ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیلم های آرنولد شوارتزنگر
فیلم و سریال

با بهترین فیلم های آرنولد شوارتزنگر آشنا شوید

وقتی صحبت از ژانر اکشن می‌شود، هیچ ستاره‌ی سینمایی بزرگتر از آرنولد شوارتزنگر نیست. برخی از فیلم های آرنولد شوارتزنگر در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ میلادی صدها میلیون دلار از گیشه‌ها به دست آوردند و ...

امیر پریمی
نوشته شده توسط امیر پریمی | ۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۰

وقتی صحبت از ژانر اکشن می‌شود، هیچ ستاره‌ی سینمایی بزرگتر از آرنولد شوارتزنگر نیست. برخی از فیلم های آرنولد شوارتزنگر در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ میلادی صدها میلیون دلار از گیشه‌ها به دست آوردند و تعدادی از آن‌ها مانند «نابودگر»، «غارتگر» و «یادآوری کامل» به فیلم‌هایی کلاسیک تبدیل شدند. سپس او با موفقیت فیلم‌هایی مانند «دوقلوها» و «پلیس مهدکودک» به ستاره‌ای بزرگ‌تر در دنیای سینما تبدیل شد و این بازیگر خوش‌اندام ثابت کرد که می‌تواند بیشتر از یک ستاره‌ی اکشن باشد.

آرنولد شوارتزنگر ابتدا که به عنوان یک بدنساز که بارها در مسابقات مستر یونیورس و «مستر المپیا» برنده جایزه نفر اول شد، مورد توجه بین‌المللی قرار گرفت. بنابراین خیلی زود او به چهره‌ی اول ورزش بدنسازی در آن زمان تبدیل شد و همین امر او را مورد توجه صنعت سرگرمی و سینما قرار داد. اولین فیلم او یک اثر کم هزینه به نام «هرکول در نیویورک» بود که بیشتر برای فیزیک بدنی‌اش از او بازی گرفته شد. اما عمده‌ی شهرت آرنولد با مستند بدنسازی «Pumping Iron» شکل گرفت که او را به چهره‌ای آشنا برای مخاطبان آمریکایی تبدیل کرد.

بهترین فیلم های آرنولد شوارتزنگر

دومین تجربه‌ی بازیگری آقای بدنساز در یک فیلم سینمایی، موفقیت‌آمیزتر بود. چرا که آرنولد برای ایفای نقش مکمل در فیلم «Stay Hungry»، جایزه گلدن گلوب را دریافت کرد. چندین سال بعد، با بازی در فیلم «کونان بربر» جایگاه واقعی خود را در فیلم‌ها به عنوان یک قهرمان اکشن پیدا کرد و سپس با حضورش در فیلم غافلگیرکننده‌ی «نابودگر»، کار حرفه‌ای او واقعاً به سرعت پیشرفت کرد. پیشرفتی که جیمز کامرونِ کارگردان را نیز به عنوان یک فیلمساز بزرگ به جهان معرفی کرد.

آرنولد شوارتزنگر امروز تبدیل به نماد سینمای اکشن شده؛ فیلم‌های او و تک دیالوگ‌های خاص این بازیگر امروز به یک فرهنگ عامه و آشنا میان فیلم‌‌دوستان بدل شده‌اند و همچنین حرفه‌ی ستاره‌های اکشن مدرنی مانند وین دیزل و دواین جانسون را نیز شکل داده است. حال ما در این مطلب از ویجیاتو قصد داریم بهترین فیلم های آرنولد شوارتزنگر را به شما معرفی کنیم.

