهید و لینک سایت شما در رتبه ی نخست نتایج قرار میگیرد.

سرویس گوگل ادز یکی از بهترین و پر بازده ترین ابزار های دیجیتال مارکتینگ می باشد البته اگر به درستی راه اندازی و مدیریت شود.

درست است که شما برای هر بازدیدکننده ی سایت تان هزینه می پردازید اما باید بدانید کمپین گوگل ادزی که درست و اصولی راه اندازی شود می تواند چند برابر هزینه تان را به شما باز گرداند.

ویژگی مهم دیگر این ابزار بازاریابی این است که سریعا نتیجه می دهد و مانند سئو نیازی نیست که مدت زمان زیادی را صبر کنید.

اگر مایلید که در رابطه با گوگل ادز اطلاعات بیشتری بدست آورید، به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش گوگل ادز آکادمی فرصت استفاده نمایید.

راه های آموزش دیجیتال مارکتینگ چیست؟ دیجیتال مارکتینگ را از کجا یاد بگیریم؟

اگر میخواهید یک دیجیتال مارکتر شوید، باید از تمام شاخه های این علم اطلاعات کافی و مناسبی داشته باشید.

البته سعی کنید یک شاخه (مثلا سئو) را به صورت حرفه ای و تخصصی آموزش ببینید.

برای آموزش دیجیتال مارکتینگ و شاخه های آن چند راه پیش رو دارید که یکی از آنها آموزش خصوصی دیجیتال مارکتینگ می باشد
در ادامه با 3 روش آموزش دیجیتال مارکتینگ آشنا می شویم:

  1. میتوانید خودتان شروع به مطالعه کنید، گشتن در وب سایت های فارسی و انگلیسی اطلاعات خوب و مفیدی را به شما میدهد، به طور مثال وب سایت hubspot یکی از سایت های آموزشی معتبر در این حوزه می باشد که می توانید از محتوا های آن استفاده کنید.
  2. همچنین می توانید در دوره های حضوری یا آنلاین شرکت کنید؛ بسیاری از اساتید مجرب این حوزه دوره های اینترنتی فوق العاده ای را تهیه کرده اند که می توانید با شرکت در آن دوره ها به یک متخصص تبدیل شوید؛ از جمله این دوره ها دوره آموزش خصوصی دیجیتال مارکتینگ آکادمی فرصت ، سایت نوین ، dmacourse و ... می باشد
  3. اما روش دیگر برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ، کارآموزی در یک شرکت می باشد؛ البته این روش را مخصوصا به افراد صفر توصیه نمیکنیم، بهتر است اطلاعات پایه ای را داشته باشید و بعد به صورت کارآموز کارتان را ادامه دهید
    (قبل از کارآموزی در این شرکت ها، از سطح اطلاعات اعضای آن تیم مطلع شوید تا آنجا محیطی مناسب برای رشد و پیشرفت شما باشد)

نقشه راه دیجیتال مارکتینگ چیست؟ نقشه راهی برای یک دیجیتال مارکتر موفق شدن

اگر بخواهید به گنج برسید ، در کنار تلاش، پشتکار و ایمان به خودتان باید نقشه گنج نیز داشته باشید.

حالا اگر هدف تان یک دیجیتال مارکتر موفق شدن باشد، شما نیازه به این نقشه راه دارید، باهم نگاهی به نقشه ی راهی که آکادمی فرصت برای آموزش دیجیتال مارکتینگ آماده کرده است می اندازیم.

این راه جذاب با تحقیقات بازار و استراتژی دیجیتال مارکتینگ شروع می شود : شناخت رقبا ، مخاطب هدف و ...

سپس به سراغ محتوا می رویم؛ شما باید بتوانید در کنار تولید محتوا ، بازاریابی محتوا هم انجام دهید؛ استفاده از تکنیک های تبلیغ نویسی در محتوا نیز می تواند خیلی به افزایش فروش تان کمک کند.

حالا زمان راه اندازی کمپین های بازاریابی است؛ سئو، بازاریابی شبکه های اجتماعی و تبلیغات اینترنتی
شما به عنوان یک دیجیتال مارکتر باید بدانید چطور یک کمپین بازاریابی را مدیریت کنید که بیشترین سود و بازده را داشته باشد.

و در نهایت با استفاده از ابزار های تحلیلی مانند گوگل آنالیتیکس، نتیجه ی بازاریابی آنلاین خود را مشاهده می کنید.
متوجه میشوید که آیا به اهداف تان رسیده اید، یا چقدر در این راه موفق بوده اید.

امیدواریم که از خواندن مطلب آموزش خصوصی دیجیتال مارکتینگ نهایت استفاده را برده باشید.

مطالب پیشنهادی