۱۱ بازی برای کسانی که از تجربه بازیهای ویدئویی متنفرند
به جمع گیمرها خوش آمدید
راستش را بخواهید، قرار نیست که هرکسی عاشق تجربه بازیهای ویدئویی باشد. بسیاری از تجربه بازیها نفرت دارند و هرگز به سراغ تجربه هیچ یک از بازیهای ویدئویی نرفتهاند. اگر با این افراد صحبت کنیم، آنها دلایل خاص خودشان را خواهند داشت. برخی از آنها بازیها را کسالتآور میدانند و برخی دیگر، به دلیل مشکلات سختافزاری و یا عدم دسترسی به کنسولهای نسل جدید، از تجربه بازیها امتناع میکنند. اما در این مطلب از ویجیاتو همراه ما باشید تا به سراغ ۱۱ بازی برتری برویم که مناسب آن دسته از افرادی هستند که از تجربه بازیهای ویدئویی متنفرند و میتوانند این افراد را علاقهمند به دنیای ویدئوگیم کنند.
Octodad: Dadliest Catch
- سال انتشار: ۲۰۱۴
برای شروع لیستمان بد نیست که به سراغ یکی از متفاوتترین بازیهای یک دهه اخیر برویم. روی صحبتمان با بازی Octodad: Dadliest Catch است که توسط استودیوی Young Horses ساخته شد. یک بازی مستقل و متفاوت که با کنترلرها و داستان جذابی که داشت، تجربه کمدی را از یک بازی ویدئویی به ارمغان میآورد. همین موضوع باعث شده بود تا این بازی مناسب آن دسته از افرادی باشد که از تجربه بازیهای ویدئویی نفرت دارند.
در واقع دنیای این بازی ویدئویی، شما به عنوان اختاپوسی بازی میکردید که لباس انسانها را به تن میکرد و سعی داشت تا یک زندگی انسانی داشته باشد. او سعی میکرد تا پدری دوست داشتنی برای خانواده انسانیاش باشد. برای آنها غذا درست کند و تعطیلات خوبی برایشان در حومه شهر بسازد. سادگی گیمپلی این بازی باعث شده بود تا دستپخت استودیوی Young Horses برای تمام افراد لذتبخش باشد. حتی آنهایی که تا بهحال به سراغ بازیهای ویدئویی نرفتهاند.
The Walking Dead از استودیوی تلتیل
- سال انتشار: ۲۰۱۲
اگر تاکنون به سراغ هیچ یک از بازیهای ویدئویی نرفتهاید، هیچ لزومی ندارد که اولین بازیتان یک تجربه حرفهای از دنیای ویدئوگیم باشد. طبیعتا اگر کسی با دنیای بازیهای ویدئویی آشنا نباشد، نمیتوان انتظار داشت که بازیهای پیچیدهای چون سری دارک سولز را تجربه کند. اما گاه در دنیای بازیهای ساده نیز میتوان عناوین سرگرمکنندهای را پیدا کرد که چه از نظر گرافیک، بخش داستانی و حتی گیمپلی، حرف برای گفتن داشته باشند. بازی The Walking Dead از استودیوی تلتیل نیز مصداقی عالی برای این موضوع است.
بازی واکینگ دد از استودیوی تلتیل یکی از زیباترین بازیهای ویدئویی ساخته شده تا به امروز است. داستان جذابش هر فردی را مجذوب خودش میکند و تصمیماتی که پیشرویتان قرار میدهد، از شما میخواهند تا انتخابهای به شدت سختی داشته باشید. همچنین جدا از این بازی، شما میتوانید سری به سایر بازیهای استودیوی تلتیل مانند د ولف امانگ آس و همچنین ماینکرفت استوری مود نیز بزنید.
Until Dawn
- سال انتشار: ۲۰۱۵
با یک بازی ترسناک چطورید؟ Until Dawn که در سال ۲۰۱۵ توسط استودیوی نامآشنای Supermassive Games ساخته شد، یک بازی جذاب بود که برای پلیاستیشن ۴عرضه شد و حالا ریمیک آن برای PS5 و پیسی در دسترس است. این بازی خیلی زود لقب یکی از بهترین بازیهای ترسناک آن دوره را به دست آورد و نقاط قوت زیادی نیز داشت. از شخصیتپردازی فوقالعاده این بازی بگیرید تا ویژگیهای متفاوتی که این بازی داشت و آن را تبدیل به گزینهای جذاب میکرد.
این بازی با الهام از فیلمهای اسلشر ساخته شده بود و به شما اجازه میداد تا تجربهای سینماتیک از یک بازی ویدئویی داشته باشید. از طرفی نیز پایانبندیهای متعدد بازی، روایت داستانی جذاب آن و حس ترس متفاوتی که ارائه میکرد، همگی سبب جذابیت این بازی شده بودند و از آن یک تجربه بینظیر میساختند. حتی برای افرادی که از بازیهای ویدئویی متنفرند!
