اولین حضور استن لی خیلی قبلتر از دنیای سینمایی مارول اتفاق افتاد
[vc_row][vc_column][vc_column_text] مطمئناً استن لی فقید را با حضورهای کوتاه و کمئوهایش در دنیای سینمایی مارول به یاد دارید. در بیش از ۱۵ فیلم از این دنیای سینمایی، خالق اکثر شخصیتهایی که شاهد ماجراجوییشان هستید، حضورهای ...
مطمئناً استن لی فقید را با حضورهای کوتاه و کمئوهایش در دنیای سینمایی مارول به یاد دارید. در بیش از ۱۵ فیلم از این دنیای سینمایی، خالق اکثر شخصیتهایی که شاهد ماجراجوییشان هستید، حضورهای چند ثانیهای را بر روی پردههای نقرهای سینما تجربه کرده. اما شاید جالب باشد که بدانید اولین حضور کوتاه استن لی حدود ۶۰ سال قبل اتفاق افتاده!
استن لی یکی از افراد بسیار تأثیرگذار در صنعت کمیک بوک و به خصوص انتشارات مارول به حساب میآید. بسیاری از شخصیتهای کمیکهای مارول توسط لی یا با کمک او به وجود آمدهاند؛ از بین آنها میتوان به شخصیتهایی مثل اسپایدرمن، تمام افراد ایکس من، آیرون من، فنتستیک فور، هالک و بلک پنتر اشاره کرد که با حضور استن لی و همکاری او با جک کربی و استیو دیتکو خلق شدهاند.
لی به عنوان سردبیر انتشارات مارول از اواخر دهه ۴۰ تا اوایل دهه ۷۰ میلادی نیز فعالیت داشته و نقش بزرگ در شکل گیری کمپانی امروزی مارول بازی کرده است. او در اواخر زندگیاش در چندین اثر ساخته شده مارول حضور پیدا کرده که شامل دنیای سینمایی، بازیهای ویدیویی، سریالهای تلویزیونی و چند مدیوم دیگر میشود. اما اولین باری که استن لی به صورت کوتاه در یکی از آثار ساخته شده توسط مارول حضور پیدا کرده مربوط به شماره ۱۰ کمیک Fantastic Four (انتشار در ماه ژانویه سال ۱۹۶۳) میشود.
در شماره ۱۰ کمیک Fantastic Four، استن لی و جک کربی حضوری کوتاه و بدون نمایش صورت هم روی کاور کمیک و هم در داخل آن دارند. درون کاور، لی و کربی در حالی که پشتشان به مخاطب است با یکدیگر در مورد پیچش داستانی که انتظار فنتستیک فور را میکشد صحبت میکنند.
داخل خود کمیک، لی و کربی (که در همه پنلها به نوعی صورتشان پوشانده شده است) در حالی دیده میشوند که درباره ابرویلنها صحبت میکنند و از مشکلات خلق آنها میگویند. حتی در گفتگوی آنها به این که بهترین ابرویلن، یعنی دکتر دوم (Doctor Doom)، که در شماره ۶ کمیک Fantastic Four در فضا گم شده بود نیز اشاره میشود.
با این حال، دکتر دوم با تعجب استن لی و جک کربی دم در اتاقشان سبز میشود. حتی توضیحی در مورد این که چطور توانسته از فضا برگردد هم نداده و به گفتن «داستان طولانیایه! حالا بهش نمیپردازیم!» بسنده میکند. سپس با برداشتن ماسکش، خالقان کمیک را مجبور میکند تا فنتسنیک فور را فرا بخوانند.
جالب به نظر میرسد که فقط با انتشار ۱۰ شماره از Fantastic Four، لی و کربی تصمیم گرفتهاند به صورت کوتاه در اثر خود حضور داشته باشند و حتی در بازگشت دکتر دوم نیز نقشی ایفا کنند. این کمیک تبدیل به اولین حضور کوتاه استن لی شد که بعد از آن حتی تا دنیای سینمایی مارول نیز ادامه پیدا کرده است.
شماره ۱۰ کمیک Fantastic Four حتی سعی نمیکند تا توضیحی برای حضور استن لی و جک کربی در دنیای خلق شده توسط خودشان یا حتی چطور زنده ماندن دکتر دوم بعد از مفقود شدن در فضا دهد.
هر چند این کمئوی استن لی بدون نمایش صورتش بود (حتی صورت دکتر دوم نیز در این کمیک به تصویر کشیده نمیشود) اما چون غیرقابل انتظار و از طرفی شدیداً بامزه است، میتواند جزو بهترین کمئوهای او قرار بگیرد.
به مطالعه ادامه دهید:
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.