Eraser | 1996

Eraser | 1996
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

فیلم «پاک‌‌کننده» یک اکشن پُر از صحنه‌های تیراندازی با بازی آرنولد شوارتزنگر است که سلاح‌های پیشرفته‌ای را در دستان این بازیگر به نمایش می‌گذارد. به طور کلی پاک‌کننده یک تریلر جاسوسی است که شوارتزنگر را به عنوان یک مامور فدرال که مردم را از دید عموم پاک ‌می‌کند به نمایش می‌گذارد. پاک کننده در اینجا به شغل آرنولد ارجاع دارد؛ او افرادی را که در پرونده‌های بالقوه خطرناک دادگاه شهادت می‌دهند باید از دید عموم پنهان کند. پاک‌کننده در میان فیلم های آرنولد شوارتزنگر جایگاه خاصی دارد. او در این فیلم از سقوط آزاد از هواپیما تا کار با سلاح‌های جذاب و مبارزه با تمساح‌های گرسنه را تجربه می‌کند. اگر به دنبال یک سرگرمی مطلق با حضور آرنولد و توانایی‌هایش هستید، این فیلم بهترین گزینه است.

Junior | 1994

Junior | 1994
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

جونیور یک کمدی غیر متعارف در میان فیلم های آرنولد شوارتزنگر است. با رد ثبت داروی باروری «دکتر الکساندر هس» (شوارتزنگر) و «دکتر لری آربوگاست» (د ویتو)، این دو امکانات تحقیقاتی‌شان را از دست می‌دهند و رئیس کینه‌توزشان، «نوآبانس» (لانگلا)، «دکتر دایانا ردین» (اما تامپسون) را جایگزین آنان می‌کند. اما «آربوگاست» ناآگاهانه تخمک‌های منجمد شده «ردین» را می‌دزدد و برای اثبات «کارآیی» داروی‌شان، با اسپرم «هس» در هم می‌آمیزد و به «هس» تزریق می‌کند. اما این عمل منتهی به نتایج وحشتناکی برای یک مرد بارور می‌شود. به طور کلی جونیور یک داستان علمی تخیلی و کمدی غیرمعمول در دوران معاصر است که در‌ آن آرنولد شوارتزنگر بازی خوبی از خود به نمایش می‌گذارد.

Jingle All the Way | 1996

Jingle All the Way | 1996
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

این اثر فیلمی به کارگردانی برایان لوانت و با بازی بازیگرانی چون آرنولد شوراتزنگر است که به پسرش قول خریدن عروسکی می‌دهد و روز کریسمس متوجه می‌شود که قولش را فراموش کرده است و به همین خاطر، به همه فروشگاه‌ها می‌رود تا عروسک بخرد و در مسیرش با فردی آشنا می‌شود که قصد دارد جلوی او را بگیرد. «جیرینگ جیرینگ ادامه‌دار»، تلاشی برای آشکار کردن جنبه‌ی تاریک سرمایه‌داری، تجارت‌گرایی و مصرف‌گرایی بود. فیلم با استفاده از همان روش‌ها، توانست تماشاگران را به سالن‌های سینما سوق دهد و از علاقه‌ی مردم به جنون موجود در فیلم‌های کریسمسی پول پارو کند. به طور کلی جیرینگ جیرینگ ادامه‌دار در میان فیلم های آرنولد شوارتزنگر یک فیلم سرگرم‌کننده‌ی کریسمسی است که کل خانواده می‌توانند از آن لذت ببرند.

BATMAN & ROBIN | 1997

BATMAN & ROBIN | 1997
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

تیم برتون با فیلم‌های «بتمن» و «بازگشت بتمن» با بازی مایکل کیتون در نقش اصلی، علاقه به فیلم‌های این سوپرهیرو را بین مخاطبان احیا کرد. پس از آن فیلم‌های بسیار موفق، دو فیلم از کارگردان فقید جوئل شوماخر ساخته شد. در اولین فیلم با عنوان «بتمن برای همیشه» وال کیلمر به عنوان نقش اصلی انتخاب شد. اما در فیلم دیگر یعنی بتمن و رابین، جورج کلونی در نقش بتمن و شوارتزنگر در نقش آقای فریز حضور داشتند. این اثر کمترین تحسین‌ و ستایش‌ها را در بین فیلم‌های بتمن مال خود کرد و این مجموعه را تا زمانی که کریستوفر نولان سال‌ها بعد دوباره احیا کند، در یک سکوت طولانی فرو برد. اما در کارنامه‌ی کاری آرنولد حضور در یک فیلم بتمن، آن هم در نقش یک شرور از نکات شاخص است.

