ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بهترین بازی های پلی استیشن 4
آموزش

راهنمای خرید نوروزی – بهترین بازی‌های انحصاری پلی استیشن 4

دیگر شکی وجود ندارد که سونی با پلی استیشن 4 میراثی افسانه‌ای از خود به جا گذاشته است. میراث مد نظر ما، بازی‌های انحصاری شاهکاری هستند که باعث شدند سونی هر سال یکی از مدعیان ...

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی | ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰

دیگر شکی وجود ندارد که سونی با پلی استیشن 4 میراثی افسانه‌ای از خود به جا گذاشته است. میراث مد نظر ما، بازی‌های انحصاری شاهکاری هستند که باعث شدند سونی هر سال یکی از مدعیان دریافت بهترین بازی سال باشد. حالا هم به روزهای پایانی نسل هشتم نزدیک شده‌ایم و سونی می‌خواهد با Ghost of Tsushima و The Last of Us: Part 2 پایانی شکوهمند برای این دوران خود داشته باشد. از همین رو، در یکی دیگر از سری راهنمای خریدهای نوروزی ویجیاتو می‌خواهیم نگاهی به بهترین بازی های پلی استیشن 4 بیاندازیم. از آن جایی هم که سونی با کیفیت فوق‌العاده بازی‌هایش (یا حداثل اکثرشان!) کار را برای ما بسیار سخت کرده، به طور خلاصه به چندی دیگر از عناوینی که کاملا لیاقت حضور در این لیست را دارند می‌پردازیم:
  • Death Stranding: آخرین ساخته هیدئو کوجیما که محصولی بسیار متفاوت از سایر بازار است. با این حال بازی همان قدر که خاطرخواه دارد، همان قدر هم افرادی را دارد که به دلایل کاملا موجهی از بازی متنفر شده‌اند. قضاوت نهایی را بر عهده خودتان می‌گذاریم.
  • The Last Guardian/Shadow of the Colssus: دوتا از بازی‌های فامیتو اوئدای افسانه‌ای. یکی بازسازی یک عنوان PS2 و دیگری عنوانی که ده سال در ساخت بود. این‌ها همه بازی‌های فوق‌العاده‌ای هستند، اما همچون Death Stranding، شاید مکانیک‌هایشان به مذاق هر کسی خوش نیایند (مخصوصا The Last Guardian با «تریکو»، سگ/پرنده همراه بازیکن).
  • Gran Turismo: Sport: یک ریسینگ SimCade بسیار خوش‌ساخت که عملا بهترین بازی موجود این سبک روی پلی استیشن 4 است. البته اگر اهل آنلاین بازی کردن هم باشید.
  • Until Dawn: یکی از سورپرایزهای پلی استیشن 4. بازی‌ای با انتخاب‌های فراوان که به B-Movieهای ترسناک ادای احترام می‌کند.
  • Concrete Genie: مظلوم‌ترین بازی سال ۲۰۱۹. بازی‌ای بسیار منحصر بفرد درباره نقاشی کردن به همراه داستانی زیبا که به موضوع آزار و اذیت (یا همان Bullying) می‌پردازد.
  • Dreams: ساخته‌ای به شدت حیرت‌انگیز که اجازه می‌دهد بازی‌های کوچک خودتان را بسازید.. اما مگر در حالتی که ذهن خلاقی دارید و می‌توانید از پتانسیل‌های آن برای پیاده کردن ایده‌های خودتان استفاده کنید، در جریان باشید که سرگرمی‌تان به کیفیت ساخته‌های سایر کاربران وابسته خواهد بود.
  • The Last of Us: جدا انتظار توضیح دارید؟

عنوانی مد نظرتان هست که احساس می‌کنید می‌تواند در این لیست حضور داشته باشد؟ در این صورت، بخش نظرات ویجیاتو در خدمت شماست!

Bloodborne

  • تاریخ عرضه: ۴ فروردین ۱۳۹۴
  • درجه سنی: بالای ۱۷ سال
  • قیمت دیسک کار کرده: از ۱۳۰ تا ۱۹۰ هزار تومان
  • قیمت دیسک نو: از ۳۰۰ تا ۳۶۰ هزار تومان (نسخه GOTY)

