بازی موبایلی Angry Birds Journey؛ مرور خاطرات خوش کودکی
اگر علاقهمند به تجربه بازیهای پازلی موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Angry Birds Journey همراه ویجیاتو باشید. برای مرور خاطرات نیازی نیست که راهی سرزمینهای دور شویم. گاهی در ...
اگر علاقهمند به تجربه بازیهای پازلی موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Angry Birds Journey همراه ویجیاتو باشید.
برای مرور خاطرات نیازی نیست که راهی سرزمینهای دور شویم. گاهی در بین کلیشههای خستهکننده روزمرهیمان، موضوعاتی را میتوان پیدا کرد که حسی نوستالژیک و کلاسیک دارند. نمیتوانم که چقدر به گذشته فکر میکنید، منتهی حس نوستالژی قویترین چیزی است که میتواند انسان را به گذشته بازگرداند. کودکی بسیاری از گیمرهای امروزی مملو شده است از اتفاقاتی به یادماندنی؛ اتفاقاتی که نهتنها دوران خوبی را برایمان رقم زدند بلکه تبدیل به چیزی شدند که وقتی به آنها فکر میکنیم؛ ناخودآگاه لبخندی رضایتبخش روی صورتمان نقش میبندد.
با همهگیر شدن صنعت بازیسازی در دهه ۹۰ میلادی و ورود اولین کنسولهای خانگی و دستگاههای آرکید به روند زندگی معمول مردم؛ بسیاری از کاربران آن دوران، به سمت بازیهای ویدیویی کشیده شدند. در این بین کاربران ایرانی نیز توانست که سهمی از بازار بازیهای ویدیویی داشته باشند و عناوینی چون کانتر ۱.۶ و فرنچایز جنگهای صلیبی در بین گیمرهای ایرانی به اوج محبوبیتشان رسیدند. منتهی قصد ندارم که در این مطلب درباره تاریخچه ویدیوگیم در ایران صحبت کنیم.
آیا پروژه شکست خورده کنسولهای قابل حمل سونی را به یاد دارید؟ کنسولهایی که علیرغم ایده خلاقانهای که داشتند، هرگز چندان موفق نبودند. منتهی از دل همین ایده، پلتفرم موبایلی ظاهر شد که امروزه تبدیل به پلتفرمی اصلی برای بازیسازی شده است. موبایل گیمینگ سهم عمدهای در بازیسازی دارد و اولین قدمهای این پلتفرم بعد از شکست پروژه کنسولهای قابل حمل سونی و درست در سال ۲۰۰۹ و با تولد اولین گوشیهای هوشمند شروع شد.
با ورود گوشیهای هوشمند، زمینهای فراهم شد تا بازیسازهای مختلف ایدههایشان را روی پلتفرم موبایل به تصویر بکشند. خلاقیت آنها زمینهساز ساخت بازیهایی شد که اکثر ما برای یکبار هم که شده، تجربهشان کردهایم. صحبت از بازیهایی است که دوران کودکی بسیاری از ما را رنگارنگ کردند و ارزش ستایش شدن را دارند. فرنچایز Angry Birds نیز دقیقا از جمله همین عناوین است که اولین نسخه از آن، در سال ۲۰۰۹ و برای کنسولهای نسل هفتمی، کامپیوترهای شخصی و نینتندو سوئیچ و یا حتی پلتفرم موبایل منتشر شد. نسخه اول این فرنچایز بقدری فوقالعاده بود که امتیاز متای آن به ۸۰ رسید و عددی فوقالعاده محسوب میشد.
منتهی بلندپروازی و جاهطلبی استودیوی فنلاندی Rovio تنها در نسخه اول بازی خلاصه نشد. فرنچایز Angry Birds خیلی زود تبدیل به مارکتی برای تبلیغات گسترده شد و در آن سالها روی هر گوشی هوشمندی میتوانستید نسخهای از این فرنچایز را پیدا کنید. آیپی دوست داشتنی استودیوی Rovio بقدری موفق ظاهر شد که حتی مدتی بعد و در سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲؛ به ترتیب بازیهای Angry Birds Rio و Angry Birds Star Wars که آثاری اقتباسی از صنعت فیلمسازی آن دوره بودند، منتشر شدند و امتیازات فوقالعادهای نیز کسب کردند.
