معرفی بهترین انیمیشنهای ۲۰۲۲ | خلاصه داستان + شانس در اسکار و…
در میانه سال ۲۰۲۲ هستیم و لیست بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ برای رقابت در بخش اسکار بهترین انیمیشن داستانی اینگونه پیش رفته: «قرمزشدن» از پیکسار پیشتاز اولیه این رقابت به حساب میآید و «لایتیر» از ...
در میانه سال ۲۰۲۲ هستیم و لیست بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ برای رقابت در بخش اسکار بهترین انیمیشن داستانی اینگونه پیش رفته: «قرمزشدن» از پیکسار پیشتاز اولیه این رقابت به حساب میآید و «لایتیر» از همین استودیو با فروش کمتر از حد انتظارش همچنان یک مدعی است (اگر اوضاعش در دیزنی+ بهتر از اکران سالنهای سینما باشد). انیمهی «اینو-اوه» به کارگردانی ماساکی یواسای خیالپرداز از کمپانی GKids، با حضور در فستیوالهای ونیز و تورنتو شروع بینالمللی موفقی داشته و لایو اکشن -استاپ موشن تحسین شدهی «مارسلِ پوسته با کفشهای پوشیده» از کمپانی آ۲۴ به عنوان یک رقیب با پتانسیل بالا میدرخشد.
در همین حال، مشتاقانه منتظر نمایش برخی از بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ در پاییز هستیم:
«دنیای عجیب» از دیزنی (اکران آذر) و سه فیلم از نتفلیکس؛ دو استاپ موشن، «پینوکیو» به کارگردانی گییرمو دلتورو (آبان-آذر اکران محدود در سینما و ماه بعدش از طریق نتفلیکس) و «وندال و وایلد» به کارگردانی هنری سِلیک (شهریورماه در فستیوال فیلم تورنتو به نمایش در میآید، پاییز اکران در سالنهای سینما و در مهر از نتفلیکس پخش خواهد شد.) و «اژدهای پدرم» به کارگردانی نورا تومی و استودیو ایرلندی قدرتمند سالن کارتون.
- 1 پیکسار به دنبال تکرار رکورد ۲نامزدی در یک سال
- 1.1 قرمز شدن: شانس اصلی کسب اسکار
- 1.2 لایتیر: ایده جاهطلبانهای که از آن استقبال نشد
- 2 دیزنی به سراغ علمیتخیلیها میرود
- 3 دستِ پُر نتفلیکس در سال ۲۰۲۲
- 3.1 پینوکیو: اولین تجربه گییرمو دلتورو در دنیای انیمیشن
- 3.2 وندل و واید: بازگشت کارگردان کرولاین
- 3.3 اژدهای پدرم ادامهدهنده مسیر موفقیتآمیز کارتون سالون
- 4 مارسلِ پوسته با کفشهای پوشیده: یک استاپموشن که نمیتوان نادیدهاش گرفت
- 5 مستقلهای پرامید
- 5.1 گوزنشاه
- 5.2 خداحافظ، دن گلیس!
- 5.3 اینو-اوه
- 6 دریمورکس انیمیشنهای ۲ بعدی را در آغوش میگیرد
- 6.1 بدسابقهها
- 6.2 گربه چکمهپوش: آخرین آرزو
- 7 اپل اورجینال: بچهغول نوپای دنیای انیمیشن؟
- 8 شانس اصلی:
- 9 دیگر شانسها:
- 10 دیگر رقبا:
پیکسار به دنبال تکرار رکورد ۲نامزدی در یک سال
پیکسار نامزدی با دو فیلم متفاوت را در یک سال سینمایی قبلاً تجربه کرده است: در سال ۲۰۲۰، با فیلم «روح» به کارگردانی پیت داکترِ برندهی اسکار و «پیشِ رو» ساختهی دن اسکَنلُن که دومی اکرانش با همهگیری کرونا مختل شد و بهجای نمایش در سالنهای سینما، اوایل ۲۰۲۰ از دیزنی+ به نمایش درآمد. پس حضور پیکسار با دو نامزدی در بخش انیمیشن اتفاقی دور از انتظار نخواهد بود.