Pumping Iron | 1977

Pumping Iron | 1977
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

این مستند در مورد شرکت‌کنندگان مسابقات مستر المپیا و مستر یونیورس ۱۹۷۵،‌ شوارتزنگر را در اوج خود دوران بدنسازی‌اش نشان می‌دهد. بدیهی است که شوارتزنگر پیش از این، یک ستاره نبود. اما بعد از این مستند راه ستاره شدن را به راحتی پیدا کرد. این مستند درام که بخشی از آن فیلم‌نامه و بخشی واقعیت است، واقعاً فیلمی بود که شوارتزنگر را نزد مخاطبان به شهرت عمومی رساند. این فیلم مستند تلاش آرنولد شوارتزنگز را برای دفاع از عنوان بدنسازی قهرمانی مستر المپیا در میان سایر بدنسازان جوان از جمله لو فریگنو، که خودش به عنوان شخصیت اصلی در «هالک شگفت‌انگیز» تبدیل به ستاره تلویزیونی شد، به نمایش می‌گذارد.

Commando | 1985

Commando | 1985
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

ارتش تک نفره‌ی آرنی؛ آیا این مزخرف‌ترین فیلم در لیست ماست؟ شاید. با این وجود اثری سرگرم‌کننده است؟ قطعاً بله. کماندو یکی از آثار تمام اکشن در لیست فیلم های آرنولد شوارتزنگر در دهه‌ی ۸۰ است که مملو از طرحی نامفهوم، اکشن بزرگ، و دیالوگ‌های تک خطی بی‌پایان برای این ستاره محبوب است. در واقع این فیلم تعریف کاملی از سینمای اکشن هالیوود در دهه‌ی ۸۰ میلادی است. در کنار این موارد کماندو یک فیلم اکشن فوق‌العاده احمقانه و کارتونی است که می‌توان از آن به خاطر ایراداتش لذت برد. شوارتزنگر مردی است که برای بازگرداندن دخترش در این فیلم اکشن کلاسیک دست از سر هیچ چیز و هیچکس بر نمی‌دارد. این یعنی آرنولد در اکشن‌ترین صحنه‌های کارنامه‌اش در یکی از بهترین فیلم های جنگی کماندویی می‌بینیم.

Stay Hungry | 1976

Stay Hungry | 1976
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

یک اتفاق عجیب در فیلم‌شناسی شوارتزنگر، حضورش در گرسنه بمان به عنوان یک درام کوچک است که در سال ۱۹۷۶ ساخته شد. این سومین نقش سینمایی شوارتزنگر بود؛ پس از نقش‌آفرینی در فیلم وحشتناک هرکول در نیویورک و یک حضور کوتاه در خداحافظی طولانی. همان‌طور که او در مقابل جف بریجز و سالی فیلد بازی کرد، گرسنه بمان پیشرفت قابل توجهی برای شوارتزنگر بود که نقش نسخه‌ای از خود به نام جو سانتو، بدنساز اتریشی ساکن بیرمنگام، آلاباما را بازی کرد. انرژی عجیبی در گرسنه بمان وجود دارد، در واقع فیلم ترکیبی عجیب از کمدی، درام و بدنسازی است.

Twins | 1988

Twins | 1988
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

در سال ۱۹۸۸، مدیران هالیوود می‌خواستند شوارتزنگر تنها یک کار را انجام دهد: بازی در فیلم‌های اکشن. و چه کسی می‌تواند آنها را سرزنش کند؟ به همین دلیل این مدیران پیشنهادات مالی بزرگ می‌آوردند. اما این بازیگر می‌خواست ثابت کند که می‌تواند کارهای بیشتری انجام دهد، بنابراین با ایوان ریتمن و دنی د‌ی‌ویتو برای این کمدی همکاری کرد. اولین تلاش شوارتزنگر در فیلم کمدی دوقلوها یکی از بهترین‌های او باقی ماند و حالا استودیوها دو راه برای آرنولد داشتند که بتواند از آن پول بیاورد. این فیلم که یکی دیگر از بهترین فیلم های آرنولد شوارتزنگر است درحالی که با بودجه‌ی ۱۸ میلیون دلاری ساخته شد، فروشش در تمام دنیا به رقمی حدود ۲۱۶ میلیون دلار رسید و از همین حیث نیز از فیلم‌های بسیار موفق در کارنامه‌ی هنری آرنولد محسوب می‌شود.