حالا اینبار پس از گذشت سالها از انتشار آخرین نسخه از این فرنچایز به یادماندنی؛ جدیدترین بازی موبایلی استودیوی Rovio با نام Angry Birds Journey بازگشته تا ادای احترامی به نسخههای پیشین این مجموعه باشد. Angry Birds Journey یک قدم بزرگ برای مرور خاطرات است! این بازی قرار نبود که عنوانی متفاوت برای شروعی دوباره باشد، بلکه استودیوی Rovio با ساخت بازی Angry Birds Journey؛ قصد داشت که یکبار دیگر حس کلاسیک فرنچایزش را به تصویر بکشد و بازی را طوری طراحی کرد، که تنها بازیکنان قدیمی این فرنچایز به سراغش بروند.
داستان Angry Birds Journey تفاوت چندانی با نسخههای پیشین مجموعه ندارد. باز هم ما شاهد نبرد خوکهای بخت برگشته و پرندگان خشمگینی هستیم که قصد دارند این خوکهای تنبل را از سرزمینشان بیرون کنند. خط داستانی در دنیای فرنچایز Angry Birds؛ هرگز موضوعی اساسی نبوده، هیچ بازیکنی بخاطر خط داستانی این عناوین؛ به سراغ Angry Birds نرفت! بلکه چیزیکه این بازی را خاص و شاهکار میکرد، گیمپلی این فرنچایز بود و Angry Birds Journey نیز از این قاعده مستثنی نیست.
بازی موبایلی Angry Birds Journey یک عنوان کاملا آفلاین است
همانطور که انتظار دارید، گیمپلی بازی Angry Birds Journey؛ بسیار مشابه دیگر بازیهای این فرنچایز است. چیز چندان زیادی نیست که بتوان درباره گیمپلی بازی گفت. همان فلسفه و فرمول پیشین فرنچایز Angry Birds یکبار دیگر در بازی موبایلی Angry Birds Journey تکرار شده که این موضوع نهتنها برای کاربران قدیمی پلتفرم موبایل جذاب است، بلکه میتواند چالشی دوست داشتنی برای کاربران جدید این پلتفرم و این فرنچایز نیز باشد. به هرحال اگر به سراغ گیمپلی بازی Angry Birds Journey رفتید، نباید انتظار گیمپلی عجیب و غریب را داشته باشید.
همهچیز ساده است، هدف بگیرید و قلعههای عجیب و غریب را خراب کنید! چه چیزی یادآور خاطرات خوب در دنیای Angry Birds است؟ حس و حال آرکیدی که این فرنچایز به کاربران منتقل میکرد، دلیلی برای شاهکار خطاب شدن این بازی بود. درواقع گیمپلی بازی مجموعهای از پازلهای مختلف است. پازلهایی که باید آن را حل کنید و برای انجام دادن این امر؛ شما باید از پرندگان خشمگین استفاده کنید و آنها را به سمت قلعههای خوکهای تنبل بازی پرتاب کنید. هدف بگیرید و به قلب دژهای شیشهای خوکها شلیک کنید؛ این تمام چیزی است که بازی از شما میخواهد
پازلهای بازی در مراحل ابتدایی ساده و کژوال هستند. منتهی هرچقدر که در بازی پیش روی میکنید، طبیعتا پازلها و مراحل نیز؛ چالش برانگیزتر و سختتر خواهند شد. همچنین تعداد پرندگان شما محدود است و اگر تمام پرندگانتان را استفاده کنید، باید آن مرحله را یکبار دیگر شروع کنید. هرمرحله بازی متشکل از چندین کوئست ساده است که باید تمام آنها را انجام دهید، تا بتوانید بازی را به پایان برسانید.