قرمز شدن: شانس اصلی کسب اسکار
با «قرمز شدن» شروع کنیم. (که از ابتدا در دیزنی+ منتشر شد و برای گرفتن تأییدیه مورد نیاز اسکار اکران محدودی در لسآنجلس، نیویورک سیتی و اوکلند داشت). این فیلم به لطف خیالپردازی و تصور قوی کارگردانش دُمی شی بسیار اثرگذار از آب درآمده و جایگاه خوبی در میان بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ دارد. همچنین از توصیههای مدیران ارشد واحد خلاقیت پیکسار که فیلمسازان این کمپانی را به بهرهبردن و استفاده از فرهنگ و داستانهای شخصی خودشان تشویق میکنند، نباید غافل شد. این توصیه در «قرمزشدن» بسیار مشهود است چون شی، در رابطه پرتنش خود و مادرش عمیق شده.
اولین فیلم شی، داستان می (با صداپیشگی رزالی چیانگ)، یک دختر ۱۳ ساله چینی کانادایی را میگوید که در آستانه بلوغ است و به هنگام عادت ماهیانه تبدیل به یک پاندای قرمز غولپیکر میشود. شی بهعنوان کارگردان، سبک بصری پیکسار را با استفاده از مولفههای انیمیشنهای ۲بعدی برای ساخت کمدی نامتعارفش زیر و رو کرد.
لایتیر: ایده جاهطلبانهای که از آن استقبال نشد
در ادامه «لایتیر» را به عنوان یکی از بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ داریم؛ داستان اصلی یک تکاور فضایی به نام باز لایتیر که عروسکش را در «داستان اسباببازی» دیده بودیم. فیلمی که از اعتمادبهنفس هوشمندانه آنگوس مکلین (کارگردان) و علاقهاش به «جنگ ستارگان» و کاراکتر باز نشأت گرفته است. فیلم حالوهوایی شبیه به تم گذشت زمان داستان «ریپ ون وینکل» دارد؛ باز تستهای پروازش همگی با شکست مواجه میشوند آن هم وقتی که در سیارهای خطرناک سرگردان شده است. نطفه این ایده در نتیجه احساس سرگشتگی مکلین پس از پایان هر پروژه در ذهن او بسته شد.
فرض فیلمی در ژانر علمیتخیلی و اکشن برای پیکسار اتفاق تازهای بود و پیکسار باید باند صوتی و تصویری را از منظری جدید نگاه میکرد و میپذیرفت («لایتیر» اولین فیلم پیکسار در فرمت آیمکس است). اما استقبال از فیلم برخلاف سری «داستان اسباببازی» چندان گرم نبود که برایش میتوان دلایلی آورد: داستان زیادی گیجکننده بود یا چندان جذاب نبود. اما هنوز هم «لایتیر» شانس این را دارد که مثل «پیش رو» دومین انیمیشنی از پیکسار باشد که در یک سال نامزد میشود.
دیزنی به سراغ علمیتخیلیها میرود
دیزنی با مدیریت جنیفر لی، بهعنوان مدیر ارشد واحد خلاقیت، توانسته در فرهنگهای غنی کشورهای مختلف عمیق شود و از آنها فیلم بسازد. «افسون» برنده اسکار بهترین فیلم انیمیشن در سال قبل و «رایا و آخرین اژدها» که موفق به کسب نامزدی شد دو نمونه از نتیجه رویکرد دیزنی هستند.
با این همه این کمپانی امسال با فیلم «دنیای عجیب» که فیلمی علمیتخیلی است دنده عوض کرده و راه متفاوتی را پیش گرفته. «دنیای عجیب» یک فیلم علمیتخیلی و ماجراجویانه از آب درآمده که حالوهوایش چیزی میان «خانواده سوئیسی رابینسون» و «سیاره گنج» است؛ قصه یک خانواده چندنژادی کاوشگر را تعریف میکند که به سراغ سرزمینی ناشناخته میروند. پشت صحنه فیلم به لطف صداپیشگی جک جیلنهال و کارگردانی دن هال که پیشتر با «شش قهرمان بزرگ» برنده جایزه اسکار شده؛ پرستاره است.
منبع الهام «دنیای عجیب» مجلههای عامهپسند قرن بیستمی است که ترجمان سینماییاش با لطف تکنولوژیهای پیشرفتهی دیزنی به گروهی عجیب از موجودات و محیطهای رنگارنگ و ماورایی تبدیل شده. به نظر میرسد با فیلمی طرف هستیم که به راحتی میتوان آن را یکی از بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ نامید.