Kindergarten Cop | 1990

Kindergarten Cop | 1990
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

دو سال پس از «دوقلوها»، رایتمن و شوارتزنگر دوباره برای این کمدی که در آن آرنولد نقش پلیسی را بازی می‌کند که مخفیانه به عنوان معلم مهدکودک کار می‌کند، با هم همکاری کردند. آرنولدِ ترمیناتور این بار در نقش مربی مهدکودک در این فیلم حضور دارد. بنابراین، تماشای شخصیت ملایم شوارتزنگر در کنار سکانس‌های اکشن چیزی نیست که بتوان به‌راحتی از آن گذشت. در سال ۱۹۹۰، آرنولد شوارتزنگر در پلیس مهدکودک بازی کرد؛ کمدی خانوادگی‌ای به نسبت خوب درباره‌ی یک پلیس مخفی‌ که ماموریتش معلم مهدکودک شدن است (و در ادامه درمی‌یابد که به تدریس به بچه‌ها علاقه دارد.) این اثر سینمایی فیلم خوبی بود؛ خیلی خوب فروش نکرد و نمرات خوبی هم نگرفت، ولی به اندازه‌ای بامزه بود که یکی دوبار با خانواده تماشایش کنید.

Last Action Hero | 1993

Last Action Hero | 1993
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

این فیلم بلاک‌باستر در زمان اکران خودش در سینماها پرفروش نبود، اما از آن زمان این اکشن/کمدی جاه‌طلبانه طرفداران وفاداری پیدا کرده است. چیزی که تماشاگران در نهایت متوجه شدند این است که کل فیلم فقط استفاده‌ی درست از ژانری است که شوارتزنگر به خلق آن کمک کرد. آخرین قهرمان اکشن یک کمدی-اکشن است که سایر فیلم‌های اکشن، به ویژه فیلم‌های خود شوارتزنگر را تقلید و البته هجو می‌کند. فیلم داستان پسری به نام دنی (آستین اوبراین) را دنبال می‌کند که به دنیای فیلم شخصیت مورد علاقه‌اش جک اسلیتر (شوارتزنگر) منتقل می‌شود و در آن‌جا درگیر نبردی با دشمنان مختلف می‌شود. این فیلم ممکن است برای علاقه‌مندان سرسخت اکشن نباشد، اما کمدی-اکشن نیز چیزی است که شوارتزنگر به خوبی از پس آن برمی‌آید.

The Running Man | 1987

The Running Man | 1987
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

فیلم مرد فراری از جمله فیلم‌های اقتباسی راه‌یافته به سینماست که بر اساس کتابی با همین نام اثر استفن کینگ ساخته شده. آرنولد در این فیلم بازی بسیار خوبی از خود به جای گذاشته است. شوارتزنگرِ مرد فراری در نقش یک خلبان هلی‌کوپتر پلیس ظاهر شده که باید آدم‌های فراری را به قتل برساند اما درپی سرپیچی او از این دستور مقامات او را مسئول کشتار می‌دانند و او را به زندانی مخوف می‌اندازند. این فیلم با بودجه‌ی ۲۷ میلیون دلاری ساخته شد و فروشی برابر با ۳۸ میلیون دلار داشت اما در مجموع نظرات متناقضی را از سوی منتقدان گرفت. به طور کلی مرد فراری به واسطه فرم و شکل و منبع اقتباس خود، راه را برای فیلم‌هایی مانند هانگر گیمز و سریال‌هایی مانند Squid Game هموار کرده است.