Inside
- سال انتشار: ۲۰۱۶
ژانر Side-scrolling بقدری در دنیای بازیهای ویدئویی نمادین و کلاسیک است که حتی اگر تا بهحال به سراغ بازیهای ویدئویی نیز نرفته باشید، بازهم میتوانید قالب کلی آن را تشخیص دهید. منتهی اگر به دنبال بهترین بازی این سبکی در دنیای مدرن امروزی هستید، Inside از استودیوی Playdead گزینهای مطلوب برای شماست. اینساید روایتی متفاوت، پرهیاهو و رازآلود از دنیای یک بازی ویدئویی است و همین موضوع برای جذابیتش است کافیست.
همچنین اینساید یکی از بهترین بازیهای پازل – پلتفرمری است که با استفاده صحیح از موسیقیمتن، تم تاریک و اتسمفر سنگینش، عملکرد فوقالعادهای از خودش باقی گذاشته است. بطوری که اینساید با امتیاز متای ۹۳، هنوز هم به عنوان یکی از بهترین بازیهای ژانر خودش محسوب میشود.
سری Mario Party
- سال انتشار: ۱۹۹۸
سری بازیهای Mario Party درست از همان سال ۱۹۹۸ که برای اولینبار منتشر شدند، همیشه به عنوان یک سری همهپسند شناخته میشدند. فرنچایزی که با استفاده از خلق بازیهای خلاقانه و روایتی بامزه از دنیای بازیهای ویدئویی، شروع خوبی برای آن دسته از افرادیست که تا بهحال به سراغ هیچ یک از بازیهای ویدئویی نرفتهاند و صرفا به دنبال تجربهای کژوال از دنیای این بازیها برای سرگرم شدن هستند.
دلایل زیادی برای حضور سری ماریو پارتی در این لیست وجود دارد. شاید بهترین دلیلی که بتوان برای حضور این سری آورد، شخصیتهای آشنای این سری است. راستش را بخواهید، ماریو جزو به یادماندنیترین شخصیتهای ویدئوگیمی است. در واقع ماریو به قدری محبوب است که حتی افرادی که گیمر نیستند هم میتوانند او را فورا بشناسند و ارتباط خوبی با این سری بگیرند.
Duck Game
- سال انتشار: ۲۰۱۴
تصور کنید که دوستتان نهتنها به سراغ بازیهای ویدئویی نرفته، بلکه حتی تا بهحال هیچ یک از بازیهای آنلاینی چون فورتنایت، جیتیای، ایپکس و وارزون را نیز تجربه نکرده است. حال از شما میخواهد که یک بازی آنلاین به او معرفی کنید تا بتواند با شما بازی کند. این در چنین شرایطی Duck Game یک گزینه فوقالعاده است. این بازی در سال ۲۰۱۴ توسط استودیوی Corptron برای پلیاستیشن ۴، کنسول نینتندو سوئیچ و حتی پیسی عرضه شد.
ما با یک بازی آرکید – پلتفرمر روبرو بودیم که کانسپت بامزهای داشت و همین موضوع باعث شده بود تا گیمپلی این بازی بیش از آنکه یک تجربه جدی باشد، یک تجربه کمدی بنظر برسد. گیمپلی ساده، تنوع خوب سلاحها و حتی سیستم مورد نیاز نسبتا خوب این بازی، همگی دست به دست هم دادند تا این بازی گزینه خوبی برای افرادی باشد که از دنیای بازیهای ویدئویی نفرت دارند.
Nidhogg
- سال انتشار: ۲۰۱۴
صبر کنید، هنوز کارمان با دنیای بازیهای آنلاین به پایان نرسیده است. اگر طرفدار بازیهای آنلاین هستید و میخواهید یک تجربه ساده اما دوست داشتنی با دوستانتان داشته باشید، Nidhogg از استودیوی Messhof گزینه خوبی برای شماست. این بازی یک تجربه مبارزهای – پلتفرمر با المانهای Side-scrolling است که به شما اجازه میدهد تا تجربهای دوست داشتنی از دنیای بازیهای ویدئویی داشته باشید و سادگی آن، پیچیدگی چندانی برای افرادی که تاکنون به سراغ بازیهای ویدئویی نرفتهاند، درست نخواهد کرد.
این بازی مشابه عناوین دیگری است که در این ژانر روایت میشود. اما توجه داشته باشید که شما برای تجربه این بازی نیازی به سختافزار چندان قدرتمندی نخواهید داشت و از طرفی، همهچیز به سادگی هرچه تمامتر درست همانجایی که باید باشد، قرار گرفته است. پس اگر تاکنون به سراغ بازیهای ویدئویی نرفتهاید، این بازی را از دست ندهید.
The Elder Scrolls V: Skyrim
- سال انتشار: ۲۰۱۱
The Elder Scrolls V: Skyrim میتواند شروع خوبی برای افراد غیر گیمر باشد. این بازی برای حضورش در چنین لیستی، دلایل خاص خودش را دارد. ما با یک بازی جهانباز بسیار زیبا روبرو هستیم که میتواند دل هر گیمری را ببرد و این درست همانچیزی است که از اسکایریم، یکی از بهترین بازیهای این لیست را ساخته. اسکایریم به شما آزادی عمل میدهد. این بازی اجازه میدهد تا دنیای آن را هرآنطوری که دوست داشتید، پیش ببرید. اگر خط داستانی برایتان جذاب نیست، به سراغ ماموریتهای فرعی بروید و اگر این ماموریتها هم جذابیت کافی نداشتند، دل دنیای پنهاور این بازی قدم بزنید و رازهای آن را کشف کنید.