دستِ پُر نتفلیکس در سال ۲۰۲۲
با پنج نامزدی در سه سال گذشته؛ نتفلیکس خودش را بهعنوان یک قدرت در دنیای انیمیشن تثبیت کرده است. نتفلیکس برای این بخش شش اثر آماده دارد که سهتا از آنها پتانسیل نامزدی بالایی دارند: «پینوکیو»، «وندل و واید» و «اژدهای پدرم». بهعلاوه، نتفلیکس سه فیلم دیگر در چنته دارد:
- فیلم نیمه اتوبیوگرافیک ریچارد لینکلیتر با نام «آپولو دهونیم: کودکی در عصر فضا» که انیمیشنی است با استفاده همزمان از تکنیکهای ۲بعدی و ۳بعدی.
- «هیولای دریا» به کارگردانی کریس ویلیامز، همانطور که از نامش پیداست با یک ماجراجویی دریایی طرفیم.
- و یک انیمه دو بعدی به نام «خانه شناور» که اواخر شهریور منتشر خواهد شد. این فیلم در مورد چند کودک است که ناگهان و رازآلود میبینند در آپارتمان قدیمیشان روی آب شناورند. «خانه شناور» را هیرویاسو ایشیدا کارگردانی کرده.
پینوکیو: اولین تجربه گییرمو دلتورو در دنیای انیمیشن
«پینوکیو» به کارگردانی دلتورو را میتوان یکی از بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ دانست. اثری که نخستین تجربه کارگردانی انیمیشن داستانی او نیز محسوب میشود. دلتورو این پروژه را به تنهایی کارگردانی نکرده؛ حضور وت مارک گوستافسن (آقای فاکس شگفتانگیز) بهعنوان کارگردان دیگر از نکات مهم این پروژه است. این فیلم نسخه تصویری داستان کارلو کلودی در دهه ۳۰ قرن بیستم در ایتالیای فاشیستزده است و بیانی است استعارهای از وفاداری کورکورانه به حکومت دیکتاتوری.
صداپیشگان پینوکیو: با معرفی گرگوری مان بهجای مجسمهی چوبی، ایوان مکگروگر در قالب حشرهی راوی، دیوید بردلی در نقش پدر ژپتو، کریستف والتز به جای کنت وُلپ شرور و تیلدا سوئینتون در نقش فرشته با موهای فیروزهای.
استاپموشن «پینوکیو» در پورتلند انجام شد و طراحی کاراکترها حالوهوای اروپای شرقی را تداعی میکند. گای دیویس طراحی تولید را انجام داده؛ او و دلتورو پیش از این در فیلم «شکل آب» با یکدیگر همکاری کرده بودند. کورت اندرل در قامت کارگردان/طراح هنری توانسته دنیا را به داخل چوبها ببرد و موفق شده زشتی و زیبایی زندگی را هنرمندانه داخل یک جهان چوبی پیاده سازد. فرانک پاسینگهام تصویربرداری این اثر را به عهده داشته و الکساندر دسپالت که سابقه دریافت دو جایزه اسکار را دارد موسیقی متن «پینوکیو» را ساخته است.
وندل و واید: بازگشت کارگردان کرولاین
هنری سلیک (کارگردان «کارولاین») با «وندل و وایلد» به دنیای سینما بازگشته است. «وندل و وایلد»، پروژه شخصی و هیجانانگیز سلیک، براساس نقاشیهایی کودکانهای است که دو پسر او از شیاطین، چندسال قبل کشیدهاند.
سلیک با جردن پیل (خالق Get Out & Us) بهعنوان تهیهکننده و عضوی از تیم نویسندگان همکاری کرده است و همکاری این دو مرد خلاق هالیوود باعث میشود که «وندل و وایلد» را از بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ بدانیم. داستان «وندل و وایلد» درباره دو شیطان است که با یکدیگر برادرند و در جهنم گیر افتاده و دنبال راه فرارند. راه بیرون آمدن از جهنم درون ضبط صوت یک دختر نوجوان سیاهپوست با صداپیشگی لیریک راس است که همزاد او یک پرنسس آفرو پانک (آفریقاییها و دیگر سیاهپوستان به ویژه در آمریکا که در شاخهی پانک فعالیت دارند) است.
