ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انیمه

بهترین انیمه‌های ابرقهرمانی که بر اساس مارول ساخته شده‌اند

با توجه به تاریخچه طولانی مدت مارول، جای تعجب نیست که دستی بر ساخت آثار انیمه‌ای نیز داشته باشند. داستان‌های ابرقهرمانی به طرز شگفت‌آوری در این قالب جا افتاده و انیمه‌های با کیفتی را تحویل ...

دنیا جهانگیری
نوشته شده توسط دنیا جهانگیری | ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۰:۲۲

با توجه به تاریخچه طولانی مدت مارول، جای تعجب نیست که دستی بر ساخت آثار انیمه‌ای نیز داشته باشند. داستان‌های ابرقهرمانی به طرز شگفت‌آوری در این قالب جا افتاده و انیمه‌های با کیفتی را تحویل مخاطبان داده است. مارول در همکاری با ژاپنی‌ها تاریخچه کمی عجیب و غریبی داشته است. از شخصیت کلاسیک Moonlight Mask گرفته تا مجموعه‌‌های انیمه‌ای تمام عیاری که توسط استودیوی مطرح مدهاوس (Madhouse) متوجه می‌شویم که مارول از مدت‌ها قبل به ساخت انیمه علاقه‌مند بوده است.

اکنون باز هم صحبت‌هایی مبنی بر تلاش مارول برای گسترش نفوذ انیمه‌های ابرقهرمانی به گوش می‌رسد. با توجه به این اخبار، نگاهی به تاریخچه عجیب مارول با این رسانه جذاب خواهد بود؛ هرچند تمام این انیمه‌ها به طور کامل مورد تحسین کارشناسان قرار نگرفته‌اند، اما بررسی آن‌ها خالی از لطف نخواهد بود.

مطلب پیشنهادی
زمانی که مارول داستان‌های عالی را خراب می‌کند
۱۰ داستان مارول که MCU در به تصویرکشیدن آن‌ها شکست خورده است

۱۰. Dracula: Sovereign Of The Damned

همه اتفاقات بزرگ باید از یک از نقطه خاصی شروع شوند، و از همینجاست که تلاش‌های مارول برای انیمه آغاز شد. با یک دراکولای خفیف آزرده در حال خوردن همبرگر. انیمیشن Toei وظیفه اقتباس از کتاب کمیک مارول The Tomb of Dracula را بر عهده گرفت.

استودیوی ژاپنی توئی انیمیشن (Toei Animation) وظیفه اقتباس از داستان کمیک The Tomb of Dracula را برعهده گرفت. روش کار مارول در دهه ۸۰ به صورت تجربی بود، به خصوص که همه رقبای آن از نظر قدرت در یک سطح قرار داشتند و برابر بودند. این انیمه اقتباسی داستان کمیک آن را در ۹۴ دقیقه فشرده کرده، به این معنی که تعداد زیادی از شخصیت‌ها می‌بایست از نسخه نهایی حذف می‌شدند. با این حال، این انیمه Dracula: Sovereign Of The Damned یک شروع سرگرم کننده برای کتاب های مصور یا همان کمیک بوک‌ها بود.

۹. The Monster Of Frankenstein

هیولای فرانکشتاین دومین اقتباس از یک داستان کلاسیک ترسناک مارول است. این اقتباس از فرانکنشتاین به طرز عجیبی، بسیار شخصیت محور است. داستان این انیمه به تاریکی بشریت می‌پردازد و اینکه چگونه سوءتفاهم‌ها می‌توانند به تراژدی تبدیل شوند.

این فیلم نسبت به عنوان قبلی، یعنی دراکولا نقدهای بسیار بهتری دریافت کرد. اگرچه دراکولا آنقدرها هم ضعیف نبود، اما طرح داستانی آن به نوعی بی‌معنی بود و تمام تغییرات ایجاد شده در ۹۰ دقیقه کمکی به بهبود آن نکرد. در مقابل، فرانکشتاین داستانی کاملا سریح و ساده با مضامین قوی دارد.