بازی اسکایریم نسبت به سایر بازیهای نقش آفرینی، سادهتر است و همین موضوع به تازهواردها اجازه میدهد تا تجربهای جذاب از این بازی داشته باشند. همچنین فرصتهای زیادی برای ماجراجویی در دنیای اسکایریم وجود دارد. از نبرد با اژدها، شکست هیولاها و سر زدن به سیاهچالهای این بازی بگیرید، تا صحبت با سایر شخصیتها و حتی ازدواج در دنیای اسکایریم!
Minecraft
- سال انتشار: ۲۰۱۱
احتمالا بسیاری از شما انتظار دیدن نام بازی ماینکرفت را در چنین لیستی داشتید. عنوانی که در طول چند سال اخیر به محبوب شگفتانگیزی رسید و محبوبیتش باعث شد تا افرادی که از دنیای بازیهای ویدئویی متنفر بودند نیز، سری به ماینکرفت بزنند. ماینکرفت به شما اجازه میداد تا از تخیلتان برای ساخت و خلق چیزهای جدید استفاده کنید. دنیای خودتان را با استفاده از چیزهایی که دارید، بسازید و دیدی خلاقانه به یک بازی ویدئویی داشته باشید.
همچنین یادگیری بازی ماینکرفت ساده بود، گرافیکش به دور از هرگونه ریخت و پاشی بود و از همه مهمتر، این بازی حس خوبی را در گیمرها بیدار میکرد. به همین دلیل شاید بتوان گفت که بازی ماینکرفت، یکی از بهترین بازیهای حاضر در این لیست برای افرادی باشد که تاکنون هرگز به سراغ تجربه دنیای بازیهای ویدئویی نرفتهاند.
راستی اگه شما هم میخواید آنلاین با دوستاتون ماینکرفت بازی کنید، ویجیسیتی بهترین جاییه که میتونید توش زندگی کنید.
اینجا کلیک کن!
Portal 2
- سال انتشار: ۲۰۱۱
کال آو دیوتی، بتلفیلد، CS:GO و سایر بازیهای شوتر اول شخص، هرچند که بازیهایی دوست داشتنی و جذاباند، اما برای بسیاری به دلیل خشونت بالا گزینه مناسبی تلقی نمیشوند. به ویژه اگر این افراد، کسانی باشند که تاکنون به سراغ بازیهای ویدئویی نرفتهاند. بنابراین نیاز است که ما مهمان یکی از بهترین شوترهای اول شخصی باشیم که برای شروع این افراد، کاملا مناسب است. سری پورتال یکی از بهترین شوترهای اول شخص تاریخ است که برای بسیاری از افراد گزینه مطلوبی محسوب میشود. اما پورتال ۲ به مراتب بهتر از نسخه اول آن است.
پورتال ۲ در سال ۲۰۱۱ توسط استودیوی Valve برای پیسی، ایکس باکس ۳۶۰ و پلیاستیشن ۳ عرضه شد. این بازی به نوبه خودش انقلابی در صنعت بازیهای ویدئویی به شمار میرفت و خیلی زودتر از آنچیزی که انتظارش را داشتیم، تبدیل به یکی از بهترین بازیهای شوتر اول شخصی شد که نه خشونت زیادی داشت و نه پیچیدگی کسلکننده خاصی!
بازیهای LEGO
- سال انتشار: -
اجازه دهید که مورد آخر لیستمان را با سری بازیهای لگو به پایان برسانیم. منظورمان از بازیهای لگو، تمام بازیهاییاند که با الهام از آثار بزرگ در دنیای لگویی روایت شدهاند. این دسته از بازیها طیف جذابی از عناوین ویدئویی را در بر میگیرند و اجازه میدهند تا ما تجربه بینظیر از آنها را داشته باشیم. اگر طرفدار بازیهای اکشن هستید، این بازیها جذاباند و اگر طرفدار بازیهای نقش آفرینی، بازهم میتوان روی این دسته از بازیها حساب کرد.
اما مهمتر از همه، گرافیک ساده این دسته از بازیهاست که از آنها تجربهای بینظیر میسازد. بازیهای لگویی میتوانند تجربه جذابی برای ما گیمرها باشند و اگر طرفدار بازیهای ویدئویی هستید، یا تاکنون به سراغ آنها نرفتهاید، بد نیست که سری به این دسته از بازیها بزنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
لیست خوبی بود ولی اینساید واقعا چیز عامه پسندی نیست و نمیشه به همه پیشنهادش داد
استاردو ولی و ویژوال ناول ها هم میتونن برای شروع خوب باشن
نمی دونم چرا من با این اسکایریم نتونستم ارتباط بگیرم ؟ ماموریت هاش هم سرراست نبود مخصوصا اصلیا