این فیلم جوردن پیل و همکاری قدیمیاش کیگان- میشل کی را بهعنوان صداپیشگان وایلد و وندل دوباره کنار یکدیگر قرار داده است.
استاپ موشن این فیلم هم در پورتلند با حضور انیماتورهای فریلنس انجام شده تا شاهد مود و حالوهوای یکدستی در اثر نباشیم و کل فیلم شبیه به کاردستیهای تکهتکه و متفاوت بهنظر برسد. پیتر سرگ تصویربردار «وندل و وایلد» بوده؛ پاول هَرُد طراحی تولید را برعهده داشته و برونو کولیاس که پیشتر در «کرولاین» با سلیک همکاری کرده؛ ساخت موسیقی این فیلم را انجام داده است.
اژدهای پدرم ادامهدهنده مسیر موفقیتآمیز کارتون سالون
کارتون سالون را میتوان نسخه ایرلندی استودیو جیبلی دانست؛ استودیویی که از میان آثارش میتوان به سهگانه فولکلور تام مور: «راز کلز»، «ترانهی دریا» و «ولفواکرز» و «نانآور» به کارگردانی نورا توومی اشاره کرد.
با «اژدهای پدرم» که براساس کتاب کودکی از روث استیلس ساخته شده؛ نورا توومی بیشتر از گذشته پا به دنیای فانتزی گذاشته است. «اژدهای پدرم» دربارهی المر نوجوان و خستگیناپذیر است که از شهر بیرون میزند تا یک جزیرهی خالی از تمدن را بیابد و اژدهایی را که به کمک نیاز دارد نجات دهد.
اگر «اژدهای پدرم» در بخش اسکار بهترین فیلم انیمیشن کاندیدا شود؛ چهارمین نامزدی متوالی کارتون سالون را در این مراسم شاهد خواهیم بود.
مارسلِ پوسته با کفشهای پوشیده: یک استاپموشن که نمیتوان نادیدهاش گرفت
ماکیومنتری-استاپ موشنِ «مارسلِ پوسته با کفشهای پوشیده» به کارگردانی دین فلیشر کمپ، به خاطر شیرینی، طنازی و خلاقیت و ابتکارش در عرصه استاپ موشن، با آغوش باز منتقدان روبهرو شد و جایگاهش را بهعنوان یکی از بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ تثبیت کرد. این فیلم براساس داستانهای کوتاه پرطرفداری است که دین فلیشر کمپ به همراه جنی اسلیت نوشتهاند. جنی اسلیت علاوه بر نویسندگی، صداپیشگی این پوسته یک اینچی انساننما را برعهده دارد.
مارسل به همراه مادربزرگ خود با صداپیشگی ایزابلا روسلینی در یک خانه ایربیانبی زندگی میکند. دوستی مارسل با دین (فلیشر کمپ) که به خانهی او و مادبزرگش آمده، پیشرفت میکند و قرار میشود دین از فعالیتهای روزانه مارسل فیلم بگیرد و همین فیلمها وایرال میشوند.
«مارسل…» با پوسته با دو گروه تصویربرداری شد: لایو اکشن در یک خانه لسآنجلسی و دیگر جاها. و استاپ موشن (با نظارت کارگردان انیمیشن کریستن لِپُر) در یک دکور مینیاتوری که همهچیز در آن ابعاد کوچکشدهای داشت.
این لوکیشنهای مینیاتوری در محیطهای لایو اکشن قرار داده شدند و این امکان را فراهم میساختند تا هر صححنه در مختصات دنیای واقعی به انیمیشن تبدیل شود.
کمپانی آ۲۴ «مارسل…» را بهخاطر وجود استاپموشنهایش در بخش انیمیشن فصل جوایز شرکت خواهد داد. طبق قوانین آکادمی:
یک فیلم تنها وقتی در بخش انیمیشن میتواند رقابت کند که بیش از ۷۵ درصد زمان فیلم در این سبک کار شده باشد.