دلیلی وجود دارد که با انتشار کوچک‌ترین اشارات و اطلاعاتی از سوی استودیوی From Software، لشکری از گیمرها به صفحات مجازی آن‌ها با کامنت‌های «Bloodborne 2؟ خواهشا بگویید این Bloodborne 2 است!» هجوم می‌آورند. بلادبورن دومین عنوان ژانر Soulsborne انحصاری پلی استیشن پس از Demon's Souls است و می‌توان گفت که نقش بسیار بزرگی در انفجار محبوبیت این جور بازی‌ها داشته. این بازی شما را را به خیابان‌های شهر ویکتوریایی-لاوکرفتی Yharnam می‌برد؛ شهری که با طراحی فک‌براندازش شامل لیست بلند بالایی از هیولاهای وحشتناکی می‌شود که خیلی سریع می‌توانند کارتان را تمام کنند. بلادبورن آن فرمول مشهور بازی‌های فرام سافتور را از نظر پیچیدگی کمی ساده کرده و در عوض تمرکز دوچندانی روی تهاجمی بازی کردن و سرعت بالا گذاشته است. هرچند این اصلا و ابدا بدین معنی نخواهد بود که بتوانید بدون فکر مبارزه کنید و جان سالم به در ببرید. بازی همچنین دارای بسته الحاقی فوق‌العاده‌ای به نام The Old Hunters نیز هست که شامل برخی از بهترین باس‌ها، محیط‌ها و سلاح‌های کل بازی می‌شود. یک چیز دیگر هم می‌گوییم؛ حتی به خاطر موسیقی شاهکارش هم که شده تجربه بلادبورن را به شدت پیشنهاد می‌کنیم. انثدر که فوق‌العاده است!

Uncharted 4: A Thief's End

  • تاریخ عرضه: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵
  • درجه سنی: بالای ۱۳ سال
  • قیمت دیسک کار کرده: از ۹۹ تا ۱۳۰ هزار تومان
  • قیمت دیسک نو: از ۱۳۵ تا ۲۵۰ هزار تومان

بازی‌های آنچارتد از زمان پلی استیشن 3 به بعد عملا به نمادهای این برند تبدیل شده‌اند. چهارمین نسخه و بخش آخر داستان نیتن دریک با وجود دوره ساخت پردردسرش، در نهایت با سربلندی تمام به بهترین بازی این فرنچایز تبدیل شده است. Uncharted 4: A Thief's End به شکلی استادانه لحظات اکشن هالیوودی‌اش را با لحظات آرام‌تر، چه هنگام ماجراجویی و حتی چه هنگام دیالوگ‌های شخصیت‌ها، ترکیب می‌کند. کاری که هر بازی و هر سازنده‌ای نمی‌تواند در آن کاملا موفق باشد، اما داریم در مورد استودیوی ناتی داگ صحبت می‌کنیم که جزو بزرگان کل گیمینگ به شمار می‌رود. آن‌ها کل ذوق و شوقشان را روی این بازی گذاشته‌اند و این را می‌توان در کل بازی حس کرد. چه در طراحی محیط‌هایی که بهشان سر می‌زنید، چه در نویسندگی و بازیگری‌ها که چیزی از یک فیلم سینمایی کم ندارند، و چه در گرافیک! این موردی که می‌خواهم عرض کنم را در ادامه لیست هم دوباره خواهید دید، اما آنچارتد 4 واقعا یکی از بهترین گرافیک‌های کل نسل را دارد و نشان می‌دهد که سازندگان ماهر و خوش ذوق، هرچقدر هم که سخت‌افزار جلویشان محدود باشد می‌توانند بهترین خروجی ممکن را از آن بگیرند. آنچارتد 4 بهترین پایانیست که نیتن دریک می‌توانست داشته باشد و از همین رو تجربه‌اش واجب است. پس از اتمام بازی هم می‌توانید سری به Uncharted: The Lost Legacy، دنباله و بسته الحاقی مستقل آن بزنید که ثابت می‌کند آنچارتد بدون دریک هم می‌تواند کار کند.

Marvel's Spider-Man

بهترین بازی های پلی استیشن 4

  • تاریخ عرضه: ۱۶ شهریور ۱۳۹۷
  • درجه سنی: بالای ۱۳ سال
  • قیمت دیسک کار کرده: از ۲۸۰ تا ۳۶۰ هزار تومان
  • قیمت دیسک نو: از ۳۵۰ تا ۴۸۰ هزار تومان