۸. Iron Man

بیش از یک دهه طول کشید تا مارول دوباره به سمت انیمه‌ها برود. این بار آن‌ها تصمیم گرفتند از طریق پروژه انیمه مارول (Marvel Anime) با یک تیر دو نشان بزنند. در سال ۲۰۱۰ مارول با غول انیمیشن‌سازی ژاپن، یعنی استودیو Madhouse قرارداد بست تا یک سری انیمه ۱۲ قسمتی بر اساس شخصیت‌هایی مانند آیرون‌من، ولورین، بلید و ایکس‌من بسازند.

گویا قرار بوده بخش‌های مختلف این سری با یکدیگر ارتباط داستانی داشته باشند و نویسنده مشهور دنیای کمیک، یعنی وارن الیس وظیفه نویسندگی و هدایت پروژه‌ را با حال و مخصوص انیمه‌های ژاپنی برعهده داشته است. داستان بر شخصیت مرد آهنی تمرکز دارد که زره جدیدی (به نام Iron Man Dio) را به نمایش می‌گذارد، روباتی که برای جایگزینی او در زمان بازنشستگی طراحی شده است. با این حال، دیو از کنترل خارج شده و آیرون‌من متوجه می‌شود که مغز متفکران سازمانی به نام زودیاک هستند. اکنون او باید دریابد که چگونه جلوی خلقت خود را بگیرد و توطئه از بین ببرد.

۷. Wolverine

دومین مجموعه در پروژه انیمه مارول روی شخصیت ولورین یا همان لوگان تمرکز دارد که احتمالا یکی از عناوین جنجالی‌ترین آن نیز باشد. علی رغم اینکه این سریال ژاپنی شخصیت ولورین را به طرز دقیقی دنبال می‌کرد، نتوانست آن طور که باید مورد علاقه طرفداران قرار گیرد.

ولورین خشن و تنومند به مردی خشن و لاغر تبدیل شده بود. به احتمال زیاد، این تلاشی برای هماهنگی بیشتر با تصویر هیو جکمن بود، اما بینندگان آن را دوست نداشتند. در پروژه بعدی، طراحی او برای هماهنگی بیشتر با کمیک‌ها تغییر کرد.

۶. X-Men

سومین سریال در پروژه مذکور، ورژن ژاپنی مردان ایکس را برای طرفداران آماده کرده بود که شامل سیکلوپ‌ها (Cyclopes)، پروفسور ایکس (Professor X)، دکتر هنری (Beast)، ولورین،  اورورو مونرو (Storm) و آرمور (Armor) می‌شود. در این‌ مقطع جین گری فوت کرده و تیم در روحیه بسیار ضعیفی قرار دارد. غم و اندوه آن‌ها با ربوده شدن یکی دیگر از اعضا به نام آرمور به اوج خود می‌رسد.

این سریال بیشتر به دنبال این است که به کتاب‌های کمیک وفادارتر و به این ترتیب باعث رضایت و خوشحالی مخاطبان شود. به قدری که حتی از ظاهر لئونی Beast همانند آن زمان کپی برداری کرد. ولورین نسبت به ظاهر قبلی خود کوتاه‌تر و تنومندتر است. به طور کلی، این مجموعه به دلیل متفاوت بودن و در عین حال داستان آشنای آن مورد استقبال طرفداران قرار گرفت.

۵. Blade

در آخرین پروژه انیمه مارول، شخصیت بلید در مقابل رقیب دیرینه خود، دیکن فراست، مردی که مادر بلید را هنگام تولدش به قتل رسانده بود، قرار می‌گیرد. بلید او را تا مخفیگاهش در ژاپن تعقیب می‌کند، جایی که با سازمانی مرموز به نام «Existence» مقابله می‌کند.

پروژه انیمه مارول در مجموع با استقبال متوسطی مواجه شد، اما به سرانجام نرسید. تونی ایشیزوکا، معاون سونی احساس کرد که این پروژه نتوانست چیزهایی که طرفداران انیمه و مخاطبان مارول انتظار داشتند به بهترین شکل ممکن استفاده کند.

