
سازنده بازی Still Wakes the Deep به یک استودیوی مستقل تبدیل شد
با خرید سهام استودیو از کمپانی مادر

استودیوی بریتانیایی The Chinese Room که سال گذشته بازی تحسینشده Still Wakes The Deep را توسعه داد، با خرید سهام شرکت از استودیوی مادر خود یعنی Sumo Digital جدا شده است.
این استودیو که سابقهی کار روی عناوین Dear Esther و Everybody's Gone to The Rapture را دارد، در گفتوگویی با رسانه IGN تایید کردند که فرآیند خرید سهام مدیریتی را کامل کردند و حالا به استودیویی مستقل تبدیل شدند.
این خبر پس از چند ماه بلاتکلیفی استودیو منتشر میشود؛ دورهای که طی آن کمپانی Sumo Digital اعلام کرد که قصد دارد تمرکز خود را بهطور کامل روی ارائه خدمات توسعه به شرکای خود بگذارد و تمرکز روی مجموعههای اوریجینال را کمتر کند.

در بیانیهای که برای رسانهها ارسال شد، استودیوی The Chinese Room اعلام کرد که احتمال فروش آنها توسط Sumo Digital به یک سرمایهگذار خصوصی یا خریدار خروجی روز به روز بیشتر شده بود. لازم به ذکر است که کمپانی Sumo هم در سال ۲۰۱۸ توسط ابرکمپانی چینی تنسنت خریداری شده بود.
اکنون با خرید سهام مدیریتی و البته سرمایهگذاری کمپانی بریتانیایی Hiro Capital، استودیوی The Chinese Room با مدیریت کارگردان استودیو، اد دیلی (Ed Daly)، به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه خواهد داد. دیلی در بیانیه اشاره میکند:
«خرید سهام مدیریتی به ما فرصت میدهد که همچنان به سراغ ساخت آثار جدید و آیپیهای اوریجینال برویم و در عین حال با دیگر استودیوها در پروژههایی همکاری کنیم که با چشماندازهای ما همخوانی دارد. این همان کاری است که میخواهیم انجام دهیم و خوشحالیم که میتوانیم به این مسیر ادامه دهیم.»
اد دیلیبه دنبال انتشار Still Wakes The Deep و بسته الحاقی آن Siren's Rest، استودیوی The Chinese Room اعلام کرد که حالا روی دو آیپی جدید کار میکند.
با این حال، پروژه بعدی استودیو که در آستانه انتشار قرار دارد، عنوان مورد انتظار Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 است که اکتبر امسال توسط Paradox Interactive منتشر خواهد شد.

اسپایک لاوری (Spike Laurie) از شرکای Hiro Capital درباره سرمایهگذاری روی این استودیو میگوید:
«استودیوی The Chinese Room یکی از نمونههای موفق استودیوی بریتانیایی است که بهدرستی بهعنوان نیرویی خلاق و منحصربهفرد شناخته میشود و میتواند در سطح جهانی به رقابت بپردازد. آنها نیروهای بریتانیایی را استخدام میکنند تا بازیهایی را خلق کنند که در انگلستان قرار دارند. آنها همیشه جزو خلاقترین استودیوها شناخته میشوند و حالا با حفظ هویت بریتانیایی خود، سرنوشت استودیو را هم بهطور کامل در دست دارند.»
اسپایک لاوریلاوری در ادامه اشاره میکند که در صنعت امروز، این خطر وجود دارد که چنین استودیوهای خلاقی نادیده گرفته شوند و به شرکتهای خارجی فروخته شوند و این اتفاق، برای صنعت ۵.۵ میلیارد دلاری بازیهای ویدیویی در بریتانیا که در سطح جهانی اعتبار دارد، فاجعه است. او به حمایت از این استعدادها تاکید دارد چرا که بازیهای ویدیویی، یکی از مهمترین صادرات فرهنگی بریتانیا به حساب میآید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.