The Last Stand | 2013

The Last Stand | 2013
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

آخرین مقاومت یک اکشن جمع‌وجورِ قوی با رنگ و بوی نئووسترن در میان فیلم های آرنولد شوارتزنگر است. بازگشت آرنولد برای ایفای نقش اصلی یک فیلم اکشن در سال ۲۰۱۳ چنان منتقدان را تحت تأثیر قرار نداد؛ در واقع بسیاری معتقد بودند این فیلم اثر چندان خاصی نیست اما همان‌ها هم پذیرفتند که «آخرین مقاومت» را با هیچ شاخصی نمی‌شود در میان فیلم‌های اکشن جریان اصلی، فیلم بدی نامید. آخرین مقاومت تلاش نمی‌کند که فیلمی منحصربه‌فرد باشد بلکه سعی می‌کند آثار اکشن محبوب قدیمی را با رایحه‌ای مدرن ترکیب کند و از عهده‌ی این کار هم به‌خوبی برآمده است؛ فیلم صحنه‌های دلپذیری دارد که ما را به یاد آثار کلاسیک آرنولد شوارتزنگر می‌اندازد، برخی لحظه‌های طنزآمیز و البته اکشنی سرگرم‌کننده از دیگر ویژگی‌های این فیلم سینمایی است.

Maggie | 2015

Maggie | 2015
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

یکی دیگر از بهترین فیلم های آرنولد شوارتزنگر، مگی است. شوارتزنگر در این نقش جنبه‌ی جدی خود را در چارچوب یک درام پساآخرالزمانی از یک بیماری همه‌گیر زامبی نشان می‌دهد. او در این فیلم نقش پدری را بازی می‌کند که متوجه می‌شود دخترش (ابیگیل برسلین) مبتلا شده و به زودی تبدیل به یک زامبی می‌شود. آرنولد بازی خیره‌کننده‌ای در فیلم داشت و مورد تحسین منتقدین سینما قرار گرفت.

Red Heat | 1988

Red Heat | 1988
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

فیلم اکشن و جذاب داغ سرخ نه تنها یک اثر ماندگار بسیار خوب در بین فیلم های آرنولد شوارتزنگر است، بلکه شامل یکی از جالب‌ترین بازی‌های او نیز می‌شود. این فیلم با پیروی از فرمول پلیسی رفاقتی، شوارتزنگر را در نقش کاپیتان دانکو‌ی روسی به نمایش می‌گذارد. به لطف کارگردانی والتر هیل، دانکو یکی از معدود نقش‌های شوارتزنگر است که در آن خود کاراکتر روی پرده دیده می‌شود نه آرنولد. فیلم سینمایی «داغ سرخ» از آن دست آثار آرنولد شوارتزنگر است که همواره دست کم گرفته شده و به نسبت فیلم‌های شناخته‌شده‌تر او توفیق کمتری داشته است. در داغ سرخ آرنولد و جیم بلوشی نقش دو همکار پلیس را بازی می‌کنند. این فیلم هم یک اثر کمدی است که در عین حال صحنه‌های اکشن جذابی دارد.

Conan the Barbarian | 1982

Conan the Barbarian | 1982
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

جان میلیوس، کارگردان فیلم کونانِ بربر، تأثیر به‌سزایی در شهرت آرنولد شوارتزنگر داشت و او با همین نقش کونان سال‌های سال برجسته‌ترین فرد میان بدنسازان به شمار می‌رفت. آرنولد در این فیلم نقش یک جنگجوی بربر را برعهده دارد و در پی انتقام از قاتل پدر و مادرش است. برای اینکه فیلم سینمایی کونانِ بربر را یکی از بهترین فیلم‌ های آرنولد در نظر بگیریم دلایل متعددی داریم. این اثر سینمایی را جان میلیوس کارگردانی کرده که یک هنرمند بااستعداد اما کمترشناخته‌شده است؛ کارگردانی که یحتمل بهترین فیلمش کونان بربر است و به شکل کلی سلیقه خوب سینمایی‌اش از همین فیلم پیدا است. شکل کلی بازی آرنولد هم در این نقش بی‌نقص است. او به‌خوبی از پس سنگینی این نقش برآمده و تماشای او که برای انتقا‌م‌گیری تلاش می‌کند به واقع لذت‎بخش است.