استودیوی Insomniac همواره به عنوان یکی از خوش‌ذوق‌ترین بازی‌سازان نه تنها سونی، بلکه کل گیمینگ شناخته می‌شده است. با این حال اگر یک درصد به توانایی‌هایشان شک دارید، تنها کافیست آخرین بازی‌شان، یعنی Spider-Man را تجربه کنید. بهترین بازی اسپایدرمن تاریخ و به طور کل، بهترین بازی سوپرهیرویی تاریخ در کنار سری Batman: Arkham، این بازی تمام آن چیزی که می‌توانید از یک بازی اسپایدرمن انتظار داشته باشید را برآورده می‌کند. چه نویسندگی و داستان و جنبه‌های سینمایی‌اش، و چه گرافیک چشم‌نواز و موسیقی‌ای حماسی که یادآور سه‌گانه سم ریمی است. اما مهم‌تر از همه، باید دوباره آن جوک معروف را تکرار کنیم؛ بازی کاری می‌کند که اسپایدرمن بودن را حس کنید. مبارزات بازی (که بی‌شباهت به بازی‌های بتمن هم نیست) آن حس چست و چابکی این شخصیت را به بازیکن منتقل می‌کنند. و مهم‌تر از همه، حرکت کردن در محیط! اسپایدرمن با انیمیشن‌های بسیار روان و کنترل ساده و نرمش کاری می‌کند که خیلی اوقات دلتان بخواهد به بازی برگردید و صرفا در میان آسمان‌خراش‌های منهتن تار بازی کنید و برای خودتان بچرخید. اصلا مهم نیست از اسپایدرمن یا به طور کل، ابرقهرمان‌ها خوشتان می‌آید یا خیر؛ این بازی می‌خواهد شما را به سفر اوپن ورلد جذابی ببرد و این کار را هم به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهد.

Horizon: Zero Dawn

بهترین بازی های پلی استیشن 4

  • تاریخ عرضه: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵
  • درجه سنی: بالای ۱۳ سال
  • قیمت دیسک کار کرده: از ۷۰ تا ۱۸۰ هزار تومان
  • قیمت دیسک نو: از ۸۵ تا ۱۵۰ هزار تومان (نسخه عادی)، از ۱۸۰ تا ۵۸۰ هزار تومان

اگر فکر می‌کردید ساخت یک بازی اوپن ورلد با چنین ایده جذابی، آن هم توسط استودیویی که پیش از این فقط روی بازی‌های شوتر اول شخص خطی کار می‌کرده نمی‌تواند نتیجه خوبی داشته باشد، خب حق داشتید. اما خوشبختانه Horizon: Zero Dawn تبدیل به سورپرایز بسیار دلچسبی شد و به راحتی خود را میان بهترین بازی های پلی استیشن 4 قرار داد. این بازی در یک دنیای پسا آخرالزمانی جریان دارد که حال و هوایش کمی با آن چیزی که معمولا در این سبک می‌بینیم فرق دارد. دنیایی که در آن انسان‌ها دوباره به زندگی ابتدایی بازگشته‌اند، دایناسورهای روباتیک برای خودشان می‌چرخند و مناظر آن از دنیای واقعی چشم‌نوازترند. جدی، هنگام تجربه هورایزن برایتان سوال پیش خواهد آمد که سازندگان با چه جور جادوگری توانسته‌اند چنین گرافیکی را روی کنسول پیاده کنند. دنیای هورایزن دنیاییست که دلتان می‌خواهد همراه با «ایلوی» به گشت و گذار در گوشه کنار آن بپردازید. بازی سیستم مبارزات جالبی هم دارد که حول محور کمان ایلوی طراحی شده است. هر کدام از موجوداتی که در مقابلتان قرار می‌گیرند راهکار متفاوتی برای از پا در آمدن دارند، و همین باعث می‌شود که بعضی اوقات احساس کنید در حال حل کردن یک پازل هستید. هورایزن شاید از نظر گیم دیزاین به هیچ وجه حرف جدیدی برای گفتن نداشته باشد، اما با خوب انجام دادن همان قواعد همیشگی و ترکیب آن با همان حال و هوایی که گفتیم، می‌توانید درک کنید که چرا محصول نهایی انقدر لذت‌بخش از آب در آمده است.

Persona 5

بهترین بازی های پلی استیشن 4

  • تاریخ عرضه: ۱۵ فروردین ۱۳۹۶
  • درجه سنی: بالای ۱۷ سال
  • قیمت دیسک کار کرده: ناموجود
  • قیمت دیسک نو: از ۳۴۰ تا ۴۸۰ هزار تومان

می‌دانیم، می‌دانیم. JRPGها بازی‌هایی نیستند که هر کسی بتواند از آن‌ها لذت ببرد. اما با این وجود، احساس می‌کنیم اگر اشاره‌ای به Persona 5 نکنیم در وظیفه خود کوتاهی کرده‌ایم. تنها عنوان این لیست که توسط سونی منتشر نشده، پرسونا 5 یک JRPG بسیار بزرگ (در مورد حداقل ۸۰ ساعت صحبت می‌کنم) است که اتفاقا خیلی راحت‌تر از چیزی که فکر می‌کنید می‌توانید قواعدش را یاد بگیرید. در این بازی کنترل چند نوجوانان دبیرستانی را بر عهده می‌گیرید که گروهی به نام Phantom Thieves تشکیل داده‌اند و با گذر در دنیایی فرابشری به نام Metaverse، اهداف شوم درون قلب انسان‌ها را می‌دزدند (در چند بازی دیگر چنین موضوعی می‌بینید؟). در پرسونا 5 در یک طرف، خب، همین کاری که الان نوشتیم را انجام می‌دهید. اما بازی یک طرف دیگر هم دارد و آن هم مدیریت زندگی دانش آموزی و نرمال شخصیتتان است. در این حالت می‌توانید به مدرسه‌تان برسید، شغل‌های نیمه وقت بر عهده بگیرید و مهم‌تر از همه، روابط خود را با شخصیت‌های بازی گسترش دهید. اگر توانستید جذب بازی بشید، در جریان باشید که ساعت‌ها در دنیای بازی زندگی خواهید کرد و از تک تک لحظاتش هم لذت خواهید برد. پرسونا 5 شاید از دور برای هر کسی جذاب نباشد، اما پیشنهاد می‌کنیم هر طور شده آن را امتحان کنید. اگر از آن خوشتان آمد، می‌توانید بعدا از ما تشکر کنید!