بهعلاوه یک فیلم بلند انیمیشن باید تعداد قابل توجهی کاراکتر انیمیشنی داشته باشد؛ با این وجود «مارسل…» فقط دو کاراکتر اصلی دارد: پوسته و مادربزرگ او به همراه فلیشر کمپ که تنها لحظاتی بهطور خلاصه روی پرده ظاهر میشود. (باید اضافه کرد، تعداد زیادی کاراکتر استاپ موشن برای چند صحنه در پایان معرفی میشوند) آکادمی اسکار معمولاً و پیش از این به فیلمهای انیمیشن کلاژی روی خوشی نشان نداده است اما تا به حال هم با چیزی شبیه «مارسلِ پوسته با کفش پوشیده» روبهرو نشدهاند. در صورت ضرورت کمپانی آ۲۴ و دین فلیشر کمپ باید مدارک اضافی را تحویل هیأت بررسی آکادمی در شاخه فیلم کوتاه و انیمیشن بدهند.
مستقلهای پرامید
کمپانی انیمیشن GKids، عزیزکرده مستقلساز آکادمی اسکار با ۱۲ نامزدی از سال ۲۰۱۰، از زمان اوجگیری نتفلیکس با رکود دستوپنجه نرم میکند. با این همه، این کمپانی با سه فیلم انیمه برای رقابت در اسکار امسال حاضر شده که هرکدام میتوانند از بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ باشند و این آثار عبارتند از:
گوزنشاه
اثری حماسی فانتزی که نخستین تجربهی کارگردانی ماساشی آندو هم به حساب میآید.
خداحافظ، دن گلیس!
درامی درباره سه دوست که ناخواسته باعث آتشسوزی در جنگل میشوند. به کارگردانی آتسوکو ایشیزوکا که او هم نخستین بار است نامش بهعنوان کارگردان روی فیلم انیمیشنی داستانی میخورد.
اینو-اوه
جدیترین گزینه GKids، برای رقابت در اسکار. یک فیلم دربارهی فئودالیسم در ژاپن به کارگردانی یائوسا (آثار پیشین: بازی ذهن) که انگار آبرنگ پررنگ به پلانهایش تزریق کردهایم. «اینو-اوه» اقتباسی است از یک رمان تاریخی با نام «داستان هایکه: اینو-اوه» نوشته هیدئَو فوروکاوا که به داستانِ دوستی و الفت میان اینو-اوه، رقاصی نفرینشده و تُمانا، موزیسینی نابینا و کشیشی بینوا میپردازد.
از دیگر آثاری که به رقابت میپردازند میتوان به «پریلیمپس» (Perlimps) اشاره کرد که داستان دو جاسوس رقیب را تعریف میکند که به یک جزیره سحرآمیز میروند. «پریلیمپس» محصول تازه آله آبرو، کارگردان نامزد اسکار برای «پسر و دنیا» است. «زندانیکردن سوزومه» نام دیگر انیمه ژاپنی ماجراجویانه است که داستان دو نوجوان را تعریف میکند که ناخواسته «در فاجعه» را به روی کشور خود میگشایند. «زندانی کردن سوزومه» را ماکوتو شینکای کارگردانی کرده است.
دریمورکس انیمیشنهای ۲ بعدی را در آغوش میگیرد
حالا نوبت کمپانی دریمورکز است که جلوههای ویژه انیمیشنی را به نفع شیوهی دستی-سنتی برای دو شانس اصلیاش در مراسم اسکار پیش رو تغییر دهد:
بدسابقهها
داستان حیواناتی پر جنبوجوش و یاغی را روایت میکند.
گربه چکمهپوش: آخرین آرزو
بهعنوان ادامهای بر اسپینآف شرک، به سراغ کاراکتر گربه چکمهپوش میرود در حالی که هشت جان از ۹ جانش را از دست داده و دچار مشکلاتی شده.
متأثر از کار خلاقه «اسپایدرمن: درون اسپایدرورس» که اسکار بهترین انیمیشن سال را برای آن فیلم به ارمغان آورد؛ هر دوی آثار دریمورکس از تکنولوژی تازه بافت دو بعدی برای طراحی کاراکترها و محیط پیرامون آنها بهره جستهاند تا خود را بهعنوان یکی از شانسهای ورود به لیست بهترین انیمیشن های ۲۰۲۲ معرفی کنند.
در «بدسابقهها»، استودیو با استفاده از تکنیکهای لاین آرت و براش خشک در نقاشی، خواهان حذف غنای تصویری و پیچیدگیهایش شده تا همهچیز تختتر و دارای جزئیات انتزاعیتری نسبت به جهان واقعی باشد.
«آخرین آرزو» هم انگار ترجمان نقاشی به انیمیشن است و حال و هوای قصهی پریانی دارد هرچند که در جابهجای آن از پویایی و CG استفاده شده.