Total Recall | 1990

Total Recall | 1990
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

فیلم‌های علمی تخیلی را می‌توان به خاطر تفنگ‌های لیزری یا نبردهای عظیم سفینه‌های فضایی بر فراز سیاره‌ها شناخت و مورد توجه قرار داد، اما همچنین می‌توان آن‌ها را به دلیل تغییر طرز تفکر ما نیز به یاد آورد. فیلم یادآوری کامل (Total Recall) دقیقاً این کار را انجام داد. اگر آینده جای خوبی نباشد چه؟ اگر افراد صاحب قدرت بتوانند شما را مجبور به زندگی‌ای غیر از زندگی واقعی کنند چه؟ فیلم یادآوری کامل با بازی آرنولد شوارتزنگر به این سوالات تاریک پاسخ داد در حالی که خودش را خیلی جدی نگرفت. خواه یک تعقیب‌وگریز شدید، یک شوخی خوب یا یک صحنه چشم نواز باشد، یادآوری کامل در همه‌ی جبهه‌ها به عنوان یک داستان تماشایی و سرگرم‌کننده می‌درخشد و لحظات جذابی را ارائه می‌دهد.

True Lies | 1994

True Lies | 1994
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

فیلم دروغ‌های واقعی (True Lies) یک اکشن بزرگ از کارگردان اکشن‌ساز نام‌دار جیمز کامرون است. واقعیت این است در روزگاری که هنوز دیدن آثار لینچ و نولان پُز نداشتند، امثال همین آثار اکشن، نهایت کلاس فیلم دیدن بودند. دروغ‌های حقیقی را باید در ظرف زمانی خودش بررسی کرد؛ در واقع فیلم فضای غالب آثار دهه‌ی نود را دارد و در عین حال جذاب است و با بازی‌های خوبی همراه است. آرنولد شوارتزنگر نقش یک جاسوس را بازی می‌کند؛ جاسوسی که هویت شغلی‌اش را برای سال‌ها از خانواده‌اش پنهان کرده است. یک مرد تلاش می‌کند از طریق تظاهر به جاسوس‌بودن همسر آرنولد را فریب دهد و آرنولد که در می‌یابد همسرش تا چه حد تشنه‌ی هیجان است به او یک مأموریت پرهیجان می‌دهد اما همه چیز گره می‌خورد و تبعات آن زوج فیلم را به دردسری اساسی می‌اندازد.

The Terminator | 1984

The Terminator | 1984
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

شخصیت ماندگار T-800با اجرای آرنولد شوارتزنگر قبل از اینکه به عنوان یک نماد قهرمان اکشن معرفی شود، تبدیل به یکی از تهدیدآمیزترین هیولاهای سینمایی دهه ۸۰ شد. حتی با توجه به چرخش نهایی فرنچایز، ترمیناتور اصلی کماکان نقش خود را به عنوان یک مهیج تاریک با پیشگویی در مورد جهت فاجعه‌بار فناوری و اجتناب ناپذیر بودن سقوط بشر دارد. آنچه روز داوری در اندازه و سبک دارد، اولین نابودگر کامرون با وحشی‌گری تکان‌دهنده و خطری همیشه حاضر، به ویژه پیرامون سرنوشت آینده بشر، جبران می‌کند.

Predator | 1987

Predator | 1987
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

یکی از تنها چیزهایی در تاریخ سینما که توانست ترس را به دل آرنولد شوارتزنگر بیاندازد؛ این بازگویی دوباره از کتاب «خطرناک‌ترین بازی»، یک فیلم اکشن علمی تخیلی در دهه‌ی ۸۰ است که عضلات فولادین آرنولد را با یک داستان ترسناک علمی تخیلی ترکیب می‌کند که از جلوه‌های کاربردی در آن زمان و البته جلوه‌های پیشرفته رایانه‌ای بهره می‌برد تا فناوری پیشرفته موجود در بیگانگان فضایی را به بهترین شکل ممکن برای مخاطب به ارمغان بیاورد.