God of War

بهترین بازی های پلی استیشن 4

  • تاریخ عرضه: ۳۱ فروردین ۱۳۹۷
  • درجه سنی: بالای ۱۷ سال
  • قیمت دیسک کار کرده: از ۲۲۰ تا ۲۵۰ هزار تومان
  • قیمت دیسک نو: از ۳۱۰ تا ۴۵۰ هزار تومان

البته که این بازی در این لیست حضور دارد. شاید بتوان God of War را بهترین عنوان انحصاری پلی استیشن در نسل هشتم دانست. به عنوان نسخه اصلی چهارم و ریبوت شده یک فرنچایز هک اند اسلش مشهور، شک‌های زیادی در مورد این بازی وجود داشت. اما گاد آو وار با قدرت تمام جواب این تردیدها را داد و حالا کاری کرده که نسخه‌های قبلی در مقابلش بسیار کهنه‌تر از آن چیزی که هستند به نظر برسند. از دستاوردهای بازی در زمینه کارگردانی و روایت هم می‌گذریم، استودیوی سانتا مونیکا توانست کریتوس را از آن عوضی دائما عصبانی به شخصیتی چند بعدی و عمیق تبدیل کند! در زمینه گیم پلی هم بر خلاف نسخه‌های قبل، گاد آو وار این بار فضای بازتری به بازیکن برای گشت و گذار و البته، ریختن برگ‌ها از شدت چشم‌نوازی محیط‌های نورسش می‌دهد. علی‌رغم تغییر زاویه دوربین و مدل مبارزات (که دلیل اصلی آن تردیدها بود)، بازی دارای سیستم مبارزات عمیق و ارضاکننده‌ایست که کاملا حس یک خدای جنگ بودن را به بازیکن منتقل می‌کند. به طور کل معمولا ناتی داگ به عنوان استودیوی شماره یک  پلی استیشن شناخته می‌شود، اما به نظرمان این بار راحت می‌توانیم بگوییم که سانتا مونیکا با گاد آو وار در حیطه تخصصی آن استودیو توانسته روی دستشان بزند. اگر پلی استیشن 4 را تنها برای یک بازی بخواهید تهیه کنید، آن بازی گاد آو وار است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • Mahan_Oltran
    Mahan_Oltran | ۲۷ اسفند ۱۳۹۹

    سلام عالی بود اما مارول اسپایدر من مایلز مورالز رو جا انداختین

  • عباس خانلو
    عباس خانلو | ۸ مرداد ۱۳۹۹

    چرا اسمی از شاهکاری از راکستار نیاوردید؟ منظورم red dead redemption 2 است

    • ilya.k
      ilya.k | ۲۶ مرداد ۱۳۹۹

      در مورد بازی های انحصاری حرف زدن تو این مقاله

  • Mahdi
    Mahdi | ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

    اگه تام هلند در اسپایدر من بازی کرده باشه میخرمش تام هلند تو انچارتد هم بازی کرده

  • Mahdi
    Mahdi | ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

    انچارتد ۴دست دوم اش ۷۰ تا ۱۰۰ هزار اومده کن خودم چند ماه پیش میخواستم بخرم ۶۵تومن بود دست دوش

  • Godin
    Godin | ۲۰ اسفند ۱۳۹۸

    the last of us :
    جدا انتظار توضیح دارید

  • Arash
    Arash | ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

    چرا اسمی از Days Gone نیاوردین؟

  • randy
    randy | ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

    بازی ها رو توی نوروز گرون تر میفروشن نامردا

  • appa-
    appa- | ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

    uncharted و horizon قیمتاشون خیلی خوبه نسبت به بقیه ولی اگه خواستین horizon بخرین سعی کنین complete edition بخرین چون همه آپدیتا و dlc هارو داره خود بازی هم به شدت سرگرم کنندست و اگه نقش آفرینی دوست دارین دیگه اصلا تو خریدش شک نکنین..

مطالب پیشنهادی