اپل اورجینال: بچهغول نوپای دنیای انیمیشن؟
«شانس» نخستین همکاری اسکایدنس و اپل اورجینال در تولید انیمیشن است. فیلمی که جان لَسِتِر را پس از جدایی از دیزنی و پیکسار دوباره به دنیای انیمیشن برگردانده. نقش او بهعنوان رئیس بخش انیمیشن کمپانی اسکایدنس، یک شروع تازه برای این غول دنیای انیمیشن است که در پروژههای قبلی صرفاً نظارت میکرد. «شانس» یک کمدیفانتزی درباره دختری است بدشانس به نام اوا نوبلزاده که در سرزمین شانس گیر میافتد.
لستر برای کارگردانی پگی هولمز را که پیشتر با یکدیگر سابقه همکاری در دیزنیتون (قسمت کارتونهای دیزنی) داشتهاند انتخاب کرد. فیلمنامه این اثر را هم کیل مورای نوشته که در کارنامهاش فرنچایز «ماشینها» دیده میشود. «شانس» صداپیشگان ویژهای هم دارد از سایمون پگ بهعنوان گربهی خوششانس گرفته تا جین فوندا به عنوان اژدهای سرزمین شانس و ووپی گلدبرگ بهعنوان آنتاگونیست در نقش سرنگهبان. داستان «شانس» درام پیچیدهای است از ارزشهای فردی که با دنیای فانتزی درهم میآمیزد. در بخش اسکار بهترین انیمیشن نمیتوان شانس زیادی را برای «شانس» قائل بود. با این وجود اسکایدنس را بهعنوان یک غول صنعت انیمیشن در سالهای آینده نباید دست کم گرفت.
شانس اصلی:
قرمز شدن (دیزنی/پیکسار)
دیگر شانسها:
اژدهای پدرم (کارتون سالون/نتفلیکس)
پینوکیو (نتفلیکس)
دنیای عجیب (دیزنی)
وندل و واید (نتفلیکس)
دیگر رقبا:
آپولو ۱۰/۵: کودکی در عصر فضا (نتفلیکس)
لیگ ابرحیوانات دیسی (برادران وارنر)
خداحافظ دان گلیس (جی کیدز)
لایتیر (دیزنی/پیکسار)
مارسل پوسته کشقپوشیده (آ۲۴)
مینیونها: خیزش گرو (یونیورسال)
گربه چکمهپوش: آخرین آرزو (یونیورسال-دریمورکس)
بدسابقهها (یونیورسال-دریمورکس)
و...
«قرمز شدن» از پیکسار و «پینوکیو» به کارگردانی گییرمو دلتورو از بهترین انیمیشن های سال ۲۰۲۲ هستند.
پینوکیووندل و وایلداژدهای پدرمآپلو دهونیم
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تقریبا اسپویل:
بنظر من پینوکیو اصلا اثر کودکانه ای نبود و حتی میشه به عنوان فیلم رده سنی ۱۵ سال هم حسابش کرد چون خیلی قشنگ جنگ رو توصیف کرده بود و اتفاقاتی که میافتاد همش در مورد جنگ و مرگ و ... بود و البته پایانشم غمگین بود.
من THE bad gysرو خیلی دوست داشتم
همچنین
خدایی اسمشو قرمز شدن?
اگه قرمز شدن برنده بشه از اسکار قطع امید میکنم ?
حققق تا ابد
جدی از نظر من اثر شدیدا بولشعری بود دیگهدلایلش احتمالا واضحه
وقتی قرمز شدن شانس اصلی باشع یعنی امسال انیمیشن خوب زیاد نداشتیم
خداوکیلی قرمز شدن اصلا انیمیشنی در حد گرفتن اسکار نیست(حداقل من خوشم نیومد ازش)
دیگه بالاخره بیشتر جانعه ی بانوان رو مخاطب قرار داده بود
????
درباره بلوغه اخه ربطش چیه به بانوان چون شخصیتش زنه؟
://// بیا منم خودم دختر ولی میگم درحد اسکار نبود :/
My Father's Dragon منتشر شده؟
بنظر من Turning Red اونقدر ها خوب نبود.
پینوکیو اولین تجربه گیلمورو دل ترو در دنیای انیمیشن نیست.