در حالی که فیلم‌های بعدی این فرنچایز بر روی شباهت‌های جالب توجه آن با فیلم‌های بیگانه تمرکز می‌کردند، اما این اولین فیلم یک بازی هوشمندانه موش و گربه بود که به تماشاگران نشان داد که موجودات فضایی می‌توانند باهوش باشند در حالی که هنوز یک هیولا هستند.

Terminator 2: Judgment Day | 1991

Terminator 2: Judgment Day | 1991
فیلم های آرنولد شوارتزنگر

اگر امروزه لیست فیلم‌‌های بلاک‌باستر تابستانی مدرن هالیوودی را مرور کنید، بدون شک با دنباله‌های بی‌شماری با بودجه‌ی ۱۰۰ میلیون دلاری مملو از CGI روبه‌رو می‌شوید که می‌توانید از بین آ‌ن‌ها به راحتی یکی را برای تماشا انتخاب کنید. اما این امر در چنین روزهایی عادی است، اما در روزگاری که سینما هنوز به صورت کامل به این مدل تجاری تبدیل تبدیل نشده بود، «Terminator 2» اولین فیلم در نوع خود بود که در جولای ۱۹۹۱ به سینماها رفت.

گران‌ترین تولید تاریخ در آن زمان، تبدیل به پرمخاطب‌ترین دنباله‌ای که تا به حال مقابل دوربین است شد و یک تغییر مطلقِ به تمام معنا در کلمه‌ی بلاک‌باستر ایجاد کرد. از طرف دیگر فیلم «نابودگر ۲» درهای انقلاب CGI را درست از لولا بیرون کشید و نشان داد که یک شاهکار بصری چگونه خودنمایی می‌کند. این فیلم همچنین با فروش ۵۱۹.۸ میلیون دلار در گیشه، سومین فیلم پرفروش تاریخ شد.

دنباله‌هایی با بودجه بسیار بیشتر از نسخه‌های قبلی، افزایش هزینه‌های آثار پرفروش تابستانی و تحول سریع جلوه‌های بصری را می‌توان در آثار کلاسیک جیمز کامرون چون «نابودگر۲» جست‌وجو کرد. با اصرار کارگردان مبنی بر پیش‌راندن مرزهای سینمای آن موقع و ده ماه کار برای ساخت پروژه‌ای با کم‌تر از پنج دقیقه وابستگی تمام و کمال به جلوه‌های ویژه، با فیلمی طرف هستیم که می‌تواند تنها یکی از درس‌هایی باشد که پروژه‌های استودیویی پرطرفدار امروزی، که سود را بر سبک و فرم ترجیح می‌دهند از نابودگر ۲ یاد بگیرند. این‌که در زیر هزینه‌های هنگفت و جادوگری فنی پیشرو، هنوز یک فیلم درخشان در زیر هسته پر زرق و برق هر اثر باید وجود داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • Masoudtorabi
    Masoudtorabi | ۶ مرداد ۱۴۰۱

    بیش از هزاران فیلم دیدم ولی هیچ فیلمی را اندازه غارتگر دوست ندارم اون دوبله قدیمی و صدای مرحوم حسین عرفانیان که چقدر به ارنولد میومد خدا رحمتت کن جناب عرفانیان و همه دوبلورهای کشورمون را

  • iliya007
    iliya007 | ۵ مرداد ۱۴۰۱

    ترمیناتور بعد دیدن اینا:نخوندم?

  • iman-generous
    iman-generous | ۴ مرداد ۱۴۰۱

    درود و سپاس و درود بر آرنولد (آدم مشتی، پر تلاش، مثبت و مهربانی هست)

  • Terminator
    Terminator | ۳ مرداد ۱۴۰۱

    من عاشق این ادمم ، به نظرم بازیگر توانایی هستش
    صد درصد ترمیناتور یک و دو رو ببینید ، یکی از بهترین فیلم های عمرتون میشه
    مرسی از اینکه این مقاله رو گذاشتید ❤️

مطالب پیشنهادی