سرویس استیدیا از ۲۸ آبان کار خودش را آغاز میکند
در جریان رویداد معرفی گوگل پیکسل 4، ریک استرلو (Rick Osterloh) که ریاست بخش سختافزار این کمپانی را بهعهده دارد روی سن آمد و تاریخ عرضه سرویس استریم استیدیا را ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) اعلام ...
در جریان رویداد معرفی گوگل پیکسل 4، ریک استرلو (Rick Osterloh) که ریاست بخش سختافزار این کمپانی را بهعهده دارد روی سن آمد و تاریخ عرضه سرویس استریم استیدیا را ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) اعلام کرد. البته در این زمان تنها کسانی میتوانند از استیدیا استفاده کنند که پکیج ویژه این سرویس با نام Founder’s Edition را پیش خرید کرده باشند.
در این پکیج ۱۳۰ دلاری اشتراک سه ماهه Pro، کنترلر استیدیا، آداپتور برق کنترلر و چند وسیله دیگر دیده میشود. بعد از این تاریخ نیز کم کم استیدیا در دسترس عموم قرار میگیرد. گوگل اشتراکهای «حرفهای» (Pro با قیمت ماهیانه ۱۰ دلار) و «پایه» (Base که رایگان است) را برای این سرویس در نظر گرفته که جدا از محتوا از دیدگاه کیفیت اجرای بازی هم تفاوتهایی با یکدیگر دارند.
در نسخه پرو کاربران تا جایی که اینترنتشان یاری بدهد میتوانند بازیها را با بهترین خروجی ممکن تجربه کنند. برای مثال اگر یک بازی را با اشتراک پرو استیدیا بتوان با ۶۰ فریم و رزولوشن 4K اجرا کرد، در اشتراک پایه نهایت با 1080P بازی بالا میآید. همچنین برای مشترکین پرو گوگل هر ماه یک بازی رایگان در نظر گرفته که در ماه اول نیز کاربران میتوانند دستینی 2 را دانلود کنند.
گوگل نزدیک به چهل بازی را برای انتشار در استیدیا در نظر گرفته که از مهمترین آنها میتوان به رد دد ردمپشن 2، مورتال کامبت 11 و بوردرلندز 3 اشاره کرد. با توجه به نوع سرویسدهی متفاوت گوگل نسبت به سونی و مایکروسافت باید دید که این سرویس در زمان عرضه با چه واکنشهایی روبهرو میشود.
در واقع برخلاف ایکس باکس گیمپس و PlayStation Now که روندی شبیه به نتفلیکس را پیش گرفتهاند و با پرداخت هزینهای میتوانید به کتابخانه گستردهای از بازیها دسترسی داشته باشید، در استیدیا باید هر بازی را جداگانه بخرید. گوگل بیشتر سعی کرده بسترِ ابری بهتری را به وجود بیاورد تا تجربه بازیهای ویدیویی با اینترنت و هر جایی که خواستید آسانتر از همیشه بشود.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.