۴. Iron Man: Rise Of Technovore

با وجود استقبال نه‌چندان خوب طرفداران، مارول موفق شد دو فیلم دیگر را از علاقه ایجاد شده توسط پروژه انیمه مارول به نمایش بگذارد. Iron Man: Rise of Technovore به عنوان اسپین‌آف فیلم Iron Man 3 (در سال ۲۰۱۳) منتشر شد.

این فیلم از منابع زیادی به‌ویژه MCU برای شخصیت‌پردازی نهایی تونی استارک گرفته است. خود داستان اقتباسی آزاد از کتاب پنج کابوس (The Five Nightmares) است. در این فیلم همچنین شاهد حضور کوتاه شخصیت پانیشر است که با مرد آهنی مبارزه می‌کند.

۳. Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

پس از آنکه طرفداران از حضور شخصیت‌های بلک ویدو و پانیشر در فیلم Iron Man: Rise Of Technovore، استودیو‌های مدهاوس و مارول تصمیم گرفتند فیلمی تمام عیار با محوریت حضور این دو شخصیت بسازند. آن‌ها با یکدیگر با سازمان تروریستی معروف به لویاتان مبارزه می‌کنند که اطلاعات ارزشمندی را از S.H.I.E.L.D ربوده بود.

این فیلم در مجموع سرگرم‌کننده بود، اما درجه خشونت آن نسبت به فیلم پانیشر کمتر بود.

۲. Marvel Disk Wars: The Avengers

پس از نزدیک به چهار دهه جدایی از یکدیگر، مارول و استودیو ژاپنی ( توئی انیمیشن) سرانجام یک بار دیگر در این مجموعه باهم همکاری کردند. داستان با معرفی DISK‌ها به افراد عادی توسط تونی استارک آغاز می شود.

لوکی این رویداد را بهم می‌زند و از دیسک‌ها برای زندانی کردن همه قهرمانان حاضر استفاده می‌کند. از طریق برخی از اتفاقات نامعلوم، گروهی از نوجوانان اکنون به رد پای زیستی دیسک ها قفل شده‌اند که به آن‌ها کنترل کامل بر قهرمانان می‌دهد. بله، این انیمیشنی است که Avengers را به پوکمون تبدیل می کند!

۱. Marvel Future Avengers

جدیدترین رد پای مارول در ساخت انیمه به همین سریال Marvel Future Avengers برمی‌گردد. داستان این انیمه درباره قهرمانان نوجوانی است که با انتقام‌جویان همکاری می‌کنند. این نوجوانان، سربازان سابق هایدرا هستند که از لحاظ ژنتیکی دستکاری شده‌اند.

انتقام جویان با درک پتانسیل آن‌ها تصمیم می‌گیرند قهرمانان جوان را آموزش دهند. این سریال مخصوص کودکان است و بازیگران زیادی دارد و حتی قهرمانان معاصر مارول مانند کامالا خان یا همان Ms. Marvel و کید کایجو را معرفی می کند. در حالی که Future Avengers آخرین و جدیدترین پروژه انیمه مارول است، شایعاتی وجود دارد که استودیو مارول قصد دارد یک بار دیگر در ساخت انیمه‌ها همکاری کند.

مطلب پیشنهادی
ناظری که گاهی دخالت نیز می‌کند
شناخت واچر – ناظر رویدادهای دنیای مارول

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • fucking right speak
    fucking right speak | ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

    Iron man رو دیده بودم واقعا عالی بود??

    • amir_asxf1
      amir_asxf1 | ۳ تیر ۱۴۰۱

      اره منم باهاش خاطره دارم

  • mostafab2019
    mostafab2019 | ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

    Iron Man: Rise Of Technovore من دیدم خوب و جالب بود.

  • Dragonnnnnnnnnn
    Dragonnnnnnnnnn | ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

    بهترینشون Avengers Confidential بود . انیمه خیلی خوبیه

  • Love-Game
    Love-Game | ۲۹ خرداد ۱۴۰۱

    هیچ کدوم رو ندیدم ولی Wolverine تو عکسی که ازش اوردید به نظرم خیلی خوب در اومده و برام جالب بود

مطالب پیشنهادی