گرافیک بازی درمقایسه با دیگر عناوین این فرنچایز یک قدم رو به جلو است. به هرحال Angry Birds Journey جدیدترین عنوان از این مجموعه است که چندان از انتشارش نمیگذرد. کرافیک بازی کارتونی و رنگارنگ است و به محض تجربه آن؛ حسی فوقالعاده خواهید داشت. رنگهای شاد را تقریبا در هرجایی میتوان پیدا کرد که این موضوع تبدیل به دوست داشتنیترین المان Angry Birds Journey شده. نهایتا نوبت به بخش جلوههای صوتی بازی میرسد. جلوههای صوتی بازی قرار نیست که شما را شگفتزده کنند، منتهی اگر کمی منصفانه به Angry Birds Journey نگاه کنید؛ بازی حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
پیشنهاد میشه!
برای تجربه یک بازی پازلی کژوال روی پلتفرم موبایل نیازی نیست که راهی سفری دور و دراز شویم. اگر از کاربران قدیمی بازیهای موبایلی باشید، حتما با فرنچایز Angry Birds آشنایی دارید. فرنچایزی که نهتنها موفقیتی بزرگ برای سازنده بازی بود؛ بلکه صنعت موبایل گیمینگ را تکانی بزرگ داد. حالا جدیدترین نسخه این فرنچایز با نام Angry Birds Journey در دستان شماست و باید به سراغش بروید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
حس میکنم تو سری انگریبرد نسبت به خوکا تبعیض قائل شدن?
#شوخی
خیلی ازش خاطره دارم
ولی از سری استارواررش بیشتر از همه
یادش بخیر
ولی هیچی angry birds 2 نمیشه که شبیه انیمیشن شده بود.
کیفیتش و گیم پلی عالی بود
گذافیکش که به انگری بردز دو نمیرسه ولی من طرفدار انگری بردزمو همه سریاروشو بازی کردم اینم میرم بازی کنم ولی خوک اصلا از قیافهخوکاش خوشم نیومده من فقط عاشق خوکا توی انگری بردز بودم.
والا سری استار وارز خیلی عالی بود اون کلاسیک هم خیلی خوب بود ولی این چیه
والا همه بخش های نقد درست فقط موندم کجای پلی ویتا و پی ای پی زمینه ساز موبایل گیمینگ بودن !!! دستگاه های قابل حمل بازی از قبل از پی اس پی بودن و بعد از پی اس ویتا هم بودن و هستن !!! حداقل اینکه نیتندو از قبل سونی بوده بعدش هم بوده باقی شرکت ها رو هم برید تحقیق کنید !!
بازی زیاد مالی نیست:
۱_تنوع مراحل کمه
۲_ بازیتوی خیلی از مراحل بشدت اسون هستش
۳_ بازی از نظر گیم پلی هیچ تغیری نسبت به نسخه های قبلی نداره.(هر نسخه از انگری بردز که منتشر میشه قابلیت های جدید اضافه میشه، مثلا تو نسخه دوم طلسم ها اضافه شدن ، یا سری انگری بردز جنک ستارگان باس فایت ها اضافه شدن و...... __ ولی تو این نسخه هیچ چیز جدیدی نداره)
۴_ بازی خیلی زود تکرای و کسل کننده می شه
تابلویه این بازی مخاطبش بچه های زیر ۱۲ سال هست و این اشکالات بازی رو توجیه میکنه(مشکلات۱،۲،۳،۴ بالا) و همینطور بچه گانه تر شدن کاراکتر ها و موسیقی و صدا گذاری
خوشم نیومد ؛ چیزی ک پلی میدادم تو بچگی ؛ رو پی سی داییم ، نیس .
بنظرم هنوز مردم باید بگن انگری بردز کلاسیک رو به پلی استور راویو برگردونه
آخه این چیش شبیه انگری بردز کلاسیکه؟؟
تازه این بازی قبلا یه نسخه ی دیگه هم بوده تو تابستون که از پلی استور پاکش کردن اینو جاش اوردن که همونه دقیق
چرا خوکای این مربعن ؟
تا مثلا بامزه تر شن
یا
بیشتر به اجر های بازی شیاهت پیدا کنن
این بازی خاطراتمو خراب کرد
خخخ چرا